Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:58
- Nahlásit

Biluška
jo jo goretex připiš
do bot jsem byla donucená investovat uš v létě když jsme začali chodit, kecky z glóbusu za 300,- nepřežili padesátku (zatim teda mou jedinou a to ještě vomylem, mělo to bejt mejch voblíbenejch 40 ale někde se stala chypka). Nohy se v nich ale vycvičily, tagže když dostaly goráče - kotníkáče tak si chrochtaj blahem. Jen todlecto počasí - sníchxvoda úpa suchoučký nedávaj, ze shora trochu navlhnou, obzvlášť když do nich ten sních ze shora napadá

midy se chystam jít tak jeden dva, abych zjistila jestli se neztratim a jak to vůbec všechno chodí, pak bych se ráda začala pokoušet o longy - takový dálky nemá cenu jezdit kvůli štyricítce ne?

lefy mam samozřejmě v kalendáři napsaný, vyrazim tak vo tejden dříf abych stihla dojet sem se ani nedívala kolik to km je, do tolika neumim, zatim nejdál je Fryšták - 422km si ňák neumim představit, jak to pak mrtvá řídim celý dom
Tady se dělají výlety - no právě... v našich krajích se nekoná určitě nigdy nic, tak kdyby nááhodou tag bych to nerada propásla..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:59
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
děkuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:00
- Nahlásit

BrendaBenji
seznamte se
jéé to vypadá úpa jako malý dítě!! mělo by se mu tady vymyslet nějaký méno...aspon pracovní!! nějaký naávrhy?!
Baico
Jak si mám pak udržet svůj otimízmus
snat tou trávou třá:
Gerda
upečem si zas něco
jako uš na sobotu?? to se mi moc nechce bo esi pojedem aji v nedělu,coš se neví,tak bysem pekala dvakrát a to nebudu.-((((
kejtlin
co je novýho?
nějaký zypsy na westě..vůbec nevim!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:01
- Nahlásit

bonc
zatim nejdál je Fryšták
Ten zas mám já nejblíž.

A letos jedu i k Biluši. Chystám se tam už 3 roky, tak letos už prostě jedu a hotovo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:01
- Nahlásit

Gerda
Cigi? Zahlídla jsem, že hledá beardedku či něco kol
myslim,že jí nehledá,navopak hledá někoho kdohledá berdetku či tak něco ,bo má dojem že to bylo tady někde..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:03
- Nahlásit

Co máte furt všichni s těma zipsama? To tou zipy!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:04
- Nahlásit

davidkova renata
jako uš na sobotu??
Na sobotu nemusíš, já upatlám tvarohovou bábofku
A na nedělu nemusíš též, protože dorazí jedna slečna, co nám slíbila napéct toho hory a doly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:05
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Co máte furt všichni s těma zipsama? To tou zipy!!!
jo tagže voni tam budou aji zypsy aji zipy?????? no tak to se poserem uš úpa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:06
- Nahlásit

Baico
Na sobotu nemusíš, já upatlám tvarohovou bábofku
A na nedělu nemusíš též, protože dorazí jedna slečna, co nám slíbila napéct toho hory a doly

ok,eště to zvážim))))
hele a jak to bude vypadat na cvičáku béte vjedět? jako myslim bahno..bo dyby to bylo nějak kritický tak bysem nejela až příště..teda esi pojede atuš bo nevim jak gerdice

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:08
- Nahlásit

tagže, díky nekonečné dobrotě Lucky Kratochvílky opouštim klup růžových goráčových kosočtvercových nevest a přidám se k majoritní skupině westařů! Jenom to znamená že to budu muset celý číst..

pawLINka
A letos jedu i k Biluši. Chystám se tam už 3 roky, tak letos už prostě jedu a hotovo.
se tam aspoň potkáme! esli mi teda zbyde na všechny ty rozjezdy pro hvězdy na druhej konec čr dovolená

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:10
- Nahlásit

davidkova renata

Poserete se až po prvnim kole budem vybírat pejska na pláštěnku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:10
- Nahlásit

Baico
BrendaBenji
nene bude to ringo fižirant pro Gerdy malinu na kousání do noch, to je už domlu))
A až já si k těm bílejm toho vlkošeda, můžu se taky přidat a naučit ho na dítko kousat do noch?
jojojo, Bíbíščeně bude nás osobní ringovej fííčééék, dokud bude malinkej, budem na něj posílat štěnce, jak poroste, tak posupně věčí a věčí psy. Musí vyrůst hodně, až adaptuju čéka-holku, vezme si ho za muše a budou výcvikovat ringo spolu.

Na sobotu teda udělám hodně kafe - máte někdo piknikovej stolek? Uděláme si piknik. Potřebujem plastový stolek, opakuji, potřebujem plastový stolek.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:11
- Nahlásit

davidkova renata
hele a jak to bude vypadat na cvičáku béte vjedět?
Hele nahoře nebude bahno nikdy, protože hřiště je na písku, takže vškerá voda s v pohodě vsakuje.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:13
- Nahlásit

Gerda

Co máte na sobotu?

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Co máte na sobotu?
Si dovolím odpovědět. Jedem do prkopáku bránit, na jednu odpoledne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Gerda
no co máte v sobotu?? mám volno, sice zde bude muš ale dyštak ho vykopnu dříf

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:17
- Nahlásit

Baico
Si dovolím odpovědět. Jedem do prkopáku bránit, na jednu odpoledne.

aha tak nic já myslela, že nějaká akce ve Zlovsi

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
pojeďte s námi, liďánko piďánko

kejtlin
zloves je na neděli, já asi nepojedu, neb se mi moc nechce, ale když pojede Atuš, pojede davítková s Atuš na bránění.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:21
- Nahlásit

Baico
A až já si k těm bílejm toho vlkošeda, můžu se taky přidat a naučit ho na dítko kousat do noch?

Jistě paní, ale musíme začít brzo, páč tatínek ho chce učit jezdit na motorce, jeden strejda na koni a spoustu času bude trávit se strejdíkama na psičáku......takže aby se chudák BBščeně dožilo aspoň základky:-DDDD

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:22
- Nahlásit

BrendaBenji
haazkeee mimiskoro jako to moje

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:23 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Baico
Gerda

No, ráda bych, ale tenhle víkend to vlastně nepude, Vládikovi se převčírem blokly záda a chodí jak perjak, tak ho budu opečovávat..

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:24
- Nahlásit

ketty
a ty seš v kterým, a bude to fižirant nebo fižirantka?

skoro jako to moje

no voni jsou si v týdle fázi asi dost podobný ne?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:25
- Nahlásit

Kulatej plastovej stůl máme, do auta se vejde rozloženej, tak až bude někdy potřeba...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:26 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Zdar lidi, co novýho, koukám, že novej figurant tu brzy bude, to je fajn, těch není nikdy dost Nám teda taky říkali, že to bude figurant a já na to, že ne, že to bude nová výcvikářka, a voni, jak prej to můžu vědět, když sem v tom teprvá dva měsíce, já na to, prostě to vim no a takhle to šlo až do porodu...
No a co myslíte - žádnej figurat, výcvikářka to je ale pravda figurantům do práce celkem dost kecá, zatím jí to prochází, že je malá, ale nevím za pár let

BrendaBenji
Pani mi na tom 4D ultrazvuku byli a fakt super, teda já čuměla jak puk, páč jsem tam prvních 10 minut viděla jen několik divnejch fleků a tak jsem je skoro začala podezřívat, že tam žádný dítě není, a že jsem se jen hodně nažrala čočky ale nakonec i já ultrazvukový antitalent jsem zahlédla kousek dítěte
Zkusím sem něco hodit abyste viděla jak je to divný.
Jo a měli jsme to zadara, z protekce

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:28
- Nahlásit

cus decka co je noveho???krom toho,ze se mi opet posrali psiska,no jinak jsem volala na hodne zajimavou praci,ktera by me jako dost bavila!

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
uf, taksem to pročetla a volím:
skupinu 3. - zelená/černá
spodní kapsy po stranách - obě na zip
hlavní zip - jednoduchej
dělení zadokapsy - je mi fučík
kozokapcy - chci
bajša poutko - nechci

fuj sem se vyčerpala a du zas makat

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:33
- Nahlásit

Eldoguero
no jo, to se tak někdo má, já na to jen koukala, když si to doktorka prohlížela......je to fakt mazec))

No a já to mám nějak obráceně, já zas vím že to bude figurant i přez to, že jsem chtěla původně výcvikářku.

ALL

Před chvílí můj sameček muš zachránil vofčandu. Ležela jim před prací docela ve špatným stavu, vyhublá, mokrá, unavená chuděra byla. Tak už si to bičí na objed do Troji:-DDD

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:36
- Nahlásit

bonc

OK - mám všechno kromě zadkokapcy! Nejde říct fučík, musíš se zařadit, co ty bys radši.. nemůžu tě sama někam zařadit, to by nebylo fér vůči ostatním

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:36
- Nahlásit

nemethova5
jakou?..........teda jestli to nechcete zakřiknout pani...

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:36 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

BrendaBenji
ja to necii vedet mozna to vydrzim celou dobu nejsem si jista ale zatim vule je mena stejne mam jasne takze....no jinak ja sem 12tyden jinak urco to bude velkokynolog
tak teda laryskovaketyovakynologova bo badynkorafoliska
hele jako stenatko to neni ale stekat budou urco uz od narozeni

no to jooo to jsou ani cernocha nepoznas

<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání