| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:47
- Nahlásit
Tinta76
pawLINka
pač jako kdo by přemýšlel nad šířkou dveří?
ja sice premyslela, ale po slozitym vymerovani jsem stejne zvolila pracku, ktera dverma neprolezla (stoji v koute v chodbe do pradelny). Ale pro me bylo nejvic dulezity, aby se do ni nacpalo maxihodne pradla a mohla jsem prat i periny, prosivany prehozy na postele, sestimetrovy zavesy a tak...
a gratuluju k prvnimu prani
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:59 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
leyenda
pawLINka
ale tak jako máte pravdu, páč kdybych měla velkou koupelku, tak bych rozměr pračky vůbec neřešila, natož rozměr dveří my měli v bytě tak malou koupelnu (a ještě zkosený stěny - v podkroví), že jsme byli omezený pouze na pračku s vrchnim plněním o šířce 40 cm, páč ta s přednim byť 40 cm by se krzevá vanu nedala ani otevřít, no a i tak ta pračka v tej koupelce děsně překážela ... a tak vona pračka překáží asi v každý koupelce v jakymkoliv panelákovym bytě s původnim umakartovym jádrem
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:05
- Nahlásit
Nazdárek,
pominu to že zase padaly ty bílý sračky......kdo to pouští....pustím na něj psy!!! Hlavně Maloelišku, ta ho ulíbá k smrti úpa do mrtva!!!
pawLINka
vidíš jaká jsi šikovná a ty naděláš Doufám žes těm dvoum krůtám nevyprala ani jedny spoďáry ))))
A hlavně se smiř s tím, že pračky řerou ponošky, to je prostě daň za vyprané prádlo ))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:16
- Nahlásit
pawLINka
laskavě nebude srát skrz rozměry pračky, pač jako kdo by přemýšlel nad šířkou dveří?
To by ste mohli pokecat se sarxovou,ti kvůlivá pračce bourali futra.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:30
- Nahlásit
Bré ráno, proč je tam tak hnusně gdyž sem včera konečně vzala krabičku do myčky?! Ráno byla u nás silnice nechutně namrzlá, sem zatáčela, pak už sem zatáčet nechtěla a zatáčela sem furt dál eště že v protisměru nebylo zrovna žádný auto a silnice je v těch místech nezvykle široká. Sem si už nějak odvykla od těhlech debilních zimních ftípků
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:36
- Nahlásit
jablunka
ti kvůlivá pračce bourali futra
Však my málem taky. Si najdi jak to probíhalo, dala jsem sem report. Museli jsme ji celou rozmontovat, aby se nebouralo.
BrendaBenji
Doufám žes těm dvoum krůtám nevyprala ani jedny spoďáry
To víš, že ne. Oprala jsem sobě a Lukášovi.
Jinak Lukášova máti prohlásila, že v tom prát nebude, že si ty svoje kalhotky opere v ruce. Na bednu, fakt.
Ostatním děkuju za gratulace. Připadá, si děsně dospjelácky.
bonc
Bré ráno, proč je tam tak hnusně gdyž sem včera konečně vzala krabičku do myčky?!
To je jednoduchý. Je tam hnusně, PROTOŽE jsi vzala auto do myčky. Můžeš za to ty.
Ráno byla u nás silnice nechutně namrzlá
No, Lukáš se včera s pracovním autem vyboural. Skončil v příkopě a musel ho vytáhnout traktor. Naštěstí se mu nic nestalo a na autě jen miminální škoda. Říkal, že tam byla souvislá vrstva ledu na té silnici. Kousek dál prý bylo auto na střeše, tak dopadl ještě dobře.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:50
- Nahlásit
pawLINka
Jinak Lukášova máti prohlásila, že v tom prát nebude, že si ty svoje kalhotky opere v ruce.
ona jako nosí jenom kalhotky? a povlečení pere v ruce???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:51
- Nahlásit
makrel
Já jsem to nepochopila. Jen se vztekala prostě. Stejně jí nezbyde nic jinýho než v té pračce oprat, takže to neřeším.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:52
- Nahlásit
zdar kreténi,sem nasraná,co vy?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:56
- Nahlásit
Sem nasraná krs počasí taky, chtěla sem vzít zejtra všechny 3 čokle do Jílovýho možná je tam vemu za trest...
Dobré ránko na pijánko všem
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:56
- Nahlásit
davidkova renata
sem nasraná,co vy?
My taky krs ty bílý......však ty víš. Krom pawLINky, ta je hééépy, páč je šikovná velkopradlena ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:57
- Nahlásit
BRÉ RRANKO PRADLENKY
pawLINka
gratuluju k pračkování
bonc
Bré ráno, proč je tam tak hnusně gdyž sem včera konečně vzala krabičku do myčky?!
To je jednoduchý. Je tam hnusně, PROTOŽE jsi vzala auto do myčky. Můžeš za to ty.
jo a gerda ta tam byla předfčírem
Lucie Kratochvílová
plyn může vybouchnout, ale uznávám, že kotel na tuhá paliva je faaaakt o hovně, pře to má soused a taky topí uhlím, jenže uhlí nic nevydrží, je jako papír, my topíme hlavně dřevem, kteréžto máme zadarmo od táty z práce, pře je tesař a berem na sezónu cca 16 metráků BRIKET, tuto sez. jsme měli
no to jo, ale furt doufám že je to jištěný a máme ho mimo barák . Oheň ze dřeva mám taky ráda, moc sem chtěla krb, ale zbourali mi komín hajzlové ale v kamnech bych už topit nechtěla, teda myslím když čék chodí do práce ten návrat do nevytopenýho baráku a honem pospíchat zatopit no fuj ani omylem už
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
hele vidělas tu krásnou černou pudlinku vod cigi?????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:00
- Nahlásit
pawLINka
To je jednoduchý. Je tam hnusně, PROTOŽE jsi vzala auto do myčky. Můžeš za to ty
může za to tým v radostnejch kolemjdoucích, tak dlohou řešili že vezmou káry umejt, až mě to taky dokopalo
davidkova renata
zdar kreténi,sem nasraná,co vy?
co myslíš bílá mrdka, mokrá mrdka, mráz, vichr, zmrzlá silnice... Do toho si připadam fakt jak magor, když 2x denně chystam zřádlo do šesti misek a pak du jak krysař - všecko se mi to táhne kolem nohou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:06
- Nahlásit
Alexa
hele vidělas tu krásnou černou pudlinku vod cigi
jasně,už sem se ptala kde ted je..
bonc
bílá mrdka, mokrá mrdka, mráz, vichr, zmrzlá silnice
zde mrtka blátivá a pršosněživá
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:06
- Nahlásit
Alexa
Krb je vyloženě na oko, né na vytápění baráku, to je neekonomický
No proto my máme ten elektrokotel, abysme nechodili do vymrzlýho baráku v zimě (to je nastavený na 16 st.), ale jak řikám, jsem na to zvyklá od mala a nepřijde mi to na obtíž Navíc teď po rekonstrukci máme ten barák dobře udělanej, zateplenej a tak no, tomu moc nerozumim, hlavně, že vim, že to fungujééé ))) Z plynu mám prostě hrůzu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:11
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Z plynu mám prostě hrůzu
no vono když cca 10 let žiješ v permanentním stresu že vypnou elektriku a kotel se přetopí a bouchne, tak nějakej plyn už tě nerozhází
Krb je vyloženě na oko, né na vytápění baráku, to je neekonomický
no to já chtěla na koukání na co asi myslíš jinýho???? jako topit normoš plynem a když bude večer chladno n¨třá na jaře tak nepuštět kotel, ale zavlažit krbíkem a na pokoukání, no mám smolíka pacholíka
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:29
- Nahlásit
davidkova renata
pani, todlecto úplně řve Poď si sem lehnout, zavři oči, nasávej vůni a poslouchej bzukot čmeláků......blaženej smajl
kdo nebo co tě nasralo? teda krom toho že je ráno, zima, lidi sou kurwy obecný a podobný každodenní nasírací věci
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:30
- Nahlásit
Alexa
My máme skleněný dvířka na kamnech na koukání )))
Já nechápu, jak jako se jakej kotel přetopí a bouchne, když vypnou elektriku???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:33
- Nahlásit
Bré deň!
Dneska jsem si přispala a do práce dorazila až po osmé. Dočetla jsem vás teprvá teď.
pawLINka
Gratuluji pani, ste velkopradlena!
Dneska na všechno v práci sejřím a jdu dom ve tři.Mým nejdůležitějším úkolem dnešního dne, je zjistit, kam dneska půjdeme na oběd Na ostatní kašlu, neb metodiky, co mám udělat má jistě již moje geniální šéfová hotové, takže v klidu mi ty moje vytvořené může hodit na hlavu až v pondělí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já nechápu, jak jako se jakej kotel přetopí a bouchne, když vypnou elektriku?
jednoduduše, když máš kotel ve stejnym patře jako radiátory a je tam nucenej oběh přes čerpadlo na elektriku. když nejde elektrika nefunguje čerpadlo a horká voda něhá po radiátorech, a kotel tobí jenom sám na sebe až se přetopí a co??? no bouchne přece
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:37
- Nahlásit
bonc
Poď si sem lehnout, zavři oči, nasávej vůni a poslouchej bzukot čmeláků
serem na to a dem někam do tepla,poood.-))))))
nasrala mi rádobyšéfová f práci,to si piš,že votpoledne se na ní mocinky chystám Blbý je,že jí nemůžu dát přes hubu,páč páč pak s ní potřebuju vyřídit tu pudlici vot ciginy bo to je přes ní
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:37
- Nahlásit
ahoj. čekáme na balíček s obojkem. Do té doby nepůjdeme ven, abychom ho nepropásli. Trixovi je to šumák, chrápe pod stolem.
BrendaBenji
ne, nechtěla jsem nic důležitýho, jen ti říct, že ještě do loňska jsem opakovala každou zkoušku několikrát
leyenda
tam to nemaj, ale i tak ti děkuji převelice. Ono to i s poštovným už vyjde skoro jako u nás, takže si to asi koupím u nás. a podpořím import.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:39
- Nahlásit
čau blbci
jenku od rána prší, jen trochu, ale i to stačí aby bylo hnusně. Taky jsem včera chtěl ject do myčky, teda já tam cwestou ze cvičáku jela, ale myčka byla rozbitá a prej bude funkční až o víkend, ještě že měli rozbito, jinak by to byly vyhozený prachy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:41
- Nahlásit
Alexa
JO AHA!!! Tak to je na hovno, my měli dycky jenom kamna v místnosti dole i v podkroví, teďkonc v podkroví máme jen radiátory na ten elektrokotel, ale jak řikám nahoře je teplo, protože v obýváko kůchni jídelně máme zároveň i schody, které vedou do podkroví a to se vytopí těma jedněma kamnama, co jsou dole. Teď ale ještě nahoře nebydlíme, protože to tam není dodělané, pak až tam budem, tak si zvýšíme zálohy třá na 3000 Kč, což bude pro nás pořád únosný, když jsme na to 4 lidi, ale třá to ani nebude nutný, pře většinou nedoplácíme při vyúčtování, dokonce nám asi 1000 Kč vracej ))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:43
- Nahlásit
kejtlin
prej bude funkční až o víkend, ještě že měli rozbito, jinak by to byly vyhozený prachy
No mám výhodu, že si můžu auto umýt doma sama. Takže u mě by to byla jen ztracenej čas, ale naštěstí je na Zelenině ještě vidět, že jsem se na ní v sobotu vyřádila
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:45
- Nahlásit
Maky a Trix
no jen se nedělej jsi prostě šikula no. A ty už teď končíš?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:46
- Nahlásit
Baico
já jezdím do myčky tak 3krát ročně, jinak auto taky meju doma, jen kýblem a vodou, v myčce mi ho i navoskujou. Luxovat jezdím na pumpu, ptž ten humus a chlupy by určitě zacpaly vysavač domácí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:46
- Nahlásit
BrendaBenji
nn, máme to na šest let, takže ještě dva a půl.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:48
- Nahlásit
Maky a Trix
šest let
ježiš a to je normální? já myslela že vejška je na 4 a bakalář jen na tři.
|