| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:19
- Nahlásit
Baico
To je nejpodstatnější, co se tu událo.
Proč se Pumpa vdává? Je březí? Nebo je její muš bohat? Chudák Pumpa, podtrhla si děctví takovou neuváženou akcí.
Děcka, knedlíček už má novou baterku a startuje jako ďábel! teď sem si na párkingu chvíli startovala pro radost.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:20
- Nahlásit
jablunka
My budeme mít taky brebentíka, chystá se na nás František Verdel, kámoška už šetří a bude chtít poradit chovku, kde ideálně vybírat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:24
- Nahlásit
Gerda
Já ho chci taky ,strašně moc,dokonce vím odkud,ale chlap je neoblomnej
Heleďte,pil ste to už něgdo něgdy?Já to dostala a asi to večer načnu....voní to jak ledovej čaj s fernetem. ....URL
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:29
- Nahlásit
jablunka
ale chlap je neoblomnej
proooooč?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
proooooč?
Za á se mu braboši a grifoni nelíbí(mě teda moc a hlavně grifoni) a za bé máme 6 psů a z toho dva geronty a fšechno se táhne z jeho platu,páč já nemám práci a ani vyhlídky na ní a o dvě koruny ročně překračujeme to co mě dělí aspoň od přídavků na děti.......suma sumárum,gdybych se teď na hlavu stavěla,je to na něm.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:56
- Nahlásit
jablunka
tak to chápu, no
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 17:12
- Nahlásit
jablunka
řekla bych že jo,páč takovej šikovnej brabantík,to je zlej namydlenej blesk
to potvrzuji, a takovej šikovnej grifonek, to je teprve nadělení
Gerda
Moc dobrá chovka je co mám Áju a Bombiše, hlavně jsou odtamtad šikovný zvířátka v povaze
http://devilkins.wbs.cz/-NOVINKY--NEWS-.html
a pozor, i mezi grifonkama jsou bohužel množárny
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 17:44
- Nahlásit
Co se to děje? Vy nedrásáte??? to je mimozemskej jef!
Sem byla venčit útulkáče, měla sem dědulu ovčouna a nějak to dneska ve mě zanechalo silnej dojem. Dovezli ho fčera, chudáka. Pes totálně vyhublej, obratle počítáš pod rukou a pod páteří nic - až visí hrudník o kus níž. Špatně chodí, no celkově klasika. Ale proč mě ten pes tak zaujal - neuvěřitelně láskyplný stvoření. Rozhodně neměl lehkej život, lidi se na něm podepsali víc než dost, a on v nás pořád tak věří!! Nastrkuje hlavu pro pohlazení, hledá očima ty lidský a chce úsměv.. ale všechno důstojně, klidně, rozvážně, ne jak ty mladý prdlouši co lezou člověku až na hlavu aby mu dali hudlana. Dědula klidně kráčí, spokojen že jde s člověkem na procházku a užívá si každý slovo, každý pohlazení...místo toho aby mě hned mezi dveřma sežral, jako zástupce rasy která mu ten život posrala.
jo, nechutně sentimentální, já vim. Dyk už toho necham, ale chtělo se mi to říct někomu kdo to bude chápat..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 17:50
- Nahlásit
bonc
Rozhodně neměl lehkej život, lidi se na něm podepsali víc než dost, a on v nás pořád tak věří!! Nastrkuje hlavu pro pohlazení, hledá očima ty lidský a chce úsměv.. ale všechno důstojně, klidně, rozvážně, ne jak ty mladý prdlouši co lezou člověku až na hlavu aby mu dali hudlana. Dědula klidně kráčí, spokojen že jde s člověkem na procházku a užívá si každý slovo, každý pohlazení...místo toho aby mě hned mezi dveřma sežral, jako zástupce rasy která mu ten život posrala.
Tak tohle mám doma ve Stývým.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:07
- Nahlásit
jablunka
Tak tohle mám doma ve Stývým.
a co vůbec stývý jak je na tom
tak děcka todle si pořiďte
http://www.stream.cz/video/503016-pes-seka-zahradu -trakturkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:08
- Nahlásit
čus kreténci,co děláte?
danajasa
heskej stromek .pani,kuju ))
a celkem dobře šílenej marinák ,jen nevim esi bysem ho chtěla bo bysem mu nestačila ))) a to nejen intelektem (((((
bonc
Okamžitě se seberte a táhněte do prdele za vlčáčkou,cigijovou a spol! je mi fuk jaxe tam vejdete,to je váš problém!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:11
- Nahlásit
davidkova renataahojda,mam amina nemocneho,ma zanet strev,leje z nej krev jak hrom,dostal atb a naky injekce,no to same co hajan pred rokem,se uz na to fakt vyseru!!!!!
jinak vas vsecky zdravim!tak ja zas jdu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:16
- Nahlásit
nemethova5
nemocneho,ma zanet strev,leje z nej krev jak hrom
cože?????? no to je bezva! nědke to chyt nebo co?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:20
- Nahlásit
nemethova5
mam amina nemocneho,ma zanet strev,leje z nej krev jak hrom,
no prosímtě, moc držím palce ať je v pohodě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:21
- Nahlásit
davidkova renatanevim,fakt vubec nevim,jak budes mit decko doma,tak me muzes prozvonit,mam ho v praci,pac matka je upa v prdeli,nechtela me tim vecer otravovat,tak celou noc litala,cca co pulhodiny,hodinu!takze jsem ji dnes nechala hajana a budu se starat o amina,jeste po ceste jsem musela skaknout pro smectu,uvarila jsem mu ryzu s mrkvi a libovym kurecim a do toho bazalku!jsem desne nasrana,fakt,furt neco!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:22
- Nahlásit
Alexadiky,jsem nastvana,pac jsem se trepala kvuli harosovy a ted amin,jsem si rikala,zdrave mlade zvire a ono prd!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:23
- Nahlásit
nemethova5
uvarila jsem mu ryzu s mrkvi a libovym kurecim a do toho bazalku!
hele já nevim,ale nebylo by lepčí v tomdle stavu mu nedat vůbec nic?? já bych teda nedala..
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Okamžitě se seberte a táhněte do prdele za vlčáčkou,cigijovou a spol!
proooč?? dyk já ho vůbec nenabízim, foto neukazuju, vlastně vůbec nic neřikam
do prdele uš ani nemusim, boží mlýny vopčas melou napřed a uš mi to vrátili na gerontovi Kokosákovi pár z jeho poslendích kousků: nachcal do tašky s knížkama, do pantofle, do foukače, do dítětovo tašky do školy, pelechy prochcal už 3x - přestal se vomezovat, už neznačkuje ale rovnou vypouští obrofský louže. Fčera se pokusil sežrat Stáňu, odmítá žrát grancle, v noci mi přistává na hlavě - při pokusu o zahození jsem s nim smetla všecko ze stolku...
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
hele ale to mohl něco blbýho sežrat nebo to může bejt viroáza. To bude dobrý uvidíš
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Alexa
a co vůbec stývý jak je na tom
Kromě toho,že je slepej jak patrona a závislák jak sviňa,je všecičko v nejlepčejším pořádku.Pomalinku zarůstá,přijde se decentně pomazlit,ovšem jak vystrčím paty z pokoje kde je on,vyje okamžitě jako blázen.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:26
- Nahlásit
jablunka
jééé von už má i nějaký chmýří to je dobře že se tak sebral
bonc
pár z jeho poslendích kousků: nachcal do tašky s knížkama, do pantofle, do foukače, do dítětovo tašky do školy, pelechy prochcal už 3x - přestal se vomezovat, už neznačkuje ale rovnou vypouští obrofský louže. Fčera se pokusil sežrat Stáňu, odmítá žrát grancle, v noci mi přistává na hlavě - při pokusu o zahození jsem s nim smetla všecko ze stolku...
ty brďo proč ho nedáš do klece aspoň na noc????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:26
- Nahlásit
bonc
Kup mu krásnou slušivou klecičku a zavři ho tam. Dřív než ti zničí barák. Dej si poradit od zkušenějších
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:27
- Nahlásit
nemethova5
ježiš paní vy máte s tim zdravím taky furt něco, buď ty nebo čokle... v takovym stavu bych mu dala jenom samotnou rejži, hodně uvařenou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:27
- Nahlásit
bonc
Souhlas s holkama,znám to a je to na nervy,zachvíli ti z toho bude hrabat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:28
- Nahlásit
bonc
nachcal do tašky s knížkama, do pantofle, do foukače, do dítětovo tašky do školy, pelechy prochcal už 3x - přestal se vomezovat, už neznačkuje ale rovnou vypouští obrofský louže. Fčera se pokusil sežrat Stáňu, odmítá žrát grancle, v noci mi přistává na hlavě - při pokusu o zahození jsem s nim smetla všecko ze stolku...
no dobrá,trošku se to tim vyrovnává..
jablunka
jééé uš má skoro kožíšek ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:28
- Nahlásit
davidkova renatadostal minimalne a do neceho smectu jsem mu musela namichat,jen tak by ji nesezral!a ja taky ne!bo vim co to je za blivajz!!!jeste me do toho boli ucho a zuby,to mam dneska kur.a zas den!
Alexanemohl,pac ma furt nahubek a ze zeme si nevezme nic!minule tam byl na zemi kousek parku a jak to zmercil,vodskocil,az sem si myslela,ze ho neco stiplo!no doufejme ze jen viroza to rikal i vet,ale ma jako fest tos trevo podrazdeny no.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:29
- Nahlásit
Alexa
Jj,v okamžiku kdy začal normálně žrát a zhubnul a začal chodit delší prochajdy je to o 100% lepčí. Je mu tak fajn,že si dokáže vylízt předníma na linku a sežrat sekanou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
pani vsechno nejlepsi k narozkam
a tady mate takoveho zuriveho psika, kdyz vam nana prinde moc hodna
all
dekuju vsem litovacum, prstik boli, za chvilku ho budu muset rozvazat, vymackat diry a prolit je desinfekci, ale kdyz mi to vcera dr. delala malem jsem se pocurala bolesti, tak to oddaluju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
nemethova5
jen tak by ji nesezral
todle já řešim tak že to rozpustim a ten blp to sám dobrovolně vypije )))) případně natáhnu do stříkačky a aplikuju do huby.v tomdle stavu bych to střevo fakt nedráždila,akorát to protáhneš..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:31
- Nahlásit
Alexa
Biluška
páč takovou vymoženost nemam f arzenálu
se Stáňou by se teoreticky neměli potkávat, jenom venku kdy si nevaděj (teda Kokosákovi nevadí Stáňa, Staník je f tomdle nevinnej), ale šedá je teorie zelená praxe
S tim chcanim je to výmysl posledního cca tejdne, normálně ho podezřívam že je f těch mrazech línej dojít si na zahradu - lítat venku to jo, ale chodit se venčit ho asi přestalo bavit
|