| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
davidkova renata
nemůžu dát přes hubu,páč páč pak s ní potřebuju vyřídit tu pudlici vot ciginy bo to je přes ní
to je hrozný jak se čék musí kvůli těm čoklům furt omezovat, ani nemůže dát šéfový přes držku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:50
- Nahlásit
BrendaBenji
my (veterináři), humánní medici a myslím že snad i právníci to máme na šest. takže to asi normální je. vlastně by mi kratší škola asi přišla divná. Mě to učení docela dost baví.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:53
- Nahlásit
ALL
Pozor, pozor opakuji včerejší prosbu ze strany 6957. Kdyby jste někdo věděl o firmě či fyzické osobě, co by potřebovala zpracovávat účetnictví, dejte vědět. Díííík
BrendaBenji Praha a střední čechy a Vlčáčková Brno a okolí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:57 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
kejtlin
v myčce mi ho i navoskujou.
no já jsem dostala loni super drahou leštěnku, takže i tenhle luxus můžu Zelenině dopřát doma
Luxovat jezdím na pumpu
Taky dělám doma, prostě jen pak vyměním pytlík ve vysavači.
Ale je fakt,že když to beru takhle z gruntu, tak tím zabiju celé dopoledne.
BrendaBenji
ježiš a to je normální? já myslela že vejška je na 4 a bakalář jen na tři.
No tak bakaálš bejvá na 3 roky, normální magisterské studium na 5 (ti lepší z nás to dělají let 6 ), stvaři to mají na 5 a pů a doktoři medicíny prostě na šest.
Ale já třeba jsem na vejšce i s malým dokotorátem, kterej jsem nedodělala, strávila 10 let
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:58 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Maky a Trix
kratší škola asi přišla divná. Mě to učení docela dost baví.tak to si divná ty teda
Mě to teda nikdy nebavilo a ani s věkem to teda nepřišlo )) I když ta veterina je asi zajímavá, ale nebavilo by mě se učit něco co je ti pak v praxi úpa k prdu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:01
- Nahlásit
ALEKSÓÓÓ
jsi tu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:03
- Nahlásit
kejtlin
jo
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
Baico
Ale já třeba jsem na vejšce strávila 10 let
A tak tomu rozumím, to by byl asi taky můj případ, kdybych náhodou se tam tenkrát dostla Ale ten čas za kterej to maj šprti mi přišel dlouhej ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
Alexa
prosím tě, do segedínskýho guláše se dává kysaný zelí? proplachuje se? aby ten guláš nebyl moc kyselej. děkuju
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:05
- Nahlásit
BrendaBenji
hele, já do praxe nechci. já chci dělat někde v labáku, nebo prostě jinde. Nechci dělat medicínu. Takže teď už konečně přicházej věci, kteří mí kolegové v praxi využijí (chirurgie, anesteziologie, vnitřní nemoci, parazitologie) a já si díky nim akorát rozšířím obzory a to mi vlastně docela stačí.
Navíc naše škola je stavěná na to, že ti dá teoretickej základ a na zabezpečení praxe pro to množství lidí prostě není prostor. Jinak ten teoretickej základ je podle mě vcelku kvalitní, i když zároveň můžeš vystudovat zcela nedotčená a tvrdit, že ti nic z toho do praxe není potřeba Myslím, že kdo chce bejt dobrej vet už dávno chodí na praxi a sere se lidem do práce. Těch je ale minimum. Je to škoda, protože moc dobře vím, jak to pak vypadá.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:06
- Nahlásit
kejtlin
prosím tě, do segedínskýho guláše se dává kysaný zelí? proplachuje se? aby ten guláš nebyl moc kyselej. děkuju
jasně propláchni, kvůli kyselosti dávám radši sterilovaný, to neni tak kyselý, ale když se ti bude zdát moc kyselej tak ho doslaď
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:08
- Nahlásit
Alexa
dobře dám sterilovaný, děkuju
Kdyžtak tedy budeme mít o víkend chleba s hořčicí, když se nepovede
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:10
- Nahlásit
Maky a Trix
No právě, mě přijde, že ta praxe je kolikrát daleko důležitější a naučnější než teorie. Samozřejmě že nějakou musíš mít, to jo. Ale když to vezmu na svůj obor účetnictví, tak ve škole jsem byla za hvězdu a přišla jsem pak do první účetní firmy a byla jsem úpa vedle )) Ale to už je dvanáct let zpátky ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:12
- Nahlásit
BrendaBenji
hele k tý tvojí práci, zkusilas oslovit účetní agentury??? Známá dělá pro agenturu a dělá to doma.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:14
- Nahlásit
Dobré ráno lumpícíííí, to je zase den.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
Víš po čem je Harýsek? Po Horandovi, proto se krásnej jako Nána
Alexa
to je mě líto že má Baruša problémy dáváš nějaký ty Omega 3 a 6 srágory, třá jako rybí tuk? to by mělo bejt dobrý i na srdíčko..
Snad jí to nebude dělat problémy a vydrží aktivní i bez prášků. Držím palečky.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:16
- Nahlásit
BrendaBenji
no, podle mého je u nás potřeba velmi podrobně studovat teorii a pak mít možnost jí zkoušet v praxi. Co nejdříve. Znám dost lidí, co vystudovali a neumí ani píchnout injekci, ani odebrat krev. A nepřijde jim to vůbec divný.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:19
- Nahlásit
Alexa
ne ne to jsem nezkoušela. By jsem chtěla úpa na sebe, jednání já-klient. Teď mám hospodu a ještě nějaký šmudly malý a spolupráce super. Moc těm agenturám a účetním firmám nevěřím, teď ještě v jedné dělám. Ale už jen měsíc a půl.
Ty máš s agenturou nějakou zkušenost? To je jako že ti toho klienta jen vlasně dodají, fakturují si ho a ty fakturuješ agentuře?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:20
- Nahlásit
Maky a Trix
nemas teda zac, no , kdys to tam nemaj
kejtlin
segedin byl v detstvi moje zamilovany jidlo, spolu s veprovym v hrasku a mrkvi
Mate zase hnusne? Budte rady, ze sem neumim davat fotky, to bysem vas teda hesky nastvala, taghle je votravena jenom gerdicka, ktery je posilam sms
Uz vyschla tisickrat umyta a vydesinfikovana kuchyn, ja tam furt citim hovni smrad, mus a holky neciti nic, ale ja jo, muze to bejt nejaka zumpoporucha?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
Maky a Trix
no a pak jdi k doktoroj )) ti místo slepáku odoperuje ledvinu ))
Ne, fakt tebe a další kdo studují tyhle obory obdivuju ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
leyenda
Pani, kdy už vám přijedou semínka????? Díky mco za obrázky, jsou nádherný, včera jsem je ukazovala kolegovi, když sme ve větru stáli na terase na cigáru ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Crysa
Po Horandovi
Po tom Horandovi, co byl první zapsanej do plemenný knihy NO?
A jen tak mimochode přidávám poznámku, že právě tendle Horand měl bílého tatíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:26
- Nahlásit
kejtlin
já dávám kysaný a neproplachuju nic ))) zahustim zakysanou smetanou a žerééééééééééém!! )))
Crysa
Víš po čem je Harýsek? Po Horandovi
nešlo by to konkrétnějc? nerada bych dopadla jako ty.-))))))))))
Baico
že právě tendle Horand měl bílého tatíka
todle já samo vim.-))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:30
- Nahlásit
Baico
Po tom Horandovi, co byl první zapsanej do plemenný knihy NO?
po kterym jinym
přidávám poznámku, že právě tendle Horand měl bílého tatíka
je to možný, prej to tenkrát bylo mejdlo, že byli rádi že z toho byly jen štěňata
Bane, proč by nemohl bejt bílej táta Horandův? Mě! na tý barvě vůbec nic nevadí. Krom nepraktičnosti, že je všechno vidět.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Gerda
no, pani, o vas ja predpokladam, ze kyticky vocenite
seminka nevim, objednala jsem je v Réunijonu, doufam, ze teda vubec prijdou a taky jsem poprosila strejdu z Australije, aby mi poslal ten jejich druh, i kdyz ty nejsou tak pekny, ale mozna budou odolnejsi, maji je v Melbourne v botanycky zahrade a tam taky negdy je hnusopocasi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Baico
davidkova renata
Crysa
Jak můžete znát každýho čokla v rodokmeni???? Se je taky budu muset naučit, abych pak mohla řikat - jooo Libuna, tak je krásná po babce z otcový strany, ta je po Horandě, proto je tak chytrá a krásná. A nemá tam Sopku, tak půšťááááá.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
nešlo by to konkrétnějc?
Horand von Grafrath původním jménem Hektor von Linksrhein z chovatelské stanice Sparwasser
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:35
- Nahlásit
leyenda
Kytky já vocenim vždycky, velmi je milákuju. A zjistim, kolik semínek přivezla Hancaw, můžete je s ní vyčenžovat za pár reunijonskejch, páč Hancaw dovezla madagaskarský, ty sou taky hodně zajímavý. Jdu ještě prohlídnout ten reunion, včera jsem to vůbec nestíhla, má super jméno! Taky bych chtěla jet do reunionu. A slečno, vaše adresa? Reunion 4...bílá vila na útesu v baobabovém háji, ano, ta s těmi krásnými záhonky, mezi kvetoucími stromky. Jak je tam u brány ten krásnej černobílej pejsek, noooo, to je přesně vona.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:35
- Nahlásit
Crysa
Horand von Grafrath původním jménem Hektor von Linksrhein z chovatelské stanice Sparwasser
si ze mě děláš kozi čim dál víc co??? to asi jaxi těhotná tak máš veselý chvíle
konkrétnějc sem myslela Harýska,toho modela ,horant je mi znám
Gerda
Jak můžete znát každýho čokla v rodokmeni
to je snadný,tedle je totiž brán jako zakládající vofčák ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
davidkova renata
že právě tendle Horand měl bílého tatíka
todle já samo vim.-))))
Ty možná jo, ale pana Matesa jsem tim celkem dostala, neb to nevěděl
Gerda
Jak můžete znát každýho čokla v rodokmeni????
To se ti jen zdá, ale je pravda, že jak se začněš v jednom plemeni rejpat, tak časem jsou ty rodokmeny, ale spoň v Čechách prostě nějak vstřebáš
|