Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6804 . 6805 . 6806 . 6807 . 6808 . 6809 . 6810 . 6811 . 6812 . 6813 . 6814 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
Nebo nos na noc cepec

Asi začnu.Budu vypadat jak svoje vlastní prababička.
To je von.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:54
- Nahlásit

jablunka
To je von.

Fesak. Oni nelkdy kocky, kdyz se mazlej, tak po tobe preslapujou ( delaj mlecny krok) a neco u toho cucaj. Proste jako kdyby byly u maminky preslapujou a cucaj ( casto vlasy) a on mozna jeste u toho zvejka. Delaj to casto predcasne odebrany kocky ( kotata by u mami meli byt min. 12 tydnu), ale nekdy i nepredcasne odebrane

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

jj,probican mam,ten je dobrej,dostal jen hrstku,jinak ma hladovku a je s nim k nevydrzenoi rve jak tur hlady,no to je pekne to ho budu poslouchat az do rana!

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

jablunka
To je von
ty fole, náš Žofré!!!!

padam domu, mějte se strýtofky!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:57
- Nahlásit

jablunka
svoje vlastní prababička
Hlavně nesmíte potkat vlka Náš kocour to taky dělal ale myslel si že vlasy sou na hraní páč se hejbou tudíž dou lovit,ale gel neustál prskl a šel to máte smolíka

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:57
- Nahlásit

lucYnka XIII
Oni nelkdy kocky, kdyz se mazlej, tak po tobe preslapujou ( delaj mlecny krok) a neco u toho cucaj.
Jj,to vím a má tendenci dělat mi cucáky na krku. Ale to sem mu hned zatrhla a v noci by mě to vzbudilo,ale ty vlasy mě serou.I když ho cíleně do ložnice nepouštíme,tak se prostě v noci prosmejkne když jdu na WC a já nemám sílu ho honit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:02
- Nahlásit

jablunka
nemám sílu ho honit.
taxnat todle yntymčo sem netahejte né?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:04
- Nahlásit

davidkova renatano hele a to jeste neni vsecko,kulha opet na levou predni a pravou zadni vypada jak blbec!no je mu uz lip,uz chtel semnou blbnout,leze mi az na hlavu

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:04
- Nahlásit

davidkova renata
taxnat todle yntymčo sem netahejte né?

další nejvíc blbá!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:06
- Nahlásit

Se mi desne chce spat, jsem si chtela schrupnout, ale je zrovna webinar o moc. ustrojich kockach a vyzive, ale protoze to porada Hills predpokladam, ze to bude jedna velka reklama na Hills diety Jestli jo vypnu to a du chrupat, ale je fajn bejt na seminari a lezet v posteli doma. se mi ta technika libi

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

No hele a já furt vodkad knám ti mausi chodí,nechodí si je nosím s obchodu http://www.novinky.cz/ekonomika/226165-inspekce-uz avrela-diskont-mysi-tam-okusovaly-potraviny.html

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:16
- Nahlásit

davidkova renataja jsem takovy pako!!ja jsem aminovy do misky nalila svoji dobrou ondrasovku malina a bez misto vody,no me jeben uz!

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Dobra prdel, po prvnich trech minutach prednasejici stratila signal asi z te emeriky vypnul signal. Asi spat nejdu je to sranda

Neessi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:17
- Nahlásit

Neessi
heuréka

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:17
- Nahlásit

danajasa
fujtajbl, to je teda hnuuusny

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

davidkova renata

pani, pro vas, k vasemu velkymu dni
http://www.youtube.com/watch?v=csfNGWbSvWc

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

čus paka. Kámoška mi posílala ještě zbytek toho krevního vyšetření. Trix má úplně strašný jaterní test. Jako fakt hrozně strašný. Budu panikařit. Ale až zítra, dnes jsem totálně mrtvá, každý den vstávám v 6 a to fakt není moje oblíbená hodina.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:32
- Nahlásit

Tak jste mi nikdo neřek,jestli jste pili to TATRATEA,taxem to vokoštla a s kofolou je to docela dobrý.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:33
- Nahlásit

Maky a Trix
ach jo paní, tak snad se to srovná. my musíme taky na kref, měli jsme jít už v prosinci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:34 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

davidkova renata,

Všechno nejlepší k dvacetinám!

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:34
- Nahlásit

Maky a Trix
Trix má úplně strašný jaterní test. Jako fakt hrozně strašný.
Tak to by mohlo mít souvislost s tou únavou,můj chlap měl velký problémy s játrama a tenkrát věčinu času prospal,byl hodně unavenej a i teď,než jde na testy tak víme že budou vyšší,když začne víc pospávat.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:34
- Nahlásit

makrel
to doufám. Přemýšlím, zda mu dávat ostropestřec, nebo to zatím nechat bejt. Další odběr udělám za tři týdny, tak uvidím.

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:38
- Nahlásit

čus fšici!

Maky a Trix
ach jo, držím palce, ať to není tak vážný, jak to vypadá...

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:40
- Nahlásit

Zdar

Atusch
Není Bart Bellon spíš z Belgie

no máte pravdu pani mě se ty země tam pletou

Maky a Trixˇ
Ať je Trixoun brzo v cajku Myslíš, že by to mohlo bejt tou chorobou co měl jako štěně? Nebo to spolu nesouvisí?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:40
- Nahlásit

Maky a Trix
pani drzim palec, ale muze to byt i laboratorni chyba. Dejte to pretestovat.

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

Máme miminka!!!!
5 živých hrošíků, a jeden bohužel udušený Ale stejně mám ohromnou radost - mamča prvnička to zvládla na jedničku! S trochou Tomovo pomoci - bezvadně to odrodil s nápovědou po telefonu!

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:49
- Nahlásit

TAK PŘIZNEJTE SE KERÁ ZABILA SAMEČKA A HODILA HO DO hOSTIVAŘSKÝ PŘEHRADY???? co Bajša???? ta je tam někde poblíž žejo
Maky a Trix
jé to je mi trixíka líto, snad to bude dobrý

Dines
gratulace k hrochům

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:51
- Nahlásit

tak jako vo co tady komu de???????????????? volá nějakej týpek,úpa cizí a že prej at du dólu,že mi něco veze.. já uš pjekně f pyžamku s Nanykou f posteli,toš du nasraně důle a von valí jakejsi kvjeták bo co..doma to teda rozbalim a tam nějaká vobrofský kytka z růžích!!! gdo to byl vy paka pošahaný???!!! nesnášim tydlety formalyty!!!!
jako kytí je moc heská,to jó,mám kytí rát a potěší(pokut teda k ní nejni přišpendlená stuška Fspomínáme případně Spy slatce),nějakej papír tam teda je, aš najdu brejle rači to důkladně proskoumám dybych uš byla mrtvá abysem to neprošvihla.Dál bysem vás chtěla upozornit na skutečnost,že nejsem žádná levná atrakce ,takže si mne ňákou orchyjí nekoupíte ,doufám,že se příště vybere otpovídající částka ,za todle teda příště uš na žádnej mítynk nejedu!!
Nicméně nerada su patetycké,tak akorát řeknu,že su rát,že mám za kamarády takový ptáky
skusim foto,ale nemám bateryje tak nevim..

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
heskyyy. kvjeták od ctitele. juchůůůůůů

<< 1 ... 6804 . 6805 . 6806 . 6807 . 6808 . 6809 . 6810 . 6811 . 6812 . 6813 . 6814 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání