Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Voříškiáda 28.5.2011 ve Štětí !!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 11:25
- Nahlásit

ZKO Štětí (okr. LTM) Vás zve na výstavu voříšků a psů bez PP:
http://www.zkosteti.tix.cz/
Přijďte si užít celý den s hafany, ukázat že váš pejsek je nejhezčí. Můžete si i zazávodit v soutěži Psí šikula, či upoutat pozornost soutěží podoby pána a psa Pokud máte více pejsků, či si najdete kamarády na výstavě, můžete vyrazit ještě do soutěže párů!
Ještě je to málo? přidáme - domácí prostředí, výborná kantýna za lidové ceny, dětský koutek pro vaše děti, bude opět nafukovací hrad, o vaše děti se postarají vedoucí ze skautského oddílu, i děti si zahrají o různé ceny. Parkování v těsné blízkosti kruhů.

Ještě něco co vás přesvědčí? ještě máme co nabídnout - bohaté sponzory, hodně cen pro všechny účastníky. Již u vchodu u presentace dostanete první tašku s dárky!! celkové startovné se vám vrátí na cenách aniž by jste museli vybojovat první místo. Budete mít šanci podpořit dobou věc - nakoupit v charitativním obchůdku na pomoc pejskům bez páníčků.

Tak neváhejte, stahujte přihlášky a posílejte!! Těšíme se na Vás
http://www.zkosteti.tix.cz/11/stetsky-vorisek-2011

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:16
- Nahlásit

Fotogalerie z loňska
http://zko068.rajce.idnes.cz/29.5.2010_-_Stetsky_v orisek_2010/

http://zko068.rajce.idnes.cz/29.5.2010_-_Stetsky_v orisek_2010_-_II/

http://zko068.rajce.idnes.cz/29.5.2010_-_Stetsky_v orisek_2010_-_III/

http://zko068.rajce.idnes.cz/29.5.2010_-_Stetsky_v orisek_2010_-_IV/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:20
- Nahlásit

Crysa
tož to vypadá jako dobrá strýtová akce))))))))))) až se nagestí žumpa,další ročníky už asi pořádat nebudou
a doval tu dobrou ženu na trénink zas)))

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:21
- Nahlásit

Za ústecké útulkáře mohu vřele doporučit...

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
a doval tu dobrou ženu na trénink zas
ta dobrá žena čeká až se ozvete, kolipa místa bucete chtít rezervovat na ten charitativní obchůdek a kolikpak psů že asi přivezete, aby jste měli adekvátní prostor ohraničenej, jako vaše výsostný teritorium pro dobu výstavy
Jinak tím že padla fabrika, tak zas trénink na trávě není pro její pséčky až takový vzrůšo..

kokrvnouzi
Za ústecké útulkáře mohu vřele doporučit...
díky za pochvalu akce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

Crysa
ta dobrá žena čeká až se ozvete
píše Dana,že během víkendu to s kralupama vyřeší

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:35
- Nahlásit

Mohu vystavit vořecha.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:36
- Nahlásit

Tak hlásím, že počítám s tím, že nějakého psíka vystavím. ofšem doufám, že když se tam neudá, tak si ho pak nebudu muset nechat

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:48
- Nahlásit

PS: chtěla bych vystavit vořecha, co by mohl s Maryjí do kategorie - Krásný pár, nebo jak to tam je.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 17:59
- Nahlásit

Gerda
- Krásný pár
no něgdo může teda vystavit nás dvě)))))
jinak teda taky múžu cosi vystavit

Venta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:37
- Nahlásit

Crysa
To vypadá podle propozic a fotek dobře, tak to bysme možná taky jeli

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

Crysa
není zač, je to opravdu hezká a příjemná akce, oba ročníky byly hezké

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:14
- Nahlásit

Dostavíme se s Kralupama jako jeden muž, vč. našich 4-5 psů a dobročinných šmuků, kdyby něco někdo chtěl dovézt nebo vyrobit konkrétního, písněte na maila.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:58
- Nahlásit

dejavu
Dostavíme se s Kralupama jako jeden muž, vč. našich 4-5 psů a dobročinných šmuků,
dobře, zítra tuto informaci předám vyšší inštanci přihlášky budem očekávat, s místem budem počítat

davidkova renata
no něgdo může teda vystavit nás dvě
ale víš že nejde najednou kombinovat kategorie veterán - hendikep a páry?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 09:05
- Nahlásit

Crysa
ale víš že nejde najednou kombinovat kategorie veterán - hendikep a páry?
a co kategorie Rozbité páry?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:08
- Nahlásit

dejavu
budete chtít pomoct s převozem nějkých vořechůch? Kdyby tam byl nějaký vořech Maryji podobný, šli bychom soutěžit do kategorie Krásný pár. Stejně vlastně jako všichni ostatní.

davidkova renata
Crysa
já se s ní nechci vystavovat v kategorii rozbité páry!!!!!!!!!!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 01:57
- Nahlásit

Gerda
já se s ní nechci vystavovat v kategorii rozbité páry!!!!!!!!!!!!!
už je pozdě, přímo pro vás dvě je nová kategorie, a béte mít v katalogu aj fotku a budete lepčí lákadlo jak přehlídka šelem od Berouska nebo hadí žena z Humberta

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:06
- Nahlásit

Crysa
hadí žena z Humberta
) ty si blbáááááá! )

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 18:44
- Nahlásit

Tak už máme první přihlášky! Tak se nestyďte a posílejte další

Venta
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:45
- Nahlásit

Crysa
Říkala Davítková, že výtěžek jde na útulky, jo? Jdu zjistit plány a taky se teda přihlásit
Na ty jednotlivý kategorie se musí hlásit taky už předem? Jako např. Dítě a pes.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:48
- Nahlásit

Venta
Jako např. Dítě a pes.
my s gerdou dem do kategorie Rozbité páry))))))))))) jako hadí žena neprorazim ,můžu se votočit jedině celá

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

Zní to dobře... škoda, že nemám čokla bez PP, i když ten můj je "vadnej" a regulérně nevýstavní... až bude někde kategorie "unikul" určitě se rádi přihlásíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

inu
škoda, že nemám čokla bez PP, i když ten můj je "vadnej" a regulérně nevýstavní
hele a neni to jedno? btw. máš vofčouna ne? my totiž berem útulkáče z Kralup na vystavování,taky máme třá psy s PP,ale chcem si užít krysí akci))) a pomoct třá nějakýmu útulku,tak můžeš se klidně přidat.-)))

Venta
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
my s gerdou dem do kategorie Rozbité páry))))))))))) jako hadí žena neprorazim ,můžu se votočit jedině celá
Hm, to bych taky asi šla do stejný kategorie, když najdu někoho k sobě

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:39
- Nahlásit

Venta
Říkala Davítková, že výtěžek jde na útulky, jo?
výtěžek nejde na útulky, ale bude tam mít jeden útulek charitativní stánek. Útulky ale nepříjdou zkrátka, mají zvýhodněné přihlášky a loni se třeba do Ústí vezlo auto granclí, dárků a tak, co si vysoutěžili.

Venta
Na ty jednotlivý kategorie se musí hlásit taky už předem? Jako např. Dítě a pes.
ano ano na místě jdou dohlásit páry, že se spousta lidí může domluvit až na místě, že si najdou hafana do páru na místě v průběhu výstavy.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:17
- Nahlásit

davidkova renata
ele a neni to jedno? btw. máš vofčouna ne? my totiž berem útulkáče z Kralup na vystavování,taky máme třá psy s PP,ale chcem si užít krysí akci))) a pomoct třá nějakýmu útulku,tak můžeš se klidně přidat.-)))

mno, já mám u sebe akitu, vovčoun je ofiko rodičů, neofiko "můj" = vídám ho prakticky jen o víkendech. Ten sice papíry nemá, ale díky ne-výchově neumí jezdit autem ani vlakem, toho bych tam asi nedostala.

Spíš jsem to nadhodila, že jsem po tom jednou pátrala, moje akita se jmenuje Ori, ale říkám jí Ořech, tak jsem si říkala, že bychom mohli na nějakou Vořechiádu. Vznesla jsem ten dotaz na jiným fóru, s tím, jestli bych teoreticky mohla se takové akce zúčastnit, když sice máme papíry, ale pes je jednokulčák, křivý nohy, samičí fenotyp, takže na papírovou výstavu je jaksi zbytečný jezdit.
Mno, přítomní se na mě sesypali, co bych jako chtěla s PP čoklem na vořechiádě a jak nespravedlivý by to bylo vůči voříškům. Docela silné reakce to tenkrát byly, takže jsem si řekla, že mám utěráka a na tyhle sranda akce teda asi bohužel nemůžem.

Takže otázka teda zní.. jak se eventuálně můžu účastnit (a pomoct, pokud to chápu správně, výtěžek jde na útulky) jinak než jako divák?

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:40
- Nahlásit

inu
Takže otázka teda zní.. jak se eventuálně můžu účastnit (a pomoct, pokud to chápu správně, výtěžek jde na útulky) jinak než jako divák?
výtěžek nejde na útulky, z ofiko infa: Budete mít šanci podpořit dobou věc - nakoupit v charitativním obchůdku na pomoc pejskům bez páníčků.

Účast jako divák, přispět do dobrovolné kasičky, zakoupit si něco v charitativním útulkovém obchůdku na místě.
Lze se buď dále přidat k lidem, kteří budou brát na výstavu pejsky z Kralup, nebo se domluvit s jiným libovolným zařízením a vytahnout a udělat hezký den nějakému pejskovi bez domova a vysoutěžit s ním nějaké pěkné výhry a dovíst s ním z5 nemálo převážně jedlých darů.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:43
- Nahlásit

Crysa
výtěžek nejde na útulky, z ofiko infa:

jo, já už jsem v obraze, já jsem si to přečetla až dodatečně, co jsem odpověděla davídkoj.

Účast jako divák, přispět do dobrovolné kasičky, zakoupit si něco v charitativním útulkovém obchůdku na místě.

OK, rozumím, pokud to půjde, tak se tam otočíme

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:01
- Nahlásit

Hele já pojedu taky pomoct, mám ject se svým bez PP hadem, nebo je užitečnější vystavit vořecha nějakýho, co nafasuju? Nebo je třeba úplně jiná pomoc?
Btw jsem nikdy v životě nebyla na výstavě psůch.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:33
- Nahlásit

jbat
mám ject se svým bez PP hadem, nebo je užitečnější vystavit vořecha nějakýho, co nafasuju?
jeď s hatem a nafasuj vořecha, uděláme to stejně, jenom s výjimkou, že i Maryje bude soutěžit a do kategorie páry jí musim najít parťáka vořecha, se kterym by to vyhráli. Autem můžeš s náma, sme s davítkovou maloposátka.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání