Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:35
- Nahlásit

makrel
jasnačka bych ti přeposlala emila co mi poslala Vlčáčková, písneš mi na origami@centrum.cz. A až bys měla čas Dík.

jablunka
Člen
- Nahlásit

leyenda
V Novym Zelandu je muj mus, nezasypanej, volal fcera v noci, abych si prej nedelala starosti, jsem ho ujistila, ze si zadny nedelam, rekl "blahoslaveni nekoukajici na televizi, nectouci noviny
Tak to má svatosvatou pravdu.
Vlčáčková
Hele,nikdo se neozval,ten druhej se na mě naprdnul,že sem u řekla,že má počkat,že je až druhej ,tak to dávám i sem.
takže kdo chtěl NTB

Ahoj,je to NTB HP 620/WD673EA ARL/T4400/3GB/32GB/ DVD+-RW
JEŠTĚ JE U TOHO PSANÉ TOHLE....HDD+CD/DVD-RW zabudované,má to wi-fi,kameru a já nevím co ještě .Je kupovaný 13.8.2010,i s taškou mě stál 11 500,- a pod 8 500,-nejdu.

makrel
Člen
- Nahlásit

jbat
tak nejsem. můj navíc není žadná velká aktivka,pro balón běží tak 4x a po hodině a půl procházení spí celý den. Unaví se mnohem rychleji než ostatní psi, je to i tou nemocí. Takže asi těch 40 min mu bude stačit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:36
- Nahlásit

makrel
Chodím tak na půl až 3/4 hoďky a spojuju skupiny, abych byla venku co nejmíň Takže momentálně chodí jednička spolu s trojkou, což je osm psů dohromady, to se dá ještě zvládnout. Geta mě sere páč prostě musí jít sama, s jinýma čubama se rve Tak za trest chodí jenom úplně nejmenší možný venčící okruh a za patnáct minut je doma . S důchodcema nechodím v mrazech vůbec.Mám strach, že by jim to udělalo špatně na klouby a Orině i na plíce, páč jak má ten placatý ksicht tak dýchá úplně zmrzlý vzduch. Takže důchodci metou akorát na zahradu a zpátky. Rikina taky, páč jak je Harry nemocný tak od něho nechce chodit pryč a Harry zase nechce chodit ven. Takže sumasumárum jsem venku tak cca hodinku se všema skupinama.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:38
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko všem

Dneska mám super den, měnim oddělení v práci, jupííííí )))

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:39
- Nahlásit

Biluška
tak už jsem klidná. Málem jsem měla výčitky, že poslední tři dny pes sedí pořád doma.Ale za chvíli bude jaro, tak to budeme venku víc.Lepší než být nemocný.

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:40
- Nahlásit

leyenda
V Novym Zelandu je muj mus, nezasypanej, volal fcera v noci, abych si prej nedelala starosti, jsem ho ujistila, ze si zadny nedelam, rekl "blahoslaveni nekoukajici na televizi

Co se tam děje?????Brácha tam má jet za tejden na rok?????

jablunka
Člen
- Nahlásit

makrel
Hele,jedinej,komu tohle počasí nevadí,je Brůs a Demi,jinak se mi taky venčí fšichni na zahradě na otočku,jen Stývýho musíme projít z kopce do kopce,jinak se nevyvenčí.

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Notebooky
Takže Těm, které jsem navnadila na NB, se omlouvám. Majitel si našel někoho, kdo mu dá víc. A jsem u toho za hňupa, zdá se, protože prý ta cena byla jenom pro mě ... no, to jsem fakt nepochopila.

jablunka
Tak Tvůj NB jsem přeposlala jednomu zájemci, ale on si to rozmýšlí s tím, že tolik dát nechce. Chtěl původně ten jeden od té mojí známé, ale ten jak vidno už není. A on jeden má, takže druhý chtěl pro partnerku, nicméně staví barák, takže osm se mu teď zdá jako velký výdaj.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:41
- Nahlásit

danajasa
Co se tam děje?????Brácha tam má jet za tejden na rok?????

Zemětřesení.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak Tvůj NB jsem přeposlala jednomu zájemci, ale on si to rozmýšlí s tím, že tolik dát nechce.
OK,rozhodím to ještě dál,ale jistě chápeš,že nemůžu prodat téměř novej NTB za 6 000,--
To si ho rači nechám.

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:43
- Nahlásit

makrel
Málem jsem měla výčitky, že poslední tři dny pes sedí pořád doma
Pani to já mám taky páč pakůn už14dní má akorát malej dvůr avelkej bič,páč nikam nedojdu tak ho mučím cca 2h na dvorku musí štípat dříví nosit uhlí a uklízet třísky za odměnu ho zmlátím berlou adeset min.dělá sedni lehni vstan pak je rád,že může zas nosit dříví ačistit kotel vod sazí štětkou

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:46
- Nahlásit

Dobré ráno breberky, je strašná zima, mařena dnes šla ven v kabátku, ale pak sem jí ho musela sundat, neboť se nechtěla v něm vysrati a pořád se jen válela, takže ho celej umáčela od sněhu a jinovatky. Nosím děsně vysoký potkolenkííí a na vrch ještě jedny fusky. Už mě to neba, a to sem zimomilka. Ven chodíme taky jen málo, ale spíš proto, že to nestíhám. Pořád se ale snažím, aby byl pes za den venku 2 hodiny. O víkendu jsme venku celý den. Včera sem přemýšlela, že pudle maj tak debilní srst, že se do nich všechno zamotává, takže Libuška bude muset mít kombiné.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:51
- Nahlásit

jablunka
To víš, všechno má svojí cenu. Kdyby se rozmyslel, dám Ti vědět.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:52
- Nahlásit

jablunka
jedinej,komu tohle počasí nevadí,je Brůs a Demi

Demi je naháčka ne? A Brůs boxik? Máš divný pejsky teda ten můj blbec krátkovlasej z toho počasí už má trauma.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:54
- Nahlásit

BrendaBenji
Demi je naháčka ne? A Brůs boxik?
Oba sou boxeři,nahatá holka,Cecílije, jakmile teplota klesne na 10°C,nechce ven vůbe,ani voblečená. Ale má smolíka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:54
- Nahlásit

NO, tak jsem se dozvěděla, že si moje drahá matinka zlomila krček levé nohy. Hmmm. Může mi někdo poradit, co mám dělat, když mě neráčí pustit do bytu?
Aspoň zavolám do špitálu a nechám jim na sebe telefon, páč ten ona taky nemá, neb jí nezajímá.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:57
- Nahlásit

jablunka
Aha, jsem si je spletla, holky Už jsem se chtěla děsit, že by nahatka měla ráda zimu Ale stejně máš divný boxícííí, když jim neva zima

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:58
- Nahlásit

Vlčáčková
Může mi někdo poradit, co mám dělat, když mě neráčí pustit do bytu?
Aspoň zavolám do špitálu a nechám jim na sebe telefon, páč ten ona taky nemá, neb jí nezajímá.

Nic jinýho asi dělat nemůžeš.

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:59
- Nahlásit

Gerda
takže Libuška bude muset mít kombiné. Včera sem si na vás spoměla hele králováci vícebarevný

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:59
- Nahlásit

Vlčáčková

moje drahá matinka zlomila krček levé nohy. Hmmm. Může mi někdo poradit, co mám dělat, když mě neráčí pustit do bytu

nic?

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:01
- Nahlásit

BrendaBenji
Ale stejně máš divný boxícííí, když jim neva zima
čéče,řekla bych,že standartní magory.Já ještě loni a předloni oblíkala Brůsovi Manmat vobleček,kvůli tomu jak byl jeden den ochrnutej kvůlivá zádům,ale bylo to ještě horší,páč se furt válel a snažil se ho sundat a fšechen sích a bordel si rval pod něj.A každej kdo s náma venčil,nebo byl na srazu,ti potvrdí,že to zvíře dokáže přejít 7 km téměř na zádech,je to prostě magor.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:06
- Nahlásit

jablunka
pani, když počkáte, až těch 8 500,- našetřím, tak ho do vás koupim. )))))

Gerda
jaká Libuše?? ty budeš mít druhýho psa?

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:11
- Nahlásit

Biluška
uš máš tu smlouvu? esli ne tak ti jí hodim do emila, enem vyměň koňa za akitu

hancaw
počki poški, děláš mi f tom bordel, si měla bejt na zýlendu a ne na madagaskaru
musim bejt furt s koněm venku
jo jo, já si tak stráááášně užívam, 1. zima bez koně... po 15-ti letech... si to každou chvíli živě přectavuju, to víš, zvyk je zvyk, jak teď místo toho abych šla na 2h ven s čoklema a domu do tepla tak na 1,5h koňou ven, a další 3 strávený vokolo hatátytly f tom mrazu venku, bahno, zamrzlá voda, spocenej kůň, zasraný cajky mytý v tý ledový vodě..... jak já si píííískááám že nemusíííím!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:13
- Nahlásit

danajasa
ty sou boží! Máma mi včera řekla, že se jí nejvíc líběj stříbrnáci, rovnou jsem kontrovala pudlema od Aleksandry, že to sou tojky a sou maličký, jesi nechce vlastního psa...chvíli jí zářily oči, než se koukla na Máňu a řekla, že jeden pes ouplně stačí )))

jbat
jaká Libuše?? ty budeš mít druhýho psa?
neee, to je do budoucna, někdy, golyje to asi nebude krs bázlivosti a přecitlivělost, abych to ještě víc nedokurvila, tak se mi začal teď momentálně líbit velkopudl Libuška, ale Atuše eště řikala, že rusák je lepčí, že sou všichni jako Atík, ale nevim, jestli jí to můžu věřit, třá si je jen pořizujou schopní lidi...

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:16
- Nahlásit

Gerda
neee, to je do budoucna, někdy, golyje to asi nebude krs bázlivosti a přecitlivělost, abych to ještě víc nedokurvila, tak se mi začal teď momentálně líbit velkopudl Libuška, ale Atuše eště řikala, že rusák je lepčí, že sou všichni jako Atík, ale nevim, jestli jí to můžu věřit, třá si je jen pořizujou schopní lidi...

Taky bysem chtěla. černýho králováka. Rusák je ale taky boží naprosto, kdyby byli všichni takoví ňoumíci, tak bych ho brala taky! To se dá taky česat.

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:18
- Nahlásit

leyenda
volal fcera v noci, abych si prej nedelala starosti, jsem ho ujistila, ze si zadny nedelam,

plati, vemete si k tomu i bolest hlavy a zalehlo v usich, roztrhane ohradniky, popadane stresni tasky a ulamane vetve
beru. na hlavu mam své sqělé prášky, větvema zatopim, ohradníky zpravovat nebudu - dopřeju koníčkům volnost čímž se rovnou vyřeší i starost a péče o ně

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:19
- Nahlásit

Gerda
pani kupte si půůůůdla Libušku, půůůdle sou sympatycký! sme fčera pozdě večer byli s Bajšou kolem baráku a tam byla půůůdla - teda trpasličí, černá fenečka, ale to bylo totální nadzvukový torpédo! Bajša s ňou chtěla lítat a skoro to nešlo, bo dycky běžela za ní a půůůdlina byla uš dávno něgde úúúúplně jinde sme Bajšu vůbec nemohli dostat dom

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:20
- Nahlásit

jbat
no právě, daj se krásně česat, libuna se dá i fénovat a mašličkovat, bude mít holou řiť a bambulky na zádi. A přes to kombiné, až poletí roštim, aby se moc nezasrala.

lejendička
co se děje v zélandsku? A kdy vám přestane foukat?

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:21
- Nahlásit

jbat
pani, když počkáte, až těch 8 500,- našetřím, tak ho do vás koupim. )))))

Hele,nebudu tvrdit,že by se mi ty prach momentálně nehodily,takže když bude někdo rychlejší,máš smolíka......kdy to našetříš?

<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání