Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:05
- Nahlásit

pawLINka
Za tu atmosféru to fakt nestojí.

No jasně, to chápu, ale proč se tim teda NECHÁŠ ROZHAZOVAT, KDYŽ TO STEJNĚ NEZMĚNÍŠ?????????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Viz výše. Ono je to prostě těžký být v rodině, kde tě nemá nikdo rád. Oni mě prostě od začátku nesnáší, i když jsem jim nic neudělala. Lukáš si to nechce připustit a o to je to těžší... Prostě složité a na hovno to je. Proto se tady ani nezdržuju. Jsem buď v našem pokoji na hůře - daleko od všech a nebo vezmu psy a jsem celý den radši pryč.

Ale to už není jen o pračce. Tohle je asi poslední kapka, ptž jsme s Lukášem mysleli, že se jim zavděčíme.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
proč se tim teda NECHÁŠ ROZHAZOVAT, KDYŽ TO STEJNĚ NEZMĚNÍŠ?????????

Máš pravdu a já se tím snažím řídit, jenže občas už můj pohár trpělivosti a přetvařování prostě přeteče a musí to ven.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:08
- Nahlásit

pawLINka
a budu se snažit nerozbrečet
No otom žádná přece máte za zády celou žumpu co vám fandí,né tak eště počkejte až se začnou vymejšlet konspirační teorie jak zničit"krtka"to se nasmějete,jako jaro je za rohem a třá namydlený schody udrží příbuzné v sádře na ůrazofce min.do petrklíčů

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:09
- Nahlásit

[b]pawLINka
Naštěstí jo

No tak sláva, slávinka A když je tchýňová snadno ovlivnitelná, tak si jí ovlivníš na svojí stranu))

A hlavně kvuli kravkám nebreč. Zasměj se tomu, jak jsou hloupý a že s tím chuděry musí žít)))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:17
- Nahlásit

BrendaBenji
A hlavně kvuli kravkám nebreč. Zasměj se tomu, jak jsou hloupý a že s tím chuděry musí žít)))

To je hezký.

Zamrzelo mě to, že jsem těch 7 kg konzultovala s váma a doporučili jste mi to, s máti, která první říkala, že je to moc, ale pak říkala, že mám stejně hader 3 prdele a věčně špinavý od čoklů, pak s kolegyněma v práci a všichni mi těch 7 kg nakonec schválili. Pak přijdu natěšená domů a hned facka.

Tak jsem se potřebovala vyzoufat a už na to prdím.

Pro prací ženy
Kolik prádla mám teda do té pračky narvat??????? Je na 7 kg a já si neumím představit to množství prádla.
Když tam dám zimní vestu, softshelovou bundu, gatě a 2 mikiny, tak je to pořád málo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:19
- Nahlásit

danajasa
eště počkejte až se začnou vymejšlet konspirační teorie jak zničit"krtka"to se nasmějete,jako jaro je za rohem a třá namydlený schody udrží příbuzné v sádře na ůrazofce min.do petrklíčů
Jste mocinky blbá, pani.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:20
- Nahlásit

Zdar osoby, co novýho?
Já mám hnědočerné malodogy

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:22
- Nahlásit

pawLINka
ptž jsme s Lukášem mysleli, že se jim zavděčíme

Veliká chyba! Vím dobře o čem mluvíš, zažívám to každý víkend s mými rodiči )))))) Taktéž nemáme vyhlídky na jiné bydlení...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:23
- Nahlásit

pawLINka
Kolik prádla mám teda do té pračky narvat???????
Moc já mám pračku na 6,7 kg prádla a poprvé jsem si to šla schválně zvážit, abych měla jistotu, že můj odhad je dobrý a poměrně mile mě překvapilo, že je to celkem hodně prádla.
Pokud ale budete pani prát objemnější věci, tak toho raději míň, aspoń moje pračka je hůř ždímá, když to přeženu.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:24
- Nahlásit

Eldoguero
Copak moc horského slunce?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:24
- Nahlásit

Eldoguero

nevyměnili ti je za ofčáky???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Hele, ale my jsme tu pračku koupili z velké části z peněz, které jsme vydělali ze zabijačky. Lukášova máti chodila v poledne vylít prasatům žrádlo, Lukášův brácha hodně pomáhal při zabijačce. Tak jsme si řekli, že ty peníze využijeme ve prospěch nás všech, ptž zdejší pračka začíná stávkovat. Původně jsme si peníze chtěli schovat na vozík za auto. A měli jsme to udělat. Fakt toho lituju. A lituju i tebe, že musíš zažívat něco podobného. Kdybych to nezažila, tak tomu neuvěřím. Čék si nesmí ani prdnout a nedej bože někam odjet.

all
Tož poraďte jaké množství prádla je to 7kg pračky.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:25 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

pawLINka
Kolik prádla mám teda do té pračky narvat???????

Hele mě nikdy nenapadlo to řešit. Prostě do pračky dávám prádlo dokud není buben plný. Ale nehňoucám to tam, prostě to vkládám. Já teda mám horem plněnou, tam se to dává líp, ale i když jsme měli plnicí předkem, tak jsem to neřešila. Prostě volně ložené, nehňoucané))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:26
- Nahlásit

Eldoguero
Tak mi řekni počet mikin nebo mi vyfoť hromadu nachystanou na praní. Já to fakt neumím odhadnout.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:28
- Nahlásit

pawLINka
Nemáš váhu? Vem to do náručí a zvaž se s tím.

Jinak lity lity pani, vím, co to tam máš za pičky.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:28
- Nahlásit

Eldoguero

Cos jim udělala? Vlítly ti do uhlí a pak se z toho poealy?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:30
- Nahlásit

pawLINka

jak píše BrendaBenji, dávám do bubnu dokud není naplněný, ale nehňácám, ale jenom vkládám ))

Tu situaci u nás nemáme stejnou, jen ten princip psychického teroru je asi na stejném principu záměrně nedává tenhle smajl pře z toho už jsem vyléčená ))))))))

nedej bože někam odjet
tohle ale stejné je, hlavně jednou za 14 dní se automaticky od Vládika očekává, že v půl třetí vyzvedne máti na nádraží a zrovna je to tendle tejden, proto sem chtěla vědět, v kolik máme bejt v tom Jílovým, abych to mámě dala vědět nebo jí řekla, že jí nestačíme vyzvednout, jenže to zatim nikdo neví

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:30
- Nahlásit

impact
Váhu nemám. Ale Lukáš má mincíř. I když myslím jen do 3 nebo 4 kg. Musím se zeptat. Bych to mohla do něčeho narvat a zvážit...
Jinak lity lity pani, vím, co to tam máš za pičky.
Děkuji za spoluúčast.
Aspoň mám ale důvod pít.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:31
- Nahlásit

vyfoť hromadu nachystanou na praní.
pawLINka
Si stoupněte na váhu a tak dlouho se přioblékejte až vám přibude7kg.Hele já mám na5kg a narvala sem tam letní spacák deku a dvě bundy zimní a akorát u ždímání se krapet zapotila mrcha bílá

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:31
- Nahlásit

pawLINka
Jak píše BrendaBenji,taky sem to nikdy nevážila,prostě od oka,dokud jsem měla pračku co měla poloviční plnění,tak když sem měla pocit,že je prádla málo,dala sem poloviční a tahle pračka už si vodu nadávkuje sama.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:33
- Nahlásit

pawLINka
I když myslím jen do 3 nebo 4 kg

Tak si to zvaž na víckrát noooo))))))

jablunka
Člen
- Nahlásit

danajasa
jj,věci objemnější dávat v menším množství.

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Hm hm hm, z vás tady mluví zkušenost hospodyněk, která mi prostě zatím chybí.

Nejlepší radu mi ofšem dala danajasa Si stoupněte na váhu a tak dlouho se přioblékejte až vám přibude7kg Za tohle by měla dostat žumpí metál.

Děkuku fšem.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:34 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

pawLINka
z vás tady mluví zkušenost hospodyněk

máme změněnej ypmprýtik

ymptrýtink sem myslela ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:36
- Nahlásit

pawLINka
Pani a proč tam s nima musíte bejt? Je něco strašně zásadního, co vás váže ke společnýmu bydlení? Někdy to tak je, že jsou věci, co člověka k druhejm přivážou a jemu nezbyde než si stejskat - máte to tak taky? Vážně nemůžete pryč?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:37
- Nahlásit

Tak dámy, já se s váma loučím, rači, páč jedu dnes poprvé autobusem z Práglu na naší maloves. Dnes se už asi nenapojím, budu mrtev, pokud teda dojedu. Kdybych se dlouho neozývala, vystrojte mi pjekný pochřep.

Děkuji

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:38
- Nahlásit

Gerda
Vážně nemůžu. Teda pokud chci být s Lukášem... O jeho máti by se nikdo nepostaral, zůstalo to tak nějak na něm, ptž je jedinej normální. Navíc nevím kde bychom vzali na barák s mega zahradou, kde by mohly být naše zvířata. A těch se Lukáš nevzdá. Ani téhle barabizny. Já se s tím musém nějak srovnat. Ale věřím tomu, že až se odstěhují, tak to bude lepší. S jeho máti se docela dá vyjít, když jsou třeba týden pryč nebo tak...

Už slyším, že dole lítají kolem pračky, tak se půjdu mrknout, ale bojím se, že ze mě bude vyzařovat negativismus.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

pawLINka
z vás tady mluví zkušenost hospodyněk, která mi prostě zatím chybí.
Hele,já začínala s klasickou romovkou a obyč ždímačkou.....nepřej si vědět co věcí sem zničila.
Při první automatce to skončilo dírou v bytovém jádru,páč montér zapoměl odšroubovat jistící šroub bubnu(na to pozor) a pračka vycestovala a paksem byla v takové eufórii,že sem si nefšimla,že k plínám byla přihozena modrá ponožka a holka měla po celou dobu plínkování všechny pleny s nádechem do fialova.
Prostě se to budeš must naučit sama,se nedá nic dělat.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:41
- Nahlásit

pawLINka
že ze mě bude vyzařovat negativismus.
Si v duchu opakujte-OOO velká žumpo dej mi sílu at je nezabiju,páč pak je virtuálně skopu do kulata na to tata

<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání