| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:50
- Nahlásit
danajasa
vono jak to moc hoří tak to občas dělá je starej kotel a45tis na novej nák néni a stejně příští zimu budu asi už jinde aspon doufám
Toz pak je taky dost dobre mozny, ze ma kotel inkontinenci, a obcas mu kvapne do plamene voda z trubek, ktera by tam kvapat nemela a pak mas misto kotle na UT kotel parni... Ale to bys zjistila dle expanzky, esli musis mnoho-li vody dolevat, aby to melo hladinu. Drzim palce, at nebouchnete.
Alexa
jazyk jí zatím nemodrá, tak to je prej dobrý, enap zmiňovala, ale prej počkáme essi to bude fakt nutný
Vono ikdyz modra, tak je to dobry, staci zarvat "kravo dejchej a uklidni se!" A myslim, ze jaro moudrejsi zimy.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:56
- Nahlásit
Zdaréc, vólstrýtofky! Je tu někde marush? Sem jí vymyslela mého pro čubu. Myslím, a zcela jistě mne oceníte, že by se mněla menovat
MARYJE DRUHÁ
Bylo by to takové vícesmyslné, nemyslíteš?
A na to konto se chci zeptat lucynkysčislemcochodijenvnoci
Jestliže to, pani, neni tajné, jak jste přišla na Váš nick?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:58
- Nahlásit
Fifi
Drzim palce, at nebouchnete.
Už to zdechlo ůplně,to je jako moje schíza jak jede venku tirák a třepe se barák tak mám tiky,že už to boucho,bože já skončím někde v cvokhauzu budu furt zalezlá pod peleští a budu ječet ůůůůž to bochlooo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:59
- Nahlásit
Fifi
Vono ikdyz modra, tak je to dobry, staci zarvat "kravo dejchej a uklidni se!" A myslim, ze jaro moudrejsi zimy.
nojo teď už sem se uklidnila, ale víš co to je gdyž na tebe malina začne chrochtat jak vepřík nebo boksér
danajasa
Je to možný,že to ten plamen srazilo místo do komína zpátky.Právě sem tam nakoukla plížila sem se ke kotli jak šavlozubý tygr k mamutovi ted to prozměnu zdechlo ůplně no zatápět už nebudu.
no ani se ti nedivi. Gdyž si fspomenu jak to tady probíhalo než sme meli plyn to sem přišla z práce zatopila a šla s čoklema ven, abych přišla do vohřátýho, když sem za hoďku až 2 přišla kotel nadskakoval páč sem zapomněla zapnout čerpadlo (máme nucenej objech) a ty stresy kdž vypli elektriku a kotel roztopenej, párkrát sem vyndavala žhavý. Zaplaťpánbů za plyn, fakt bych neměnila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:02
- Nahlásit
Je čas na hají buci, opakuji je čas na hají buci
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:06
- Nahlásit
Alexa
tak to plyn ani za zlatý prase, my máme obyč kamna a elektrokotel s radiátory a je to bez práce a bez hlídání
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:08
- Nahlásit
Biluška
dobrou, taky jdeme. Teď jsem dočetla králíčka, je mi to fakt líto
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:09
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no ale ten plyn taky a nevim, ale co maj známý elektrokotel tak aby měli stejný teplo jako my tak protopjej víc prachů
já bych teda neměnila
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:13
- Nahlásit
Alexa
protopjej víc prachů
Právě ted ty tuhá paliva sou nejlevnější my máme za10tis50metráků uhlí a 2tis dříví na podpal akorát je to na mě moc adrenalínový topení.Du čumět na dedektífku mrtfola ve víně mnam
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:17
- Nahlásit
danajasa
ale jo to jednoznačně. Já reagovala na srovnání elketriky s plynem. Uhlim už doufám topit nikdy nebudu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:24
- Nahlásit
ahoj,
tak jsem byla s odvedle na venčení a supr,nic nás nenapadalo,byla tam háravka asi 14 po a tak dasty měl o zábavu postaráno,ale odvolání měl 100% ,holky nikoho neřešili,takže pohoda a díky nim sem objevila krásnou vycházku z vyšehradu a až k nám před barák
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:24
- Nahlásit
čuuus! co nového? dělá někdo vejcuc?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
Vejcuc nejni a nového je to, že jsem vymyslela marush méno pro čupku.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:43
- Nahlásit
kinta
jé a jaký?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:44
- Nahlásit
zuzanarosakova
juu ty zijes? hele chteli po tobe neco na tom kurzu? nejake ustrizky...
kinta
tajne to neni jen je to slozite. Za prve jsem si mysle, ze sem chodit nebudu tak jsem si rikala, ze je jedno jakej si dam nick, kdyz chci jen obcas sem nacpat psa na umisteni Nejdriv ta XIII - teda trinacka. to bylo tak, kdysi blahe pameti jsem si zakladala mail na yahoo a chtela jsem lucia@yahoo.. a vono, ze je to obsazeno a mi navrhlo lucia13uk a ja to odklikla, ze jako jo, kdyz neni nic volne a uk proto, ze tam nebyla moznost CR jen emerika nebo UK jsem si rekla, ze anglie je bliz a dala tu.
no a lucynka vznikla tak, ze jsem si rikala v puberte jsem si davala same drsnacke prezdivky tak, ze ted uz jsem dost velka, abych mohla byt infantilni :d A protoze lucinka byla samozrejme obsazena tak vznikla lucynka a uz mi to nak prischlo.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
MARYJE DRUHÁ
Dobrý, ne? Takový vícesmyslný mi to připadá.
No, mně to teda docvaklo až teď, bo ty nicky pořádně nečtu, dyš sou složitý, ale moje sestřenice se jmenuje Lucie Třináctá. Tak ste vlastně menofkyně.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:50
- Nahlásit
kinta
MARYJE DRUHÁ
dobrý
lucYnka XIII
nic nechtěli, jen ten průkaz zelenej, co mi poslali
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:50
- Nahlásit
pawLINka
Celá rodina seděla pospolu na zemi před pračkou, děti vpředu, já s Lukášem za nimi, za námi Luk. brácha se švagrovou a za nimi stála babička. Nezapomenutelný okamžik pohody, vzájemné úcty a radosti z dobře vykonané týmové práce.
Jako Cimrman by z vás měl radost. Takový živý obraz. Škoda, že jste se nevyfotili.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:52
- Nahlásit
bonc
Tak co, strýrofky, už ste se domluvili gdo si vezme bígla????
Co třá Benda?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:53
- Nahlásit
A me ty moje potvory nic domu nedonesou
http://zpravy.idnes.cz/v-kalifornii-radi-kocour-kl eptoman-po-nocich-uz-nakradl-stovky-veci-1ph-/zahr anicni.asp?c=A110216_115006_zahranicni_ipl
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:54
- Nahlásit
Lola1
Co třá Benda?
počki a nehledá von furt ty kozi kozi??????????,
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:59
- Nahlásit
Alexa
počki a nehledá von furt ty kozi kozi??????????,
Ty hledali s Argoškem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:00
- Nahlásit
Lola1
Ty hledali s Argoškem.
no ale pokud vim tak je pořád hledaj néééé
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:01 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Maky a Trix
jsem tu, jsi tu taky? něco se děje?
ALL
Jsem tu. Dojela jsem, ale byla to prekérka. Na Hájích jsem zastávku nenašla, tak jsem si musela popojet až do Petrovic. Tam je jenom jedna zastávka, tudíž jsem jí našla i já osel )))))
HEEEEEEEEEEEEELP
Prosím prosím, kdybyste někdo věděli o někom cca ze středočeského kraje a Prahy kdo by scháněl účetní na ŽL abych to mohla dělat doma, dejte prosím vědět. Umím úpa všechno, mzdy, podvoj, daň. evidenci, všechna daňová přiznání a tak. Potřebuju nutně klientííííí. Dííííík.
zuzanarosakova
nemáš nějaký známý prominentní spratcí nebo podnikatele co potřebujou dělat účto?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:05
- Nahlásit
toš sem zase vyčesala kousky psů, porozdám atb,. popíchám injekce a zalezu asi s knížkou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:06
- Nahlásit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:06
- Nahlásit
BrendaBenji
já bych chtěla a ještě učto za moji agenturu. ale já to potřebuju dycky jen jednou za rok na daně
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
no tak aspoň něco klíďo řekni.
Ale kdyby jsi něco někde zaslechla, tak si na mě vzpomeň )) Přeci jen máš dost prominentních kámošů )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
BrendaBenji
Já se teda přidám k Tobě. TAKY BYCH RÁDA NĚJAKÝ TO ÚČTO NA DOMA!!! Ale pro změnu v BRNĚ a okolí směrem na západ, jihozápad, severozápad.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:15
- Nahlásit
BrendaBenji
jj, budu mít uši na šťopkách
|