Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:28
- Nahlásit

Jsem děsně moc nasraná, gdyž jsem viděla u impactna FB tohle:

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=39507&id= 100000398315528&fbid=190233634333246

Normálně jsem se rozbrečela, když jsem tam Delu uviděla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:30
- Nahlásit

Gerda
hele až si zas budeš stěžovat na špinavou nandu,vokážu ti tudle fotku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:32
- Nahlásit

pawLINka
no tak hlavně vo tom nemluf,my stejně nesmíme dyš to nemáme!!
gdo je Dela jaxe tam dostala a proč tam je????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:32
- Nahlásit

Alexa
Krásný den ošklifky
A mě krásného dne nepopřeješ, nebo co?!

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
Já bych mohla zejtra dopo i odpo, sobota a něděle jsem v Německu, to nic. A v týdnu můžu každej den po 2hý hodině a v pátek celej...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:39
- Nahlásit

Marush
aha..tak to připadá f úvahu leda pátek dopol..nejlépe spíš po ránu tak nějak..mám jí zkusit cinknout na zejta třá? ale nevim esi to klapne,dyštak bych třá domluvila ten další pátek..dále: jsi pojízdná a nabrala bys mne případně ,bydlim na Petřinách,i s Nandou bo jí chci vzít s sebou?Je to na praze 3,cvičák na Balkáně,někde u stanice trambaje Chmelnice tušim jaKo orientační bot

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
Já jsem dement, jdu dát dnes autí na prohlídku bude až zítra odpo, tak kdyby si mohla to domluvit na příští pátek, bylo by to super a já vás s paní nandou samozřejmě vyzvednu!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
Hele tak se stavte u nás v práci )) je to kousek A vemte nějaký štěně )

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
Dela je pes, kterého jsem si z tama tehdy vzala. V r. 2008. Je tam na těch fotkách taky. I její brácha a syn...

Proč o tom nesmím mluvit?

Ty si nepamatuješ ty diskuze a kamenování impact tady tehdy? Já jsem se tehdy nesměla moc vyjadřovat, pač by mi pak nedali Delu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:55
- Nahlásit

Biluška
Nevím, jestli volalas Lukášovi, ale jeden náš známý (mega chovatel na evropské úrovni v zakrslých králíkách) preferuje krmení jenom slámou. Lukáš by ti k tomu mohl říct víc. On třeba senem nekrmí vůbec nebo minimálně právě kvůli kokcidiím a tak. Moc tomu nerozumím, Lukáš by ti řekl víc... I pro příště.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:03
- Nahlásit

lidijové koupila jsem si krásný nový sněhule, minulý již dosloužili po 3 letech, byli už děravý, ošklivý a nehřály, ty nové jsem koupila též u vietnamců a taky deku na gauč jsem si koupila novou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:07
- Nahlásit

Marush
tak kdyby si mohla to domluvit na příští pátek, bylo by to super a já vás s paní nandou samozřejmě vyzvednu!
ok tak já to zkusim vyfounit mezitim)))) adydaska pukne fsteky
Gerda
)) je to kousek
jistě..je to také f šengenu
pawLINka
Proč o tom nesmím mluvit?
ty možná můžeš ale my ne,byli jsme muchoš upozorněni že dyš to nemáme(pycbumííí) nemáme vo tom co diskutovat
Ty si nepamatuješ ty diskuze a kamenování impact tady tehdy
nevim,vono jich vo picbumech bylo určo víc,já v tom nemám přehled..a tys jí někam dala nebo proč je tam a ne u tebe?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:09
- Nahlásit

kejtlin
nové jsem koupila též u vietnamců
no já taky, rozpadly se během měsíce,nedaj se nosit nevydržely ani tudle zimu a vypadaly tak pěkně.-(((((

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:13
- Nahlásit

davidkova renata
ty minulý jsem taky měla od vietnamců a držely 3 roky, tak uvidím na zančkový nebo bat´ovky nemám

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
Výborně díky ti!!! Pošlem pak ségře fotku mazla a myslim,že tomu se Fidel nevyrovná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:17
- Nahlásit

kejtlin
zančkový nebo bat´ovky nemám
to já právě taky ne,ale zas nač mi sou křusky na měsíc? ale loni sem si koupila normál f krámě za půl ceny bo končila a rozpadly se o něco pozdějc,ale taky eště tu zimu
Marush
Pošlem pak ségře fotku mazla a myslim,že tomu se Fidel nevyrovná
no fidel se nevyrovná myslim ničemu))))))))))))))))

Tinta76
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:18
- Nahlásit

Brý den celý den!
Tak Rexíček už má alavis, dneska v noci už neplakal
A zejtra dorazí první dodáfka vetamiksu, musim dneska večír zapnout mrazák, doufám, že nezjistim, že nefungá
Berete vod nich někdo dršťky??? Maj tam kilofku zelenejch mletejch ... stojí to za zkoušku???

davidkova renata
pawLINka
pojebanej fejzbuk, teďkonc teda nevím, vo čom je řeč

leyenda
pani, tak jsem se ptala na ty příbuzný a tojedobřeženejsoupříbuzný a jenom táta můj znal nějakýho starýho Kelbla, co prej byl policajt ... jinak nic

A taky vám musím říct jednu příhodu s Kytkou - chodím teď venčit s jednou kamarádkou tady vocaď, co má tři psiska, tak jsem s sebou vzala Kytku a na louce, že jí jako pustim, ať si běhá navolno, snad se nás bude držet ... tyvogo vona jenom popoběhla a zůstala stát na místě, i když my jsme ušli už 50 m, volala jsem jí, nešla, stála tam a koukala, vypadala jak zmoklá vofce a nic, musela jsem pro ní dojít, když jsem byla na tři metry, tak uďála sedni a pak lehni, no musela jsem jí připnout na stopku, aby s náma vůbec šla ... ale odložení má pjekný, to jako jooooo

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:20
- Nahlásit

davidkova renata
teď mě napadlo.........Fidel vtipný jméno pro psa, třeba pro královskýho pudla

leyenda
Člen
- Nahlásit

Gerda
jj, ja vim, ze maj seminka tvrdou skorapku a musej se pred vysevem upravit nejlepci je nechat sezrat nakymu ptakovi a pak je najit - vite kde myslim?
Réunion je francouzskej domtom (departman, kam se jezdi pres more), je to hned vedle Madagaskaru. Kouknete http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thum b/e/e5/France_doutre-mer_2007_fr.png/600px-France_ doutre-mer_2007_fr.png
to se mi zase na Francii dost libi, ze jsou roztahnuty i v hezkejch klimatech

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Tinta76
Maj tam kilofku zelenejch mletejch ... stojí to za zkoušku???
jo to jo,je to mocinky zdravé,jen je nutné chovat se u toho jako při vyhlášení chemickýho poplachu NEVAŘIT!!!! nebo se stěhujete!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
budu spoléhat, že taky chvíli vydržej

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:24
- Nahlásit

Tinta76
jo, pani, to by mohlo bejt, ja myslim, ze ten starsi z tech dvou brachu se dal k policajtum, vekove ty to starýho Kelbla odpovidalo, musi jim bejt nejmin 70let.

Tinta76
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:25
- Nahlásit

davidkova renata
jo to jo,je to mocinky zdravé,jen je nutné chovat se u toho jako při vyhlášení chemickýho poplachu NEVAŘIT!!!! nebo se stěhujete!
aha! jako já už jsem slyšela, že je to nebespečné, akorát si to neumím přectavit ... vařit bych nic nevařila, uš takhle mě sere, že si svojí novou kuchyň zapatlávám mrtvejma zviřátkama, vopčas je mi z toho šoufl, ale co bych pro čokle neudělala, žeáno ... blbý je, že kilofku najednou celou nesdělám, to by mi asejc smrdělo v lednici, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:27
- Nahlásit

Marush
Fidel vtipný jméno pro psa
no ..Fidel a Frnda)))
Tinta76
blbý je, že kilofku najednou celou nesdělám, to by mi asejc smrdělo v lednici, co?
šiš zbytek snat dáš do mrožáku ne?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:28
- Nahlásit

Marush
Fidel vtipný jméno pro psa, třeba pro královskýho pudla

To bude mít Gerda radost

Tinta76
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:28
- Nahlásit

leyenda
vekove ty to starýho Kelbla odpovidalo, musi jim bejt nejmin 70let.
no možná aji víc, bo tátovi už je šede ...

Tinta76
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
šiš zbytek snat dáš do mrožáku ne?
to můžu dát znova zmrazit????? a tam to jako smrdět nebude?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:30
- Nahlásit

ale copak se stalo, muš údajně napsal ex at´ mu ty výpisy naskenuje a pošle mailem najednou to není zbytečný a zdlouhavý

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To bude mít Gerda radost

Gerda má někde schovanýho Fidela nebo proč? Já myslela že má jen mojí jmenovkyni Mařenku

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Tinta76
blbý je, že kilofku najednou celou nesdělám, to by mi asejc smrdělo v lednici, co?
šiš nemáš doma pilku, sekáček, ostrý nožík, sekyrku????? naporcuj zmrzlý na několik kusů, každý dej ekstra do pytlíku (né bambiho) a do mrazáku ni????
davidkova renata
pawLINka
pojebanej fejzbuk, teďkonc teda nevím, vo čom je řeč

máš picbumi??? nemáš, tak se k tomu stejně nemáš co vyjadřovat

Marush
Gerda má někde schovanýho Fidela nebo proč?
chce králováka a to méno by se jí asik nelíbilo

<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání