| Autor |
Zpráva |
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:37
- Nahlásit
davidkova renata
já dávám kysaný a neproplachuju nic))) zahustim zakysanou smetanou a žerééééééééééém!! )))
tak to jste muj človjek paní, dělám to stejně ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:37
- Nahlásit
Baico
Ty možná jo, ale pana Matesa jsem tim celkem dostala, neb to nevěděl
Gerda
spíš tomu nemoch uvjeřit,chudák ))) bílý veverky ho budou pronásledovat eště v záhrobí ))))))))))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
bílý veverky ho budou pronásledovat eště v záhrobí
Nojo, holt má asi špatnou karmu. A má šanci si v tomdle životě očistit, ale kašla na to. Takže v příštím životě se narodí jako moje bílá veverka
A to netuší, že minulý týden se přijel do Zlosyně podívat další bělouš a moc se mu u nás líbilo, takže bude chodit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:41
- Nahlásit
Apsolutně nechňápu, proč když chci spát, dojede balíkář v půl vosmý a když na něj čekám jak debil, tak tu není ani v jedenáct. Jako strašně mě naserou, když ten vobojek dneska nepřijde. Měl dojít už včera.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:42
- Nahlásit
Stavební dělník přijde k doktorovi a sděluje mu, že má zácpu. Doktor ho
prohlédne a povídá:
"Předkloňte se a opřete se rukama tady o stůl."
Zedník se předkloní, doktor ho vší silou kopne do zadku a pak ho pošle na
záchod.
Zedník za chvilku vyjde ven a povídá: "Doktore, to je paráda. Co mám dělat,
aby
se mi to nevrátilo?"
"Přestaňte se utírat pytlama od cementu!"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:47
- Nahlásit
hmm tak jsem teda na vážkách, jaký zelí mám dát, uš sem koupila sterilovaný a to 2krát, ale to kdyžtak sežeru samotný, miluju ho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:49
- Nahlásit
kejtlin
dej sterilovaný. A část ho sežer samotný.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:50
- Nahlásit
Maky a Trix
jdi se podívat do schránky jestli tam nemáš oznámení o zásilce, jako že tě nezastich. To dělaj, aspoň tady v Práglu, mooooc rádi.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
BrendaBenji
jsem tam už byyla dvakrát. Trixe jsem venčila jen kolem baráku, abychom ho neprošvihli. Fakt mě deptaj. Minule mi hodili oznámení o 7kilovým balíku sešitů. A to jsem byla doma. Tak si pro něj musím dneska jet autem, protože fakt nepotáhnu v batohu 50sešitů, nebo kolik jsem si toho objednala
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
čau holky, hele potřebuju vážně pomoct. Tady je jeden slepec, něco trochu vidí, má nějakou vadu, nevim tomu hlavu ani patu, ale jediný co vim, že má asistenčního čoklíka, moc milýho labradora a řeže ho jak prase. Dycky se někde naleje a psa zmidlí, když vystřízlivý, tak se sním mazlí. Kam se mám obrátit?, nevíte která organizace tady na jihu se stará o tyhle pesy?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
Pumpa
hele, co vím, nemá to smysl. I odebírání těch psů je tak strašně složitej proces a pokud nebudou mít posudek od veta, že je ten pes prokazatelně týranej (což znamená prakticky jen hlady a žízní, a pár dalších věcí, co vetpozná), tak nemaj šanci od něj toho psa vůbec získat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:56
- Nahlásit
Pumpa
Obrať se na kamarády a zmidlete slepce.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
Maky a Trix
tak nemaj šanci od něj toho psa vůbec získat.
ale aspoň mu pak nedaj dalšího a bude si jen ťukat hůlkou a bude fprdeli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
Pumpa
hele musíš zjistit která organizace mu ho vycvičila a dala..pokud vim tak třá helppes se vo tydle věci stará,ale to neznamenám,že to dělá každá..chceš poslat emila na waldu z helppesu aby ti poradil?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
Maky a Trix
tak nemaj šanci od něj toho psa vůbec získat.
to si nemyslim,todle sou jiný případky,záleží v čim majetku ten čokl je atd..rozhodně je to jednodušší než "normálně"
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:02
- Nahlásit
davidkova renata
já jsem četla článek o týraným vodícím psovi, kterýho organizace zpátky dostávala několik měsíců a sama ta žencká říkala, že většinou se jim to ani nepodaří. Je to jen kompenzační pomůcka.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:03
- Nahlásit
davidkova renata
no to by bylo supr, jsem tu málo a než ho tady votchytnu, bude to trvat. Právě, jenomže jak zjistím od koho psa má?
Maky a Trix
je mi jasný, že k němu nepřijdou a nevodvezou si psa na apel jakýchsi lidí. Jenomže tady už se podepisuje petice a lidi čekaj frontu, aby jí mohli podepsat, tak si myslím, že je dost důkazů, že toho psa tříská...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:04
- Nahlásit
Vlčáčková
jo zabiju mrzáka a pudu si sednout, jak za celýho, ne? i mamka to už podepsala, páč ten chlap je fakt zmerd....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:06
- Nahlásit
Pumpa
si myslím, že stejně potřebuješ potvrzení veta. A je na tom psovi poznat, že ho týpek v opilosti něčím přetáhne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:08
- Nahlásit
Pumpa
máš to na emilu i s founem
Maky a Trix
jenže von je v tom rozdíl.někerý sou pomůcky a někerý ne,takže sou majetkem tý vorganizace tušim,ale nevim kerej je kerej.Dále určitě maj nějakou smouvu dle mne..
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Pumpa
jak zjistím od koho psa má?
sehraješ hloupou a budeš se ptát, jako kdybys měla zájem o vodícího psa řá pro slepou babičku a vydyndáš z něk, od koho má on a esli je spokojenej.
Navíc pokud se ten chlap slepej, tak by nemusel být problém jít někdy za ním a natočit si jak se ke psovi chová a v jakejch situacích.
Jenomže tady už se podepisuje petice a lidi čekaj frontu, aby jí mohli podepsat,
to je fajn, že si toho lidi všímaj!!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
ad zelí
byl jsem se zeptat v trafice, jaký zelí a tvrdili, že kysaný, ale musím ho ochutnat, stran kyselosti a kdyžtak propláchnout, tak mám ještě flašku kysanýho
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:10
- Nahlásit
Maky a Trix
zblízka se k němu nedostanu, ten chlap trochu něco vidí, o to je to horší.
Dřív měl černou labici a mamina je jednou sledovala, jak seděli někde ve městě f parku bo co a on tu psici nenechal ani sednout, furt do ní šťouchal, aby vstala a řval na ní. Není to první případ....
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
http://zdravi.centrum.cz/antikoncepce/2011/2/18/cl anky/sexualni-dieta-zhubne-uplne-kazdy/
takže ženy, hurá do plavek
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jako já jim to rozhodně přeju, aby se jim podařilo ho od něj dostat, tady v Brně znám taky jednoho slepce, co do psa kope, když se chce vysrat. Ale já prostě nemám ráda ani ten výcvik psů. Věřím tomu, že někdo to dělá dobře. Co jsem viděla v Brně, tak mi je slepeckých psů líto. Podle mě je to zatím nejhorší psí povolání, co jsem viděla.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:11
- Nahlásit
Crysa
nejsem si jistá esli bude mít chuť se se mnou rozprávět, bejvá dost protivnej až agresivní... nerada bych byla Pumpa zmlácená slepeckou holí....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:13
- Nahlásit
Pumpa
víš jaxe menuje aspon? páč si zistíš na netu v okolí tydle organizace a postupně je vobvoláš,takhle sem to udělala taky dyš sem to potřebovala,stačilo jméno psa a rasa a jméno člověka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:13
- Nahlásit
Pumpa
A co ty organizace obvolat a poptat se, jestli nemají jejich psa tam a tam u toho a toho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:14
- Nahlásit
Maky a Trix
Maky, koukni se do témy o pomoci Kralupskýmu útulku - nemáte třeba v laborce zbytky léků, co potřebují, nebo nevíš, kde se takové léky dají levněji sehnat?
Jinak děcka, budu dělat sbírku na tu wapku, mám holčinu s obchodem s takovýma věcma, dnes zjistí, jak moc výkonné wapky mají a kolik stojí, a vyberu to v práci. Pak zas uděláme sbírku granclí, které Kralupy potřebují. Zatím zjistěte, co doma nepotřebného máte.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:14 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
davidkova renata
rasa a jméno člověka
Jak se určuje rasa čéka? Enom aby to nebyl nějaký kříženec bez pépé.
|