Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6804 . 6805 . 6806 . 6807 . 6808 . 6809 . 6810 . 6811 . 6812 . 6813 . 6814 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:40
- Nahlásit

davidkova renata
čéče dyš se tak rozhlížim ,mám úpa vánoce nejen narozky
Tož v tom případku toto je pani provás všecko nej k pětadvacetinám

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:43
- Nahlásit

Pumpa
Ty tam budeš doufám taky
No samo To ale už aby se to začalo plánovat

Takže Žumpice, kdo pojede udělat vostudu Pumpě na podzim na svatbu?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:44
- Nahlásit

Du něco dělat, začalo nám pěkně svítit sluníčko, ještě, kdyby tak chtěl slízt ten sních bych mohla konečně na stopy cííííí na stopýýýýýýý hned

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:48
- Nahlásit

Eldoguero
hlavně kvůli nějaký tý pokutě, ať to má hajzl pěkně ze všech stran
jaké pokutě? Co šílíš, jedinou kdo by nějakou dostal by byla majitelka psa, protože ohrozila provoz tím, že ho nechala na volno. On nespáchal vůbec nic. Z hlediska našich zákonů teda. Naopak - pokud by on řekl "nárazem do vašeho čokla jsem si rozbil chladič, blinkr, světlo, blatník a vůbec úpa celé auto" tak oni mu jsou povinni nahradit škodu.

Jsem byla na policajtech když mi tenkrát ten cigoš přejel Lilátko. Přesně takhle mi to vysvětlili. Tím, že on jel po obytné zóně kde je dvacítka podstatně rychleji nic neporušil (protože tam nebyl radar, který by to potvrdil). Tím, že neměl papíry neporušil rovněž vůbec nic (protože tam nebyl žádný policajt, který by ho v tu chvíli mohl legitimovat).
Zato mi tenkrát poliši vyprávěli o případu paní kdesi v Čechách, která měla trpasličího pudla. Šla s ním bez vodítka. Bylo to v době kdy ono město nemělo vyhlášku, která by nařizovala pohyb psů pouze na vodítku, čili vůbec nic neporušovala. Kolem ní jel motorkář a jel velmi rychle a velmi hlučně. Dozajista porušoval šedesátku, která tehdy byla v obcích povolená, nicméně tam také nebyl radar a tudíž důkaz. Pudl se lekl toho rámusu, zdrhnul a vlítnul mu pod kola. Pochopitelně byl na místě mrtvej. Blbeček na motoře se vysekal a skončil na vozíku. Na ženské vysoudil šílené miliony, už nevím přesně kolik, ale fakt hodně. Skončilo to až ve Štrasburku a i tam to ta ženská projela. Prostě za nehodu je zodpovědná ona, páč neměla pudla na vodítku a hotovo

impact
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:51
- Nahlásit

Biluška
Proto mám pojistku.
Pojišťovák se ptal, essi krz picbuma, kdyby někoho sežral. Taxem mu říkala, že krz blbý nudle, co jsou schopny vletět někomu pod kola.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:53
- Nahlásit

Baico
Já bych jela, ale pumpa je děsně z daleka.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:54
- Nahlásit

Biluška
jaké pokutě? Co šílíš, jedinou kdo by nějakou dostal by byla majitelka psa, protože ohrozila provoz tím, že ho nechala na volno. On nespáchal vůbec nic. Z hlediska našich zákonů teda. Naopak - pokud by on řekl "nárazem do vašeho čokla jsem si rozbil chladič, blinkr, světlo, blatník a vůbec úpa celé auto" tak oni mu jsou povinni nahradit škodu.

No právě...a proto by se policajti neměli vůbec volat,ty by mohl zavolat on,až by měl třeba obě kolena rozmašírovaný na sračku...a to nijak nemachruju, kdyby mi přejel psa, nebo psa někoho z rodiny a timto způsobem uzž by bylo celkem jedno co dál, klidně bych si šla sednout,aspoň by neumřela moje duše a to v tom případě kdybych to tak nechala by se stalo...takže tak.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:58
- Nahlásit

Biluška
Jsem byla na policajtech když mi tenkrát ten cigoš přejel Lilátko

V případě cigoše je to horší, protože jakákoli odveta pak může ohrozit celou tvojí rodinu no...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:59
- Nahlásit

Marush
kdyby mi přejel psa, nebo psa někoho z rodiny
Ono je přejet psa a přejet psa.Záleží na tom jak, odkud a proč tam vběhl. Někdy už fakt nic nenaděláš. Já takhle jednou přejela kotě . Prostě tam vlítlo, nestihla jsem říct ani borůfkový koláč . Když tak nad tím teď přemýšlím tak možná taky bylo zaklíněný v nápravě a jezdila jsem bůhvíjak dlouho s ním . Páč jsem ho tehdá nenašla. Okamžitě jsem vylítla z auta, hledala jsem ho na silnici, v příkopě, v kostýmu jsem si lehala pod auto... pak jsem si řekla, že asi nebylo až tak moc zraněný a uteklo než jsem vystoupila.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:00
- Nahlásit

Déckááá toto je prejMALINÁK ČISTEJ!!!! krom toho,že nechápu jak to ten chlap dělá nechápu jak taková malina vzniká prosím o osvětu http://www.youtube.com/watch?v=GxzTRfVgFJ0

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:03
- Nahlásit

danajasa
Odkdy jsou maliňáci černí? . No a dělá to jednoduše, ty nevidíš tu traverzu co má v ruce?

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:04
- Nahlásit

Biluška
Ono je přejet psa a přejet psa.Záleží na tom jak, odkud a proč tam vběhl. Někdy už fakt nic nenaděláš. Já takhle jednou přejela kotě .

No to rozhodně souhlasim, když se ti pes nějak debilně vyškubne, nebo prostě je to tvoje vina,nebo nešťastná náhoda,tak to je něco jinýho, ale pokud kokot jede v obci stovkou a nezastaví se psem v kolech...musí následovat trest

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:05
- Nahlásit

Biluška
Hele tak čumím jak puk teda Je to pravda už nejaký čas, ale známý policajt mi říkal, že řešili právě chlapa co přejel psa, pes mrtvej, fakt je, že nevím jestli byl na volno, ale určitě u kraje vedle chlapa, zřejmě na krajnici nebo tak. Řidič jel víc než 50, bylo to v obci. Majitel psa zavolal policajty, řidič teda zastavil, páč si šel zkontrolovat auto (nějaký novější fáro).
Dostal od policajtů pokutu, páč byli svědci, kteří dosvědčili, že jel rychleji a majitel psa to pak nějak hnal až k soudu a přišili mu veřejný ohrožení či co, že jel rychle v obci a navíc v nějaký zastavěný zóně. No, každopádně majitel psa mu sice musel zaplatit škodu na autě, ale on zas jemu na oplátku musel zaplatit toho psa a k tomu připočítaný kdoví co, takže ve finále platil jen řidič majiteli psa něco (ne moc ale) a ještě nějakou pokutu celkem velkou dostal.
Navíc je pravda sice, že by mohli majitele popotahovat za to ohrožení, ale řidiče zas za týrání, event. za poškození cizí věci. Přijde mi, že všude se podobný problémy řeší podle ksichtu a podle toho, kdo se s tím chce nebo nechce špinit...

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:06
- Nahlásit

danajasa
jak to ten chlap dělá

No jo Bart Bellon, to je borec z holandska myslím. On to má fakt vymazlený, ale dělá s elektrikou i, a polohy učí v bedýnce, aby se pes nenaučil popocházet. Ale je to fakt borec. Najdi si na trubce s ním videa))
Co se týče psa, já zas slyšela že to je čistej pracovní vofčák, ale typla bych to na mix malinaxofčák nebo bobrmanxofčák))

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:07
- Nahlásit

Biluška
Já jsem taky jednou přejela králíčka malýho na dálnici...ale dobře my z toho teda nebylo a zastavila jsem a šla jsem se kouknout připravená ho zachránit popřípadě dodělat pokud by bylo nutno( což jsem teda neměla připravený jak), ale ten byl "naštěstí" na místě mrtvej a to dost zřetelně...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:08
- Nahlásit

Marush
ale pokud kokot jede v obci stovkou a nezastaví se psem v kolech...musí následovat trest
Jo, pak jednoznačně jo. Z doslechu vím i o takových "borcích" co večer schválně vyjíždějí, hledají a dělají si čárku za každého sestřeleného psa, kočku, lišku....Tyhle bych děsně ráda někdy potkala večer, v lese, s Getkou, beze svědků...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:10
- Nahlásit

Marush
V případě cigoše je to horší, protože jakákoli odveta pak může ohrozit celou tvojí rodinu no...
No, ve vedlejší vesnici před pár lety přejel chlap v autě pět cigánů, všichni na místě mrtvý, páč byly vožralý jak sviňa a v jakýmsi předpotopním střepu vjeli z vedlejší na hlavní a přími tomu chlapovi pod auto. Fakt je, že chlap nejel zrovna padesát.
Ale svějte div se, dostal pokutu za rychlost asi na rok mu sebraly papíry, ale jinak nic, vůbec nic.
Ovšem po celé události se musel na čas odstěhovat, páč mu dvakrát po sobě vypálili příbuzní auto dílnu co měl v tý vesnici. Prej měl dlouho pr...staženou strachy
Ale teď už je zpět a v pohodě.
Je tu tak trochu za národního hrdinu

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:12
- Nahlásit

Eldoguero
páč byli svědci, kteří dosvědčili, že jel rychleji
To považuju za kec. Já měla svědků půl sídliště. Policajti jasně řekli, že je to nezajímá, páč nikdo z těch svědků nemá v očích radar, aby mohl změřit jak rychle ten chlap jel. V té ulici je dvacítka, zkus si někdy v autě jet dvacet, to tě předbíhají pěší lidi. Bylo naprosto relevantní, že jel rychleji, ale policajti prostě řekli ne, tak ne.
Dost pochybuju o tom, že někde mohli vzít takové svědectví do úvahy. Možná essi pod tlakem těch svědků řidič vyměkl a sám přiznal, že jel rychleji, pak snad jo. Ale čistě takové svědectví by nikde neobstálo.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:15
- Nahlásit

Biluška

Z doslechu vím i o takových "borcích" co večer schválně vyjíždějí, hledají a dělají si čárku za každého sestřeleného psa, kočku, lišku

To jako vopravdu?! No to snad neni ani možný...vždycky si řikám, že kdyby člověk o všechno přišel a neměl co ztratit, moh by dát na likvidaci takovejch individuí a pak si moh s klidem říct, že udělal něco fakt záslužnýho...

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:16
- Nahlásit

Eldoguero
Ovšem po celé události se musel na čas odstěhovat, páč mu dvakrát po sobě vypálili příbuzní auto dílnu co měl v tý vesnici. Prej měl dlouho pr...staženou strachy
Ale teď už je zpět a v pohodě.
Je tu tak trochu za národního hrdinu

No takže rada zní, pokud ti přejede psa cigoš, pomstu vykonej ovšem naplánuj si stěhování

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

danajasa
No černejch malin je konkrétně v Holandsku celkem dost, já jich viděla i pár u nás. Nevím jak je to řešený ve standardu s barvou teda, ale úpa košer to asi nebude.
Je fakt´, že tohle jako malina moc nevypadá, ale může bejt je to z holandska.
Jinak viděli jste někdo, jak se třá chovaj KNPV linie maliňáků právě v Holandsku - v klíckách pěkně nad sebou jak králíci. To je "odpadu" potom Ovšem ti, kteří to rozdýchají jsou naprostá bomba.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

Marush
To jako vopravdu?!
Jo fakt. A není to jenom jeden člověk, je jich celá parta a předhánějí se kdo jich "sundá víc" Jména naštěstí nevím, páč gdybych věděla už bych asi seděla za vraždu.

A nepyšte, du pytlačit

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:26
- Nahlásit

Biluška
Jo fakt. A není to jenom jeden člověk, je jich celá parta a předhánějí se kdo jich "sundá víc" Jména naštěstí nevím, páč gdybych věděla už bych asi seděla za vraždu.

řikám potkat takový lidi a mít s nima codočinění..nevyjdou z toho dobře ani voni ani já...Když někdo rád vraždí lidi, to jako ještě dám,lidi jsou veskrze strašný ..ale pokud někdo pro radost vraždí takhle zvířata...to ne prostě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

Biluška
Hele nevím jak posuzovali svědky ani kolik jich bylo. Vim jen, že chlap měl na autě miniškodu (odřený lak a tak - pes byl malej), za to za psa si řekly celkem slušný prachy.
Přišili mu nějaký veřejný ohrožení (jeslti to píšu dobře), ale abych pravdu řekla nevím jestli v tom nebyl nějaký chlast, to už si opravdu nepamatuju.
Já zas bych tomu klíďo věřila, páč nevím proč by mi ten kluk kecal
Jo a bylo to ještě v době, kdy nebyly body.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:29
- Nahlásit

Marush
No takže rada zní, pokud ti přejede psa cigoš, pomstu vykonej ovšem naplánuj si stěhování
Přesně tak

A už fakt du

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:30
- Nahlásit

Eldoguero
já jich viděla i pár u nás
To semi děsně líbí,ale já su velmi pomalý čék proto sem si brala pakůně s milnou nadějí že bude pomalejší čímž sem ovšem nemyslela mozek,třá to co sme se ted učili před3dny mu až neska došlo od prdele k čumáku(kuwa okamžitě si po sobě uklid to roztahaný dřevo nosto sem sem a sem).další pes bude patrně brabantík to mě snád nepředběhne

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 15:29
- Nahlásit

Co se tu děje? Nemám na vás čas, mám masakr! Okamžitě výcuc!

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 15:53
- Nahlásit

BrendaBenji
Není Bart Bellon spíš z Belgie? (nevím ptám, se nejsem si jistá )
www.bcbb.be

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 15:54
- Nahlásit

Gerda
Okamžitě výcuc!
Renata má mocit, že má 5 tun nadváhy, Pumpa se na podzim vdává a pokud se pomstíš cikánům, musíš počítat s odvetou. To je nejpodstatnější, co se tu událo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:16
- Nahlásit

danajasa
další pes bude patrně brabantík to mě snád nepředběhne
řekla bych že jo,páč takovej šikovnej brabantík,to je zlej namydlenej blesk.

<< 1 ... 6804 . 6805 . 6806 . 6807 . 6808 . 6809 . 6810 . 6811 . 6812 . 6813 . 6814 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání