Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6732 . 6733 . 6734 . 6735 . 6736 . 6737 . 6738 . 6739 . 6740 . 6741 . 6742 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:32
- Nahlásit

no tak čus zítra lidi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:33
- Nahlásit

kejtlin
normálně se mi právě zvednul kufr no fuj to je hnusná představa, já si vždycky představím tu babu od mamky, kdysi k nám chodila telefonovat, než jim zavedli taky telefon a vždycky, když odešla vždycky jsme šli větrat celej byt, ale stejně to srmdělo ještě dlouho po ní
Snad tě dovnitř pustí, když uvidí samotnou ženskou, a když mu vysvětlíš o co ti jde, tak to snad bude v pohodě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:38
- Nahlásit

danajasa
Hele, ale takováhle tosa, kdyby se informoval klub nebo některý z chovatelů tos (píšu některý, páč jiní jsou zas fakt kokoti, tak jako u každýho plemene) tak takovýhle zvíře by bylo ihned pryč. No, hlavně, že se pes udal
Pani, žádný sraní s tím, kdyžtak budu dělat psí zápasy a vono se to rychle vyselektuje vím skoro jistě, který štěňata by mi zůstaly Ne, vážně, já spoléhám na to, že lidi se pořád ozývají, tak snad se někteří rozhoupou doufám

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

danajasa
a příde děda mráz a dáá mi ženicha a peníze a moc sem ochotná sním třepat převelice dlouho takřka do zblbnutí

mě z tvejch výroků brzo jebne

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
bral ji vždycky přednostně, že lidi odcházeli z čekárny ven, že se to nedalo vydržet.
Proto tam chci jít sama a vysvětlit mu to, nebojím se tam kjít, jen mám trochu strach že mě nepustí dovnitř

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:53
- Nahlásit

Eldoguero
Jinak vám jdu za chvíli poslat email, páč mám pár drobných informací ohledně pakoní, není toho moc, ale aspoň něco
Bém netrpělivě z vokna vyhlížet sovu díky každá rada drahá.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:01
- Nahlásit

kejtlin
pokava budes mit fotecky psuch a stvoris k nim nejaky popisek, mohu nabidnout, ze je dam na nas web, treba to aspon malinko pomuze

http://www.kocicinadeje.cz/clanky/nabidka-psu-k-os vojeni.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
pokusím se, děkuju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:11
- Nahlásit

čau, co děláte, my dnes byli u zubaře. řekl nám, že mám čistit psům zuby každej den děláte to?

kejtlin
kam se to chystáš prosimtě?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:13
- Nahlásit

zuzanarosakova
no jasně a ještě jim máš dávat kousací hračky od pedigree. Jebe ti? Dostávaj snad kostě, ne? Trixovi každej zubiska závidí a každej mi říká, že mu je určitě musím čistit. No, čistila jsem. jednou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:17
- Nahlásit

kejtlin
bral ji vždycky přednostně, že lidi odcházeli z čekárny ven, že se to nedalo vydržet.
Proto tam chci jít sama a vysvětlit mu to, nebojím se tam kjít, jen mám trochu strach že mě nepustí dovnitř

Se tomu veterináři nedivím
Hele, tak když tě nepustí dovnitř, tak ať ti alespoń ty psy ukáže, ale zas jestli je tam nějakej problém ... no doufejme, že není
danajasa
Sova letí, ale nehledejte v tom pani nějakou radu a zkušenost, spíš realitu, jak to bylo... Ale sama uvidíte po přečtení. Další info snad přístí týden konečně bude vícero

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
ve vedlejší vsi umřela ženská, bylo jí 35 let, měla asi 150kg byla nemocná a kašlala na léčbu, moc se nemyla a děsně smrděla-ale to tak na okraj, a měla psy nebo tam ještě jsou nevím jezevčíky, krysaříky, snad fousky, a německý pinče, je tam teda její druh nebo manžel, ten je taky nemocnej ale nemá peníze na krmení a asi ani sílu na to, aby obstaral psy, on je jednoduchej ale hodnej prej, tak se tam chci ject domluvit, že bych psy nafotila-on by je asi i dal zadarmo, zkkusili je aspoň nějaký umístit, ona měla i barevný jezevce jak mám Amálku a Lily. On chodí pytlačit a má pistoli, dle našeho mínění je zastřelí když se jich nezbaví. nevím, třeba už tam nebudou, umřela před týdnem

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:22
- Nahlásit

kejtlin
ty vole, tak to je psycho a na co umřela?

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:22
- Nahlásit

Eldoguero
Děkuji sova přistála.zuzanarosakova
že mám čistit psům zuby každej den
Ste zešílela dneska sem někde popsala jak udělat neviditelného psa pomocí kartáčku na zuby.(sežereš kočičák očistím ti zuby a od té chvíle sem ho neviděla)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
a na co umřela?
nevím umřela teda v nemocnici, ale prý shnila zevnitř, co je na tom pravdy nevím

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
neměla jsem nikdy problém se zubama u psů, morkový kosti a kloubní hlavice z Globu, žebra nebo vepřový kolena jim vždycky vydrhly zuby dočista dočista. Dědek v jedenácti letech měl zuby jak tříletej, Pinďa v devíti taky neměl problém, skoro devítiletá As má taky zuby krásný. Jen bacha na ucpání. Jinak bych to brala jako pokus tahání peněz z kapsy.. a čištění každej den?? jako kartáčkem?? to jsem snad nikdy nedělala a nemám to za nutnou aktivitu se psem.
Kdo měl problémy se zubama byla našich kořice, ale tý kosti nic neřídaly, ale nechalo se to udržet tvrdejma patkama z chleba, ty měla ráda.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:32
- Nahlásit

Tak jsem tu měla veterinářku. Rozsekla mi to Máfovo kulhání... Má zřejmě už srostlé kůstky v zápěstí. Nohu (kloub) dokonce ani úplně nepropne, to jsem si nikdy pořádně nevšimla. Takže jsme najeli na Giom a až bude kulhání trvalé, přejdeme na něco proti bolesti. Tak tu sedím a bulím. Nějak to na mě dolehlo.. Stárne chlapec, a věčně tu se mnou nebude. Pořád jsem jen četla o tom, jaký máte starosti se staršíma psama a už se v tom vezu taky.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:34
- Nahlásit

Du topit držte palce,kdybych se nevokázala ci abyste vyhlédli pěkný strom nechali zhotovit urnu ve tvaru hříbku a posadili ji ke kořínkůn na slunnou stranu.Děkuji

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
psům zuby nečistím dostávají kosti a tvrdej chleba. Jednou za čas když mají kámen tak oškrábu příborovým nožem obaleným v hadru a mám klid. Krysy a čivy na to trpí dost kosti neukousnou a chleba taky většinou ne

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:37
- Nahlásit

impact
Vítej do klubu. Můžou si s Aaronem podat packu.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:38
- Nahlásit

pawLINka
Jsem z toho docela zdrcená ty jo.. Já vím, že je to prkotina oproti rakovině nebo odstřeleným ledvinám, ale stejně.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:39
- Nahlásit

Maky a Trix
Jebe ti? Dostávaj snad kostě, ne?

dávám no, ale maj trochu kámen a strašně jim smrdí z tlam, hlavně Rambíkovi

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:39
- Nahlásit

poradte mi co je dobre na paleni zahy, me je furt blbe ale neco co mam doma mi poradte at nemusim nikam chodit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
já beru na pálení žáhy Gastrogel-vždycky 2 vycucám je to ale celkem hnus

impact
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:45
- Nahlásit

lucYnka XIII
Lžičku cukru krystal. Polyká se to blbě, ale musíš to spolknout, než se to v puse rozpustí. Hned.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:45
- Nahlásit

decka zitra do jiloveho nejdu me je fakt nak blbe navic pred chvili mi volala doktorka, ze vyhodila tu hlavni sestricku takze budu mit pristi tyden zase hodne sluzeb a musim oddychovat. skoda snad to vyjde priste

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak dávej víc. Velký na hlodání - žebra a podobně.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:52 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

zuzanarosakova
simta aky mas mail? davalas ho tu pred par strankami. chci sa ta neco optat

edit - uz nic poslala jsem ti zpravu na fb

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:55
- Nahlásit

impact
Lžičku cukru krystal
fuuj to nedam ja mam pocit, ze to mam ze sladkeho. Jak jsem si dala vecer tu slehajdu :blicismajlik:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:57
- Nahlásit

impact
To bude v pohodě, uvidíš.

<< 1 ... 6732 . 6733 . 6734 . 6735 . 6736 . 6737 . 6738 . 6739 . 6740 . 6741 . 6742 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání