| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:33
- Nahlásit
Monty
jojo, Trix měl dneska taky zakrvácenou packu, zapomněla jsem mu to omejt, tak ho pak všichni litovali a on plakal
ale u těch malejch psů je to fakt opruz, kámoška odebírala svýho 50kilovýho hafíka a ten má žílu jako Trix celou nohu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:34
- Nahlásit
Monty
ěiě tak to ste mě vystresla, když odebrali mařeně, ani mě nenapadlo, že by to jako nemohlo jít, prostě jí odebrali, zalepili, doma sme to sundali a nazdárek kašpárek, noha jí časem zarostla...jestli se pokrvíme, až teď půjdeme, omdlim, bo mi kref děsně vadí. Na veterině už sem jednou omdlela, když mi uspali jezefčíka, rovnali mu zlomenou nohu, já sebou sekla jak špalek...nemám tydle příhody ráda...no tak teď mi musí mařenu odebrat makyjová.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
Maky a Trix
to bylo jen jednou, jinak vždycky v pohodě, ale od té doby co musel chodit na krev, tak veterinu nenáviděl, předtím mu vůbec nevadila
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Gerda
musíš ale přijet do Brna, protože ta holčina, co nám to dělá to potřebuje co nejdříve po odebrání. Vždycky je nejlepší maximálně dvě hodiny do odebrání začít měřit.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
to mě z toho není špatně
To mě taky ne,dělala sem na CH JIP a na popáleninách taky chvilku,ale tohle bylo jiný,jak píšeš...Jsem nervozní, což on cítí a je na to fest citlivej, takže samozřejmě vyvádí.....no a u mě se neuróza projevila takhle.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:38
- Nahlásit
Gerda
já vás nechtěla paní vystresovat já jen psala co se přihodilo nám
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:39
- Nahlásit
jablunka
jo jako stresem! Tak to samože chápu. Já po stresu začnu většinou brečet. což je fakt super, vůbec nevypadám jako hysterka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
Maky a Trix
Vždycky je nejlepší maximálně dvě hodiny do odebrání začít měřit.
aha, a já se tak divila, když jsem jednou přišla s Montíškem půl hodiny před koncem na veterinu a vet se podivil, že jdeme na krev
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:42
- Nahlásit
Monty
no, standardně je nejlepší jít na krev po 12hod hladovce ihned ráno...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:42
- Nahlásit
Maky a Trix
To bych asi i mohla, přijet, že?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:43
- Nahlásit
Monty
Takhle sem dopadla já se svou prvni čubou NO.....na veterinu přez celé město MHD,tam odběr krve,čuba nervka,já ještě větší a když jsme odcházeli z ordinace,vypadalo to tam jak na jatkách.
Furt sem nevěděla proč na mě lidi blbě koukaj po cestě busem domů,až doma mi došlo,že sem celá vot krve a to i ve xichtě.Čubka byla celočerná,tagže to na ní nebylo vidět.
Maky a Trix
Já po stresu začnu většinou brečet.což je fakt super, vůbec nevypadám jako hysterka
No a já bleju a fakt nechci vědět jak vypadám.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:45
- Nahlásit
Maky a Trix
jo na lačno byl, dostal ráno v 6 a pak na vetku jsme dorazili o půl sedmé, ale už je to jedno...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:46
- Nahlásit
jablunka
když jsme odcházeli z ordinace,vypadalo to tam jak na jatkách.
no to by mě kleplo, to bych nedala, krev nesnášim, jen svou vlastní, ale když je jí moc, tak omdlívám i z tý svojí. Bože, to zas bude ostuda...taky nechci vědět, jak vypadám, tutově se poseru.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:46
- Nahlásit
jablunka
já bleju a fakt nechci vědět jak vypadám
Šíš to mi připomělo jak se pozná opravdu dobrá kamarádka?Dyž blejete podrží vám vlasy(já takovou měla)
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:47 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Gerda
Ta kamarádka to má na disertační práci a obávám se, že už má vzorků dostatek. jinak si nemůžeme u nás ve škole psa ani sami naočkovat, všechno nám účtujou, nebo nás to ani nenechaj udělat, i když je náš... Ale kdybys to pořád chtěla za tu výhodnější cenu, tak bys musela přijet někdy v pracovní dny dopoledne, což nevím, jestli je pro tebe reálný...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:49
- Nahlásit
Gerda
.taky nechci vědět, jak vypadám, tutově se poseru.
Blbááááá nejvíc!!!!
danajasa
to mi připomělo jak se pozná opravdu dobrá kamarádka?Dyž blejete podrží vám vlasy(
Pak je můj muš moje nejlepčí kamarátka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:50
- Nahlásit
víte jak je děsný když vám spadne do spoďár tujový jehličí a ste nabalený jak pumpy s čoklema na poli??????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:51
- Nahlásit
jablunka
souhlas, můj muž je ochoten mi i strčit prsty do krku, což já sama neudělám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:51
- Nahlásit
Maky a Trix
Ale kdybys to pořád chtěla za tu výhodnější cenu, tak bys musela přijet někdy v pracovní dny dopoledne, což nevím, jestli je pro tebe reálný...
neni to pro mě reálný, protože každá zlevněná cena mi nestojí za projetej benzín a den dovolené )) I u nás na Lhotce umějí odebírat krev, jen sem myslela, že kdybys na tu laborku dohlídla ty, že bych ti důvěřovala. Aspoň mi řekneš, jaký všechny parametre mám nechat odebrat a naměřit
jablunka
to mi připomělo jak se pozná opravdu dobrá kamarádka?Dyž blejete podrží vám vlasy(
Pak je můj muš moje nejlepčí kamarátka
)) to je hezké! Já je mám tak krátký, že mi je nikdo držet nemusí, ale jeden chlapec už mě kdysi držel, abych nespadla zvracejíce do kadibutky. Miloval mě. Ale je to už velmi dávno )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:52
- Nahlásit
Alexa
víte jak je děsný když vám spadne do spoďár tujový jehličí a ste nabalený jak pumpy s čoklema na poli??????
blbáááááá moooooooooooooooc )))))) Vidim tě, jak se svíjíš jako bajadéra drbaje se a nepomáhaje to ))))) Vypni se sama ))))))
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
můj muž je ochoten mi i strčit prsty do krku, což já sama neudělá fůůůj. já mám teda silný dávivý reflex, takže mi stačí ke zvracení hodně málo :-D
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Gerda
ale mohla jsi strávit den dovolené se mnou
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
gratuluju ke krvavý zkoušce. Takže v Mlíkoších budeš čokle nejen řezat, ale i píchat?????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:53
- Nahlásit
makrel
já ne. Já zvracení fakt nesnáším, popraskaj mi všude žilky, takže mám mramorovanej xicht, ještě pár dní, jsem bledá, vypadám jak zombie. Takže nerada zvracím. Leč občas je to nutné
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:54
- Nahlásit
Alexa
tsss... copak jsem zoofil?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:54
- Nahlásit
Zdarec, vólstrýtový atrakce! Jsem dnes zakoupila džíny, které mají velikost - a teť se podršte - 36!!
Jo a taky jsem si je oblíkla, dyby něgdo měl jako doplňující dotas.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:55
- Nahlásit
Maky a Trix
jako já to taky nemiluju, většinou už pak ani nemám co, ale ten reflex mám prostě silný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:57
- Nahlásit
Maky a Trix
ale mohla jsi strávit den dovolené se mnou
To je taky fakt....mohla si mi ukázat Brno. Ještě jsem tam nikdy nebyla.
Já zvracení fakt nesnáším, popraskaj mi všude žilky, takže mám mramorovanej xicht, ještě pár dní, jsem bledá, vypadám jak zombie. Takže nerada zvracím
to mi vůbec neva, já zvracím velice lehce, sama od sebe, jde to snadno, nepřemlouvám se, hned je mi pak lépe. Když to ovšem není rýže, ta se zvrací špatně. Taky je blbé, když si nevyměříš úhel, pod kterým zvracíš, a jde ti to i nosem a poleptáš si sliznice. To je velmi strašné, zejména, když vzracíš víno, to je i velice bolestivé.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:58
- Nahlásit
Gerda
jo, to víno nosem je hodně hnusné.naštěstí už se mi to nestalo hoooodně dlouho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:58
- Nahlásit
kinta
Jsem dnes zakoupila džíny, které mají velikost - a teť se podršte - 36!!
jděte do prdele k Cigi a Vlčáčkový a k Martinně. Tam se vejdete akorát s touhle velikostí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: mluví ze mě ošklivá bledá závist, je tak velká a bledá, že se do velikosti 36 nikdy v životě nemůže vejít.
|