| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:10
- Nahlásit
ketty
simtě, nechci se ti do toho vrtat, ale možná bych ti mohla poradit, spousta lidí přijde zbytečně vo prachy jenom protože si to nezjistí... - ty jsi jako OSVČ a platíš si jenom důchodový? Páč jestli jo, tak nedostaneš žádnou mateřskou, jenom nejnižší rodičák - necelý 4 tis., nevim teď úplně přesně kolik to je páč ten mi nevyplácíme ale je to mezi třema a čtyřma tisícema. Kolik času máš do porodu? (s infomací v kolikátym seš tejdu na mě nechoďte, to je pro mě španělská vesnice) Pokud by byl ještě čas tak by sis ještě mohla začít platit nemocenský poj. a dostala bys vyšší mateřskou - další stupeň je 7tis. něco, což je fakt rozdíl.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:12
- Nahlásit
Biluška
pokud to bude po me bude se to zabijet na houpajicich kresilkach pri vyskoku z postylky a kocarku
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:12
- Nahlásit
ketty
tak to držím palce ať to dobře dopadne, ale nejkritičtější jsou první tři měsíce a ty už máš skoro za sebou, tak to bude dobrý )) Já mám taky otočenou dělohu a říkali že to nebude tak jednoducý a vidíš, do tří měsíců od vysazení antiko to bylo. Až mě to docela zaskočilo )) Prostě asi dobrý samečci:-DDD
davidkova renata
to je jasný, určitě jí tam bude líp než v mokru venku, hladová. V Troji to maj pjekný.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:14
- Nahlásit
BrendaBenji
jojojo no todle se povedlo po 8letech........snikym nikdy nic a to sem zila s chlapem chtel moooc ale bouzel....nechapu a ted najednou... no ja uz jako nepocitala ani stim ono za tech 8let clovek strati tak nak nadeji...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:17
- Nahlásit
bonc
cas mam do srpna proto chci do leta stihnout ten azyl pak nevim jak by to slo to by pak bylo na dlouhe lokte asi ikdyz ja zvladnu hodne veci a ustojim.) ale uvidim jak vse bude jinak teda pisni kdyztak na meil.....mam myslim v clenovi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:23 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Mucholabka
jen jsem konstatovala, že jsi se tenkrát vyjadřovala k té kauze. já jsem žila se dvěma a ty byly postelové, proto si nedovedu představit mít je na úvaze. toť vše.ale je fakt, že ta jedna byla útulková a spíš švihlá stafordem, tak to asi nebyl pravý pit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:31
- Nahlásit
cus bus co delate? ja mam desetikilovej uces a ksicht napajcovanej jak trandak!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
jeje no to teda ti nezavidim .....a to se muze takto tyrat modeeelky???? neni to trestny a jeste se vecer ani nemuzes projit ani napit to sou podminky teeda.....noveho jukni ztranku zpet
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:44
- Nahlásit
ketty
jojo, videla jsem mimi
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
haazky vid flek a brenda takyy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:48
- Nahlásit
ketty
haazky vid
jojo, pekny, uz je celkem velky mi prijde
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
jojo flek zacina vypadat jako clovek jo to ono vypada ale mooc velke zas az tak enni myslim ze milimetry sou tam videt kolik ma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:02
- Nahlásit
gdo chcete jít venčit, tak nechot´te sme přišli a přinesli asi 20kilo bahna jako bez prdele
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:05
- Nahlásit
kejtlinhm,ja vcera rovnez!!!jsem byla s aminem na stope a pohrat si,jak hovada,jsem to brala oklikou,ne pres mesto.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:08
- Nahlásit
kejtlin
nooo to joooo hele a tydy celou noc lilo jak svin taky parada ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:09
- Nahlásit
ketty
u nás taky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:11
- Nahlásit
kejtlin
gdo chcete jít venčit
No tak já bych ani venčit jít nehctělam až dorazím dom. Ale obávám se, že veverky budou proti.
Už se upřímně děsím toho, jak dostanu Fandu do výstavní podoby před Brnem. Doma ho nemám v zimě kde vykoupat a ze všech psích salónů mi píšou, že nejsou přizpůsobený na koupaní velkých psů. A že teda chci, když už jsem zaplatila ty prachy, tak aby to k něčemu bylo.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:14 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
cus decka, co provadite? ja jsem desitansky unavena a boli me kotnik jak svine. Jsem ted vic castejc v praci (tenhle tyden skoro kazdy den) a uz to nedavam, sice jen na odpoledne, ma byt na tri hodiny, ale vetsinou se to protahne na pet. docela me to sere, myslela jsem, ze uz bych postupne prestat byt v tom blbem invalidaku a zacit normalne makat, ale asi zatim ne. Rupla mi i zase kuze na pate, takze fakt super. Jeste je pres vikend vystava, ufif uf a v pondeli zas do prace, pak budu mit asi dva dny volno, budu chrapat a osetrovat si nozicky moje chudinky a uz dost stezovanio. Vcera prislo do skolky stene thajskeho ridgbega - MODRE - to je tak bozi pes. Jsem si ho nuchnala a nosila, protoze panicka vyplnovala dotaznik. Jeste prislo stene maltezaka, to bylo taky hezoucke.
Koukam, ze Denisa zase zebra statek, ach jo, takze vsechno je pri starym...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:21
- Nahlásit
Tak jsem při vyjíždění zahrabala svého "pežota" půl metru do bahna. 4ekám na "džípa" aby mě vytáhl a...vybila jsem si u toho baterku. Je k posrání, když státní aparát uvolní finance na kopání kanalizace v obci na zimu...se poseru, tady už asi nikdy tráva neporoste!!!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:22
- Nahlásit
Baico
veverky mají samočistící srst ne?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
cus pani, když vás tu vidím.....teď asi nejsou úplně malý koťátka co? Jeden klient chce modrou britskou ale kotě a já bych mu chtěla vnutit nějakého bezdomofce )) Stačí když to bude britce podobné, stejně prt pozná:-DDD
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
ja mam desetikilovej uces
šiš vám do tý hlavy zamotaly zlatý cihly nééé:-DDD
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:29
- Nahlásit
BrendaBenji
no uplne maly vetsinou ne a kotata se stejne davaj od mamy nejdriv ve trech mesicich
http://kocky-online.cz/clanky/proc-nedavat-kote-z- domu-pred-13-tydnem-jeho-zivota
o modrem koteti bezdomovci nevim, my mame nabidku cicin zde
http://www.kocicinadeje.cz/clanky/kocicky.html
nebo zkus projet toto, treba se mu nejake bude libit, je tam pres 400 kocek
http://kocky-online.cz/jportal/opustena.phtml
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:29
- Nahlásit
kejtlin
veverky mají samočistící srst ne?
No to jo, ale vedel těch vykoupanejch a načesanejch lrasavců by Fanda vypadal dost blbě. Na výstavu, vzhledem k tomu marastu, kterej je venku, je nutný ho fakt vykoupat. Nedala jsem 1500 za to, aby mi rozhodčí řekl, že mám špinavýho psa.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
jojo dík na to kouknu.
je mi jasný že se dávaj tak ve třech měsících, spíš jsem to myslela tak, že nebude chtít třeba půlroční
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:37
- Nahlásit
kejtlin
no des bes to poco jako
kdyby bylo aspon sucho a teplo todle jako parada na me astma pul dne nemuzu dejchat kvuli te jeble vlhkosti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:40
- Nahlásit
lucYnka XIII
myslíš, že je normální aby starej kočičák 2 dny skoro jen spal? jako baští dobře jsem ho viděla ale je takovej spavej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:42
- Nahlásit
kejtlin
2 dny
Fakt dva dny? Co má proboha dělat jiného než spát a jíst?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:47
- Nahlásit
Biluška
předtím byl aktivní lítal venku-ted´ teda zrovna taky šel ven ale už mu je asi 15 let tak se dost bojím aby ještě zažil jaro
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 14:00
- Nahlásit
kejtlin
no neco mu byt muze, tezko takhle rict, chtelo by to aspon krev udelat jestli to nejsou ledviny, kocky na to dost trpi
|