Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:11
- Nahlásit

Tinta76
nebo vám to někdo poradil?
no jistěěě ,sama bysem na to nikdy nepřišla.-(((((,víte co sem za hovado

odjebávám sa,nepyšte"""

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:13
- Nahlásit

kejtlin
Proč jsou ty nudle růžový?!!!
Budu je prodávat jako šunkové bionudle, ale je tam jen trochu šťávy z červený řepy. Ještě se chystám na nudle zelené (se špenátem), ale nevím, jak to bude vypadat v polívce.

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:16
- Nahlásit

Lola1
Budu je prodávat jako šunkové bionudle, ale je tam jen trochu šťávy z červený řepy. Ještě se chystám na nudle zelené (se špenátem), ale nevím, jak to bude vypadat v polívce.

hmmm,hustě...jak sem strkáte ty obrázky,mi to zas nende!

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:19
- Nahlásit

FIDEL
Marush
Pani já znám psa co se menuje Fax chtěli sme aby se fena menovala Kopírka ale neprošloInáč děs běs vyluksovala sem kuchyn a převlekla pelech normálně cca10min s berlama čistá hodina krzevá napínací prostěradlo sem musela ulehnout do odkládacího prostoru pod postelí jak do rakfe páč ináč sem prostě nemohla došáhnout na prostř.růžky matrace.:confusedále sem chtěla potěšit pakoně vpuštěním na naši pidi zahrádečku leč je společná se sousedy a jak na sfinu byl vedle velice agresivní mini jezevec pakůn coby kamarádské zvíře zahájil6neůspěšných pokusů o komunikaci přičemž hrábl několikrát nohou a dvoumetrovým obloukem přesadil tetičce řádek jahod budu jí muset zakoupi nové sazenice nezlobím se pakůn byl f právu a nenechal se vyprovokovat

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:21
- Nahlásit

danajasa
vokaž pakoně!

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:25
- Nahlásit

to jako fakt,m že ste ty texty přepisovaly? no to mě posol bulvu!!§ jinak připomínám držení palců od 16.30, pro mě za mě se třeba střídejte. a taky se zase odjebávám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:25
- Nahlásit

Marush
tak fotky jsem se sem učila dávat asi rok a pořád i to nešlo, už mi to jde

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:27
- Nahlásit

makrel
proč máme držet palce?

danajasa
Člen
- Nahlásit

MarushTřá s se sochou prprprdědečka
a nebo hnusný romantický vořech s papírama

makrel
Člen
- Nahlásit

kejtlin
zkouška z IT a už valím papa

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:29
- Nahlásit

danajasa
ten je výbornej pakůň psí, pěkně i pózuje...palec nahoru!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:31
- Nahlásit

danajasa
jů Helfštýn to jste tady někde odsaď nebo to byl jen výlet?

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:36
- Nahlásit

Shelticka
Výlet to je jeden z mála hradů kde můžou psi aj do zdejší hospody,moc mě potěšili byli děsně hodní dokonce tam maj i psí mysky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:38
- Nahlásit

danajasa
jojo Helfštýn je super, takovej psí hrad bíglové tam měli nějakou klubovku, v červenci tam má být ukázka psích sportů ještě, že ho tady máme Ono tam bývali i hradní setři kdysi se tam tak potloukali, pohodička

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:43
- Nahlásit

Shelticka
Vloni tam měli dva hradní bernáky pakůn se pokoušel o láskyplnou komunikaci,ale fena ho chtěla sežrat tak je tam maj v hradím přikopu asik místo medvědů

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:48
- Nahlásit

danajasa
jo v tom příkopu už tam měli zvířat aji páva jsem tam kdysi viděla, ty berňáky si nevybavuju, buď byli zrovna někde fuč nebo jsem na ně zapomněla zase bych si tam mohla někdy vyšlápnout, když to tady mam asi tak 5km cesty

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

Gerda
zas vás uklidnim tím, že holky se rodí jenom geneticky kvalitním lidem, kdo má holku, je v pořádku.

Tak tos mě úplně uklidnila, páč ani já ani sameček rozhodně kvalitní jedinci nejsme.......bude to kluk.))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

Libuška bude černej velkopudl. Bude mít červeně nalakovaný drápky a tu holou řiť jako ten bílej Fidel. Bude kousat v natáčkách, aby se mi nepomuchlala.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

danajasa
V Ústí nad Labem na hrad Střekov můžou taky psi. A hospodou - zahrádkou - se prochází. Jinak v jedné z hospod tam jsem se psama byla taky. Akorát kastelán říkal, ať je mám na vodítku, aby mu nezakousli kočičky.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Právě my sme byli dávno už v Hluboké nad Vltavou a děsně mě to nas.páč jeden musel2h čekat venku se psama než ten druhej prohlídne barák se štukama.To je na prd pak dyž de člověk na vejlet se psem a v cíli ho musí někde uvázat páč má smůlu. A to samý do jeskyně jako žili tam medvědi a šavlozubí tygři aj verbež,ale pes tam nesmi co kdyby štípl kost z mamuta

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:02
- Nahlásit

Gerda
Libuška bude černej velkopudl. Bude mít červeně nalakovaný drápky a tu holou řiť jako ten bílej Fidel. Bude kousat v natáčkách, aby se mi nepomuchlala

!!!!!!!!!!!!!!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

Čus strýtofky, děláte něco?
Co ten Biluší králík??
A co Monty, gde je??!! Už má druhýho psa?

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:05
- Nahlásit

GerdaLibuška bude černej velkopudl. Bude mít červeně nalakovaný drápky a tu holou řiť jako ten bílej Fidel. Bude kousat v natáčkách, aby se mi nepomuchlala.

bože, zabte jí někdo ať už se netrápí!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:10
- Nahlásit

bonc
bože, zabte jí někdo ať už se netrápí!!!!
Náhodou tady byl velko pudl bílí kousal zásadně v šustákovém kompletku a byl děsně elegantní dokonce i zákus dělal s takovou noblesou jak baronka s vějířem

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:13
- Nahlásit

čuste žumpizny, nestíhám vás vůbec dočíst, ale třá budu mít chvilku času při obědě . Asi si kvůli vám udělám nějaký ten kurz rychločtení .
Sem vám chtěla akorát říct, že králík Šakira pochopitelně umřel Asi tak deset minut potom co mi Paw poslala číslo na Lukáše, tudíž jsem mu už ani nevolala, už jaksi nebyl důvod

davidkova renata
To nebyl nově pořizený králík, to byl ten pořízený už loni. Do dalšího králíka uš fakt nejdu, asi přesedlám na ještěrky a chameleony

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:15
- Nahlásit

danajasa
Náhodou tady byl velko pudl bílí kousal zásadně v šustákovém kompletku a byl děsně elegantní dokonce i zákus dělal s takovou noblesou jak baronka s vějířem
ukaž!! a měl lví sestřich s bambulkama?? to je strašná přectava

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:16
- Nahlásit

bonc
zabte jí někdo ať už se netrápí!!!!

vona toho psa eště nemá!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:17
- Nahlásit

přesedlám na ještěrky a chameleony
Biluška
Já vám pani nevím,ale u těch dyž se vochladí tak lautr nepoznáte esli už je mrtvej nebo hybernuje,náš leguán šel na procházku po studený chodbě a f půlce ztuhl jak solnej sloup a fakt nešlo poznat esli už není mumije,museli sme ho chovat u topení něž se rozeběhal zas.

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:18
- Nahlásit

Biluška
ty jo paní lity lity, to je mi líto. rači už si fakt žádnýho nepořizujte, máte pro ně ňáký špatný ovzduší

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:20
- Nahlásit

ukaž!! a měl lví sestřich s bambulkama??
bonc
Ne měl takový něco jak francouzzký cop a zbytek šusták,ale je to už dávno to sem eště neměla ani foták cca6let

<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání