Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:45
- Nahlásit

kejtlin
nepodceňuj se. Kdyby chtěl, může se s bejvalou vídat, aniž bys o tom měla tucha, nevidim v tom nic extra problémovýho, sposta lidí se po rozchodu spolu stýká, někteří si naopak začnou po rozchodu konečně líp rozumět a snášet se, já naopak zpozornim, když chlap svou bejvalou pomlouvá, nadává na ní, řiká hnusnostě, páč tohle taky jednou může po rozchodu řikat o mě. A jestli si vybírá megery, na který je ptořeba nadávat, tak to znamená, že já sem taky ze série meger, na který se pak bude nadávat? Chlapík řikal, že se svou exmanželkou si začali konečně pořádně rozumět až po rozvodu, když je k sobě nic krom děcka nepoutalo. Byli spolu shopni normálně vyjít, bavit se, jít jako slušný lidi na kafe a utřesat potíže, co ještě neměli dořešený. I krs děcko spolu byli nucený vycházet, což jim po rozvodu nečinilo problémy a byli schopni se dohodnout. Půjčka je taky závazek, co k sobě lidi poutá a měli by být schopni to slušně řešit.....nevim ti holka, nedělej z toho tragédii, ale je to jen můj osobní pohled.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

Gerda
když ona nedělá problém z tohodle, ale z toho že on může a ona né. To si myslim žře je třeba utnout hned v začátku

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
si vem,že si za vosmičku koupíš štěně a máš celje život přet vočima totok..
mohla by žádat nějakou satisfakovací náhradu od chovatele?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:48
- Nahlásit

Alexa
když ona nedělá problém z tohodle, ale z toho že on může a ona né.
já to pochopila tak, že když jde na kafe on s bejvalkou, ona na truc taky s bejvalákem....ať ví, jaký to je, když se partner schází s exáčem. Nevim, sem to možná pochopila špatně.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
jako harýskoj, kterýžto je chudák velmi ošklivý
jako vofčáci sou můj životní osut,nikdy bych nemyslela,že to řeknu,ale von je vopravdu moc očkivý

jen ho pomlouvejte, nááááádhery
mu to řeknu a příští sobotu vám udělá z půlek čtvrtky!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

Gerda
no ona je z okolí a jistě by mě nějaká dobrá duše informovala, já tyky skoro se všema bývalýma vycházím dobře a on svoje bejvalky taky nepomlouvá, nebo o nich nemluví hnusně. Půjčku si vzala ona a muš ji nechal napsat na sebe, že ona mu bude posílat tu částku a on to bude posílat instituci, ne že by ji měli spolu, jenže mu za dobu vztahu nedala nic a a ni po rozchodu a najednou, že mu začne platit-to je divný že jo, nevymohl by z ní nic, prostě je to napsaný na něj a konečná a taky už mi jednou lhal, k čemuž se mi teda přiznal sám, ale jen proto, že bych to časem stejně zjistila. Ale jo at´ jdou na kafe, ale at´ mi teda nezakazuje chodit na kafe mě s mýma bejvalýma, s tím má problém, ale já bych se měla usmívat

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
Pani jo a eště jako já stará Hujerovka jak ste sem hodila vodkaz na ty nevychované psy s emeriky čumím na to a sem děsně pyšná na pakoně,že jako sou aj horší ichtilové diky za ty dary ééé dokumentály.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

Gerda
já to pochopila tak, že když jde na kafe on s bejvalkou, ona na truc taky s bejvalákem....ať ví, jaký to je, když se partner schází s exáčem. Nevim, sem to možná pochopila špatně.
nééé pochopilas to správně já blbě. No a v tomto přípatku máš pravdu

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

Crysa
jen ho pomlouvejte, nááááádhery
no já ti nevim, řekl to i Dušan...smál se mu přímo do obličeje....

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
rozeslala jsem jí kam se dalo doufám že se brzo najde majitel

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:55
- Nahlásit

Gerda
ty woe to je strašná fotka

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:55
- Nahlásit

kejtlin
jenže mu za dobu vztahu nedala nic a a ni po rozchodu a najednou, že mu začne platit-to je divný že jo
hele já sem dostatečně blbá a já bych věřila tomu, že mu to chce začít platit. I kdyby chtěla použít návnadu, aby si ho natáhla zpět, je čistě na něm, jestli se nechá, nebo ne. A pokud se nechá, nestojí za to, aby ses kvůli němu rozčilovala, protože přesně takhle jednoduše se nechá natáhnout od kohokoli jinýho. Tak ať si takovýho nespolehliváka nechá slečna Půjčka. Svý k svému. Budou moc pěknej páreček, přímo k pohledání.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:56
- Nahlásit

Gerda
mohla by žádat nějakou satisfakovací náhradu od chovatele?
at jí vrátí startovný!
danajasa
videjko dobrý ne? čék má hnet vječí sebevjedomí)))))))))

odjebávám sa odtial.páá

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:56 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Crysa
Kup Harýskovi Gioma Multivitamín, oni se mu snad ještě ty ušiska postaví i když je to fakt obřík

Gerda
Nemáš někde fotku těch rusáků a Maryje pohromadě jak jsi fotila?

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:56
- Nahlásit

Gerda
tak sem hoď ještě tu fotku cos tuhle avizovala, kdes v nemožnejch bombarďákách, ať ty puberty můžem porovnat!!

Jinak jak se říká inteligence násobená krásou je konstanta!!
Takže malej ynženýr na to má nárok bejt vytahanej v pubertě jakchce!

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:57
- Nahlásit

Alexa
ty woe to je strašná fotka
kompozičně ano, objektem je přímo přííííšerná )))))) A tady je chudák taky dost srandovní:

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

laguna
díky)))

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Alexa
Gerda
a taky když jde on chlastat s lidma z práce tak je v pohodě, že se neuvidíme, když jdu já chlastat s lidma ze cvičáku tak je problém, že se neuvidíme kvůli mě to se mi teda dost nelíbí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

Gerda
já se taky nerozčiluju, jde mi o to aby ze mě nedělal kreténa, nebo hůř, aby ze mě nedělali kreténa oba

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

Gerda
A tady je chudák taky dost srandovní:

ty woe plácačky místo uší a eště šilhá

kejtlin
nj sameček jak vyšitej

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:01
- Nahlásit

Atusch
Kup Harýskovi Gioma Multivitamín, oni se mu snad ještě ty ušiska postaví i když je to fakt obřík
nic mu nekoupím, má superpremiovku, dohazuju mu přírodninama, dostává skelety, ryby, hovězí hrtany, dostává ovoce, céčko - vymačkaný citrony na lepší vztřebávání vápníku, občas tvaroh či jogurty.. nechci už do superpremiovky motat další srágory, který můžou akorát rozházet to, co už někdo ve správnym poměru do granclí namíchal.
I služební vete říkal, že pokud mu stát maj, tak se postaví, pokud to ucho nemá potenciál se postavit, holt bude viset. Ale ono se postaví, je mu necelejch 9 měsíců, má skoro 65cm v kohoutku, na hlavě vidíš, že mu ještě rozrazí..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

kejtlin
no tak si prostě nastavte pevný hranice. Jako u čoklů. Nikdo přeci nenutí nikoho, aby s někým byl. Je to čistě dobrovolná činnost, takže by asi měla bejt příjemná.

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
neděkuj doufám, že už zítra bude doma.Určitě jí někdo hledá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:05
- Nahlásit

Maky a Trix
bud´ to půjde nebo ne, ale já věčně ustupovat nebudu

Crysa
Člen
- Nahlásit

Alexa
ty woe plácačky místo uší a eště šilhá
a další modelka se přidá

si počkám, jak si z něj béte dělat prdel až mu bude rok.. Buřta z něj udělám a sežere vás všecky!!!

Gerda
Člen
- Nahlásit

Crysa
tak sem hoď ještě tu fotku cos tuhle avizovala, kdes v nemožnejch bombarďákách, ať ty puberty můžem porovnat!!
no jo, to ale nad harýskem vyhraju.....tak jo, dám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:07
- Nahlásit

Crysa
kup mu lidskej Colafit v lékárně, mojí NO se po něm postavili uši, kupovala jsem kůru na 3 týdny

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:07 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

kejtlin
nevim. Já osobně jsem názoru, že si lidi dopředu řeknou co chtěj, jaký maj postoje a podle toho se ten druhej buď sbalí hned a nebo na zkoušku zůstane. Ale jakmile to trvá dýl, tak je to jak s čoklem. Prostě se ti to nechce odkopnout na ulici, i když je to nevychovaná sračka a naivně si myslíš, že to změníš. Nemám ráda návyk na lidi.

edit: a navíc si myslím, že pokud se s někým rozhodneš být, měla bys dělat všechno proto, aby to fungovalo. Ne to zkoušet, jestli to půjde, ale jít do toho s tím, že to bude fungovat a bude to super, protože se dohodneme. Pro mě to souvisí s karmou a podobnejma věcma. Prostě každej člověk i pes, kterýho potkáš tě má/může něco naučit. Tak proč to nevyužít

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:08
- Nahlásit

Gerda
já myslela tu z dětství, ne z období matury kde už tě všichni poznáme!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:09
- Nahlásit

Crysa
ale tohle je z děctví...ještě doma pohledám tu miminčí, byla jsem opravdu mimořádně ošklivá. Skoro jako harýsek.

<< 1 ... 6714 . 6715 . 6716 . 6717 . 6718 . 6719 . 6720 . 6721 . 6722 . 6723 . 6724 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání