| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:34
- Nahlásit
Gerda
Moc pěkný fotky, jen chudák Marie je taková malinkatá mezi těma rusákama.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:40
- Nahlásit
jablunka
ty vole, zabít málo
Ta naše se psů bojí a to i stafbulky, o které je širokodaleko známé, že jest to pes vítací.
Její manžel má IQ ještě o něco nižší nez bývalý emerický prezident a psů se bojí ještě víc než ona. Maj dvě rotvičky, osobně mi je záhadou na co, páč už jsou 3 nebo 4 roky zavřený v kotci, prej s výběhem. Když jsem na to při jedné z výměn názorů poukázala, ona na to - no a co maj výběh. Připomělo mi to její "no a co", když jsem jí slušně řekla, že jejich hnůj nám padá na zahradu a já si nepřeju mít na zahradě její hnůj.
Děti maj taky nevím na co, ven nechodí, venku je vídám jen, když přijede její matka a vezme je na procházku, děti jsou jak u vytržení z okolního světa
Bohužel nepřeháním a nejhorší je, že ona si myslí, že takhle je to správné, protože to dělá ona
Taky vykřikovala, že mě psi neposlouchaj, a že jí už napadli, tak jsem též zavolala starostu, dvacet minut jsem na ni řvala, ani jednou se neopakovala a starostovi jsem řekla, jestli si uvědomuje, že kdyby jí moji psi napadli, tak tady teď ta bečka sraček nestoj a neblábolí, ale je mrtvá a rozteklá někde u pangejtu
Jo není nad super sousedský vztahy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:43
- Nahlásit
laguna
ona si s ní Karmínka chtěla hrát, moc hezky za ní běžela a řikala - Máňo, budem spolu běhat, jo? No, ale Máňa nechce žádný Karmínky na hraní, takže dostala koš, pročež nyní vypadá jako malý zlounek ))) Je mezi těmi rusáčky velmi maličká )) A jak je mezi nimi maličkej Syreček ))) Myslim, že Atík ho ještě nikdy neviděl..vždy slyší nějaké protivné vysoké štěkání, ale pořád neví, odkud to jde...Atíku, to je taky teriééér, je to Syreček sabyjáááák )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:47
- Nahlásit
Du ven sabíjet sousedku tak moc nepište
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:49
- Nahlásit
Gerda
Ty to vždycky tak krásně a mile popíšeš ))))))))))))
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:49
- Nahlásit
Gerda
Karmínka by se mooc líbila malodafi.Nikdo si s ní nechce hrát protože je moc veliká Kdo je Syreček?(moc hezký jméno teda nemá)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:56
- Nahlásit
KDO SE PTAL NA TU PRÁCI?
Jak jsem nabízela toho mého zákazníka - obchodničení s podlahama!
Nechť mi na mail napíše, jestli poslal životopis na mail firmy. A jak se jmenuje, abych to mohla případně nějak potlačit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:57
- Nahlásit
Vlčáčková
inu od Ešusový
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:06
- Nahlásit
Su zničená jak karlův most po nájezdu švédů.Proběhlo koupání dědy(plavání v kuchyni)nákupy(běh na dlouhou trat)dvorkové pakoní venčení(hod oštěpem)dále dnešní desetiboj pokračoval disciplínou schovej co můžeš(páč pakůn bé neska na divaně tak musím uklidit všecko co projde jeho hadí držkou)následně sem chtěla vytřít schody u4schodu sem zjistila že to přimrzá(rychlobruslení)dále sem stáhla z půdy truhlu do níž hodlám dávat krbové dříví leč červotoči mě předběhli(trefa do černého čistá desítka)začala mě bolet hlava chci humříííít
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:10
- Nahlásit
ŽENY VOBRANÁŘKY, ZLATOVLÁSKÁ HLÁSÍ OPĚTOVNOU ZMĚNU¨
SOBOTA V KLASICKOU POPOLEDNÍ HODINU NA LOUCE JAK MINULE!!
prosím, mě ale nemlaťte, jen tlumočíkuju..
Eldorádo
alchatekince vozili do Mělníka na Den koně z MĚNÍKA, což by měl být taky středočeskej kraj, Jmenovali se snad Šlechtitelský chov koní Měník, byl od nich takovej ten zelej zlatek kůň, jak vyhrával nějaký ty různý přhlídky celýho světa, jméno se mě po nějakejch 12 letech fakt už z hlavy vyčoudilo (nebo spíš mám ho na jazyku, ale nevzpomenu si, až ho uslyším, tak si plácnu do čela, že sem to přese věděla), zkusím vygooglit.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:26
- Nahlásit
Crysa
V Prokopáku? Nevíš náhodou ulici na bližší parking? nebo budete parkovat u továrny? Kuju
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nevíš náhodou ulici na bližší parking?
dá se parkovat i u fabriky, tam bude místa dost, jen pak pěšmoš ten kousek, s více psama se budeme pokoušet najet jako minule k závoře, pod tím viaduktem hnedka doleva, ale tam je maloučko místa a neustále kolem aut někdo šmajdá.
Pro vyhledánání je nejlepší orientační bod Vlaková zastávka Hlubočepy, tu znaj i navigace.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:30
- Nahlásit
Crysa
tam je maloučko místa a neustále kolem aut někdo šmajdá.
my budem teda u továrny a dojdem..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:32
- Nahlásit
Děfčata, jsem na sebe hrdá. Byla jsem v obchodě na velký nákup a koupila jsem si jen dvě nezdravé věci a to klobásku a sejra. Jinak samé zdravé. Taky jste na mě hrdé????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:32
- Nahlásit
Děcka, už mám vyměněnou žárovnku ve vozidle, páč mě kůli tomu ríno stavěli policistíííí. Taky mi kolega na chvilku otevřel kufr, aby zjistil, že se mi tam urvalo nějaký lanko, pročež to nějak rozebral a otevřel s tim, že si mám udělat pořádek v kufru, páč až to zavřu, už to zas nepude vodevřít, musim teda do servizu, ale tam pojedu, až se budou měnit kola na letní.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nebo to nechat dole u toho podchodu, nebo podjezdu na cestě, vlastně jak začíná ta silnička už přímo k fabrice, v místě kde se to rozdvojuje.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:34
- Nahlásit
Crysa
v místě kde se to rozdvojuje
to je složitý, to netrefim ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 15:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
v místě kde se to rozdvojuje
to je složitý, to netrefim ))
prostě nedojedeš až na konec za fabriku, ale až ti zadrnčej první panely toho panelovýho kusu cesty pod koly auta, tak zastavíš. Pak už pujdeš po štěkotu psů krz podchodem kousek do kopečka a jsi u brány, kterou začíná louka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:07
- Nahlásit
kachna_
inu od Ešusový
Dík.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
ROZHOVOR MIMINEK V DĚLOZE
- Věříš v život po porodu?
- Určitě, něco po porodu musí být. Možná jsme tu hlavně proto,abychom se připravili na to, co bude pak.
- Blbost, žádný život po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat?
- To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla než tady. Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
- No to je přece nesmysl! Běhat se nedá a jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční šnůra. Něco ti řeknu, život po porodu je vyloučený- pupeční šnůra je už teď moc krátká.
- Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme zvyklí. Tunel, na jeho konci světlo...
- Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě život končí - a vůbec, život není než velká stísněnost v temnotě.
- No, já přesně nevím jak to tam bude po porodu vypadat, ale každopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará.
- Mámu? Ty věříš na mámu? A kde má podle tebe být?
- No přece všude kolem nás! V ní a díky ní žijeme. Bez ní bychom nebyli.
- Tomu nevěřím. Žádnou mámu jsme nikdy neviděli, takže je jasné, že žádná není.
- Ale někdy, když se ztišíme, můžeme ji zaslechnout, jak k nám promlouvá. Víš, já si myslím, že opravdový život nás čeká až potom...
Nejsem na miminka, ale tohle mě při tom dnešním vypíčeným dnu přišlo moc hezký...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:49
- Nahlásit
to je síla, tetka, dědova sestra je snad o 2 roky mladší je jí 79let, sotva leze, kolo dala dědovi, že se na něm bojí a řeže na cirkulárce, ma zlomenou ruku a 3 prsty prořízlý na kost, mohlo bejt po ní, cirkule je hrozně nebezpečna. prej že by jí to neměl kdo nařezat, děda jí řekl, že kdyby dala ukrajincům 200kč tak jí nařežou hromadu to ji prý nenapadlo....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:50
- Nahlásit
impact
Je to krásný,jen škoda,že to není vždycky pravda.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:55
- Nahlásit
jablunka
Jsem jediná, kdo tam vidí ten druhý kontext?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:56 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
kejtlin
dědovi tvojemu je už přes 80?
jablunka
Je to krásný,jen škoda,že to není vždycky pravda.
pani, mohla byste mít ještě dvojčátka - to ještě nemáte!
impact
Jsem jediná, kdo tam vidí ten druhý kontext?
tak to asi těžko jediná, když je tam tak zřejmej )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:57
- Nahlásit
Gerda
bylo mu 81 let 1.1.měl narozky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:58
- Nahlásit
impact
no já tam vidím to,že maminka by měla být pro dítě to pěkné,jistota....co tam vdíš ty?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:59
- Nahlásit
Gerda
V tom přípatku jsem nepochopila komentář jablůnky. Ale to nevadí.. Je mi tak mizerně, že jsem se dneska nebyla schopná domluvit ani se třema obálkama současně..
Doufám, že kejtlin už je líp, páč to očividně skočilo na mě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:01
- Nahlásit
Gerda
mohla byste mít ještě dvojčátka - to ještě nemáte!
Naštěstí ne!
impact
Mylíš jako to,že se baví dvě děti jedné matky?Jinak fakt nevím,sem dneska zamrzlá a navíc mám novou klávesnici a jak ení rozchozeá,tak do ní musím tlouct jak hluchej do vrat.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
ty jo, novoroční děda, to je super!
|
impact
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Myslíš, že je nějaký život po životě? Blbost,nikdo se přece odtamtud po smrti nevrátil. Ba ne, určitě tam něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme zvyklí. Tunel, na jeho konci světlo... Myslíš? Smrtí přece život končí - a vůbec, život není než velká stísněnost v temnotě.
|