Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:23
- Nahlásit

Maryje je hrdina, nese klacek z rozbouřeného oceánu:

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:23
- Nahlásit

jbat
včera byl v televizi, ale já mám alzheimera, tak nevím - ňák Dvořák mě teď napadá, ale to možná kvůli kejtlin

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:24
- Nahlásit

jbat
No, vloni tam byla výstava. Byla jsem tam oba dny a fotila a fotila a fotila a fotila.

Tady je Jizerka a Joa.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:25
- Nahlásit

pawLINka
Tady je Jizerka a Joa.

já to nevidím... nemůžeš na mail...?
jizerka je kráááásný jméno.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:26
- Nahlásit

Eldoguero
No, bohužel, u mě má kecy moje nevlastní sestra, která si prostě vůbec nedovede představit a nepřipouští, ač u toho byl její dospělý syn, že moje matka dokáže zhasnout a nutit ho a jeho syna k tomu, aby byli potmě v bytě, protože jinak bych viděla světlo v bytě a věděla, že tam jsou. Když ona nechce otevřít a dělá, že doma není!!! Ségra tomu vůbec nevěří.
No, nic, musím makat, zatím ahoj.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:27
- Nahlásit

Koňáci znáte tu naší farmu Bulovka? Taky maji několik chlaďasů, tuším, že belgiky, nějakýho norika, jednoho ardena a taky nějaký frísy. Znáte někdo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:27
- Nahlásit

Cigi
narvali sme to tam všechno

Neni to moc vidět, vzadu je ještě Nanda

Eldoguero
Hele pani, něco podobnýho jsme jednou chtěli nafotit u nás na cvičáku, ale v okamžiku, kdy jsme do kotce k naší argetnině nacpali mimo dalších psů ještě jistého ovčáka byl konec, páč hrozilo, že za pět minut v odkladačce zůstane jen argentina s v velikým bříškem
No víte, já to taky nepraktikuju s každym vořechem, kterýho potkám, dávám skupinově k sobě psy, který to zvládnou totál s přehledem, naopak, když se mařena v kotci sma bojí, třeba když jsou střelby na obranách, dávám ji do kotce společně buď s Bajkem, Fandou a hlavně s Nandem, oni to od ní nechytnou ani jeden, je jim to u řiti a ona tam neni sama.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:28
- Nahlásit

Vlčáčková
To je síla, teda no asi vás pani čeká ještě pár nepěknejch zážitků, tak přeju hodně síly a trpělivosti

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:29
- Nahlásit

jbat
Fakt to nevidíš???

Tak odkaz je tady: http://pitbull.rajce.idnes.cz/cerven_10/#P6266330. jpg
A celý album tady: http://pitbull.rajce.idnes.cz/cerven_10/#

V PC to mám doma.

jbat
Člen
- Nahlásit

Už to vím, Franz.
jsme ho včera potkali na Andělu a já se málem posrala, jak jsem se lekla, když vylezl zpoza rohu...

Gerda
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Tady je Jizerka a Joa.
jejejku to malé je božííííííííííííííí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:30
- Nahlásit

Gerda
To malé už je ale mnohem větší. Tohle je z června. Když se Joa narodila, tak byla moc ošklivá, ale roste do krásy.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:32
- Nahlásit

Gerda
Ona se Ambra nervala - fakt nikdy. Psi zásadně likvidovala jediným pohledem v životě si na ní žádný nedovolil (krom Arga, ale ten je jinej )
Tohodle psa prostě z nějakýho důvodu nemusela, ale on nebyl moc chytrej a furt k ní chtěl, čímž sám sebe ohrožoval na životě. Chtěli jsme jen kvůli jedný fotce, páč bílej pes dodával celé koláži umělecký nádech ale zavčas jsme to utnuly, páč jinak by bylo po kuním ksichtovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:36
- Nahlásit

pawLINka
Když se Joa narodila, tak byla moc ošklivá, ale roste do krásy.
nemohla bejt oškivá, páč je mocinky lostomilá i na týdle malý fotce )))

Eldoguero
tak halt to teď musíš vyfotit se šesti zmetkama, co ti eště zbejvaj, strč je do kotce a k nim přihoď i Vikču, ať to vypadá, že trpěj v kleci všichni, Cigi tě pak udá za týrání děcek a psůch a my se ti budem posmívat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:46
- Nahlásit

Gerda
Pani, včera se dítko snažilo dostat ke štěňátkům do ohrádky a bohužel se jí podařilo ji otevří, štěňátka měla velikou radost Viktorka taky, já a Argo o dost menší
Děsně jsem nadávala, ale mláďata se mi smála, jsou to malý bestie
Cigi tě pak udá za týrání děcek a psůch a my se ti budem posmívat.
No, naše sousedka šíří po okolí fámu, že chodím prej chlastat do hospody a dítě a psy nechávám zavřené v autě (????)
Škoda, že jsem už 10 měsíců bez auta a už dva roky jsem nebyla v žádné hospodě... Je to děsná pí.... ča Asi ji zabiju.
Takže jestli chcete, přidejte se k ní

Cigi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:56
- Nahlásit

Gerda
Eldoguero
Cigi tě pak udá za týrání děcek a psůch a my se ti budem posmívat
Nenene, jen za týrání pejskůch

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:57
- Nahlásit

Eldoguero
No, naše sousedka šíří po okolí fámu, že chodím prej chlastat do hospody a dítě a psy nechávám zavřené v autě (????)
SEŠ ZLÁ KRKAVČÍ MATKA, CO NECHÁVÁ PSY A DĚTI V AUTĚ A JENOM POŽÍVÁ DROG A ALKOHOLŮ A O NIC A NIKOHO SE NESTARÁ!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:00
- Nahlásit

Eldoguero
Gerda
No, naše sousedka šíří po okolí fámu, že chodím prej chlastat do hospody a dítě a psy nechávám zavřené v autě
šiš,to abych šla smazat ty fotky u Ebonyjový.
a to mám eště jednu luxusní,ale tu mám na rajčeti pro jistotu zamčenou,páč jinak už mě fakt zavřou

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

jablunka
Pche! Každej by mohl oblíznout všech deset, kdyby měl doma takovou pohodu s děckama a čoklama jako máte vy. Takový pěkný soužití, kdy se maj všichni rádi. A beztak ho všichni viděli, jak se nemohl utrhnout od stánku na výstavě, dokud mu Pardálka nedala vzorek granclí )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
A beztak ho všichni viděli, jak se nemohl utrhnout od stánku na výstavě, dokud mu Pardálka nedala vzorek granclí )))

Ten vzorek dostal proto,že nechtěl pustit k misce toho basenjiho,co přišel ochutnat. Tam už to fakt vypadalo na rvačku.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:06 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
SEŠ ZLÁ KRKAVČÍ MATKA, CO NECHÁVÁ PSY A DĚTI V AUTĚ A JENOM POŽÍVÁ DROG A ALKOHOLŮ A O NIC A NIKOHO SE NESTARÁ!!!!!!
Sem strašná a prej ani doma netopím, tak si říkám, že ten kouř co se valí z komína celou zimu je asi imaginární no ale omlouvá ji, že blně vidí, prej hodně blbě, tak k našemu komínu asi nedohlídne
Jo a trápím psi tím, že je mám doma chudinky furt v baráku zavřený. Což je teda pravda, páč ti kreténi chtěj furt courat ven
jablunka
Já mám na FB jednu fotku se spícím dítětem, ke kterýmu jsme nainstalovali flašku vína, tak jsem začala zvažovat jestli ji nestáhnu,páč ta pí...ča odvedle je schopná všeho. Ale zas na druhou stranu si říkám, že kdyby jí hráblo a zavolala sociálku, tak zas bude dobře, když by přijeli a zjistili, že dítě jest týráno v mezích zákona Zavolala už asi milionkrát policajty na všemožný svý sousedy kvůli rozličnejm kravinám, tak třá na mě zavolá něco originálnějšího
Fotku du zkouknout, aby vás pani mohla taky náhlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:08
- Nahlásit

Gerda
Sem ti poslala do mailu tu zamčenou fotku,ale prosím nešířit dál,jinak tu mám eště dneska socijálku.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:10
- Nahlásit

jablunka

mě takýýýý prosíííím lucie.kratochvilova2 uzenáč gmail.com Kuju moc

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:12
- Nahlásit

jablunka
já cííí taky zakázanou fotku!!!

Eldoguero
Já mám na FB jednu fotku se spícím dítětem, ke kterýmu jsme nainstalovali flašku vína
a co je na tom špatnýho? já bych tě zažalovala, kdybys mu tam instalovala krabičáka, ale essi to bylo nějaký dobrý vínko...

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:12
- Nahlásit

Eldoguero
A JEŠTĚ VŮBEC NETOPÍŠ!!!!!!!!

jablunka
Tak ta je husťácká, máš pravdu, někdo by se mohl i pohoršovat. Jinak je to samozřejmě ultravtipný! ))) Mauglíček, můj oblíbenec ))

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:13
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
mě takýýýý prosíííím
Fakt to nikam nepošleš?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:13
- Nahlásit

jablunka
A tak pani, já bych ji taky mohla vidět né, když sama jsem známý tyratel dětí a zvířat a alkoholík a jistě i uživatel drog a já nevím co ještě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

Gerda
A JEŠTĚ VŮBEC NETOPÍŠ!!!!!!!!
A ještě toto k tomu

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:15
- Nahlásit

jablunka
Fakt to nikam nepošleš?
třá na blůčko!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:15
- Nahlásit

Uzavírám sázky
Buď mě vyhodí nebo povýší. Kdo si vsadí na co? Já na můj vyhazov.

V naší službě jsme 3, ale nejsou finance, tak budeme muset být jen 2. Ententýky, kdo půjde? Já jsem přišla jako poslední a mám v téhle službě nejmenší úvazek...

<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání