| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
Baysha
ale to bylo totální nadzvukový torpédo!
no tak to nechci....nebo jí prostě nechám zatloustnout....nebo dostane klíče a bude chodit běhat do lesa sama. Prej sou dost chytrý, tak by to měla zvládnout, ne?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:22
- Nahlásit
Gerda
Ten harlekýn je boží toho musíš mít
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Gerda
ale tak toto byl malopůdl, trpaslík nebo možná i toy, to nepoznám... skákalo to přes živý plůtky jako gumídek
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:25 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
makrel
na jak dlouho chodíte se psama, když je taková zima a ještě vítr?
fčéra bylo 1. družstvo hodinu, 2. družstvo hodinu, a páč magorka musela na vodítku (eo je v servisu) tak si dala účast ve vobouch družstvech. Bejt po jejich, budou tam tak 6 hodin - soudě dle nedělního magorčinýho pěti a půl hodinovýho vejletu . Externisti by to teda asi nedali zdravotně, ale chtěli by. Domácím je to jedno, sou to hovada, když je pohyb tak ať si třeba mrzne rtuť a padaj hovna s háčkama.
dokud sem nemusela nadvakrát, tak prostě venčim od 4 do tmy.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:25
- Nahlásit
Tak už jsem si objednala nový mickser, tedy hnětač s micksérem na místo toho včéra umřivšího a měli tam i heligon za stovku jako!! Tak sem si ho objednala taky
Takovejdle pěknej:
tak čekám až mi napíšou že si pro to můžu zajet. Oni to maj sfiňáci na netu levný, tak čék vyjede a v grámě čučí jak trouba, ža tam je to drahý. Tak mi někdo tůdle prozradil, že netovej a kamennej vopchod je každý něco ynýho ..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:28
- Nahlásit
jablunka
Hele,nebudu tvrdit,že by se mi ty prach momentálně nehodily,takže když bude někdo rychlejší,máš smolíka......kdy to našetříš?
dělám si prdel, pro mě by to bylo tak 2 000,- každej měsíc maximálně, takže se na ěm vůůůbec neohlížej.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:33
- Nahlásit
neštvěte mi, teď to tak pročítam jak všici máte normální čokle, který f těch mrazech nechtěj chodit ven a tudíš nechodíte... nemoch by těm kreténům někdo vysvětlit, že TO JE NORMÁLNÍ??!! Nikolif ten šílenej řev a hysteráč fšech přítomnejch kdyš vezmu do ruky vobojky a následný zoufalství a vytí družstva kerý de až jako druhý??!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:34
- Nahlásit
Crysa
na copa je takovej heligón?
laguna
Baysha
hele, děcka, Máňa je eště hodně dost pořád živá a má před sebou kariéru závodníka, o Libuně už ani slovo )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:41
- Nahlásit
Gerda
na copa je takovej heligón?
no halogen přecíí, na vobrásku je vyvobrazenej. Takovej hodně svítivej svítík.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:42
- Nahlásit
Gerda
ale šetřit už bys mohla začít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:42
- Nahlásit
prosimvás proč je tu zas 50 stran za tu chvíli??????????????
Crysa
heligon za stovku jako
twe a co s tim béš dělat jako??
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
heligon za stovku jako
na něj bude hrát, no ne?? co jinýho by s heligonem dělala, leda že by si ho dala na dveře, aby všici věděli že je mooc velká trupka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:47
- Nahlásit
nazdar atrakce
proč je zima???? měli bysme sepsat nějakou petici proti tý hnusný zimě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
svítit jak chobotnička
Víš jak se taková věc hodí třá při uklízení sklepa? nebo když psi něco zničej na zahradě přesně v momentě kdy se setmí? Nebo když potřebuješ nasvítit místnost při malování, když máš sundanej nebo zabalenej lustr... Nebo si před to můžeš sednout a za dlouhých zimních večerů si dávat světelný térapyje
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:48
- Nahlásit
Zdar osoby, co novýho? jako obvykle nedočítám, páč jste zas nadrásaly asi 10 stran
bonc
Pani, trochu jste mě potěšila, že vaši psi jsou stejně dementní jako naši. Největší degeni jsou argentiny,páč jim je úplně jedno, že je asi mínus sto a fouká vítr jaxviňa, normálně je nemůžu dostat domů kterény a je jim úplně jedno, že já ještě doléčuji moribundus
Před barákem stojí jak trubky, když se vrátíme z venčení, já ve dveřích u rypáku rampouch, ruce umrzlý v lokti a voni stojej na dvoře, ucha jim vlajou ve větru a nechtěj domů, hovada nekulturní to jsou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:48
- Nahlásit
Crysa
no halogen přecíí, na vobrásku je vyvobrazenej. Takovej hodně svítivej svítík.
ten by se hodil na cvičák, akorát tam teda neni elektrika
Biluška
co harýsek jak dopadly testy????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:51
- Nahlásit
jbat
Tak jasný.
davidkova renata
Posvítí si na tebe,konečně.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
Alexa
drobná potíž
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
Jo a ženy, dočetla jsem Hypnotizéra, jak jsem se začetla, tak po třech hodinách nebylo co číst. Je to fakt dobrý, hodně moc.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
Gerda
v Novozelandsku je (bylo) zemztreseni, ale na tom druhym ostrove nez je mus, jsem to stejne nevedela, tak jediny, co me vynervilo bylo to, ze me v pul treti vzbudil Aspon jsem mu pripomnela pohled a koralky
bonc
pani, prosimvas,tady nemuzete konum davat zadnou velkou svobodu, nez se nadejete, spadnou do bazenu, ten je strasne zajima, a tahejte je pak zmitajici se ven. Dalsi misto, kam vzdycky jdou, kdyz se dostanou na svobodu, je skalka, vhodna na zlamani hnatuch. Taky zerou bambus a rakosi, jednou se dokonce stalo, ze si vyzrali takovou diru, ze opustili pozemek a pres dalsi louky dosli az velmi daleko. Nejhorsi bylo, ze klisna vsechny loukove ohrady preskakovala, ale valach jima prochazel. Vzhledem k tomu, ze tady lidi pouzivaj na ohrady ostnaty draty si neprejte vedet, jak vypadal, kdyz jsem ho nasla. Zadna svoboda. pokud jsem doma a hlidam to, muzou byt ve vybezich, jak jdu pryc a mistraluje moc, supky do staji.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
Crysa
svítit jak chobotnička
aha ))
Eldoguero
a nechtěj domů, hovada nekulturní to jsou
nána nechce ven z postele,je to kultúúúrní hovado.-))))
jablunka
Posvítí si na tebe,konečně.
nevim esi je to moudrý ale
Alexa
tak bys mohla třít něčí vohon ebonytovou tyčkou a tak prout vyrábjet )))
gerda
číhni na emil
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:01
- Nahlásit
du ven, jestli nepřijdu do 45 minut, tak jsem zmrzla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:03
- Nahlásit
davidkova renata
Ne ne, je to moudrý pes
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:04
- Nahlásit
leyenda
opustili pozemek a pres dalsi louky dosli az velmi daleko
tak nějak sem to s tou svobodou myslela... jakože navždy po starostech
jináč koukam že francouzští koně jsou stejně dementní jako ty čeští, akurát ten bazén jsme u stáje nikdy neměli, tak si ho nemohli vyzkoušet Měli jsme akorát ten parkůrovej bazének pod skok, ten se mojí dementce moc líbil, pořád ho chtěla někam tahat v zubech. A nechápala že se má bát přes něj skákat, že na to že byl za drahej peníz pořízenej
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:07 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Eldoguero
Ne ne, je to moudrý pes
nána je totiž tak ukrutánsky vychovaná, že už získala i ten cit pro kultůru. Za chvíli začne malovat a skládat opery - samozřejmě z postele.
a jsem velmi ráda, že aspoň někdo tu má taky takový nekulturní barbary jako já. eště to typuju na pawlinku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:09 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
bonc
pes intelektuál - úžasnééééé
Jinak jsem se raději vůbec nezmínila o velkém vlkošedovi, kterýžto je dementní úplně definitivně a tudíž nenávratné
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:10
- Nahlásit
leyenda
v Novozelandsku je (bylo) zemztreseni, ale na tom druhym ostrove nez je mus
no to je taky bezva zpráva, ale aspoň je to jinde než muš...no to je probuzeníčko, ještě že na ty zprávy nekoukáš, to by ti kleplo.
Aspon jsem mu pripomnela pohled a koralky
Ooooooooo vy jste velmi, ale velmi nejlaskavější člověk! Díííkuju!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:11 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
bonc
jináč koukam že francouzští koně jsou stejně dementní jako ty čeští
jsou, akorat teda musim rict, ze ta mistni rasa (kterou teda ja nemam) - kamargskej kun, je upa sobestacnej. S tema se majitele neserou, dvakrat za rok je spocitaj a odchytej si ty, co s nima chtej neco delat, a vic se s nima nezavobiraj. A voni si tam brouzdaj tema mocalama a hledaj si neco k jidlu a zijou si svuj zivot.Kouknete
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSv4Y7rzPu SbtGjicl7P1JcrCPjWpohb0qBHhUQRdBgsNbY8LyukQ
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:13
- Nahlásit
leyenda
kamargskej kun,
ty se mi moc líbej, jak jsou samostatný a tak
dá se s nima něco dělat nebo už jsou "jen" cosi jako národní památka?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:18 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Eldoguero
jj, da se s nima delat, jsou sice trosku svehlavi, ale makaj, mame i v klubu 3, jezdeji na nich decka i dementi. Jinak je tu porad jeste pouzivaji k shaneni byku, par jsem jich videla i vycvicenejch na coridu, ale tam maji nevyhodu, ze jsou pomerne mali a zavaliti, takze ne tak mrstni
tady http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQN_gy2mR5 Xvk64lT1AIe0TAS0RgA-eGwPXJ1XMlDV3W8UPlWh0
|