| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:05
- Nahlásit
zdaréc fšicí!
ad výchova/výcvik: já mám velmi silný pocit, že příšeru cvičení jednak baví, druhak se díky němu stává ovladatelnější i v běžném provozu, no a za třetí ten fstach je pak úpa o něčem jiným... což vlastně souvisí přímo s bodem dva... no končím s filozofováním, než se do toho eště víc zaplítnu
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:10
- Nahlásit
impact
Máfa je mi líto, ale nepodléhej panice pawLINka to napsala hezky, užívej si s ním co to jde.
Hele Benjamin kulhá v podstatě od štěněte, vytáhla jsem ho v dost hroznym stavu v půl roce. Měl zlomenou stehení kost a doktorka co mu to operovala byla bohužel prase a nedošlo jí že půlroční pes ještě roste a dva dráty už nešly vyndat. Ještě má koleno nějaký celý špatně. Ale děláme celkem vše co ho baví. Jen nesmí moc dlouho jít třeba po silnici. Je hubenej aby byl lehčí, ale jinak prášky nebere. Teď mu jsou asi čtyři. Prostě to lepší nebude, tak se s tim učíme žít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:24
- Nahlásit
čuste dámy, sem se dogestila až teď, páč mi umřel počítač
V noci (normálně vypnutý) najednou zajiskřil, bouchnul aš střecha nadskočila, všichni sme vylítli z postelí, sem měla strach, že vybuchlo bůhvíco páč to fakt byla rána jak z děla. Z piškota šel kouř a smrad. Vůbec netuchám co se mu stalo, ale hned ráno sem ho sbalila a odvezla. Nikoliv na vlčáry, ale na počítačočáry . Tam sem je děsně sprdla co mi to prodali za krám, páč je to eště v záruce a doufám, že mi ho brzo opraví Pak sem šlohla počítadlo děcku a včil funguju na tomhle .
Gdo mi udělá výcuc? Uznejte, že za celý den vás dočítat nemůžu Co má Impakt se psem? A s kerým?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
No tak já si třá nedovedu uš představit se psema jenom tak bloumat po lesích, když vim, že cvičení je děsně baví, cvičíme s pamlskama, s hračkama a s radostí a taky sem dřív myslela, že cvičení je krom přivolání zbytečný, jenže neni výcvik neni o lámání psa přes koleno ale o společný činnosti páníčka i a jeho psa(ů)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:28
- Nahlásit
BrendaBenji
Už valí zpět.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
Biluška
já dočítala ráno 12 stránek za absenci na jedný 24ce
Zuzanarosaková má zubní kámen a páchce jí z huby psůch domácích, Kejtlin má doma novejch asi dvacet psů po zemřelé žencké z vedlejší vsi, Impakt má bolavou nožku, srůsty v záprstních kůstkách bo co, Gerda nakoupila na westy, Nána neumí makety, danajasa po včerejším požáru už zase topí a tak..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
Umřela sem, prostě sem umřela, vytvořila sem si umělý infarkt, sem člověk, co přestal být člověkem. Děcka, je to kakastrofa, teď sme to dokončili, ale s vypětím sil a pod hrozbou trestu smrti, když to nestihnem. Plakala jsem do telefonu paní na osvitu, ať nás ještě stihnou. Paní nezneužila své moci a nejspíš nás stihnou. Ale to ještě nevím. Budu to však vědět. Zatím kouřím. Docházejí mi cigarety. A nemám nic k jídlu. Zjistila jsem, že když tu nejsem, jsou lidé strašně pomalí. Zrychluji je tím, že jsem na ně moc ošklivá. Jeden už si i vypnul telefon. Chtěla jsem mu volat, abych mu řekla, že je idiot. Ale nedovolala jsem se. Řeknu mu to v pondělí ráno. Ach bože!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:37
- Nahlásit
jinak teď mi došlo, dočítala jsem za 24ku 12 stránek, což znamenááá...
což znamená....... žéé, esli je finální naplnění žumpy těch 7 tisíc jak tu někdo psal, tak nebé explodovanej jen počítač Bilušky a kotel Danajasa, ale expoduje i přeplněná žumpa a to cca v pondělí dopoledne...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:42
- Nahlásit
čau,jsem sama doma ,šla po mě 3 kontroli od letáku a dopadlo to zas na jedničku,což znamená na 100% zános,chtěl jsem jít zejtra od desenského na to jeho fríčko s elis,ale raději zanesu letáky abych pak měla neděli volnou do 18,30 a mohla běhat se psema a trochu je procvičit v poslušnosti
krásnej víkend všem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:42
- Nahlásit
STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO
Umírám blahem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:43
- Nahlásit
brezen2008
Krásnej víkend i tobě, březníku.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:43 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerda
STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO STÍHÁÁÁÁ SE TOOOOO
Umírám blahem.
Gratulace
vyhráváááš!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:47
- Nahlásit
Crysa
mám skutečnej a opravdickej infarkt, jako je mi vážně zle, tohle jsou chvilky, který v práci nenávidim. Jdu domki, musim si cestou koupit strašně moc jídla, který hned snim.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:49
- Nahlásit
Gerda
čau,hleeld když te tu mám,jezdíte ještě ty soboty nebo neděle na ty obrany do prokopáku? nechci kvuli dastymu,ale kvuli holkám...nebo pak po obranách jezdíte nebo chodíte v okolí na vycházky?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Už je doma. Jsou tam super poptávky. Ty hajzly ale chtějí min 1690,- abys viděla kontakty 3 měsíce (((( To teď nemám. V pindělí to zkusím přez kolegini essi tam neni zaplacená. Nebo je zkusim najít nějak jinak, jestli nemaj poptávku i jinde.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:04
- Nahlásit
BrendaBenji
Co se složit? Když nás bude víc, dáme každá pětistovku, tak to půjde.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:07
- Nahlásit
Du se svalyt ke Škopkové. Ať se propadnu do západního německa essi kecám velebnosti
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:09
- Nahlásit
Vlčáčková
no to by šlo Hele skusim to ještě v pondělí u tý kolegyně. Ta něco snad zaplacený má, ale nevim co a kdyby ne tak se pak domluvíme jo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:15
- Nahlásit
BrendaBenji
Zkus. Taky se podívej na www.prace.cz
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:23
- Nahlásit
a jdu jukat na znamení koně a ráno vstávám ve 4
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:24
- Nahlásit
Vlčáčková
teď jsem se zrovna prohrábla annoncí a jsou tam 4, slovy čtyři poptávky
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:27
- Nahlásit
Nechrápejte všicí, jsem doma sama a nudím se!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:29
- Nahlásit
BrendaBenji
nechrápu, jsem v práci, nedělám nic a nudím se bohužel tu budu muset tvrdnout do 11 do večera
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:32
- Nahlásit
BrendaBenji
Prohlížím ještě www.jobs.cz, ale je tak téměř to, co na www.prace.cz, ačkoliv na jobs je to hezčí.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:33
- Nahlásit
Baysha
No tak to taky nic moc Budem se tu nudit spolu
Od dubna bych mohla s tebou občas povenčit přez den. Potřebovala bych socnout tu dobrmanici na výcvik. Chceš?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:33
- Nahlásit
Zdárte mě tvrdnou akorát játra křičííí pojd do hospody pojd do hospody přece nebudem tvrdnout doma(nic nebude topím a pajdám)Bajši pošlílám medvídka mívala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:34
- Nahlásit
psy nemám a mít nebudu , po Kristýně převzal chov táta, ten zvládá, vzal mě i dovnitř, psy má doma, krom velkých-ty má vebku a ty jsou jeho, ale jsou v pořádku, nastěhoval se tam po její smrti a vše zvládá v pohodě
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:34
- Nahlásit
Vlčáčková
na práci to na mě plazí jazyk, jakože mému požadavku nic nevyhovuje. Asi to neumim či co ))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:36
- Nahlásit
kejtlin
tak to je supeeer
Co Sindule jak se hojí?
|