Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:43
- Nahlásit

impact
Paní v klidu. Tohleto mám taky. Jednou jsem zapoměla děcko v družině . Volali mi o půl páté, že zavírají a co maj dělat s Ivanou. Já fakt ani nevěděla, že ji nemám doma . To, že mám něco udělat, někam jít a pod zapomínám úplně běžně. Všechno si píšu. Fakt všechno. I to, že jsem zapla pračku a mám ji za dvě hodiny jít vypnout. Jinak na to zapomenu. Poslední dobou jsem dokonce zjistila, že zapomínám děj filmu, který jsem viděla třá nedávno. Mášenek přísahá, že jsme se na to dívali spolu a já to fakt vidím poprvé . Prý přepracování . Zkusila jsem zpomalit, ale moc to nezabralo...spíš naopak. Při pomalým tempu víc věcí neudělám, tím pádem si víc musím pamatovat, že mám něco udělat a víc toho zapomenu....

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:45
- Nahlásit

Biluška
Čus paní, dolítla sovice?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:48
- Nahlásit

Biluška
Při pomalým tempu víc věcí neudělám, tím pádem si víc musím pamatovat, že mám něco udělat a víc toho zapomenu....
s timhle naprosto souhlasim, když mám frmol, jedu, pěkně v tempu, zvládnu všechno, skoro nic nezapomenu, páč tom usim udělat hned, všechno najednou. Jak je klidněji, je to mnohem horší, hlava vypíná úplně.

radkah
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:50
- Nahlásit

Gerda
já při každé další informaci vypouštím tu předešlou....s tím, že domů nedonesu ani jednu....marihuana?Málo nebo moc....

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:50
- Nahlásit

Biluška a Gerda
Při pomalým tempu víc věcí neudělám, tím pádem si víc musím pamatovat, že mám něco udělat a víc toho zapomenu...
No, máti na mě dneska taky zkoušela, že je to ze stresu a když jsem jí řekla, že naopak poslední měsíc je tak klidnej, jak ještě nic nikdy, tak prej z toho..

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:51
- Nahlásit

Dines
Ta se smlouvou? Jj, je tady.

Gerda
Jak je klidněji, je to mnohem horší, hlava vypíná úplně.
jj. Nejvíc se mi fakt osvědčilo fšechno si psát. Mám na to mazací tabulku vedle počítače, ráno si hezky napíšu co mám ten den udělat a postupně to odmazávám. Do druhýho sloupečku si píšu pracovní věci - že volají z nějaké školy páč mají špatně fakturu a tak...nemít svoji tabulku tak bych asi už dávno zkrachovala . Akorát Mášenek mi v tom dělá čurbes, páč občas chodí a do všech kolonek připisuje sex, nebo bábofku

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:52
- Nahlásit

impact
že naopak poslední měsíc je tak klidnej, jak ještě nic nikdy, tak prej z toho..
To bude tím
Myslím, že roztroušené sklerozy se bát nemusíš. Tu má sestřenice a první příznaky byli naprosto jiný. V podstatě i teď se to projevuje jinak.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:53
- Nahlásit

Biluška
Mám na to mazací tabulku vedle počítače, ráno si hezky napíšu co mám ten den udělat a postupně to odmazávám.

To je genijální!!! to si taky zařídim!

radkah
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:54
- Nahlásit

Biluška
Mám na to mazací tabulku vedle počítače, ráno si hezky napíšu co mám ten den udělat a postupně to odmazávám.Já na to mám papírky, ale buď si nevzpomenu že jsem si to psala, nebo nevím kam jsem ten papírek dala....je štěstí, že nědělám třeba zdravotní sestru..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:55
- Nahlásit

Biluška
Myslím, že roztroušené sklerozy se bát nemusíš. Tu má sestřenice a první příznaky byli naprosto jiný. V podstatě i teď se to projevuje jinak.

A jak se projevuje? Já mám pocit, už dlouho teda, že neudržim žádný jiný věci než pracovní, prostě mimo práce se mi do hlavy už nic jinýho nevejde..

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:55
- Nahlásit

Biluška
Ta se smlouvou? Jj, je tady.
Fajn, doufam že nevadí, že jsem skenovala a posílala jsen ty stránky s podpisem
impact
Roztroušená skleróza to fakt nebude - tu má můj šéf, a jedinej kdo naprosto spolehlivě všechno do pár minut zapomene je jeho manželka A jak píše Biluška - RS má s pamětí pramálo společného

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A jak se projevuje?
Spíš po fyzické stránce. Že třá nedokáže vůbec ráno vstát a tak.

radkah
Papírky jsem měla dřív. TAbulka je přehlednější a neztrácí se. Akorát nesmíš zapomenout si to tam napsat

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:59
- Nahlásit

Nedrásejte, du pytlačit.
Mimochodem, jak tak koukám tak půl žumpy má stejnou diagnozu . Essi to nebude nějaká nehygienická nemoc z toho prostředí tady

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:59
- Nahlásit

Biluška
Akorát Mášenek mi v tom dělá čurbes, páč občas chodí a do všech kolonek připisuje sex, nebo bábofku
Hajzl. Doufám, že ti jí pak taky upeče!

radkah
Já na to mám papírky, ale buď si nevzpomenu že jsem si to psala, nebo nevím kam jsem ten papírek dala
joooo, mám plnou kabelku papírků, na konci měsíce ji vždycky vytřepu, papírky vyházim, bestak mi sou k ničemu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:01 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Gerda
Hajzl. Doufám, že ti jí pak taky upeče!
Ne Chce, abysem ji pekla já

Edit: Ale já na něho vyzraju, budu si schovávat fixy

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:04
- Nahlásit

Biluška
budu si schovávat fixy

hlavně si napiš, kam sis je dala!

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:05
- Nahlásit

Baysha
hlavně si napiš, kam sis je dala!
Woe.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:29
- Nahlásit

tak jsem si musela dát frtana,a 5 cigaret postupně ,bo toho člověka,co spadl pod tramvaj nějak nemohu rozdejchat
jo a napdala mě nějaká babizna v tramvaji, jsem jela s letákama,četla si šindlerův seznam a prej: nemohla byste jít dál - proč? - já nemohu co čtete ani vidět natož slišet,že vy jste jedna znich co miluje Hitlera - milá paní,to co čtu není nezákonný,takže držte hubu ,paní něco že jak vypadám a mluvím,že jsem jedna znich co ho vyznávaj - jsem ještě paní opakovala,aby držela hubu,nebo že mě musí vydržet ještě 3 zastávky ,neodsedlasi a furt něco žvatlala a já si v klidu četla dál
paní vystoupila se mnou ,ale šla jinam,naštěstí

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:32
- Nahlásit

brezen2008
ani vidět natož slišet,
Tys to četla nahlas? Jinak jsi měla bábě říct ať ti nekouká přes rameno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:35
- Nahlásit

brezen2008
Mělas jí ještě říct, že Schindlerův seznam není Mein Kampf, což by při naprosto základním vzdělání měla vědět. A jestli je tak hloupá, že nezná rozdíl, tak ať radši drží tu hubu a nedělá si ostudu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:39
- Nahlásit

Zdar šici.
Vy jste normálně střelený, a ne že máte Alzheimera a RS a kdo ví co ještě! Máte v tý mozkovně akorát srolovaný psy do koleček a nic jinýho v ní pak neudržíte, než co pejsek zpapinkal, kde se počůral, s kým se porval, kterýho Zlatovlásku zakous a tak.
Rozhodně bych neměla strach ze žádný patologie. Tedy až na Rosákovou, páč tam teda z chlastu nějaký ten úbytek neuronů být může. V tom případě ale nevím, nač bych ho svedla u sebe, když prakticky vůbec nepiju.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:43
- Nahlásit

Lidi já tu nemoc mám taky, tu co adydaska. já si nepamatuju to co bylo před spaním, i když jdu spát za střízliva. když třeba s někým v noci kecám a jdu spát pozdě, tak si to ráno nepamatuju,.a je to čím dál horší, i během dne si nepamatuju, že jsem něci udělala a jdu to udělat znovu. nebo když mi někdo něco říká, tak to hned vypustím.ale může to být stresem a tím, že makám hlavou hodně intenzivně, ne? řekněte že jo prosím.a ještě taky studuju-a tam si to pamatuju, nepamatuju si ty normální věci.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:48
- Nahlásit

makrel
Paní zde v Kroměříži jest v léčebně tzv.spačka pro přepracovaný lidi prostě vás nadopujou atři dny spíte,normálně to je obsazený podnikatelama na půl roku dopředu a to je blázinec kde mýváme zašité celebrity já dyž tam byla na brigádě v kuchyni vo prázdninách tak sem málem myslela,že su v televizi co jich tam bylo-pani budete mezi slavnejma selebritama,ale už si zabukujte flek na srpen

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:50
- Nahlásit

danajasa

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:51
- Nahlásit

danajasa
jo no já jsem sice malej podnikatel, ale asi to má vliv, bo na všecko musím myslet sama.srpen beru, pokud je tam klima.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:57
- Nahlásit

makrel
Je tam hezky a v srpnu vám nehrozí,že budete muset hrabat listí a nějakej debil vám to bude furt rozkopávat,kámoška tam má arteterapii vloni jí kerejsi štípl voskovky a po všech chodbách načmáral kosočtverce s pod ně napsal velkým písmen aleš lada tam se pobavíte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:01
- Nahlásit

děcka su taky debil,můžu se přihlásit taky do spací léčebny?????? ale bé ta asi drahý,při mým defycytu potřebuju prodlouženou léčbu

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:04
- Nahlásit

danajasa
jů kosočtverce, je tam eště? že by mi je nakreslil na vestu

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:09
- Nahlásit

Čus
Tak jsme vyprocházkovaný a chystám si nádobíčko na sobotu. Nabíjím baterky a chystám paměťové karty. Myslíte, že nám kapacita celkem 11 giga bude stačit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:12
- Nahlásit

taky jedu do spací léčebny, tohle se mi moc líbí . Mám jedinou podmínku, aby širokodaleko nebyl žádnej pes. Essi tam dělají kanysterapiji tak mě fakt naserou

<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání