Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 05:38
- Nahlásit

fstávat a makat a v 16.30 držet palce. přilezu asi až zejtra, tak chystejte výcuc. dík

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 07:10
- Nahlásit

Fstávat a makat lemury.

Máte něgdo číslo na Maky? Umírá mi poslední králík . Příznaky opět stejné jako fšichni předchozí, čili napřed žádné a teď je v posledním tažení

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 07:29
- Nahlásit

lucYnka XIII

Čáu, do Jílovýho se v sobotu jede!!!

V kolik tam máme být a na jak asi dlouho to bude? Potřebovala bych to vědět nutně nutně dnes...

Dobré ránko na pijánko všem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 07:31 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
Čím krmíš?

Co kokcidioza?

Edit: Pošlu ti číslo na Lukáša, on ti poradí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 07:48
- Nahlásit

pawLINka
Čím krmíš?
Momentálně jenom senem, sem tam nějaký to jabko, mrkef, chleba...posledních cca pět dní měla jenom seno.

Co kokcidioza?
Několik vetů včetně Maky mi řeklo, že kokcicioza nemůže zabít dospělého králíka.

Edit: Pošlu ti číslo na Lukáša, on ti poradí.
Pošli, ale obávám se, že je pozdě . Králík už leží na boku a ani nereaguje

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:10
- Nahlásit

dobre rano
Biluška
lity lity, pani, a drzim palce, at vam Lukas nebo Maky poradej neco, co vam posledniho kralika zachrani
kejtlin
Vis co? Kdyby muj muz mel jit nekam se svou ex a ja s tim mela problem, spis bych mu rekla, ze mi to je lito. Ze trosku zarlim, jestli by to neslo zaridit jinak. Ale nerekla bych na truc, ze pujdu tedy na kafe ke svemu ex. Myslim, ze rozumna troska zarlivosti ve vztahu, zejmena v pocatecni fazi, neni na skodu. A kdyz zacnes uz po dvou mesicich resit tyhle veci "silou" a naschvalama, tak si ten vztah nicis jeste driv nez se stacil poradne utuzit a prohloubit.
Gerdicka
pani, co myslite, mam si koupit raci seminka baobabovy nebo zainvestovat do malostromku? A taky me napadlo, ze zkusim vic druhu, senegalsky, réunionsky a australsky, mozna bude nektery vic zimoodolny

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:27
- Nahlásit

Gerda
ščeně chce brendabenji přece, už na něj čeká, je na cestě, přijede vlakem.
Tys neskutečná roura
Ale kéžby přijelo vlakem. Hele a jste si jistý, že by mi BBščeně nemohl přinést nějaký ten opeřenec?

ALL

Nazdááár.
Zase na vás nebudu mít čas tak nedrásejte!!!

Biluška

To je smutný s tím králíkem, tak držim palce.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:32
- Nahlásit

Nazdar strýtofky!
Do Jílovýho v sobotu nedorazím, protože jsek slíbila, že budu po delší době celou sobotu doma.
Biluška
Držím palce králíkojc!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:37
- Nahlásit

leyenda
já jsem se ptala zda by to nemohly ty platby chodit třeba poštou nebo převodem z účtu-ne nešlo, teda šlo, ale je to zdlouhavý a taky zbytečný, já mu i řekla, že je mi to líto a on ani nevim co na to řekl, asi n ic, a myslím, že když on se bude scházet se svou ex a já se svým ex, tak ono se najednou přijde na to, že poštou nebo převodem z účtu to půjde, že to není až tak zbytečný nebo zdlouhavý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:50
- Nahlásit

bré deň,jelyta
proč zas bilu zdechá králíček???????? myslim,že by si neměla už žádný pořirovat,má tam asi nějaký zlý králičí kouzlo
laguna
huráá nejni tam))))

a sim vás nevíte něgdo po kom přesně je Crysoharýsek?????? ptám se proto,že tu jednak nejni crysa aby mě zabila a dvanak proto abych se zdaleka vyhla týdle lýnyji dyby něgdy nááhodou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:56
- Nahlásit

Baico

Do Jílovýho v sobotu nedorazím

tak příští sobotu neva?

Tak ól, jak to bude s tím Jílovým?

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:58
- Nahlásit

kejtlin
já mu i řekla, že je mi to líto a on ani nevim co na to řekl, asi n ic
no, to mel neco rict
ale jo, asi se ta historie s ex nejak vyresi, ja ti to psala jen proto, aby ses pro zacatek snazila resit tyhle veci po dobrym, jak se dostanete do toho kolecka vzajemnejch naschvalu a najustu, tak to vsechno pujde hur. Jinak je to tvoje vec

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:00
- Nahlásit

Brý ránko sem skoro nespala vod toho furtnatažená hnáta se mi nák skříp nerf takže mi selou noc náká neviditelná sfině zatloukala do kolena hřebíky a pouštěly mravence,zachránilo mě sledování polepšenejch psů od Davidkoj ináč bych se zcvokla.Du dvorkovenčít apkůně třá mě na tu nohu šlápne a přejdeto napořád

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:12
- Nahlásit

Brýtro dámy
Včera jsem se odmlčela, neb přijel synovec. V noci. Magor. Páč mu nedodělali turbínu v Ivančicích, tak došel přespat a jel dneska do Liberce pro druhou turbínu, kterou taky veze dnes ještě do Ivančic... Ale dneska už asi nepřijede.
Jsem ráda, že nemám doma chlapa. Jako ukázka to stačilo. Ač je to můj synoveček, byl značně na zabití chvílema.

makrel
obávám se, že Monty chce ščeně
Aspoň jsem to zkusila. Však je mladej.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:13
- Nahlásit

Gerda

Máš mail, díky předem.

laguna
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
zmizela už večer

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:49
- Nahlásit

Dobré jitro, vy malé ošklivé špíny!

leyenda
pani, co myslite, mam si koupit raci seminka baobabovy nebo zainvestovat do malostromku? A taky me napadlo, ze zkusim vic druhu, senegalsky, réunionsky a australsky, mozna bude nektery vic zimoodolny
No pani, tak to teda nevim, myslela bych, že stromek by měl být lépe k opečování než semínko, jenže takovej přesazenej a převezenej stromek si taky může dost blbě zvykat na jiný podnebí. Si vemte, jak mi hnedle umřela vaše levandul, i když jsem jí vybrala nejsvětlejší a nejteplejší místo na balgoně...Ovšem semínka vypěstovaná na tom smém balgoně jsou životaschopná, již jsou z nich rostliny a letos vytáhnou až na květinu, i ta levandul vypěstovaná tady, od davítkové, umřela, až když jsem ji zabila, jinak by žila a rostla. Takže bych se obávala, že sazenička pojde, nejspíš bych zkusila semínka, ideálně z těch míst, kde je podnebí co možná nejpodobnější, nebo aspoň rozdíl není tak propastný. Kde je réunion? Jdu se kouknout, co chce baobab za hlínu, zajímá mě to čím dál tím víc )) Možná zkuste udělat pokus, že by jedno semínko mohlo bejt pěstovaný v drsnějších podmínkách, aby se od mimina připravovalo na zimní období, tak ho třá nechat v troěšku většim chladu, jedno bych dala do tepla a megasvětla a celý léto na slunku, to jedno prostě trošku přidrsnila, a do dalšího bych zas dala podmínky jakoby optimální...jéééžiš to je zajímavý!" Včera mi přišel katalog Bakker, nádherný květiny, milákuju květiny, pláču, že nemám záhon venkovní, patlala paprťála bych květinky po celé skalce. A stromky!!! Tak nádherný stromky!

BrendaBenji
Ale kéžby přijelo vlakem. Hele a jste si jistý, že by mi BBščeně nemohl přinést nějaký ten opeřenec?
BBščeně přijede animálním vlakem, jak řekla Aleksandra, přijede potrubní poštou. Opeřenec by ti ho přinést nemoch, páč kluky nosí bagr.

Lucie Kratochvílová
Máš mail, díky předem.
máš odpověď

lucynkasčíslem
Pani, bude to statický Jílový, jen pojeďte, Vládik od Lucky taky nechodí, takže budeme sedící lidé, procházku si uděláme sami, nebo až pak, až se pojede domki. Nebujte.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:51 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

LEJENDIČKA
Semena baobabu mají tvrdou skořápku, proto je nutné je napilovat, následně je necháme nabobtnat ve vodě. Baobab africký (Adansonia digitata), rostlina vhodná na bonsaje s velkými bílými květy. Rostlina je náročná na teplo i v zimních měsících, při omezená zálivce pěstujeme při teplotě okolo 13°C. Rostlina vytváří hlízovité kořeny.

http://www.rostliny.net/rostlina/Adansonia

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 09:57
- Nahlásit

Gerda

To je super pozdrav, hrozně se mi líbí! Dobrý jitro všem, Maryje chodí s tebou do práce,co? To se máš..to je sen!!! Závist!

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:02
- Nahlásit

Krásný den ošklifky

Gerda
tyjo já snad taky budu pjestovat baobab jak to vůbec vypadá????

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:03 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

Gerda
páč kluky nosí bagr.

ty si debííííl to snad ani nejni možný

Hele, ale teďka na velkým ultrazvuku, nemocniční doktor, který BBščeně vyděl poprvé a ještě na prd, páč se mu skovával, říkal: "Já tam nevidim, má nohy u sebe, tak to bych typnul na holku." Je blbý a nerozumí tomu, že máme objednanýho fíka!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:12
- Nahlásit

Marush
Maryje chodí s tebou do práce,co?
mohla by chodit, pokud by netoužila sežrat každýho čokla, kterýho tu máme, páč tu máme přečoklíno. každý hodný pes sem může. Aji Kokýnci tu byli, jen se nepotkali s našimi retrívry, páč byli zrovna na obědě ))

Alexa
tyjo já snad taky budu pjestovat baobab jak to vůbec vypadá????
najdi si obrázky a když zadáš pěstování baobabu, yjedou ti stránky, kde spousta lidí píše, že je pěstuje. Ale u nás to nepřezimuje, máme moc velkou zimu. Musí to zimovat furt ve 20 stupních.

BrendaBenji
tak to bych typnul na holku
zas vás uklidnim tím, že holky se rodí jenom geneticky kvalitním lidem, kdo má holku, je v pořádku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:13
- Nahlásit

Marush

To je super pozdrav, hrozně se mi líbí

je moc pěknej,taky tě zdravim, ty strýtový jelyto)))))
Maryje chodí s tebou do práce,co? To se máš..to je sen!!! Závist!
moje nanynka se mnou chodí do fšech 4 prací a vůbec celkem fšude,myslim,že je ráda dyš du nakoupit bo to jí neberu
tak jak s tou náfštěvou?
BrendaBenji
máme objednanýho fíka!!!
sou i žencký-fíkusky)))

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
zdar, to vim, že jste s nanynkou srostlý ségra řikala , no tak můžeme příští týden tohle je mý číslo 602953369, když mi dáš svoje zavolám ti a domluvíme se a pudem na ty malý vlkošedý mazle!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:20
- Nahlásit

tak si ho smaž,já tě ted prozvonim at máš mý

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
Dobrý mám, můžu ti cinknout v pondělí? Ty asi víš jak to tak funguje jakej je harmonogram návštěv nabuzenejch budoucích psích rodičů, což?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:24
- Nahlásit

Děcka, Marmínka šla na procházku do lesa, a tam, kde jiní pejsci již tonou, se Marmínka brodí po bříško. Chuděrka byla strašlivě špinavá, ale neutopená ))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:26
- Nahlásit

Gerda
Chuděrka byla strašlivě špinavá, ale neutopená
určitě měla panička velikananánskou radost že

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:26
- Nahlásit

Gerda
Je přesně vidět ta hranice ponoru na bříšku psím...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:27
- Nahlásit

Marush
cinkni kdy chceš..ty seš v tejdnu v práci normálka nebo jak? Meleková řikala,že je tam každej den stejnak,ale já to mám blbý přes tejden páč mám nemnoho času mezi jednotlivejma pracema,tak by byly dopoledne tak max. 3 hodky nejvíc..odpol je to na nic,to sem v háku.Jinak neděli řikala,že spíš ne páč maj výcvikovej den tak to je tam šrumec a nemá moc času na nás..taxe vyjádři,nějak to zkompletujem

<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání