Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6723 . 6724 . 6725 . 6726 . 6727 . 6728 . 6729 . 6730 . 6731 . 6732 . 6733 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

Alexano tak to je blby jestli tak silene lita!trochu ubrat,jinak hajan v pohode snasi vedra,bez problemu,jako je mu dobre i bez leku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:19
- Nahlásit

impact
Se mu nedivim.
Jako chceš říct, že mi ani ten blbej šelest nevydrží, jo? No asi máš pravdu, tady by zdechla i bakterie

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:19
- Nahlásit

Biluška
Ano, přesně tak jsem to myslela.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:22
- Nahlásit

Biluška
tady by zdechla i bakterie

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:24
- Nahlásit

Alexa
kolik je Barunce? Uvidíš, nehrotila bych to mám krysaře co má nemocný srdce a to tak, a nijak ho to neomezuje má nedomykavost a díru v chlopni-ale to si nejsem jistá, jen teda občas kašle a když smečka nastydne, tak u něj se to projeví jako první, ale jinak je úplně v pohodě a je mu už 12 let, má to od narození, líky sice chvíli bral, ale vet říkal, že je zkusíme vysadit jestli nebude horší, tak to necháme bez léčby, Ricky se nezhoršil a je cca 10 let bez léků

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:36
- Nahlásit

Alexa
A proč má jako Balunka šelest?????!!!!! A jsou jinak na to nějaký léky? Dá se něco dát? Mařena má to, na co léky nejsou. Pomalý srdíčko. Má srdce vrcholového sportovce. Tím ovšem není. Jak tady onehdá muchoš psala, že chce psa v takové kondici, aby uběhl u kola deset či dvacet kiláků se zavřenou tlamou, tak sem pozorovala Máňu, ona i procházku jde s otevřenou hubou. Zadejchává se po každym většim pohybu. Tak děláme jen chození s maloběhem, aby se unavila, ale nevyčerpala. Bez zrychlování rychlejch a rychlýho brždění. Tak, jak maj lidi anaerobní (nebo aerobní...)cvičení, že máš dělat pohyb, ku kterýho můžeš úpa normálka dejchat, ale dlouho a vytrvale. Tak to praktikuju na Máňu. Máš to dělat i na Balunku? Budeš jí teď víc kontrolovat? A v létě? To se ještě domluvíte na variantě léto, že jo? Já budu celý léto měřit a zaznamenávat tep. Jako loni. A zas půjdem na ekg...nebo to bylo sono srdéčka? Teď ti nevim holka....

Tinta76
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:37
- Nahlásit

pawLINka
hele, paní, ale neřikala jsem vám, že tu pračku máte vybírat taktéž podle rozměrů, vy ste napsala, že na rozměry kašlete, nebo něco tak ... to nebylo moudré

davidkova renata
nevim,pani..třá pražský sídliště Ďáblice je jima zamořený od tý doby co stojí což je někdy vod 70let..v létě i v zimě
Alexa
no dneska u vetky měli na záhoně asi milijon petrklíčů a když sem jela vod ní tak byla mrtková vánice
no tak muš na mravence zaútočil nějakym sprejem a tady začlo chumelit

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:39
- Nahlásit

Tinta76
muš na mravence zaútočil nějakym sprejem a tady začlo chumelit
pani, vyřiťte mušovi, ať se uš kurňa rozhodne, kerej sprej bude používat, a toho se ňákou chvilu drží - bo já mám ráda zimu, mám ráda jaro, ale sere mě, dyš se to obden střídá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:40
- Nahlásit

Tinta76
tady začlo chumelit
no prosim!! pak má čék mít nějaký jistoty!!
Gerda
sim tě nešil.Nána chodí s vodevřenouhubou furt.Šelest jí "vobjevil" chytrej vet hned jako štěněti,taxem řekla HOVNO a bylo

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:41
- Nahlásit

kejtlin
kolik je Barunce? Uvidíš, nehrotila bych to
je jí teprf 5, nebudu to hrotit, ale séře mi to
Gerda
A proč má jako Balunka šelest??
no řikala že to může mít i po nějaký viroze páč se to projevuje cca poslední půl rok. Léky na to nějaký jsou ale zatím nic nedostává a neumim si jí představit že by hnila doma bez lítání. Holt bude muset lítat s pauzama.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:41
- Nahlásit

Gerda
mí čokli taky choděj s otevřenou tlamou normálně

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

Já mám šelest včíl hercna mi vyletí asi krkem.Nasypu uhlí do kotle a za půl hodky skáčou radiátory páč v nich vařila voda létím(belhám se s berlou)hukot kotel skáče zavřu přívod vzduchu(má to utlumit ohen)rána jak zděla uletěly dvířka vyšlehl plamen snad metr(bouchly spaliny plyn z hoření co nepobral komín)začínalo to hořet jak kráva páč to mělo vzduch,smetákemsem přibuchla ty dvířka a utekla sem aj s hořící metlou za dveře bouchlo to eště2x dvířka už enem nadskočily seru na to rači znrznu dneska

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

Alexa
e jí teprf 5,
to je mladá fena, třeba to bude opravdu po viroze, tohle počasí je nejhorší, mám psy taky nastydlý, dávám jitrocelák už druhý den

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:48
- Nahlásit

danajasa
ty woe ty máš věci a co to dělá teď????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

danajasa
nemuže to bouchnout? ty woe at´ nejste s dědou jak samolepky

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

kejtlin
Alexa
Nevím nemám páru chytám na radiátor nahoře a čekám esli to začne chládnout já už tam neska nejdu ani s párem volů.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:56
- Nahlásit

Alexa
ale neboj, Balunka bez lítání nebude.

davidkova renata
kdepááák, nešílim, prostě to tak je, všechno sme upravili, psa nijak neomezuju, stejně o ty velký námahy nemá zájem, já taky ne, chodí si jak chce, ujde všechno, stačíme si navzájem, už sem jí i několikrát musela říct - pomalu, netahaj mňa! - páč mě tahala.

danajasa
ty vole, to máš hustozážitky! Nemohla bys mít už něco normálně? Neni kotel v klinický smrti teď?
Hlavně že tě plamen nezasáhl, děfče.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:59
- Nahlásit

dneska mě potěšil figurant, viděl už část mých psů-i malých a dnes mi říkal, že si všiml, že mám všechny psy co viděl závisláky na mě, že to už se vidí málo, hlavně u lidí co nich mají víc. Jen nevím, jestli to myslel tak, že je to dobře nebo špatně.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:07
- Nahlásit

danajasa
)rána jak zděla uletěly dvířka vyšlehl plamen snad metr(bouchly spaliny plyn z hoření co nepobral komín)začínalo to hořet jak kráva páč to mělo vzduch,smetákemsem přibuchla ty dvířka a utekla sem aj s hořící metlou za dveře bouchlo to eště2x dvířka už enem nadskočil
To vam mozna bouchly saze, pani. V komine. Doporucuju zkontrolovat pudicku, esli ti tam nedoutna nakej tramecek. Nechat kotel vychladnout a nejdele zitra pozvat kominika.
Alexa
Hele, ad selest.. Dorota Sadelnata by uz mela mit infarkt a bejt nebozka asi 5 let, dle jednoho veta. Hur se ji dejcha, kdyz chytne nejakou radustku, funi jak sentinel, v lete ji i jazyk modra, kdyz to prezene. Ale porad to na prasky neni, jen unava materijalu vzhledem k veku. Kdyby to bylo spatny, poznas to, treba Enap zrala znamych neboska jezevcice obezitorni a hodne ji pomahal, litala jak camrda a hrabala jamy do 15 let.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:10
- Nahlásit

danajasa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:11
- Nahlásit

jo sem vám zapomněla říct, jak jsem včera vařila ty kachní vejce
dala jsem je do hrnce na kamna kolem 19.15hod a vzpomněla jsem si na ně kolem 20.15hod. Voda vyvařená, skořápky připálený-kupodivu jen skořápky, hrnec asi na vyhození nevím, odvčera ho odmáčím. Můžu bejt aspoň klidná, že jsem je vařila dostatečně stran salmonely:lol

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:15
- Nahlásit

Fifi
Nechat kotel vychladnout a nejdele zitra pozvat kominika
Byl tu před měsícem vono jak to moc hoří tak to občas dělá je starej kotel a45tis na novej nák néni a stejně příští zimu budu asi už jinde aspon doufám

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:20
- Nahlásit

Fifi
no to ste mě uklidnila pani , vona právě taky funí až chrochtá když je hodně ulítaná, jazyk jí zatím nemodrá, tak to je prej dobrý, enap zmiňovala, ale prej počkáme essi to bude fakt nutný
danajasa
tak co už to chladne????

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:24
- Nahlásit

kejtlin
no jako ale to neviděl jen fíček, to sme taky viděli, že tě maj hajzlové moc rádi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:26
- Nahlásit

danajasa
potřebuješ prostě toho topyče vod kejtlin!!
du se svalyt nepyšte

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

kejtlin
ty woe at´ nejste s dědou jak samolepky

danajasa
Nemáte špatnej tlak u vás?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

Gerda
já je mám taky moc ráda, jen nevím, zda je dobře, že jsou na mě závisláci, já na nich závislá jsem to je jasný

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:30
- Nahlásit

Alexatak co už to chladne????
Už to nevaří tak to de dolu,ale já už dolu nepudu.davidkova renata
potřebuješ prostě toho topyče vod kejtlin
No votom žádná.Brou pani

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:39
- Nahlásit

danajasa

davidkova renata
Gerda
Lucynka s číslem

Tak v kolik v sobotu? ))) Naši o víkendu nepřijedou, tak se nemusim stresovat

Blbne internet

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:41
- Nahlásit

Nemáte špatnej tlak u vás
Je to možný,že to ten plamen srazilo místo do komína zpátky.Právě sem tam nakoukla plížila sem se ke kotli jak šavlozubý tygr k mamutovi ted to prozměnu zdechlo ůplně no zatápět už nebudu.

<< 1 ... 6723 . 6724 . 6725 . 6726 . 6727 . 6728 . 6729 . 6730 . 6731 . 6732 . 6733 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání