Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:27
- Nahlásit

Gerda
Ste moudrej, plující člověk.
Děkuji
Gerda
davidkova renata
Jo a včera odpo mi psal ještě Zaltovláska, jest,i bych mu v sobotu nenafotila a nenatočila tu černou čupku. Že prej to umím tak, že to dobře vypadá
Udělal mi radost

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:29
- Nahlásit

Biluška
Možná, že kdyby se za tebe zaručila Mucha, Impact a ještě nejmíň jeden člověk tak bych tě vzala
Esi budeš prudit, tak na tebe vypustím celou smečku sabyjáckých APBT. F čele bude kanystrová Dylina.

Diskriminace spočívala v tom, že dostali tu možnost náhradního startu
A joo, už si vzpomínám.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:29
- Nahlásit

bonc

Tak odesláno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:30
- Nahlásit

Baico
Jo a včera odpo mi psal ještě Zaltovláska

no já nevim..von to posíllal úpa fšem)))))

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:31 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

Gerda

totok je moje dítě prosím, seznamte se.....teď už je teda asi o 5cm věčí:-DDDD

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:32
- Nahlásit

BrendaBenji
ježiš co to tu dáváte paní "zděšený smajlík"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:32
- Nahlásit

BrendaBenji
Hele, není to štěně nějaký divný? Není nemocný?

Lucie Kratochvílová
Se to rychle nauč.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:33
- Nahlásit

Biluška
A co bys tak ještě potřebovala?
bysem eště chcela nepromokavou a dokonce i prodyšnou bundu, páč mam buď "prodyšnou" ale na vobje strany nebo úžasně nepromokavou - do 10-ti minut jsem v ní spařená jak čuně a voda stejká zevnitř! A páč když už do ní investuju, tak bude muset sloužit mnoho let, budu potřebovat mnoho penísků
Až se překopu přes mid tak bysem taky asi potřebovala bágl a spacák - s igelitkou se bude chodit blbě. A péřovej spacoš na zádech fakt tahat nehodlam
hele, když sme u toho, mam na tebe dotaz jako na zkušeného trekaře - konaj se ještě jiný akce mimo seriál MČR? Sem koukala na kalendář na 2011 a z těch 9-ti jich mam 6 téměř 400km daleko - tak že bych už měla taky šetřit na benzín

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:35
- Nahlásit

BrendaBenji
Jéé pani, bude to figurnat, jesně vidim, že už má na ruce rukáf
Kamarádka měla už dokonce i 3D fotku z ultrazvuku. To jsou dneska vymoženosti.
davidkova renata
no já nevim..von to posíllal úpa fšem
Pani, musíte mi vždycky zkazit veškerou radost? Jak si mám pak udržet svůj otimízmus!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
Baico
upečem si zas něco? Jo a pani Bajková, vemte trimovací kartáček, otrimuju mařenu, pelichá jak sviňa, očešu vám Bajkonůra a očešu aji Atíka, budu očesávat čokle, který budete chtít, už sem si dlouho pořádně nezačesala. A když zbyde čas, vemu i nandu, bude zase ošklivá

BrendaBenji
hele to je stejnak sranda, jak sou ty lidi pod kůží už takový lický, co? Normálně se z toho obrázku dá poznat, že je to čék Máte proň pracovní méno?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:37
- Nahlásit

makrel
Vlčáčková
hele zatím to vypadá jako dítě, ale všichni tvrdily, že určo budu mít štěňátka.........tak vám nevím))

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:39
- Nahlásit

BrendaBenji
ale prt, vychovejte ringovýho fižiranta, než vám doroste, dorostu i já krs skušenostě do maliny a budeme na vás kousat do noch.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:40
- Nahlásit

Gerda
upečem si zas něco?
Na sobotu? Klidně bych mohla dát tvarohovou bábofku. A uvařim zase čaj a káfu

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:41
- Nahlásit

bonc
bysem eště chcela nepromokavou a dokonce i prodyšnou bundu,
Jistě, píšu do požadafků Goreteks. Ten se dycky hodí Mám goreteksový zimní boty, byli drahý jak prase Mají jednu dost závažnou vadu, odírají mě na kotníku Sice neprotíkají, to je fakt, je v nich suchoučko (sou to mý jediný boty, ve kterých je sucho), ale po jednom venčení mám kotník rozedřený do krve a kulhám jak Pejrak Takže jsem jim našla krásné místečko na půdě a chodím v promokacích sněhulích

Až se překopu přes mid tak bysem taky asi potřebovala bágl a spacák - s igelitkou se bude chodit blbě.
No jo, to by něco chtělo. Ale na midy ti stačí školní batůžek co si pučíš od děcka. Taky s ním chodím. Akorát dycky napřed pečlivě odstraním fšechny placky typu "miluju lejdy gaga" a tak podobně

konaj se ještě jiný akce mimo seriál MČR? Sem koukala na kalendář na 2011 a z těch 9-ti jich mam 6 téměř 400km daleko - tak že bych už měla taky šetřit na benzín
Jo, dělávají se i neofiko akce, ale ty málokdy bývají v dogtrekovníku. Tady se dělají výlety, ty najdeš na stránkách dogtrekking.info v sekci "výletovník". Doufám, že na naše Lefy přijedeš, ne? I když jsou od tebe zaručeně nejdál

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:42 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

aktualizace:

Vesta bude stát CELKEM Kč 1000,-- = chceme se vejít do této částky, NEVRATNÁ ZÁLOHA bude Kč 500,--
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:

Baico
Lola1
Davítková
Alexa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
Kejtlin
Jimmi
Vlčáčková

1. skupina: Zelená/tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý), výšifka bude na zeleném podkladě – barva výšifky bílá???:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Baysha_muš
Alexa
Kejtlin

2. skupina: Tmavě modrá/černá, výšifka bude na modrém podkladě, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Davítková
Baico
Crysa

3. skupina: Zelená/černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
Lucka Kratochvílka
Jimmi
pawLINka

4. skupina: Oranžová/černá, černá výšifka, černý úplet:
Pavliii (je ochotná se sloučit s 3. skupinou, kdyby jí oranžová nevyšla)

5. skupina: Světle šedá/černá
Vlčáčková – požadavek Vlčáčkové:
- výšivka NE NA ZÁDECH, ALE VEPŘEDU DOLE NAD DOLNÍM OKRAJEM VESTIČKY a to tak, aby kadibudka stála vedle bočního švu. Čili je jedno, jestli bude vlevo nebo vpravo, ale kadibouda je nejvyšší z obrázku a proto jí chci mít těsně vedle boku a zbylý obrázek se potáhne k zipu.
- Úplet - ANO a to ve stejné barvě jako znaky na bundě.
- BARVY - černá jako nosná a to po celé délce zad, nechci tam mít kosočtverce z jiné barvy, prostě černá zezadu. Zepředu zeštíhlující nášivka (ta sámo může být vidět i odzadu, může být částečně na zadním dílu), ze stejné barvy pak obšívky kolem zipu, kapes, dolního okraje, těch úseček na prsou apod. A ve stejné barvě (alespoň přibližně) také ta nášivka zpředu, takže si musím přehodnotit barvy, aby nášivka byla dobře vidět.

Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle základních barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.

1) Všechny bez kapuce.

2) Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.

3) Všechny se shodnem, že vnitřní část vesty (podšívka) bude z úpletu = Gerda píše: „Úplet je třeba to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, Mařka má úletem podšitý oblečky. Je to i lehká a příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.“

4) Výšifka bude bez textu, většina už se vyjádřila jako bez, a ti co by jí chtěli s textem, by oželeli, kdyby text neměla, asi bych to nekomplikovala zrovna výšifkou, vzhledem k tomu, že program na vytvoření je drahý.

5) www.anitaf.eu/Gapars/uploaded/Zajimavosti/Nahledy/ web%20vesty.jpg

Na odkazu výš 3. vesta – černá/zelená kombinace, tenhle styl se líbí většině, takže bych ho nechala zvážit švadlenkou, jak vytvoří ty kapsy, aby nezanikly „zeštíhlující“ pruhy. – Po švadlenčiných připomínkách se můžem po stylu pídit dál.

6) Vesta bude pod zadek. – přizpůsobí se velikostem

7) Všechny vesty budou mít stejná vylepšeníčka: např.:

a) velká kapsa na zádech BEZ zipu/sucháče (ve spodní části vesty) na skovávání peška – rozdělená na dvě půlky – ruka se bude strkat zvrchu
DOTAZ PRO ŠVADLENKU – bylo by možné udělat dvě varianty? 1. jedna velká kapsa na zádech, 2. jedna velká kapsa na zádech rozdělená na dvě půlky uprostřed – pokud by to bylo moc pracné, udělala by se jenom velká kapsa rozdělená na dvě půlky, to chce většina
- v případě, že švadla řekne, že u 10 ho udělá a u 10 ne, je tato anketa:

ZADKOKAPSA ROZPŮLENÁ NA 2 – Alexa, Davítková, Gerda, Baico, Pavliii, Crysa, Zuzka Adidaska
ZADKOKAPSA JEDNA VELKÁ – Lucka Kratochvílka, kejtlin, pawLINka, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, nemethova5, Koko

VŮBEC NECHCI ZADKOKAPSU – Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: Lola1, Atusch, hancaw, leyenda

b) dvě spodní kapsy po stranách – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?

Kdo ANO: Lola1, nemethova5, Vlčáčková, Zuzka Adidaska
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda, Kejtlin, Alexa, Davítková, Baico, pawLINka, Pavliii, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, Koko
(menšina se přizpůsobí většině)

JEŠTĚ CHYBÍ: Atusch, hancaw, leyenda

c) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip = budou, všechny schválily

d) dvě kozo kapsy na prsou – (z venčí):
- kozokapsy budou uzavíratelné klopama na sucháč

- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít

CHCI KOZOKAPCY: Gerda, Alexa, Davítková, Baico, nemethova5, Kejtlin, Pavliii, Baysha_muš, Crysa, Zuzka Adidaska
NECHCI KOZOKAPCY: Jimmi, Lucka Kratochvílka, Lola1, Baysha, Koko, Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: Atusch, hancaw, legenda

e) poutka, očka, kroužky:

- vzadu pod límcem bude poutko na pověšení – ne moc mrňavý!
- 1 očko vpravo u kozí kapsy
- 1 očko vpravo dole na boku
- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč

Protože se Baysha poutko bude přišívat následně, budou zase 2 varianty: (Až jestli švadlenka řekne, že je to moc pracný a bylo by to drahý, tak Baysha poutko nebude u žádné vesty – v případě, že švadla řekne, že u 10 ho udělá a u 10 ne NEBO že 18 ne a 2 ano a švadla se s dvěma nebude srát – nebude u žádné vesty, je zde tato anketa)

CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5, Zuzka Adidaska
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková, Crysa, Vlčáčková, Baico, pawLINka

JEŠTĚ CHYBÍ: Atusch, hancaw, leyenda Lola1

NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:

CHCI DVOJITEJ: nemethova5, Vlčáčková (jen pokud bude kvalitní jinak jednoduchej), Crysa, Lola1, Baico
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda, Baysha, Baysha_muš, Zuzka Adidaska, pawLINka, kejtlin

JEŠTĚ CHYBÍ: Pavliii, hancaw, leyenda, Atusch

Seznam věcí, co se strká do kapes:

30 cm vodítko (couračka), 2 balonky, motivační obojek, číslo na závody, malý pešek, aportek, mobil, klíče, peníze, pískátko, klikr, pamlsky - ještě se upřesní jaké a do jaké kapsy se nejlépe dávají (kapsa se vystýlá sáčkem), kepesníky, ...

hancaw, leyenda, Atusch - se zařadí do barevných skupin, případně si vytvoří svojí další

Atusch, hancaw, leyenda – napíše, jaké chce zipy u kapes, podle otázek a bodů...

---------------------------------------------------
Můj mail: zasmam zavináč seznam.cz
-------------------------------------------------- -

Alexa
Lucka Kratochvílka
nemethova5
Koko
Davítková
Jimmi
Vlčáčková
Baysha
Baysha_muš
Gerda
Crysa
Zuzka Adidaska
Baico
pawLINka
kejtlin

= mišn komplít

Lola1 – baysha poutko
Pavliii – zip na zapínání vesty

Atusch, leyenda, hancaw – doplní všechno

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:43
- Nahlásit

Baico
3D fotku z ultrazvuku

To já viděla na tom velkym ultrazvuku, ale zatím jsem to nenechávala tisknout, je to děsně drahý. Ale je super jak je to strašně reálný

Gerda
no je fakt že v podstatě asi od dvou měsíců už to vypadá jako čék, jen se to zvětšuje a dovyvýjí. Muš mu říka Fíďa, ale řikejte si mu jak chcete:-DDD

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:44
- Nahlásit

čau kreténi co je novýho?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:45
- Nahlásit

kejtlin

NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:

CHCI DVOJITEJ: nemethova5, Vlčáčková (jen pokud bude kvalitní jinak jednoduchej), Crysa, Lola1, Baico
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda, Baysha, Baysha_muš, Zuzka Adidaska, pawLINka

JEŠTĚ CHYBÍ: Pavliii, hancaw, leyenda, Atusch, kejtlin

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:46
- Nahlásit

BrendaBenji
budeme mu říkat BrendaBenji_ščeně, jo?

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:47
- Nahlásit

BrendaBenji
ale řikejte si mu jak chcete
Kamarádka s maželem říkali Kristýně, když byla ještě v bříšku, Fazole. No a zůstalo jí to i když vylezla ven
Ale je super jak je to strašně reálný
JJ, je to super

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:48
- Nahlásit

makrel

BrendaBenji Jasně, že to bude štěně. O tom tu snad nikdo nepochybuje (kromě Tebe, zdá se).

Valím zas do práce, zatím zdar.

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

ahoj tupouncí, mám v labu net. tak moc nedrásejte, musím se učit na další zkoušku...

Gerda
Člen
- Nahlásit

Je tu někde Cigi? Zahlídla jsem, že hledá beardedku či něco kolijojdníko - na koliích v nouzi beardedky jsou, CigiCigiCigi podívej se na ně prosííím!

http://www.kolievnouzi.estranky.cz/clanky/bearded- kolie.html

Jsou tam na výběr tři, jedna fenka a dva kucííííí

VOUSÁČEK
Plemeno: ostříhaná beardet kolie ( nebo její kříženec)
Pohlaví: pes
Věk: kolem 2 roky
Váha: kg. výška:
Informace k pejskoviovezen MP Blansko dne 21.10.2010. Pejsek je strašně hubený a nešťastný v kotci. K cizím je zatím nedůveřivý.
Zdravotní stav: zdravý, odčervený, ošetřený proti klíšťatům a blechám.

0898/2010
Datum přijetí do útulku: 1.11.2010
Místo odchytu: Palackého tř. 1-3
Pohlaví: pes
Stáří: nar.20.2.2006
Barva: modrá, bílé znaky
Výška: 59 cm
Tetování: pravé ucho

2033/2010
plemeno: kříženec beardet kolie
popis: fena, 5 let
srst: hnědostříbřitá, dlouhá
velikost: větší
nalezen: 23.09.2010
Praha 3, U Kněžské louky
charakteristika: Nalezena bez obojku.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

PRAHA - TROJA

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:

chci jednoduchej

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:51
- Nahlásit

kejtlin

mišn komplít

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:53
- Nahlásit

makrel
BBščeně:-DDD to je kračí

Baico
jj Fazole je spousta dětí v bříšku, kámoška měla taky fazole.

Vlčáčková
Jasně, že to bude štěně
nene bude to ringo fižirant pro Gerdy malinu na kousání do noch, to je už domlu))

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:54
- Nahlásit

BrendaBenji
BBščeně
supéééér

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
mišn komplít

co je mišn komplít???
mi nějak uniklo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:56
- Nahlásit

kejtlin

jako že seš hotová

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:56
- Nahlásit

BrendaBenji
nene bude to ringo fižirant pro Gerdy malinu na kousání do noch, to je už domlu
No má před sebou dítko velmi perspektiví budoucnost
A až já si k těm bílejm toho vlkošeda, můžu se taky přidat a naučit ho na dítko kousat do noch?

<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání