| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:43
- Nahlásit
jablunka
já jen dva bejky a ty fakt dojit nebudu.
ani finančně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
hele co ten Harýs??????????????????????????????????
Hele já nevím .
Vet volal včera večer, že ty výsledky nejsou až tak špatný, že to zkusíme. Napíchal mu kortikoidy a bylo to lepší. Harýs lehce užral z misky (dávku asi jako pro čivavu, ale žral sám a bez nucení) a napil se (třikrát si líznul). Pak zase zalezl a spal. Ale nevyblil to. Ráno na veterině potkal kočku, eště ji nezabil, ale už se na ni aspoň díval. Se zájmem jako. Od tý doby furt spí. Tak ho asi nechám pár dní spát a uvidíme.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:45
- Nahlásit
davidkova renata
ani finančně?
Jednoho dojím finančně já a druhej pro změnu mě!
Biluška
A nehybernuje jenom.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:48
- Nahlásit
Biluška
hm,tak ho nech,to je jasný,třá se na chvíli voklepe..by měl mít ale jakousi dyjétu na ledviny né? třá jablon,až podojí ,by mohla něco k tomu písnout..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
třá jablon,až podojí ,by mohla něco k tomu písnout..
Vole,dneska není dojící den!
Ale jinak je všechno podstatný tady.......
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_10825_0.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:56
- Nahlásit
jablunka
Vole,dneska není dojící den!
šiš a gdy teda??? voni aji kozli mají své dny jo? twe to je divná doba..
všechno podstatný tady
dík )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
šiš a gdy teda??? voni aji kozli mají své dny jo?
Po vejplatě,paní,po vejplatě a bejci!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:01
- Nahlásit
Zdár okamžitě mě pochvalte páč paskůn furt tahal dřevo po domě dovlekla sem truhlu z hůry na dříví červotoči byli rychlejší TAK SEM JI ZALEPILA TLAMY samolepící tapetoj su čikovná je to pěkný kýč
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:02
- Nahlásit
Ahoj tupouncí, mám hotovou další zkoušku. Nejspíš už poslední. Takže mám do léta volno
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:06
- Nahlásit
danajasa
pani, jste opravdu nejsikovnejsi zalepovas cervotocich tlam
Maky a Trix
gratuluju, jsi sikovnej budouci vedec
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:07
- Nahlásit
Maky a Trix
Gratuluju a z čeho?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:10
- Nahlásit
danajasa
gratuluju )))))))
Maky a Trix
gratuluju )))))))))))))))
ted eště ty tacháče...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:11
- Nahlásit
leyenda
jablunka
veterinární hematologie. byl to volitelnejch předmět o vyšetřování krve, což mě dost bavilo
Btw, dneska jsem odebírala krev - poprvý v životě - navíc Trixovi, kterej usoudil, že ho chceme zabít, takže na packu vůbec nedržel. Pak se mi to povedlo z krku a bylo mi ho děsně líto. Že zrovna on musí bejt můj pokusnej králík. Ale rovnou mu kámoška udělala hematolku a biochemku a je zdravej jak řípa. Což ovšem neřeší, proč je poslední dobou takovej unavenej...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:13
- Nahlásit
Maky a Trix
proč je poslední dobou takovej unavenej...
ti to povim, stárne a taky ho sere zima.
Gratuluju ke zkoušce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:16
- Nahlásit
Maky a Trix
veterinární hematologie.
Dobrýýýýýý.
Btw, dneska jsem odebírala krev - poprvý v životě - navíc Trixovi, kterej usoudil, že ho chceme zabít, takže na packu vůbec nedržel. Pak se mi to povedlo z krku a bylo mi ho děsně líto.
Hele,tak se to nauč jen z toho krku,páč náš vet to nedělá jinak a má to fofrem a pes si toho téměř nefšimne.....i doktorka,co tam má ordinaci s ním,vždycky radši volá jeho,když tam je,páč ona přiznává,že jí to z krku nejde a ty nohy jsou pro psy stresující víc. A to nemluvím o sobě,páč pak sem vždycky jako řezník.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:17
- Nahlásit
Hele myslíte, že můžu dávat todle psům?
http://www.lekarna.cz/gelatina-plus-tbl-360-kolage nni-vyziva-z-more/
Dostali jsme to v práci a leží mi ta pixla doma skoro plná.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:18
- Nahlásit
Crysa
stárne v necelejch třech letech? To asi ne... nejde jen o zimu, už od léta je takovej... já nevim, přijde mi prostě otrávenej. Nevydrží už vůbec co předtím a to by teďka měl bejt ve vrcholný kondici. Prostě je problém jinde, možná je to kvůli tomu dušení, že se nechce namáhat, aby se nezačal zase dusit... nevim.
jablunka
jo, tak já to budu dělat maximálně na nějakejch terénních sběrech, ale i tak to pro mě byl maximální stres. Je to můj chlapeček!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:21
- Nahlásit
Maky a Trix
gratuluju paní
danajasa
Vám taky gratuluju paní, eště trocha praxe a budete se moc živit restarováním starých červotočivých nábytků
impact
Můžeš, co bys nemohla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:23
- Nahlásit
kur.a!!!proc je takova zasrana zima?????mito nosu mam rampouch!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:23
- Nahlásit
Maky a Trix
Prostě je problém jinde,
Může mít pes deprese?Co já vím že ho feny nechtěj nákou fobii?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:24
- Nahlásit
danajasa
ne, Trix rozhodně depresi nemá. Je pořád stejně radostnej.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:24
- Nahlásit
Biluška
Akurát nevim kolik? Je tam moc moc vápníku a žáden fosfor, to neva? Bych omezila asi kosti na nějakou chvíli. Tady to bude stejně za 14 dní sežraný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:25
- Nahlásit
Maky a Trix
jo, tak já to budu dělat maximálně na nějakejch terénních sběrech, ale i tak to pro mě byl maximální stres. Je to můj chlapeček!
Tak to je jasný,pokud není člověk úplnej cynik,tak mu to jedno není.
Já to teda nijak šíleně neprožívám,za ty roky už sem si zvykla,ale jako příklad ti dám to,že když odebírali poprvé mému dítěti krev z hlavičky,tak sem sice hrdinně dítě udržela,ale poté sem se poblila jak alík.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:26
- Nahlásit
Maky a Trix
stárne v necelejch třech letech?
tak starší jak loni je
přijde mi prostě otrávenej. Nevydrží už vůbec co předtím a to by teďka měl bejt ve vrcholný kondici.
hele mě třá brzdí takhle blbej lepek, si dám rohlík, nebo jako dneska se nechám vyhecovat na jídlo v hospodě, kde ta omáčka asi byla zahuštěná a jsem jak po složení vagonu uhlí, spala bych, bolí mě celej já, všechno dělám jak z posledního tažení.
Nemůže mít taky nějakou reakci na potravinovýho alergena?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:26
- Nahlásit
Biluška
červotočivých nábytků
To je prototip,co dyž se nepřilepí ale prokoušou?Prej nemaj rádi metal to se stěhujou tak jim pustím"najtviš"
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
jablunka
to mě z toho není špatně, ale prostě mám strach že mu ublížím. Jsem nervozní, což on cítí a je na to fest citlivej, takže samozřejmě vyvádí. Když ho očkuje/odebírá krev někdo jinej, tak se tváří jako největší drsoň a ani se za injekcí neohlídne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:30
- Nahlásit
Maky a Trix
gratuluju moc, slečno odběratelko krve! Půjčím ti na odběr Maryji, když mi jí necháš vyšetřit na kref kompleksně. Jsem megazkoušková, víc než Nanda a pan Bajkonůůůůr! Jupííí, už máme i svého ípo člověka v žumpjě!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:31
- Nahlásit
Crysa
ono to moc s jídlem asi nesouvisí, protože jiný příznaky nemá. A lepek nepapká. prostě je takovej vážnej, kolikrát si ani nechce hrát se psama, když běhá, tak vidíš, že ani neběží naplno... nevim, asi ho moc sleduju. jen panička budoucí doktor, to je skvělej základ pro hypochondra-psa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:31 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
ahojte,
u odebírání krve mám jeden blbý zážitek.
Montymu jednou nešla nabrat krev (z pacinky) vet ho asi napíchával na 3 x, Monty od krve, já od krve, Monty vystresovaný a já se tam málem složila, vet chudák pak skákal kolem mě, protože jsem fakt moc neměla do toho se vybulit, jinak mi krev nějak nevadí
Maky a Trix
jinak moc gratuluju
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:31 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zdar trupky!
gdo chtěl cosi s angličtinou??? šejkspír nejsu, ale něco bych vyplodila
Maky a Trix
gratulace největší
|