Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6732 . 6733 . 6734 . 6735 . 6736 . 6737 . 6738 . 6739 . 6740 . 6741 . 6742 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:46
- Nahlásit

Eldoguero
pani, potěšila ste mě velice, už si nepřipadám tolik trapně, že si nepamatuju BrenduBenji bílé, krásné a chytré psy má Baico, já mám žlutou a blbou pubertální labradůru, fčera po týdnu, kdy poslouchala na slovo, jí najednou vypnul mozek, volným krokem odešla do čtyřproudovky a začala si tam něco důležitýho čuchat naštěstí náklaďák zastavil a já ju vodchytila, ale teda todle už nigdy nechcu zažít...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:54
- Nahlásit

Baysha

cha chá, koukám, že jsem hezky mimo, neva, hlavně, že jsem vás pani potěšila
no jo, máte blbý nicky, koukejte si to změnit, kouknu vždycky jedním okem )druhý mám nalepený na Škopkový v tv) a nepřemýšlím o tom, kdo je kdo
pani vlastně vy máte toho neinteligentního psa labradůru
ještě, že u vás máte hodné kamiony, u nás kamiony nejezdí, ale občas projede idiot v obřím traktoru s valníkem plným balíků sena a 100% se padesátce v obci ani zhruba neblíží, nebo náklaďák, či vyvážečka do lesa pro dřevo a ani jeden zásadně nebrzdí ani před člověkem natožpak před psem už několik koček zaplatilo bohužel... a to kolem nás projede takhle hrůza tak 2krát denně
labradůru seřežte do bezvědomí, a´t si to pro příště pamatuje

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:59 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Eldoguero
sem ju chytla za ucho a ze vzdálenosti čtyř centimetrů jí nadala mnoha sprostými výrazy, šla kolem paní s malou holčičkou, začátek konverzace jsem neslyšela, jen odpověď maminky "no to by měl pejsek velké bebí" bajša pak šla až dom u nohy zcela vzorně na prověšeném vodítku, potvora
nebyl to kamión, ale nějakej zelenej náklaďák, asi vojenskej tu jezdí auta celkem pomalu, bo se tu motaj důchodcí kolem Lidlu, naštěstí nebyl hustej provoz, tak stihl v klídku zpomalit a pak zastavit

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:00
- Nahlásit

Eldoguero
děkuji velmi pjekně, budu si to pamatovat Ale znáš to, sama si to budu chtít ozkoušet, essi zrovna ten můj kočár nebude ten teréní)) Doufám, že sousedka, která se zatím na vození BBščeněte velmi těší, vydrží. A hlavně bude mít při mých debilních nápadech kudy jít rozum)) Zatím mám i se samečkem domluvenou volnou sobotu dopol na cvičák, tak snad nezačne stávkovat))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:02
- Nahlásit

BrendaBenji
Dík za info.
Kdybys náhodou psala něco o účtu, použij, prosím Tě, ten mail s ...ucetnictví@..., jo? Jinak psí věci na stávající tyrana.....

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:04
- Nahlásit

Vlčáčková
jasné))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:04
- Nahlásit

Baysha
velmi živě si dokážu představit, čím jsi ji vyhrožovala
Dnes večer jsem řvala na štěně "Tyhajzlejedenmrňavejkoukejjitokamžitědomůnebotěza biju!" a netušila jsem, že je venku naše dementní sousedka, to bude zas po vsi tak do tří dnů kolovat, že týrám už i štěňata a to 100%
je to kráva blbá, žere vaše labradůra šílený hovězí? já jen, že by ji mohla sežrat, nešlo by to nějak zařídit?

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:08
- Nahlásit

Eldoguero
labradůra žere naprosto fšecko v libovolném množství, dejte vědět gdy a my přijedeme šílenou krávu skrmit
jo dyš už spolu mluvíme - prej máte něco s myslifcí, je to pravda? sháním srnčí spárky...

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:09
- Nahlásit

Ahoooj dneska tu ještě není mrtvo? To je super!
Eldoguero
co štěnda? Kolik už jim je? Už je nějaké pryč, nebo máš stále demoliční četu v plném počtu?

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:11
- Nahlásit

Atusch
dneska tu ještě není mrtvo?
dyš je Škopková, to jde i žumpa stranou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

BrendaBenji
Na cvičáku se děti velmi dobře socializují, doporučuji, naše Viktorka byla ´poprvé na cvičáku ve věku 10 dní, tedy 3 dny po té co nás konečně propustili domů a od té doby je tam velmi často a velmi ráda
Už umí krásně kritizovat práci figurantů a mlátí psy
taky jí používáme jako socializační prostředek pro psy, kteří nemají k dětem důveru nebo se trochu bojí a to tak, že dítě přistrčíme ke psu a za chvíli už je pes socializován
Ve vašem případě doporučuji koupit malé kopačky a malinký rukávek ať si figurant pěkně zvyká od malinka

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:15
- Nahlásit

Baysha
sháním srnčí spárky...

co to je? to je ten spodeček noch s kopytem? Kdyžtak se ti zeptám tady, jsou tu snad myslifci všichni A v létě nám přišla raněná srna až do garáže, museli jí píchnout, to by bylo noch)) A z králíka něco nechceš? Předem upozorňuju, že ne z našeho zajíce Králíka, ale králíka domácího na sežrání)))

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:16
- Nahlásit

Crysa
právě, že dnes je tu aspoň někdo, ale Škopkovou? kdyť jste to viděli aspoň 15x!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:18
- Nahlásit

Eldoguero
to je jasný)) Hlavně je super, že ještě jedna kámoška ze psičáku bude rodit asi o šest týdnů později, takže budou dva)))

Crysa
Člen
- Nahlásit

uš se perooou, uš se perooou, já to řikala ze začátkůů, že si čumáky rozbijoou

Atusch
právě, že dnes je tu aspoň někdo
mi příjde že přefčírem to tu jelo ve více lidech.

ale Škopkovou? kdyť jste to viděli aspoň 15x!
to přitlač děfče, od výroby každej rok

Baysha
Člen
- Nahlásit

BrendaBenji
jojo, noha s kopýtkem, ze srnca či ještě lépe jelena, usušená - dyš jich bude víc, zlobit se nebudu
hele a králík, to je nápad - kdyby byla kůže, nevydělaná, taky jen usušená, tak beru
vše samozřejmě za úplatu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:19
- Nahlásit

Baysha
labradůra žere naprosto fšecko v libovolném množství, dejte vědět gdy a my přijedeme šílenou krávu skrmit
to je dobře, klíďo kdykoliv vona je doma skoru furt, bohužel
sháním srnčí spárky...
na podzim jsem dala poslední co jsem měla kámošce co chystala labradora na OVVR ale kouknu na půdu, možná tam ještě nějaké starší budou, měla jsem i jelení a dančí, ale ty padly za vlast při aportech u argentin, ani jsem si ńák nevšimla a spárky byly vejpůl, velmi mě tím ti bílí hajzli nasrali
zítra dám vědět jestli doma něco mám, kdyžtak se poptám, musí být nutně srnčí?
Atusch
ahoj pani, dvě jsou pryč a dvě čekají až se jim páníčkové vrátí z hor dvě mám rozjednané, ale ne na jistotu
jinak ohrádka super, už mi jí závidí naprosto všichni, kdo ji viděli
jo a štěňatům je 9 týdnů a největěší pejsek má 11 kg

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:21
- Nahlásit

Baysha
tak králičí kožu slibuju na stopro))) případně i nožky.

A ty nohy jako nemůžou bejt ze srny feny? Jen ze samce? No jeleny tu asi teda fakt nemáme((

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:22
- Nahlásit

Eldoguero
děkuji velice, nemusej bejt nutně srnčí, já jen že srnčích se vyskytuje asi nejvíc - ale esli je to nedostatkový zboží, tak je nepotřebuju nijak nutně, cvičíme si jenom tak pro srandu

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:23
- Nahlásit

BrendaBenji
já mám za to, že můžou bejt i ze srny, teda moc tomu nerozumím
děkuji velmi, pani, budu vás fšude velebit

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:24
- Nahlásit

Crysa
od výroby každej rok
no právě kdyť je nějaký rok výroby 91-93? Nebo tak ňák, přeci aspoň někdy ste vynechali. Hrůůůza
a předevčírem sem tu takhle večer nebyla asik, tak nevím co se probíralo a o co sem zas přišla

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

Baysha
a tu kůži chceš rači starší nebo čerstvější?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

Hoj pipiny, už sme vyvenčené, su mrtvé, asi du rovnou chrupčit.

Eldoguero
pani, dávejte ty kule rači po dvou, nebo se jich nezbavíte a voni vás dovopravdy sežerou.

Ráno v 11 v jílu. Jo a Máňa taky dostala metr flísu, bude mít taky vestičku jako my. BUde v ní nosit pro mě čokoládu a cigarety. Má se někdo nějak zvlášť dobře?

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:29
- Nahlásit

BrendaBenji
a tu kůži chceš rači starší nebo čerstvější?
to netuším - kerá víc smrdí?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:29
- Nahlásit

Gerda
pani pozdravujte zitra vsechny. me je blbe tak nejedu, boli me porad ten zaludek, chjo, jsem se tesila mna stagnujici vylet a prd.

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:30
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/veverci-babybox -sledujte-zive-miminka-veverek.html heléééé

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:31
- Nahlásit

Booožééé natřela sem si nožku konskou mastí hřejivou a pak sem si omylem doubla do voka,Asi mi vypadne bulvááá to děsně pálí nehřeje sou tam feferonkýýý já humřu kuwa proč všecko já,,,,

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:32
- Nahlásit

Gerda

tak přijedu jen já se psema. Uvidím co všecko narvu do auta, asi budu muset svojí troskou tak nevím co všecko se mi vejde. :-D
A omluvuju se za ten telefon, nečetla jsem tady, že máte takové stresy v práci, to bych neprudila!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

Baysha
kerá víc smrdí?
dobrá vočuchám je a tu smrdutější ti vemu)))

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:34
- Nahlásit

BrendaBenji

<< 1 ... 6732 . 6733 . 6734 . 6735 . 6736 . 6737 . 6738 . 6739 . 6740 . 6741 . 6742 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání