| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:00
- Nahlásit
pawLINka
No, mě děsí to, že je to nevratnej proces..
lucYnka XIII
Ale to fakt pomáhá..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:02
- Nahlásit
Děcka, dneska mi kolegyně v práci říkala, že přišla v pondělí o psa. 4měsíční labrador...
Prý její dcera dělala špízy a nezavřela dveře do kuchyně. On musel tajně jeden ukrást a spolknout. Vůbec je to ani nenapadlo, ničeho si nevšimli. Po 2 dnech byl pes najednou špatnej, tak jeli na veterinu a na RTG zjistili, že má propíchlý žaludek a asi i plíce. V organismu už sepse. Nabídli jim operaci za cca 12000 s tím, že je minimální šance, že by to pesan v tomto stádiu přežil. Nechali ho uspat.
Je to jejich první pes a ona si to strašně vyčítá. Je to hrozný.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:02
- Nahlásit
impact
kolik je Mafovi?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:05
- Nahlásit
impact
U Aarona je to taky nevratný proces. Nožky ho bolí čím dál víc, ale moc to neřeším. Snažím se ho moc nezatěžovat - žádné aportování, skákání, obrany apod. Jen procházky a plavání. Zhoršuje se to, ale s tím čék musí prostě počítat. Jenže proč smutnit? Radši mu zajistím hezký zbytek života se šťastnou paničkou. Ne s paničkou, která bude brečet a litovat ho...
Nevím jak ve vašem případě, ale u Aarona se jeho stav mění. Někdy je to lepší, jindy horší. Pokud teď kulhá, neznamená to, že musí kulhat už pořád...
A jedna rada - zhubni Máfa co nejvíc to půjde.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:06
- Nahlásit
pawLINka
do prdele
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:12
- Nahlásit
lucYnka XIII
Teprve mu bude sedum.
pawLINka
Hubnem, pani hubnem. Co to de.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:21
- Nahlásit
impact
Teprve mu bude sedum.
to jeste neni tak moc. Nebud z toho smutna, sichni starnem a tvuj je jeste mladoch.
Me se minule malem zastavilo srdce. rano jsem vstala a Skuby lezel pode dverma, normalne me chodi vitat, kdyz slysi, ze jsem vzhuru, ted nic ani hlavu nezved, kdyz jsem sla koem. Jsem sla k nemu se stazenou prdeli, ale pak zved hlavu a me spad kamen ze srdce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:21
- Nahlásit
Mějte se tady hezky, já jdu s pesama na procházku, a pak do práce (pro změnu do hospody). O víkendu se sem ani nedostanu, pač budu furt dřít v hospě.
Přeji všem hezký víkend.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 17:00
- Nahlásit
kejtlin
paní, tys taky kuchařka. Prosím tě jaký zelí se dává do segedínu?
Tak to odpovídám brzy, co? Sorry, byla jsem u dcery a nestíhám číst.
Já tam dávám kysané, jak píše Jablunka, když je moc kyselé tak ho propláchnu. No ale kdyby šlo o život, dala bych tam i to kupované sladkokyselé. Hlávkové určo ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 17:08
- Nahlásit
Pitomečci, už máme nakoupený látky Mám tady za vaše peníze docela hodně mikroflísu, šusťáku a jednu látku na vnitřní kapsičky. Když mě budete srát, všechno to rozstříhám na šatičky pro Máninku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 17:36
- Nahlásit
Gerda
hele, já bych na to zas zapomněla než se uvidíme, jaký budou ty klopy na sucháč? myslím ten typ toho sucháče, teď jsem viděla a mám i na softšelkách bundách takovej tuze pěknej sucháč, co se na něj v pračce nechytaj ani funkční trika, ani spoďáry a tak. Má místo těch "agresivních" háčků jen takový jako gumový hříbečky a ten hebkej prtikus je skoro stejnej jako u klasickýho. Zná to švadla? Dalo by se to použít bez nějakejch echt finančních přirážek? Klidně bych si za to i kilo připlatila, kdybych to pak mohla prát s ostatníma věcma a ne jen s pracovníma kombinezama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 17:57
- Nahlásit
čus uš danajasa vylítla do luftu????
a co je to tu zas za blbý téma tejkající se vjeku psůch? ..blbě se s tim smiřuje,vid ympakte ?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:07
- Nahlásit
davidkova renata
blbý téma tejkající se vjeku psůch?..blbě se s tim smiřuje
jo! a čék si to ani neuvědomuje, jako třá já (( kor dyš vidim Britu a ty dva důchodce, ne že bych jim trpěla ňákou stařeckou rozcapenost no ale stejně.. hlavně maj tři čtvrtě života za sebou
kdo s tim zase začal kujva?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:09
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a čék si to ani neuvědomuje, jako třá já
já si to právě uvědomoju každej den,poučoila jsem se z minula,proto taky na spoustu věcí seru,hlavně dyš je nanynka spokojená a štastná páč nic jinýho nemá smysl..
a du,tak nepyšte!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
na pálení žáhy je dobrý mléko aspoň mužovi to pomáhá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:15
- Nahlásit
davidkova renata
Noooo, ani nemluv.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:16
- Nahlásit
Prosim vás, může si Vládik v klubovně číst a kouřit? Vona ho ta hnáta bolí, že sotva leze... topí se tam? Kuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:18
- Nahlásit
Crysa
eště sme sucháče neřešily, určitě by to znamenalo přirážku, už takhle sme s látkou na tom blbě, neboť sme moc tlustý.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:24
- Nahlásit
Gerda
já ani nevim esli to jde sehnat, už tu surfuju po netu, hledám nějakýho výrobce/prodejce a na nikoho nenarážím, kdo by to prodával v metráži či nějak volně, ne našitý na bundě.. ale třá bude vědět o co jde. Můžu poslat do maila fotky, kdyby si třá vzpomněla podle obrázku. Ale kdyby to uměla, tak si ráda připlatím, že se nevyrve tou háčkovou zipu částí ten flís uvnitř vesty.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:29
- Nahlásit
Je tu adydaska nebo Marush? de se pít, opakuji, de se pít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
Crysa
zeptám se na to, ale nevim holka.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:36
- Nahlásit
Gerda
mám poslat ty fotky? toho zipu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:38
- Nahlásit
Crysa
jo, pošli.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
BRENDO!!!
Přišlo mi z epoptávek pár nabídek pro Prahu na ŽL. Naval mail na tyrana.zvirata(zav)gmail.com, přepošlu Ti to. Ale kontakt je placený, ale to už se sama nějak domluvíš, když se Ti to bude líbit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
davidkova renata
já si to právě uvědomoju každej den,poučoila jsem se z minula,proto taky na spoustu věcí seru,hlavně dyš je nanynka spokojená a štastná páč nic jinýho nemá smysl..
přesně paní, kór když má člověk nemocnýho psa furt jako já, tak neřeší téměř nic (kromě toho již zmiňovaného přivolání) a je rád za každé ráno, kdy psovi není blbě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Naval mail na tyrana.zvirata(zav)gmail.com
chceš ho poslat neš se dogestí?
makrel
njn.. já teda řešim velmi silně výchovu páč to považuju za důležitý aby měla co nejvíc volnosti a tak,ale na výcvik seru čimž se vysvětluje,že f 6 letech neni schopná oběhnout jednu jedinou maketu a okamžitě nenapadnout fíka atd..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak to jo, nějaká výchova být musí, ale jinak můj pes neví co je výcvik. Umí něco malinko, ale jinak si jen tak hraje a procházkuje s kámošema a jezdí na vejlety.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:52
- Nahlásit
davidkova renatacusik,desne me boli hlava,budu mit rano na zacvik,zase noveho cloveka,tedy pani,jinak co se tyce mych psu,tak maji volnosti az,az,ale taky za to neco chcu,ze???socializacka a naky ty zkousky a zavody,jsme na tom stejne pani,a ty moc nekecej,pac nana je super univerzal,kdo tu ma psa,ktery zvlada canisterapeutit a zaroven kousat na ringo a este se zucastnit velkych tartovych zavodu????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
Eště sem nevylítla do luftu,akorát sem si musela neska ke kotli lehnout páč sem musela vyndat rošt a pakůn si normálně přileh položil na mě hlavu-jako-Dneska budem spát tady,no tak dobře
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Nazdárek, jen jsem to teď zapla a co na mě nekouká )))
Sůva vodlítla z hnízda, opakuji, vodlítla ))
Dobrý večer všem
|