| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
a to neva že sou určo tetovaný a tak?
komu, tomu kdo je vykoupí za cenu bezPP a tedy ušetří že nemaj PP vydaný k tomu číslo fuchu?
přeci i dyš by šli ven tak by se to dalo zistit ne?
není kdo by zjišťoval, jsou toho plný inzerce "vykoupím NO a BOM 1-3 roky, aport, příp. obrana" a nikoho to nezajímá esli s PP nebo bez, do služby je to jedno.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:36
- Nahlásit
Nazdar decka, je mi zle asi umru. boli me brisko a zaloudecek. vecer jsem mela veliky hladik tak jsem si brisko nacpala lasanema a ted je mi prevelice zle. Jeste jsem si dala trochu slehacky ve spreji a me traveni to nezvladlo. Celou noc me bolel zaludek. A jeste jsem nemohla usnout, koupila jsem si desne dobrej caj - mix bylinek a ona je tam asi nejaka protispava, usla jsem ve 4 rano.
Potrebuju uklizet, prijde odpoledne bracha, kterej dycky moc kafra jakej tu mam neporadek a ze to kvuli kockam a tak. Ale dnes jim prijde montovat skrabadla tak ho nemuzu ani poslat do prdelky.
Jsem si postezovala a jdu si lehnout.
|
Akky0Aime
Člen |
- Nahlásit
Ahoj
v kolik že je sraz v jílovym v sobotu?
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
a to neva že sou určo tetovaný a tak? přeci i dyš by šli ven tak by se to dalo zistit ne?
to va pouze v případě, že na to někdo přijde, ale pokud půjdou ven, nikdo to zjišťovat nebude, páč půjdou jako bezpapíráci, celkem nikoho to nezajímá. Problém by mohl být, pokud by šli někam k nám, třá k armádě, tam se to řeší - pes má tetování - ukaž rodokmen, pokud není, jde se na plemenku a dohledá se. stává se, třeba, že ani kšefťák samotnej neví, že pes má tetování a zjistí to až, když se mu kupující do těch uší koukne, pak se žádá třá o duplikát pp.
Ovšem oni někteří lidi, na Slovensku jich je plno, mají různé rodokmeny a tak se prostě ke psu, kterej je tetovanej přihodí nějakej rodokmen a tím to končí. Celkem nikdo neřeší jestli je to opravdu ten pes, protože nikdy nejde do chovu, jen se s ním cvičí, takže důležitý jsou výsledky ne PP
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:37
- Nahlásit
do služby je to jedno
Tak tak a f arábii tím tuplem,ovšem představa,že se už kradou služební psy ve velkým je dosti děsivá,čék si říká je to gut hlídá mě10 psů a rámo vymalovaný dyž uvážíme,že za gut pes se fasuje 700eur a vejš tak to už je na zaplakání do plachty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
leyenda
Pani zlatá! Krs vás a váš reunijonskej odkaz jsem konečně objevila kytku, kerou máme doma, bezvadňácky kvete, je to voskofka a je to voskofka rodu Hoya - Hoya carnosa! Konečně to po těch všech letech vim! Díky. Jo a taky se mi tam moc líbí Dorstenia Gigas, takovej malobab do květináčku, taky má buclatý bříško. Krásnej odkaz, navíc se mi líbí, že je to v ulici Pompidu To je taky dost dobrý jméno.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
Sem štasná občas,že pakůn vypadá jak ohavnej přerostlej vořech ani cigánom se nelíbil A TED NĚCO VESELEJŠÍHO-HLEDÁTE CHŮVU
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:44
- Nahlásit
Crysa
dík za typy, o tom 1. Fandovi vim, to 100% neni on, ty další dva hned pozjišťuju - ten tetovanej to asi taky nebude, žádný jsem nenašla, ale má ty ušiska dost kompaktně zachlupacený, tak sem ho klíďo mohla přehlídnout
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:46
- Nahlásit
Gerda
Pani a tady mám něco provás ohledně těch jmen jak seme se tu bavili před milionem stránek a du na počtu papa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:46
- Nahlásit
PS: právě jsem objevila snad jedinou růži, která se mi líbí, jinak růže nemusim, ale pouštní růže je velmi nádherná!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:47
- Nahlásit
danajasa
Jesus Condom ))))) chudááááák )))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:49
- Nahlásit
Gerda
ale pouštní růže je velmi nádherná!
naval obrázek
Jílový
Tak v kolik v tom Jílovým?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
http://www.baobabs.com/Adeniums_plants_graines.htm
Tak v kolik v tom Jílovým?
šiš nevim, asi v jedenáct, jako dycky.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:55
- Nahlásit
Gerda
dík, ale neptala sem se přímo tebe ale všech jílováků tak na jedenáctou tam budem, doufám, že ne sami
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:59
- Nahlásit
Crysa
Eldoguero
pokud půjdou ven, nikdo to zjišťovat nebude, páč půjdou jako bezpapíráci,
aha,tak to sem nevěděla..
Problém by mohl být, pokud by šli někam k nám, třá k armádě, tam se to řeší - pes má tetování - ukaž rodokmen, pokud není, jde se na plemenku a dohledá se
no tak sem to myslela bo mi nenapadlo že sou jako bez PP ..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:04
- Nahlásit
Dobré odpoledne
Dokdy budete v Jílovém? Budete i vychajdovat a cvičit?
Jinak nevím jestli tu psala už někde Bajková, ale bude ve Zlosyni bránění?
Co je jinak nového?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:06
- Nahlásit
Atusch
Jinak nevím jestli tu psala už někde Bajková, ale bude ve Zlosyni bránění?
Tudel nedělu už by měl pan ochlasta dorazit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:08
- Nahlásit
Baico
Tudel nedělu už by měl pan ochlasta dorazit
aby vám po tom plese neznečistil obsahem žaludku psy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:10
- Nahlásit
Crysa
aby vám po tom plese neznečistil obsahem žaludku psy
Po jakým plese? Neříkej mi, že zase v sobotu večer někam táhne. Todle se mu teda trpět rozhodně nebude
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:11
- Nahlásit
jaro je asi tady.. hormony tu vřou, Crysa už přešla do imponování psů dokonce až tak, že ač si žrádlo hlídá, pobíhá po kotci s vepřovym kolenem v hubě a láká samečky, ukáže co má v hubě a pak nastrčí frndu na mříž Ferda zas předvádí, visíc předníma na mřížijejího kotce, směšné pohyby a Harýskovi se z toho ztopořila obě ucha a pod ledničkou si mi asi myši dělaj hnízdo takže budu dělat velkej úklid a vyhánět nechtěnou zvěř.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:13
- Nahlásit
Baico
Neříkej mi, že zase v sobotu večer někam táhne.
no co mi dneska ráno říkal, tak jde plesat. Ta představa mě pobavila, páč jinak než v džínách, figurantskym a maskáčích ho neznám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:13
- Nahlásit
danajasa
ne jen v arábii, amíky nezajímá v podstatě nic, max, když má pes zkoušku, ale chtějí, aby byl schopen ji kdykoliv obhájit, důležitý pro ně je výkon, rodokmen je až na ..... xtým místě
700 eur
a teď si pani vemte kolik inkasují finální dodavatelé, tedy ti, kteří od překupníků a překupníků atd. prodávají psa konečnému kupci třá arabové teď platí za psa bez rtg min. 2000euro to je pak kšeft
si myslím, že ráno se probudit a být bez 10 psů na kšeft je na odstřel
davidkova renata
u nás se to už párkrát stalo, pak se žádalo o duplikát atd. ale je fakt, že prodejce to kolikrát ani nevěděl, páč psa koupil jako bezpapíráka a uši mu nekontroloval, venku na to dlabou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:14
- Nahlásit
lidijové, odpo zde možná budu udávat velmi mnoho psů
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:15
- Nahlásit
Crysa
jaro je asi tady..
by mě teda zajímalo gde u nás leží asi 5 cm nového sněhu a to jsem se chystala na stopy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:17
- Nahlásit
kejtlin
cože, jak to, co se děje?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:18
- Nahlásit
Dámy:
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jana-mihovic ova.php?itemid=12252&from=0#nucleus_cf
Když se budete chtít vyjádřit, tak prosím velmi slušně!!! Ty neslušné nedělají dobrý dojem a navíc jsou mazány, což by byla škoda. A nebylo by od věci tam hodit nějaké odkazy na naše množírny a některé povedené útulky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:20
- Nahlásit
Eldoguero
ve vesnici kousek od nás umřela ženská, bylo jí 35 let a měla psy-jezevčíky, krysaříky a snad i fousky, to nevím jo a německý pinče a ten její přítel nebo manžel je taky nemocnej a nezvládá to, a že by je i daroval, mi říkal Radek před chvílí, ona měla psy pěkný to jo nakrmený, očkovaný, odčervovaný, nevím jak s ustájením. Ten její pytlačí a dle nás když je neudá, tak je postřílí, odpo tam jedu zjistit informace
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:21
- Nahlásit
jílové
a bude se kousat hned od začátku? já že bych přijela až mezi 12-13h
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:21
- Nahlásit