Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:52
- Nahlásit

jbat
Míša je luxusní, přesně takovýho chci, jen ostříhanýho na ježka a kdyby chtěl bejr zrzavej, tak by to bylo úplně nej, ale já vím, že to není úplně správná barva u huculů, ale mohl by bejt, takovej ten medovej
To dole jsou hafoši? To nechci, na tom jsem jezdila, je to líný jaxviňa, zakopává to o každej vyšší drn a koně s tak tvrdou hubou jsem v životě nezažila, to i náš norik, co léta tahal v lese dřevo měl proti těm hafošskej potvorám hubu měkkou navíc mi přijdou trochu jak koně-autisti, nevím proč, ale prostě na mě působí takovým nepřítomným dojemem
davidkova renata
twe to je snad to nejhorší co může bejt,lepčí je zatmíno uš nafurt
no právě, já si taky myslím, že pak už je lepší, když je ten čék úpa mimo a pokud možno ještě nemá bolesti, páč tak ho nic netrápí vlastně
Gerda
já bych taky ráda shira, nebo třá fríse, ale zaprvé - kdo by to česal, za druhé, kdo mi na to dá peníze a za třetí, kdo postavý tak velikou stáj, aby se tam shire vešel

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:54
- Nahlásit

Eldoguero
Moje matka je naprosto nechutně nepříjemná už léta. Takže v tomhle nebude žádná změna. Vypadala jsem jak magor, že jsem se ozvala až nyní. Jenže já volala hned, jak jsem se to dozvěděla. To je dnes. Ona mě totiž před cca pěti lety nepustila do bytu a od té doby už nikdy. Nemluví se mnou. No, ona se mnou a tátou nemluvila už pár desítek let předtím, - teda na střídačku nemluvila nebo nadávala. Je totiž hysterická, a to tak, že fest. Velmi nesnášenlivá. Takže je to ode mě hnusné, ale já jí fakt doma nechci. Ona by nechtěla taky, takže je to vzájemné. Ty naschvály jsou mi naprosto jasné. Ona je dělá už léta. A jsou taky velmi nechutné. Většinou rozdává majetek, naposledy to byla půlka baráku. Tu dala vnukovi své sestry, se kterou asi 20 let nemluvila a už s ní nemluví zase a to je ta sestra, která bydlí 50 metrů od nemocnice a LDNky a nepřijde se na ní podívat.
Naposledy přišla s tím, že napíše byt na mě a mé dvě nevlastní sestry, které nejsou jejími dětmi. Ono totiž nechat mi ho zdědit, takovou "radost" mi přece neudělá, že jo. Nakonec nepřepsala nic ani na mojí nevlastní sestru, se kterou jsem se tak domluvila, protože oni si nejsou nic a museli by platit za přepis, s čímž se nepočítalo. Jak se situace vyvinula dále, nevím, možná je za tu dobu majitel nějaký její příbuzný.
Já, když jsem se o ní starala minule při zlomeninách, tak akorát držkovala, dělala schválnosti a ještě mě pak pomlouvala. Fakt je, že na ní nemám nervy! Už dávno ne.

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Gerda
jbat
a to já mam zas navopak, já mam radši ty horký hlavy, co se s nima musí v rukavičkách a né že na nich čék může dříví štípat, to mě víc bavčí (teda bavilo) s nima dělat - furt na tenkym ledě Ty lýný lemury jsem nesnášela, z člověka cedila krev, vypadávaly bulvy a střeva lezla krkem aby se mazánek vůbec pohnul Lepčí velmi velmi jemnej plynovej pedál

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Eldoguero
To dole jsou hafoši?

nene, Baron je českomoravský belgik.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

jbat
čoveče já se koní bojim, nikdy bych si ho nepořídila, sou krásní a ráda na ně koukám, stejně jako u bránění nejraději koukám a radim, třá při parkůru nebo drezůře, mám ráda takovej ten vysokej krok, kdy se nese celej kůň, i se zdviženým ocáskem, ale neni to ten kratinkej krok, kdy jen poskakuje, neumim to popsat, zkusim najít fotku. Vždycky si vynucuju, aby mi takovej krok předváděli ))))

Tak děcka, pejsky už sme uklidili a můžeme jt na oběd:

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:59
- Nahlásit

bonc
jo tak to jsem právě myslela, že byli ti v chrastavě, ale trá ne, on těm chrastavskejm kdysi kdosi zapálil seník a shořelo jim komplet všechno seno i sláma a tak koně putovali někam jinam, ale to si myslím, že ty achaltekince už majitelka pomalu rozprodávala. Teď už to tam má někdo úplně jinej, je to soukromá stáj a řekla bych, že v pohodě, švagrová tam má koňa ustájenýho a je spokojená.
¨Fakt nevím, jestli jsou to voni, to zjistím až na místě, já si totiž nevzpomenu ani na jméno toho chlapa, páč mám alzheimera asi
jako štíhloušu voni sou, ale vocamcaď pocamcaď.
No tak to jasně, i chrt je štíhlej a přitom podvýživenýho chrta čék pozná...
Mimochodem nedá se postihovat i nadměrné překrmování? Naše debilní sousedka má dva araby, a kdyby je viděl ňákej šejk nevim jakej, tak na celou Bulovku shodí atomovou bombu,ale předtím ještě naší sousedku ukamenuje za to, jak jsou ti koně tlustý

bonc
Člen
- Nahlásit

Gerda
mám ráda takovej ten vysokej krok, kdy se nese celej kůň, i se zdviženým ocáskem, ale neni to ten kratinkej krok, kdy jen poskakuje
pasáž?

jbat
Člen
- Nahlásit

bonc
to já mam zas navopak, já mam radši ty horký hlavy, co se s nima musí v rukavičkách

já to mám asi podle nálady.
ale abych si dobrovolně koupila a1/1 tak to ani náhodou.
občas to s nima byla prdel, ale když už hodně bolely ruce, čék si rád sedl na hodný čt.
co bylo úpa optimální byli polo poníci v anglii. torpéda jaxviňa, ale naprosto lehce ovladatelní, zastavili na jemné zasednutí a otočíš ho na pětníku jen váhou. prostě úžasní. a Eldorádovi by se líbili, páč se jim hříva holí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:01
- Nahlásit

bonc
já sem zemní klidovej člověk a zemní klidový zvíře mi vyhovuje, z torpéda bych se posrala ) Ale kdybych byla šejk, měla kus pouště s oázou, chodila bych se tam koukat na araby, jak páděj pouští a letěj a jsou překrásný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:04
- Nahlásit

bonc
pasáž?
nevím...asi takhle:

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:07
- Nahlásit

jbat
tak jsem si tu fotku měla zvětšit, za těma lidma mi přišel malinkej
chlaďasi se mi líbí, ale taky nemám ráda, když musím furt koňa přesvědčovat ke každýmu kroku
Když si vzpomenu, jak jsme poprvý přišli k kříženýmu huculovi tříletýmu hřebci co nebyl už pl roku venku a jaký to bylo rodeo, tak se slzou v oku fakt ráda vzpomínám. Páč ten kůň byl max temperamentní,ale nebyl zlý, nikdy se nás nepokusil kousnout ani kopnout, jen ďál fakt děsný alotria a to i při výjížďkách. Třá jednou mi vyškub z rukou otěže, páč se asi 5 minut choval slušně a já jaksi přestala dávat pozor, a vypálil za stádečkem srnčí zvěře, který se popásalo kousek od nás, normálka běžel za stádem trotl jeden. Ale byla s ním sranda aspoň, ne jako s hafoškama...

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:08
- Nahlásit

Gerda

Mařenka, Nandice a to kokřisko je kdo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:08
- Nahlásit

jbat
Eldorádovi by se líbili, páč se jim hříva holí.
to chci, gde se to kupuje

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:10
- Nahlásit

Gerda
chodila bych se tam koukat na araby, jak páděj pouští a letěj a jsou překrásný.

jééé, no to jo. Ale s arabem by sis rozuměla, to je jak pes. jsou kontaktní a hooodně chytří.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:11
- Nahlásit

jbat
Ale s arabem by sis rozuměla, to je jak pes. jsou kontaktní a hooodně chytří.
říkala adydaska, jo?

Cigi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:12
- Nahlásit

Gerda

chudinky malinký týraný, psí sociálku na vás

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

Vlčáčková
V tomto případě bych rozhodně neměla jakýkoliv výčitky svědomí a co si myslí okolí by mě vůbec nesralo.
Vždycky maj největší kecy ti, kteří maj sami nejvíc másla na hlavě

pawLINka
Člen
- Nahlásit

makrel
jbat
říkala adydaska, jo?

Moooc blbá.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Marush
Mařenka, Nandice a to kokřisko je kdo?
kokřisko je Amálka, Mařenky kamarádka, kterou má ráda, tu i hlídáme a pučujem si jí na víkend ))

jbat
když oni maj ty ošklivý hlavičky štičí...a temperamentem bychom si nerozuměli ) líbí se mi na ně koukat, ale mít bych ho nechtěla. Eště se mi na jednom obrázku líbil achal-teke, měl úplně zlatou barvu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:16 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Araby se mi nelíběj a ani mi moc chytří nepřijdou, ale možná je to můj subjektivní pohled, páč ty co má naše sousedka maj v každým oku akorát tak otýpku sena, ale fakt už dávno ne tu arabskou jiskru
A ty štičí hlavy se mi taky moc nelíběj, já radši klabonos

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:16
- Nahlásit

Cigi
chudinky malinký týraný, psí sociálku na vás
kdo vás pustil ven, pani? Už ste se tam s Vlčáčkovou a s Matninnou nevešla, co? ))) Eště mám jednu hromadnou kotcovou v běloušema, narvali sme to tam všechno ))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:18
- Nahlásit

jbat
Jé, to jsou fotky z Tlumáku. Z loňska? Tam jsme byli podpořit kámošku, vystavovala tam českomor. belgičku s miminkem.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:18
- Nahlásit

makrel
říkala adydaska, jo?

Chytří docela jsou,ale musej se držet u huby

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:19
- Nahlásit

děcka rychle!!! jak se jmenuje ten úpa celej potetovanej kretén, snad i hudební kritik nebo co... samej pírsing...

Cigi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:19 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

Gerda
kdo vás pustil ven, pani?
Tsssmám propustku za pudličku

narvali sme to tam všechno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:19
- Nahlásit

přednášky v boleslavi byly fakt dobrý, zejména začátek, našla jsem si že v okolí pumpy je ta školka, dobrý to najdu, v okolí pumpy jsou 3, jednu jsem zavrhla, byla to jiná ulice, lidi mě poslali do školky dvořákova-tak se ta ulice jmenovala, dorazila jsem tam a oni že o ničem nevědí a ano jsou školka dvořákova, já volala biluši že je problém, ta to nebrala, pak mě napadlo se zeptat, zda jsou opravdu ulice dvořákova, oni že ne, že jsou boleslavská, já na to proč mi říkali že jsou dvořákova, a oni, že školka je dvořákova, ptž ji vede paní dvořáková......, ale poslali mě do tý správný

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:20
- Nahlásit

Gerda
Hele pani, něco podobnýho jsme jednou chtěli nafotit u nás na cvičáku, ale v okamžiku, kdy jsme do kotce k naší argetnině nacpali mimo dalších psů ještě jistého ovčáka byl konec, páč hrozilo, že za pět minut v odkladačce zůstane jen argentina s v velikým bříškem
Nevím proč, ale ta čuba nenáviděla ovčáky - kuní ksichty - tedy exteriéráky a to jsme v té době měli doma Axíčka, což byl taky Rex

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:20
- Nahlásit

pawLINka
Jé, to jsou fotky z Tlumáku. Z loňska? Tam jsme byli podpořit kámošku, vystavovala tam českomor. belgičku s miminkem.

to maj na stránkách z nějaký výstavy, já mám z Tlumáku akorát papírový, to snad ještě ani digitály nebyly v tý době.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:21
- Nahlásit

děcka rychle!!! jak se jmenuje ten úpa celej potetovanej kretén, snad i hudební kritik nebo co... samej pírsing...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:21
- Nahlásit

kejtlin
psycho totální

<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání