| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
pawLINka
jediný co vim, je jak ten chlap vypadá, co nosí na sobě a že má žlutýho labradora...
a čím víc o tom píšu, tím víc je mi z toho smutno. Místo toho, aby byl psovi vděčný.....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:16
- Nahlásit
Gerda
my v labině léky vůbec nemáme. Pošlu to na školní mail.
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Pumpa
Hele, nevím kde bydlíš, ale jestli na nějakým menším městě, tak tam toliko asistenčních psů zase nebude, aby to ta organizace nevěděla.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Pumpa
Vyfoť ho, jak ho bije, a dej to policajtům jako podezření z týrání.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:17
- Nahlásit
Pumpa
jediný co vim, je jak ten chlap vypadá, co nosí na sobě a že má žlutýho labradora
a bydliště????????????
pawLINka
Enom aby to nebyl nějaký kříženec bez pépé.
to asibude dle popisu.-)))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:17
- Nahlásit
pawLINka
co to rozhodit po FB, tam chodí i lidi od těch organizací nebo ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:24
- Nahlásit
kejtlin
z toho bude bům jak s tou krávou s kobněm a pak PawLINka udělaj na pomluvu a dostane podmínku..
To když už, tak bych to natočila a poslala anonymně na Krimi zprávy na Primě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:26
- Nahlásit
Crysa
já nemyslela to tam napsat natvrdo, jen aby si organizace, krerá dala psa pánovi XY z tama a tama ověřila, zda se ke psu chová korektně, nebo tak něco
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:27
- Nahlásit
davidkova renata
někde tady v Hradci, no.... chodí, jak tělo bez duše, má dlouhej pískově zlatej dost ošuňtělej kabát a na zádech batožinu.
to je fše...
Vlčáčková
jo, a ty se mně zase zeptaj esli si toho psa nechci vzít domu, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:28
- Nahlásit
Pumpa
někde tady v Hradci, no
ftipný hele zavolej toho waldu máš to na emilu, moch by ti poradit co a jak konkrétně
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
už jsem mu napsala emyla....esli se neozve, zavolám.... kuju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:33
- Nahlásit
Pumpa
Tak jim řekneš, že od toho mají záchytné kotce.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:35
- Nahlásit
Vlčáčková
prý tady jsou uzpůsobení jen na pejsky a to v krajním případě. Tak mu povídám, máte rozum?, mám doma šedesátikilovýho psa a koženej gauč, víte jak to tam bude vypadat, když tam vypustím kočku?, a on na to: no, tak to nevím, co s ní budete dělat. Tak ji zase pusťte, kde jste jí našla.....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:40
- Nahlásit
Pumpa
No, ovšem to je jejich problém. Ne Tvůj. Mělas mu říct, že ji zajistíš ubytování, ale město na ní musí platit. Každopádně u Vás to máš s kočkama snadný, obrať se na www.cibela.cz. Bydlí skoro pod kaštanama, máš to kousek, ta si kočku vezme, nebo jí dá do jiného depozita.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
Jsem tu kvůli té pudličce. Telefon an Natálku je 775 476 845. Pudličku máš rezevovanou, ale ozvi se jí co nejdřív. Je prý úžasná a bude to prý závisláček. Dnes má jít na kastraci, tak by byla k odběru v neděli večer nebo dle domluvy. Jo a je v těch Čtyřkolech, skoro v Javorníku, je to prý 150m od sebe. jestli jí nechceš kastrovanou, tak jí hned volej. Kdyby něco, můj foun je 777 067 911.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
Zdar osoby, zas někoho týráte
Hele mám doma děsně bojovýho kanárka
Normálně dnes přišel k tomu novýmu ovčounovi (mimochodem 8. měsíční miminko vypadá jak dvouletej pes, narostlý hovádko to je veliký), ovčounek se na něj vrhnul jakože táhni, sic tě zabiju a veliké a odvážné Happu se mu postavilo, necouvnul ani o milimetr, naopak zvedl ocásek úplně maximálně nahoru, jak to jen šlo. Dusty se zarazil,ale vrčel dál, kanárek udělal krok proti němu a položil mu velmi dominantně pacičku na hřbět (pravda pacičku musel velice zvednout, ale zvládl to je to tuze šikovný kanárek) a strčil do ovčouna svou obří hlavou.
No a bylo po konfliktu
Pak to zkusil Dusty ještě jednou, když mě měl za prdelí, ale to teda Happy trochu přitvrdil (páč jsem tedy byla velmi blízko) a velmi se odvázal a dokonce i lehce zavrčel. Vypadal u toho naprosto úchvatně, svaly napnutý, hlavu nahoru, krásnej výraz, no krasavec Dusty teda nechtěl ustoupit, ale nakonec se stáhl s tím, že kanárek je pravda o pěkných pár kilo těžší, ale hlavně starší a podstatně silnější.
Tak si říkám, ještě, že ten ovčák kanárka nezná
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:46
- Nahlásit
Pumpa
Ohledně bití vosícího psa,jediný hmatatelný důkaz by bylo natočit,páč s dokumentem v ruce už se dá něco dělat,pro odvážné klidně zaslat do tv. Čož já bych po posledním zážitku s tv nova už vživotě neudělala.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:46 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
ad Beagl, ale nevím ze kdy to je..
Bígl
Prosím vás o pomoc byl ztracen pejsek jedná se o 5 letého tricolorního bígla slyšící na jméno Fanda. Měl amputovaný ocásek po autonehodě to je poznávací znamení. Na sobě měl černý elektronický obojek s peckou, kde byla adresa. Ztratil se v obci Korycany okr. Neratovice.
Kdyby jste ho někdo viděl prosím kontaktujte mě.
Děkuji moc Barbora Sosnovcová 602 604 502
---------------------
z konce ledna: Prosím , pokud jste někdo našel kolem Loučeně a okolí krásného, hnědočernobílého bígla, zavolejte prosím na č.605274534 děkuji moc
e-mail: zuzana.mejstrikova@centrum.cz
Telefon: 605274534
-----------------------------
a ještě další:
Hledá se bígl (Bystřice) [psi]
31.12.2010 se v Bystřici zaběhl slyšící na jméno Rody. Tetování 6330 v levém uchu. Má šedooranžový obojek se známkou Bystřice č. 1076 a jménem Rody a telefonním číslem. Kontakt: 728284474, 558995485, foltyn.mta@seznam.cz
e-mail: foltyn.mta@seznam.cz
Telefon: 728284474
vloženo: 09.01.2011 18:30:29
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:48
- Nahlásit
Eldoguero
No vidíš - kanárek a ty ho tady furt pomlouváš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:50
- Nahlásit
Lola1
paní, tys taky kuchařka. Prosím tě jaký zelí se dává do segedínu?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:51
- Nahlásit
Eldoguero
Zdravím paní hele na Sk někdo štípl 10 vovčáků z kotců Masaříkojc asi na kčeft čecko štěnce5-11měs tak aby se čék pak bál něco vzít dom.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:52
- Nahlásit
Eldoguero
Hapunka je miláček největší, se na něj moc těším, musíš do těch mlíkošů přijet, přivezu ti tam toho Čarodějova učně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:53
- Nahlásit
kejtlin
prosim tě do segedínu si každej dává, co mu chutná, někomu chutná víc z kysanýho, někomu víc ze sterilovanýho, někdo to dělá z masa a někdo nikoliv ... vyzkoušej a uvidíš, ne? my třeba bílý sterilovaný zelí vůbec nekupujeme, bo je f tom samá voda a vokyselený je to voctem ...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:55
- Nahlásit
Jo abych neopoměla hlavní událost dne,pakůn se opět cpal kočičákem,dostal berlou leč pozdě,tak sem se nas...a asi 2min sem se mu jala čistit zuby páč to nesnáší,výsledek byl,že jak ukážu kartáček na zuby pes se stává neviditelným.Tak zapíchnu do sousedovic jahod2kartáčky a nepotřebuju plot
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:56
- Nahlásit
Tinta76
sterilovaný žeru samotný, klidně flašku denně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:58
- Nahlásit
kejtlin
no tak co řešíš, tak tam dej to, co ti prostě chutná ...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:10
- Nahlásit
Gerda
tady pani
http://www.baobabs.com/nbgf_IN.htm
a jinak jo, jedte tam, je tam moc krasne a hodny lidicky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:13
- Nahlásit
Lola1
Nepomlouvám, to bych si vůbec nedovolila, jen mě dnes mile překvapil, když to srovnám se včerejškem, kdy stál jak trubka a na kousky ho trhala 4 štěňata
danajasa
To je v pr... tak to je možná za nějaký krátký čásek i uvidím to bych řekla, že bylo 100% na kšeft, počítám, že pokud to kupující kšefťáci budou vědět, psi půjsou ihned ven.
Gerda
Cí čarodějova učně, kdy jsou mlíkoše, kde jsou a vo co vůbec de?
Je to miláček největší na svjetě, po "akci" se se mnou asi 10minut v kuse mazlil, asi se potřeboval uklidnit po tom náhlém návalu agresivity
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:14
- Nahlásit
kejtlin
U nás se do segeďáku dává kyselý,ale páč máme domácí hodně kyselý,tak trochu proplachuju a když je to pořád hodně kyselý,tak zjemňuju šlehačkou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:23
- Nahlásit
danajasa
na Sk někdo štípl 10 vovčáků z kotců Masaříkojc asi na kčeft čecko štěnce5-11měs tak aby se čék pak bál něco vzít dom
a to neva že sou určo tetovaný a tak? přeci i dyš by šli ven tak by se to dalo zistit ne?
|