Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6723 . 6724 . 6725 . 6726 . 6727 . 6728 . 6729 . 6730 . 6731 . 6732 . 6733 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:42
- Nahlásit

danajasa
no tobě to taky dneska jde

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:46
- Nahlásit

danajasa
Lucie Kratochvílová
Ne, ne, ty malý bestie byly delší dobu spolu na dvoře a trochu mi tam udělali hlubokou orbu, no a podle toho taky vypadají. Dala jsem je pak na chvíli do otevřeného kotce s malým výběhem, ale bojím se je tam nechat, páč kotec je vedle baráku a vzhledem k tomu, že tam není plot a lidi jsou kreténi... tak jsem je tam nechala jen, když jsem byla venku.
teď vypadají jak prasata a já je nutně musím vykoupat, páč ta štěněcíi srst ještě vůbec není samočistící

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:49
- Nahlásit

pawLINka
Tak mi řekni počet mikin nebo mi vyfoť hromadu nachystanou na praní. Já to fakt neumím odhadnout.
Jé je, já to asi nikdy nepočítala, ale vím, že dávám dvoje kalhoty a k tomu tak dvě až tři mikiny a nějaké to tričko k tomu, nebo třeba cejchy komplet ze dvou postelí, plus prostěradlo a k tomu ještě přihodím vždycky nějaké triko atp.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:50
- Nahlásit

Eldoguero

a trochu mi tam udělali hlubokou orbu

jééééé, pani, znáte večerníčka Jáju a Páju??? Jak si vypěstovali divočáčka z ocásku? a jak jim pak zoral pole???

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:59
- Nahlásit

jablunka
Já obarvila první várku plínek na růžovo (červenýma dupačkama) a druhou na žluto, už nevím čím . Když to viselo z okna na šňůře tak to vypadala jak tibetské praporky

pawLINka
Normálně to cpi do bubnu pračky až bude plný cca ze tří čtvrtin. Dá se nacpat i celá, ale přijde mi, že to pak není dobře vypraný. Asi to prádlo potřebuje prostor, nebo co
Na ten jistící šroub fakt bacha, když ho nevyndáte tak to může rozmlátit pračku i široké okolí

All
Tak tu vyrážku má i akiťák. Taky na břichu. Toš to by mě zajímalo co to zase je . Akiťačka má navíc sračku, ale to nejspíš z toho, že měli včera hnusné granule . Můžou mít vyrážku taky z granulí?
A Pumice mě hryzla do malíčku, nejspíš mi kousek ukousla To je zase den, to je zase den

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:01
- Nahlásit

tam udělali hlubokou orbu
Eldoguero
Béte velkopěstitelka brambor a sokopáváním si neděléte starostě,a budou bio ty sou drahý na trhuDu topit pod kotlem včera mi bouch tak mám ofinku pošetřím za holiče tak neska bych chtěla aby mi zostaly aspon náký vlasy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:04
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale já už si nechci pěstovat žádný malodogy z ocásku
Já si myslela, že když je poměrně pevně přimrznuto, tak to malá štěňátka nerozryjou, no omyl...
Lidi du koupat štěňata, to jsem fakt ještě neďála

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

danajasa
Necí pjestovat bandory
Du topit pod kotlem včera mi bouch tak mám ofinku pošetřím za holiče tak neska bych chtěla aby mi zostaly aspon náký vlasy
pani na to bacha, takhle jednou jedna osoba v naší vesnici šla zatápět v noci v kotli, páč jim to vyhaslo. Šla jak vstala - nahá, jenže kravka do kotle nalila trochu benzinu, aby to jako rychle chytlo a ono jí to samozřejmě blaflo. Prý jí to udělala naprosto dokonalou depilaci

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

Biluška
Můžou mít vyrážku taky z granulí?

Co by nemohli Když může mít šarpejka zánět ucha z jídla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:13
- Nahlásit

Eldoguero
Prý jí to udělala naprosto dokonalou depilaci

kde jako?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:15 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Jo jinak teda mám děsně nebezpečný štěňata, páč se jich bojí nově přivezený osmiměsíční ovčák, co vypadá na poctivé dva roky a to nepřeháním, ale fakt mu je 8 měsíců. vůbec k nim nechce, naopak před nima prchá a malodogy za ním s takovým tím šíleným výrazem kreslené figurky s jazykem kdesi za sebou vlajícím...
Happu si s nima chvíli hrál, ale jsou na něj velice převelice akresivní a on nemá rád násilí, začaly se třá žrát navzájem a kanárek klasicky zasahoval, tak jako vždy, když se dle jeho názoru psi řežou víc než je mu milo, ale na to konto se na něj vrhly další tři malodogy a začaly ho cupovat na malé kousíčky a kanárek jak on je tuze moc hodný, tak nevěděl co si s nimi počít a tak ani moc neutíkal, spíš jen stál na místě se zavřenýma očima a tiše trpěl tak jsem ho raději zachránila před sežráním strašlivýma malodogama

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
kde jako?
Prej fšude, mě to teda moc ftipný nepřišlo řekla jsem jí, že je blbá, že se měla oholit a že by měla opálenou jen ofinu

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:18
- Nahlásit

Hele holky, co tam je v tom vídeju, jak to koluje po fb, nechci to otevírat, mám ultraslabej žaludek, jestli je tam týrání, ani to nebudu sdílet.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:18
- Nahlásit

Du, zase přídu

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:22
- Nahlásit

update vest - zítra jdem nakupovat látku, včera ěvadlinka spočetla, že se materiálem a prací dostaneme ne na 850, ale 900 Kč. Plánovaný přesah i s výšivkou je proto 1050 Kč. Pokusím se chlapa ještě stáhnout na výšivce, bestak tam mám rezervu na dopravu a zkoušky prototypu. Počítejte ale s tím, že tolik zkoušek výšivek nebude, páč sem se rozhodla, že to dotovat nebudu. Jo a ještě mě zajímá, jestli je tu ještě Marush, páč vim, že má aji žumpo mykynu, tak jesi nechce aji žumpovestu. Dala bych jí rpostě do zelené skupiny a bylo by, ne? Co? Je tuuuuuuu Maruuuuuuuu???????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:28
- Nahlásit

Gerda

tak přesah 50 kč jde, ne?

bude tady ještě dneska Alexa, aby řekla, v kolik máme bejt v Jílovým?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:31
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
večer se určitě dogestí. Já už ten přesah ddál řešit nebudu, prostě sme tlustý, tak holt matroša míň nebude, no.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:32
- Nahlásit

Gerda

tak ať si ty tlustý připlatěj, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:34
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to by museli připlatit o hodně, už by se jim to nevyplatilo, takhle je to vyrovnaný, stejně jako na mykynách, tam tu vyšší cenu udělaly mykošky pro tlustý.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:38
- Nahlásit

Gerda

Eště že už držim tu dyjétu

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
držíš? Já ještě ne, furt jenom jim, děsně mě to ba...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:41
- Nahlásit

Gerda
já to video sdílím, ale neotevřela jsem ho nejsem idiot a měla jsem moc dobrej oběd
all
opět jsem urvala stahovák, včera jeden a dneska jeden. Čubky se těšily na cvičák zatáhly a včera rupnul Goše a dneska Axe, zakoupila jsem každé dva nové a kluk ze cvičáku mi prý svaří očka, tak by měly držet, to mám z toho, že s nima cvičím, kdybych je nechala celoživotně f kotci nebo na řetězu, tak by se nikam netěšily a netrhaly obojky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:41
- Nahlásit

Gerda
děsně mě to ba...

hm já teďko zrovna taky jim )))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:47
- Nahlásit

Je tu Brendabenji?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:48
- Nahlásit

Maky a Trix

Není, psala, že jede z Prahy autobusem domů

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:55
- Nahlásit

zdar všem tady ve spolek

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:55
- Nahlásit

brezen2008

vcera jsem te videl na vinohradske - melas asi dastyho a sindy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:58
- Nahlásit

argosek
ano přesně tak,elis zlobila,tak byla doma

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:00
- Nahlásit

brezen2008

jakto ze zlobila?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:05
- Nahlásit

argosek
protože je to malá,, svińka ,, a zkouší co by asi mohl takle malej pes zkusit na mě 2nožce

<< 1 ... 6723 . 6724 . 6725 . 6726 . 6727 . 6728 . 6729 . 6730 . 6731 . 6732 . 6733 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání