Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6723 . 6724 . 6725 . 6726 . 6727 . 6728 . 6729 . 6730 . 6731 . 6732 . 6733 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:06
- Nahlásit

Asi blbej dotaz... ale nemáte někdo známý v Anglii? Potřebovala bych tam něco malýho koupit... co je tady naprosto neskutečně drahý

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:09
- Nahlásit

Maky a Trix

Nemám, je to tajný?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:09
- Nahlásit

Maky a Trix
zeptám se ti zejtra Tomáše z petka,ten furt votamtud něco vobědnává,pošlu ti odpověz od vedle SZ

tak se zas mějte,nemám čas vás tu dočítat

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:11
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ne... je to taková malá krabička speciálního vosku na dredy, co se v čr nedá sehnat. Pokud ho tu seženeš, stojí kolem 400. V anglii ho maj běžně kolem 70korun

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:11
- Nahlásit

Maky a Trix
stojí kolem 400. V anglii ho maj běžně kolem 70korun

ty brďo...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:13
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak nějak.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:28
- Nahlásit

Maky a Trix
ale nemáte někdo známý v Anglii? Potřebovala bych tam něco malýho koupit... co je tady naprosto neskutečně drahý
Hoj, mam tam kamosku, v breznu by si sem mela odskocit. Jestli nesezenes nikoho jinyho, tak pisni do maila, poprosim ji.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:06
- Nahlásit

Děcka, děkuju fšem za pomoc s pračkou.
To vám byla detektifka
Sic jsem tvrdila, že je mi jedno velikost pračky, což bylo sice hezký a velkorysý, ale jaksi jsem pozapomněla (i má drahá polovička) na to, že se s tou pračkou musí do koupelny projít dveřma. Dveřma, které mají šířku 59,5 cm. A hádejte, kolik má taková hezká pračka, kterou jsem si koupila?? Taky 59,5 cm.

A tak začal souboj s pračkou. Nejprve se to zkoušelo procpat horem i dolem, poté se uvažovalo, že se prostě vybourají futra a nakonec se začala demontovat celá pračka. Oddělal se vrchní poklop, oddělal se zadní dekl, odšroubovaly se dvířka, oddělala se nádobka na prací prášek, demontoval se celej displej (Naštěstí se nemusely vytáhnout dráty.), a pak se tam teprve pračka s přeností milimetrů dostala a zase celá smontovala. Nejlepší bylo, když Lukáš přišel ke svému bratrovy se zbylými šroubky a ten se ho zeptal: "A to patří kam, vole?". Nutno podotknout, že při celé demontovací akci byl hlavním nástrojem příborový nůž.

Se švagrovou jsem si vzácně při této situaci rozuměla, ptž když některá z našich poloviček řekla (spíš vykřikla): "Poďte někerá sem!", tak jsme ve vzácné shodě obě vyhrkly: "Běž ty!"

Poté jsme moji krásnou pračku napojili na vodu a zapli jsme první zkušební praní bez prádla. Celá rodina seděla pospolu na zemi před pračkou, děti vpředu, já s Lukášem za nimi, za námi Luk. brácha se švagrovou a za nimi stála babička. Nezapomenutelný okamžik pohody, vzájemné úcty a radosti z dobře vykonané týmové práce.

Tak teď už se můžu těšit na mé první prací zážitky (viz. jak psala jablunka) a na stížnosti babičky, že s tím neumí a že to beztak žere moc elektriky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:09
- Nahlásit

pawLINka
Beruško, vracím se k té pračce. Jako jestli si myslíš, že se zavděčíš, tak nezavděčíš. Budou hledat mouchy furt. Prostě se nesnaž zavděčit. Dělej si své a nepřipouštěj diskuzi. A pokud Ti začne švagrová do nečeho krafat, udělej z ní debila. Možná, že tchýně začne za chvíli poslouchat spíš Tebe, když ukážeš, že jsi osobnost. Je to jen o moci. A Ty zřejmě tu moc nemáš. Tak si jí prostě vezmi. A jak si jí vezmeš? Že nebudeš vlezdoprdelka, který se bude snažit podlézavě zavděčit. Když něco uděláš, tak jim dáš najevo, že jsi pro ně něco udělala a oni by měli být vděční. Jestli nebudou, tak jim tu hračku vezmi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:10
- Nahlásit

Nejde mi edit: Oprava - né bratrovY, ale bratrovI. Samozřejmě jako.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:12
- Nahlásit

Vlčáčková
Aha. Tak tedy nečekala jsem, že pračka bude po vzoru trezoru tak nějak napevno zabudovaná do baráku... . Tak tuhle hračku už jim asi nevezmeš.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Víš co? Já jsem opravdu rezignovala. Ale je to taky kvůli Lukášovi. On těžko nese, že se nemůžu s jeho rodinou shodnout (hlavně oni se mnou) a nechci mu to dělat ještě těžší. Ne do té doby, dokud jsou vyhlídky, že se to zlepší. Až se odstěhují. Pokud to ani pak nebude lepší, tak se začnu bránit. Ale proč bych dělala zase problémy, když odsud vypadnou?
Navíc tchýně je úplně jiná generace a úplně z jiných poměrů než jsem byla vychovávaná. Ona žije sto let za opicema a nic jí nevysvětlíš. Bude si mlít svoje, bude nadávat, že mají všichni moc peněz a ona nic apod. Je takový ten typický zahořklý postarší člověk. A já jí to neberu. Nebudu se s ní dohadovat. A bohužel tráví celý den se švagrovou, která je na mateřské, tak je ovlivněná. Na druhou stranu, jak jsem psala - když oni odjedou např. na týden, tak se s ní vyjít dá.
Myslím, že je to jen o tom, že se neshodnu se švagrovou a Lukášovým bráchou.

A máš pravdu s tou snahou zavděčit se. To byla chyba si tohle myslet. Ale oni nám závidí každou vydělanou korunu, tak jsme si říkali, že třeba budou držet hubu, když za to koupíme něco, co bude pro všechny. No, mýlila jsem se. Ale už mě to netrápí. A víš proč? Protože mám tu nejhezčí pračku.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:22
- Nahlásit

zdaréc fšici!

pawLINka
pani teda tu rodinnou situaci vám nezávidím, lity lity tak aspoň ať se vám v nové pračce dobře pere ty transportní šrouby jste vyndali?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:24 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

pawLINka
Celá rodina seděla pospolu na zemi před pračkou, děti vpředu, já s Lukášem za nimi, za námi Luk. brácha se švagrovou a za nimi stála babička. Nezapomenutelný okamžik pohody, vzájemné úcty a radosti z dobře vykonané týmové práce.
Šiš, upe vás vidím. Jsem to aji obrečela..

Smíchy..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

pawLINka
Co to meleš? Copak jsi to Ty, kdo dělá problémy? Nejsi. Tak mi tohle netvrď. To jako to, že do Tebe někdo reje, je OK, ale když něco odsekneš, tak budeš dělat problémy??? Si rozsviť, Beruško.
Drž si je od těla a skoro bych se vsadila o stovku, že když budeš, časem Tě sami začnou víc oceňovat. To je takový paradox, víš? Že si lidi víc váží toho, kdo je drží zkrátka, a pohrdají tím, kdo pro ně něco dělá.

Tinta76
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

Huš je tady!!! Je tady!!! Konečně jarooooooo, máme v koupelně mravencííííííí lezou nám tam z vobkladaček, kerejma je vobložená vana

Maky a Trix
ale nemáte někdo známý v Anglii? Potřebovala bych tam něco malýho koupit... co je tady naprosto neskutečně drahý
a nedá se to vobjednat přes net? jinak ségra tam má švagrovou ... mohla bych se voptat ...

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:49
- Nahlásit

Tak co, strýrofky, už ste se domluvili gdo si vezme bígla????
By se dooost zvýšila úroveň žumpy, páč todle vemeno tady totálně chybí to je furt ňákej fofčoun, veverka, goliešelmie, pakůň a Maryje a když máte tu jedinečnou šanci získat pořádnýho psa, tak mlčíte.... tsssssssss

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:50 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

huž sem tu a přectafte si že má Baruška šelest na srdci

Lucie Kratochvílová
tak nějak jak budou chtít holky já tam budu asi vod půl na 9 tak se domlufte mezi sebou ju

pawLINka
lity lity lity lity pevný nervi a hodně a náruč plnou smíchu páč jinak to nezvládneš

makyjovka

velikánská gratulace s operacím můžeš operovat v mlíkoších

Biluška

chudák malokrálík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:52
- Nahlásit

bože vy už ZAS perete?????????????????????????????

nevim na kolik kylo mám prčku,dycky tam narvu kolik toho zrovna je
jablůůůůnka
díky moc pani za upozornění,pro sichr sem přeskočila i tu stránku kde ste to linkovala páč na jistý věci skutečně nemám a ty tam patrně budou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:54
- Nahlásit

Alexa
má Baruška šelest na srdci
cože ? a proč? a jaxi na to přišla?? a jakej? malej? nevážnej??
Tinta76
Konečně jarooooooo, máme v koupelně mravencííííííí lezou nám tam z vobkladaček, kerejma je vobložená vana
nevim,pani..třá pražský sídliště Ďáblice je jima zamořený od tý doby co stojí což je někdy vod 70let..v létě i v zimě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:55
- Nahlásit

davidkova renatacus,nemas doma decko???pac bych ti brnkla,ale na T-MOBILE

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:57
- Nahlásit

nemethova5
pani já vás dyštak prozvonim,ted ještě nejni doma ,jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:58
- Nahlásit

davidkova renata
cože ? a proč? a jaxi na to přišla?? a jakej? malej? nevážnej??
no protože se mi už pár měsíců zdá že se hrozně zadejchává tak sem byla u vetky a v klidu dobrý tak mě jí poslala proběhnout a má ho tam. Řikala že zatím to necháme bez léčení, mám jí sledovat kdy to má nejhorší a nepřetěžovat
Tinta76

Konečně jarooooooo, máme v koupelně mravencííííííí lezou nám tam z vobkladaček, kerejma je vobložená vana

no dneska u vetky měli na záhoně asi milijon petrklíčů a když sem jela vod ní tak byla mrtková vánice

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:59
- Nahlásit

Alexa
A vadí jí to nějak? Páč essi ne tak to ignoruj, šelest na srdci je poslední dobou velmi oblíbená diagnoza skoro fšech veterinářů Mám pocit, že přestávají vydělávat na kastracích tak se přeorientovali na srdeční šelesty, nebo co

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:02
- Nahlásit

Biluška
A vadí jí to nějak? Páč essi ne tak to ignoruj, šelest na srdci je poslední dobou velmi oblíbená diagnoza skoro fšech veterinářů Mám pocit, že přestávají vydělávat na kastracích tak se přeorientovali na srdeční šelesty, nebo
no todle je kámoška takže určitě mi to neřekla kvůli penězům páč mám vod ní spoustu vkecí zadarmo nebo za nákupku. Zatím se to projevuje tím že prostě když má vjetší námahu tak hodně namáhavě dejchá. Ona řikala že jí mám akorát sledovat, ale nijak ekstra neomezovat jen jí prostě neuštvat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:03
- Nahlásit

davidkova renatapani oki,to co vam reknu vam polezou oci z dulku,tak jo cekam pani,jako co se tyce amina,ju?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:06
- Nahlásit

Alexa
No tak to jo. Páč jedné mojí čubě ho vetka taky diagnostikovala . Dost mě tím pobavila. Není to moje vetka, sme nějak akutně museli k cizí.Myslím, že kvůli rvačce a pokousání, ale jistá si už nejsem. Ona ji furt poslouchala a poslouchala a pak vybalila, že má šelest a nedomykavost chlopně a v podstatě celé srdce úpa f prdeli. A že dáme prášečky a už sedala k počítači. Sem ji zastavila, že děkujeme a odcházíme, že čubě doteď nic nebylo a že až se začne ten šelest nějak projevovat tak že určitě přijdeme . Už jsou to tři roky, čubule celou dobu lítá jak drak, běhá agi, chodí treky, běhá u kola...a nejlepší je, že když jsme byli pár měsíců potom očkovat tak jsem se zmínila našemu vetovi a ten žádný šelest nenašel . Asi utekl, nebo co

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:09
- Nahlásit

Biluškato hajan ma nedomykavost chlopne,jen mi bylo receno,at ho nehyckam a v klidu s nim delam,zadny uhaneni,nebo sileny honeni,jinak bral prasky fortekor a enap ale vysadila jsem je pac byl jak omameny a zfetovany a zpomaleny a triskal sebou,tam do dveri,tam do futer,nema prasky uz pet let a je v pohode,jen mi rikal,nejhorsi by bylo z nej udelat gaucaka a pak neco po nem chtit,je naprosto v pohode.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

nemethova5
no to ona mi říkala taky, že teď uvidíme jak bude zvládat léto ale jinak normálně zatěžovat jen jí prostě neuhonit, páč vona lítá za talířema jak střevo tryskem a byla by schopná lítat dokud nepadne, takže jí musím v tomhle omezovat jinak ne

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:14
- Nahlásit

Biluška
žádný šelest nenašel . Asi utekl, nebo co
Se mu nedivim.

<< 1 ... 6723 . 6724 . 6725 . 6726 . 6727 . 6728 . 6729 . 6730 . 6731 . 6732 . 6733 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání