| Autor |
Zpráva |
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:51
- Nahlásit
Maky a Trix
davidkova renata
tak tady máte ještě jednu, ta je starší, teď je zarostlá daleko víc:-D
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
no von muš volal na MP a chtěl odchytovku, ale přijeli tihle tak nevím, doufám že je v pořádku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:53
- Nahlásit
BrendaBenji
týjo, ta vypadá úplně tak, jak jsem si představovala Trixovy štěńata s mamčinou šicunkou. (páč mi neřekla, že jim hárá čuba a já je nechala o samotě, kretény zasraný nadržený)
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
ty máš číslo na vodchytovku??? mi se tu někdy v listopadu podařilo odchytit bíglíka, takovej miláček to byl, toš sem taky volala normoš měšťáky, neměli s sebou nic, přivázali si ho na takovou tu výstražnou pásku, co tam byla u ňákýho výkopu či čeho... a za dva dny sem tu bígla zase zahlídla jenže než sem je stihla zavolat znovu, tak byl v trapu, furt sem po něm koukala, ale už sem ho neviděla
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Maky a Trix
Eliška je šicuna s jorkem, takže je dost pravděpodobný, že by byli hodně podobný, jen trošku větší:-DDD
ALL
jo a o víkendu budu strašně vzdělaná jelikoš nám přijede na seminář povídat pan Vácha:-D
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Brej večír nějak tady blbne zas ten signál furt to padá,dneska mě převelice nakrkli na ouřadě já myslela že jako budu nezaměstnaná a nemocná a vod novýho roku sice můžete marodit,ale BEZ NESCHOPENKY A PODPORA SE NEPRODLUŽUJE takže dybych šla na ůp a marodila třá5měsíců tak ten pátej budu žrát vzorek ze zdi páč budu ůpa švorc.Tak sem měla2práce jednu sem opustila zvostala mi jedna a esli omarodím tak musím poslat pakoně na lof páč muž bude platit ůčty a už nám nezbude na granule a chleba Hmyzopes s kocourem se naučí chytat mausi ináč to nevidím pak vydám kuchařku Ůprava myší na sto způsobů a esli to tak půjde dál bude to v republice besceler
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:00
- Nahlásit
Tak máme konečně po schůzi a nezbavíte se mě neumlátily mě taky chci do spacího sanatoria, ale essi teda budu na pokoji s gerdou a davítkovou tak se moc nevyspíme páč jak fspomínám na letní mlíkoše furt něco vyprávěly a já se tak smála, že sem pak nemohla vůbec spát
mám moc velkou radost že se našla irušina vlošedka
jakto že tu není už několik stránek nic vo westách
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:00
- Nahlásit
Baysha
davidkova renata
no holky neděste mě, člověk se snaží čokleti pomoct a ono je to nakonec naopak ((
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:08
- Nahlásit
danajasa
týbláho to jako FAKT? a jak si má podle nich člověk asi hledat práci, dyš je marodnej? kolega z bývalé práce byl doma štyry měsíce krz blbou trombózu v noze, nesměl vůbec chodit, kdyby byl v té době nezaměstnanej, tak je totálně v řiti teda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:18
- Nahlásit
Baysha
ty máš číslo na vodchytovku
tak uš nemám .-((((,měla sem ho uložený ve starým founu a ten zdech..ale získala sem ho tak,že sem volala normál do Troje a oni sami mi to číslo dali(samo na mobil) at se prej dohodnu rovnou s nima kdy by přijeli vzhledem k tomu kde se momentálně nacházej..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:26
- Nahlásit
Baysha
týbláho to jako FAKT
Jj mám to oblítaný eště novinka-pokud dá výpověd zaměstnavatel nebo odchod dohodou tak 2měs.45proc a pak2mín a1měsíc2020kč dále už se nesmí přividělat ani1kč k podpoře a eště asi milion omezení,prostě jak čék omarodí na dýl-teoreticky by měl platit100kč za den v nemocnici což z podpory nevíjde tak asi ti lehčí případy budou ůmejvat nádobí v kuchyni a stlát postele a mandlovat aby si mohli dovolit pobyt na loži
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:29
- Nahlásit
Tož jsem navařila mega lavor žrádla (maso+rejže+mrkef), nachystala nějaký deky a prostěradla, zejtra ještě pro nějaký grancle a pak hurá směr Srbce.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:43
- Nahlásit
supr večer mám:
pc otevřen,na očku dávaj jenom český písně retro-psiska nadlabaný masem a hráškem- jenda někde randí s jinou a ještě čekám na spajčboba
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:54
- Nahlásit
brezen2008jeee ty se divas na spajcboba to ja taky s neteri????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:58
- Nahlásit
Gerda
Zlato, muzu ti privezt jedine neco z hotelu nebo z letiste, protoze je tady stav na pokraji obcansky valky, zakaz vychazeni po osmy hodine vecer, pod pohruzkou zastreleni, vsude zavreno! A hroznej chaos. Zejtra jedem dom, tak snad odletime
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:59
- Nahlásit
zuzanarosakovakde ses proboha????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:59
- Nahlásit
nemethova5
jo občas,ale nechávám si ho nahrávat - dávaj ho na nickledlodeon od 23 hodin každej den
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:03
- Nahlásit
brezen2008no ona se na to kouka na dysney chanel nebo jak se ten program jmenuje.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:03
- Nahlásit
nemethova5
V Tunisku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:04
- Nahlásit
nemethova5
no voni to snad ještě dávaj na Nově někdy brzo ráno
nejlepší je pan - sépiák
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:06
- Nahlásit
von tedy pan kraps,patrik a ještě ten jeho šnek,ted nevím jak se jmenuje,ten je taky hustej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:08
- Nahlásit
jo a když jste u toho zapomínání:
CITÁT ROKU:
Nositel Nobelovy ceny v oboru lékařství D. Varelly, onkolog z Brazílie:
„V dnešním světě se investuje pětkrát víc do léků na mužskou potenci a do silikonu pro ženy než do léčení pacientů trpících Alzheimerovou chorobou.
Proto budeme mít za pár roků stařenky s velkým poprsím a stařečky s tvrdým penisem, ale nikdo z nich si nebude pamatovat, na co to je.“
Tak ať žijeme!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:08
- Nahlásit
Děfčata já sem si půčila pohádku o statečném kováři mám nutelu nákej liguéére du se dojmout u kupírovaného harlekína co chce sežrat Šafránka krásnýho za mlada brou velmi brou fšem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:10
- Nahlásit
zuzanarosakovajezis smarja,takovou dalku!
brezen2008jo jsou husty vsici,pac jak jsem to videla dostala jsem zachvat smichu!
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:12
- Nahlásit
Maky a Trix
Ahoj švadlenko, tak co moje objednávka ?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:19
- Nahlásit
Alexa
To je výborný
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:20
- Nahlásit
Tak ženy dobrou s Tygrem
pa zítra
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:27
- Nahlásit
a me zas chytl zlucnik aby toho nebylo malo,jsem myslela ze umru!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:32
- Nahlásit
BrendaBenji
Tygr má super pracky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty vado, dávej na sebe bacha, eště že už jedete domu, nikam nevycházej, to sou divný kraje! Doufám, že jedete už ráno. Já byla posraná strachy na letišti v paříži, když do rozhlasu furt hlásili, že se ztratil psendžr mustafa. Já už viděla soudruha mustafu, jak běhá s kufříkem po ranveji a vyklopí nás do povětří. Dej si mooooc alkoholu.
BrendaBenji má mocinky krásnou pani Tryksovou! Ouplný milouňátko. Hesky se k tryksáčoj hodí, budou to pěkná ščeňátka.
A Aleksandra je pitomoučká, páč jesi budem na pokoji my tři, nemáme šanci se uzdravit, budem se strašně horšit tim zdravotnim stavem mosku )))
|