Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6732 . 6733 . 6734 . 6735 . 6736 . 6737 . 6738 . 6739 . 6740 . 6741 . 6742 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:22
- Nahlásit

kejtlin
ve vesnici kousek od nás umřela ženská, bylo jí 35 let
to je ta včerejší nehoda ve fabrice?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:23
- Nahlásit

Vlčáčková
bud tak hodná a di do prdele než příde biluška!!! páč ta tě zabije!!

du rači do hajzlu páč velmi slušně bestak mluvit neumim a ani nechci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:25
- Nahlásit

lucYnka XIIICrysa
ona byla tady nějaká nehoda? to ne, ona umřela je to týden, měla asi 150kg, byla nemocná, neléčila se, prý snad hnila zevnitř.
Nevím kolik jich je ale asi hodně

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:27
- Nahlásit

Baico
Neříkej mi, že zase v sobotu večer někam táhne
no proto se raději ptám jestli to bude platit
vznesu oficiální dotaz
to bude asi nejlepší Kuju...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:27
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/225511-o-vikendu-se-o bloha-protrha-a-vrati-se-mrazy.html?ref=boxD

coo?? ja jako zimu mam rada, ale uz i stacilo a minus deset uz nechci.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:28
- Nahlásit

kejtlin
Nevím kolik jich je ale asi hodně
tak je nafoť, pak se to dá hodit na nalezenci.cz a po různu po inzercích. Bez fotek si toho skoro nikdo nevšimne.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Atusch
no proto se raději ptám jestli to bude platit
Vznesla jsem oficiální dotaz a čekám na odpověď
Edit.:
Takže na ples jde, ale jako řidič, takže prej v nedělu dorazí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:31
- Nahlásit

Crysa
beru fot´ák, jestli mi to dovolí, nafotím, už nabíjím baterky
třeba už budou pryč to nevím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:31
- Nahlásit

HALOOOO AKCE VOŘECHIJÁDA VOT CRYSY
kdo je schopen a ochoten vystavit nějakýho vořecha, dostafte se semka
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_11765_0.html
pak to sčítnem páč dežaví to potřebuje vědět aby to přes víken zajistila s kralupama a podal dyštak přihlášky!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
nevim jestli nebudu v práci, když ne, určo dorazím, ale nemůžu to říct předem

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:38
- Nahlásit

Akky0Aime
fík je objednanej na 10, ale jak ho znám tak dorazí nejdřív v 11, kolem 1 tam určitě ještě bude

Crysa
to je ta včerejší nehoda ve fabrice?
essi myslíš tu ženskou jak na ní ve spoleně spadly ty bedny tak to byla oblíbená neteř našeho školníka a aby toho neměl málo tak mu ráno céru na počtě přepadla nějaká bankovní lupička

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:42
- Nahlásit

Alexa
essi myslíš tu ženskou jak na ní ve spoleně spadly ty bedny tak to byla oblíbená neteř našeho školníka a aby toho neměl málo tak mu ráno céru na počtě přepadla nějaká bankovní lupička
když se sere tak na jednu hromadu

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:42
- Nahlásit

ty woe se asi poseru sem udělala celý platový invetury a překlikla sem se že to nechci uložit
takgže to dělám celý znova a ty vytištěný šmíráky sem právě projela skartovačkou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:44
- Nahlásit

kejtlin
to je teda hukot, no fotky by to chtělo, snad tě nechají je nafotit

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Alexa
nééé moc tě lituju, to by mě zabilo

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Alexa
ty woe se asi poseru sem udělala celý platový invetury a překlikla sem se že to nechci uložit
takgže to dělám celý znova a ty vytištěný šmíráky sem právě projela skartovačkou

co blbnes? nejses zamilovana?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

Alexa

neeeeee, ty vole, to by mě zabilo!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:49
- Nahlásit

Eldoguero
to je teda hukot, no fotky by to chtělo, snad tě nechají je nafotit

on je tam sám prej v tom baráku, říkal teda Radek, no prej to není žádnej myslitel, ale je hodnej, nevím já ho neznám Radek taky ne, ale co mu říkala máma jeho přítele.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:59
- Nahlásit

tak on bude doma až v šest to už je tma, tak nevím, jestli nenafotím tak leda hovno

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:06
- Nahlásit

Alexa
jo děkuju, pokusim se dorazit co nejdříf

a kolik bude chtít penězů?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:11 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

kejtlin
v šest nic nenafotíš tak a co o zítra nebo v neděli, to by mohl být doma za světla ne, myslím, že by mělo být i v jeho zájmu, aby se ti psi co nejdřív dostali pryč, tak třeba nebude dělat žádý problémy
Alexa
ty vole, bych se zastřelila, tohle nesnáším

Já ty štěňata zabiju asi, jsem je nakrmila, pohrály si a tak jsem je šla vyvenčit, pěkně po dvou, aby měly čas a klid na čůrání, vyvenčily se jen tři, zbytek běhal s klacíčkama. Zavřela jsem je doma do ohrádky a co myslíte, místo toho, aby si šly lehnout, začaly srát takže jsem zase 40 minut lítala s hadrem teď konečně usnuly, jantárci malinký.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:15
- Nahlásit

Eldoguero
hlavně ať už jdou z domu, kulkáčové.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

Eldoguero
každopádně tam zajedu-je to cca 4km a zkusím se s ním doluvit na zítřku, že bych je vyfotila, nevím v jakých jsou podmínkách, ale říkal Pochobradský, když k němu ještě před lety chodila,pak přestala, neví proč, že se o ně starala, že nebyli ani špinaví, že ona teda smrděla fest, ale psi ne

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

Gerda
no šak čekaj na vás pani
kdy, že si přijedete i s Maryjí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:23
- Nahlásit

kejtlin
tak jestli ona měla 150 kilo, se ani nedivím, že smrděla, sousedka mamky co bydlí v patře nad ní má taky hodně přes sto kilo a jet po ní výtahem je teda hukot, páč ona jak se hodně potí (klasika taková ta rozteklá vyloženě vyžraná, rozkydnutá baba), tak se moc nemeje a to je fakt
o psy se třeba starala, to je možný, no tak hlavně jestli to třá ke konci už neflákala, jestli jí jako bylo blbě nebo tak, no uvidíš jak jsou na tom

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:23
- Nahlásit

lucYnka XIII
Ano pani bude mrznout a příde děda mráz a dáá mi ženicha a peníze a moc sem ochotná sním třepat převelice dlouho takřka do zblbnutídavidkova renata
Pani kerej debil zas křížil psa s housenkou?Známá ze sk.psi vozila leč přesila ji zmohla tam sou tak zavostalí lidé,hlavně na dědinách že by vás jeblo aj středověk je proti tomu pokrok.Tam jebe kamen cihlu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:26
- Nahlásit

Gerda
Jo jinak kulky už budou pryč, ale holčičky mi zatím zůstávají krom jedné doma. Je to divný, ale tentokrát mají lidi větší zájem o psy než o fenky. A to vrh je velmi vyrovnaný, ale řekla bych, že fenky jsou lepší než psi. No neva, oni se pro ně páníčci najdou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:28
- Nahlásit

Eldoguero
veterinář říkal, že to byla síla, že se právě vůbec skoro nemyla a jak se potila a ty záhyby kůže, prej to bylo fakt hrozný, a to je zvyklej na ledacos není to zrovna veterinář, co by byl pintlich, když on říkal, že to byl děs, tak je bylo fakt asi děsný, že původně myslel, že má nemocný psy-že mají třeba rány co hnijou a ona šla na očkování, to hnila ona.
nevím je možný, že na ně pak kašlala, fakt nevím, uvidím, doufám, že mě pustí dovnitř, chci tam jít sama jako že ženská, ani nechci radka sebou aby třeba nemyslel, že ho jdeme přepadnout nebo tak něco, nebo že třeba jsme od veteriny nebo tak

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:29
- Nahlásit

danajasa
Ano pani bude mrznout a příde děda mráz a dáá mi ženicha a peníze a moc sem ochotná sním třepat převelice dlouho takřka do zblbnutí
Pani, kdyby měl náhodou v záloze hodně peněz, tak vzpomeňte na mě jo, ženicha si klíďo nechte oba
Jinak vám jdu za chvíli poslat email, páč mám pár drobných informací ohledně pakoní, není toho moc, ale aspoň něco

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:32
- Nahlásit

Eldoguero
No neva, oni se pro ně páníčci najdou
Pani nestrašte onehdá mi volal známej prej esli okamžitě nechcu tosa inu 3letý pes ze země původu je na nádraží.Totiž velká fa.měla kontrakt s japoncama a ten velkojaponec mu to zvíře poslal jako dar(vycvičen na tamní poměry rodokmen taktéž tamní)průser byl f tom že ředitel fa.se bojí aj krysaříka.Nakonec to bře dopadlo zvíře bylo udáno,ale no moje nervy sme provolali majlant snd.

<< 1 ... 6732 . 6733 . 6734 . 6735 . 6736 . 6737 . 6738 . 6739 . 6740 . 6741 . 6742 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání