Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:09
- Nahlásit

kejtlin
předtím byl aktivní lítal venku-ted´ teda zrovna taky šel ven ale už mu je asi 15 let tak se dost bojím aby ještě zažil jaro
Jo takhle . Já to pochopila, že se jedná o kotě staré dva dny

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani, musíte na sebe dávat pozor! Máte na ty nošky nějaký ortopedický botky? Nebo dělaj se nějaký papučky do práce z matroše, kterej by vám mohl bejt užitečnej krs to stání? Laskavě se nepřepínejte!

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:19
- Nahlásit

uz zas lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeee

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:22
- Nahlásit

ketty
uz zas lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
To mi neříkej, já dorazím dom až b pět. Nerada bych venčila v lijáku

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:26
- Nahlásit

kejtlin
naší kočce je údajně 21 a ty čtyři roky co jí máme nedělá nic jinýho než že spí, nažere se, vysrajdí a jde zase spát. Přes léto je ochotná provozovat spánek venku na slunci, s prvnim podzimnim větříkem přestává vycházet

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:31
- Nahlásit

Ráno jsem byla venku, že jako když neprší, ale jen mrholí, tak to se psema zvládneme. Výsledek?
Kočárek mokrej i přes pláštěnku, já mokrá totálně, psi mokrý, obalený od bláta, dále dítě vysmáté, psi vypadajíc jako obří hnědé blátivé koule spokojení, kolečka od kočárku obří obalený blátivý koule
Takže jsem si říkala, že už na to dneska s... Teď zrovna neprší ani nemrholí, tak jen rychle vyběhnu pozbírat ho... co jsem ráno neposbírala, vyvenčit v rychlosti a zpátky do tepla a hlavně sucha

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:35
- Nahlásit

Baico
no fakt leje ja byla ted s ralfem taky sme byla nadsena hnus venku nejvetsi jako hruuzaaa
Eldoguero
no hruuza jako ze je telo mi neva ale ten deeest ...ten mi va za prvi blato za druhyyy me astma stim nesouhlasiii pul dne sedim abych nahodou neudella moc pohybu a nezacla blbe dejchat ...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:57
- Nahlásit

tak tady leje a já zažila jak někdo skočil pod tramvaj ,nechápu,když si skončím se životem,tak určitě né takle,vždyt to musí bolet

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:04
- Nahlásit

Tak dneska už padla. Bylo to krátký, vzhledem k tomu, že jsem opět zapoměla jít do práce. Takže jsem přijela moc pozdě. V pindělí musím k doktorce, asi neurologie. Vážně poslední tři týdny přemýšlím nad alzhaimrem. Do práce už jsem nejela dvakrát.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:05
- Nahlásit

impact
tývady, ty seš hustá.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:07
- Nahlásit

impact
Vážně poslední tři týdny přemýšlím nad alzhaimrem

delala sis ten test hodin??.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:12
- Nahlásit

Maky a Trix
Hm, tak díky. Mě to moc vtipné nepřijde.. Možná to vypadá směšně, ale já jsem z toho k smrti vyděšená.

zuzanarosakova
Jakej? Nedělala.

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:15
- Nahlásit

zdaréc fšici!

Gratuluju fšem březím čupkám, ale laskavje sem nedávejte ty bejbyfotky, co gdyš je to nakažlivý?

Hlásím, že sme byly s příšerou TŘI A ČTVRT HODINY venku, ani sme nezmokly, ale zato sme byly od bahna vobě. Bajša víc. Měla bahno zcela fšude, i mezi ušima a zvrchu na čumáku. Potkaly sme hrací pointřici, pak hracího vipeta a úplně nakonec šestiměsíční vofčandu, ta byla hrací úplně velmi moc nejvíc, takhle řádit sem bajšu uš velice dlouho neviděla. Kolemjdoucí pán projevil starost, esli nám nevadí, že se nám psi perou a koušou. Řekly sme s paní, že ne, čímž sme ho zcela vyvedly z míry. Informovala sem ho, že krmím syrovým masem. To ho vyvedlo z míry eště víc. Byla to úspješná procháska

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:17
- Nahlásit

Tak já mám pro dnešek padla. jedu dom. Až vyvenčím veverky, tak se večer zase objevim.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:17
- Nahlásit

impact
to naprosto chápu, ale třá to je jen stresem.

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:20
- Nahlásit

impact

souhlas s Maky, první mě napadl stres...

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:22
- Nahlásit

Gratuluju fšem březím čupkám, ale laskavje sem nedávejte ty bejbyfotky, co gdyš je to nakažlivý?
Baysha

na te nakazlivosti neco je kmoska talle byla na psim tabore a zabrezli tam vsici teda pulka tabora nevim teda co na tom vycvikovim tabore cvicili ci jak to na sebe prenesli

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:24
- Nahlásit

Maky a Trix
Jenže já žádnej stres nemám. Všechno je ok, spíš takový klidný období. A to je víc věcí.. Celej víkend jsem myslela na to, že musím poslat splátku. A až jsem ji v pondělí odeslala, tak jsem zjistila, že jsem ji poslala i před víkendem.. Fakt mi z toho není nejlíp.. Vždycky jsem zapomínala, ale to spíš, že jsem toho měla dost a něco mi vypadlo.. Tohle ale na tvrdo zazdim třeba.

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
pro
impact
Vcera prislo do skolky stene thajskeho ridgbega - MODRE - to je tak bozi pes. Jsem si ho nuchnala a nosila, protoze panicka vyplnovala dotaznik.
četla jsi?

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:31
- Nahlásit

Lola1
Nečetla.. Nebo možná četla, ale zapoměla.
To bude ze SofaSurfer určitě. Jak se jmenoval?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:42
- Nahlásit

impact
paní máš sovu

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:43
- Nahlásit

impact
Myslim, že prožívám něco podobnýho, ne tak hustýho, abych zapomněla jít do práce, ale třeba zrovna to s tou splátkou se mi stalo taky, s překvapením jsem pak zjistila, že mám zaplaceno na další čtvrtrok. Vyšetření mozku zcela upřímně zvažuju taky. Někdy zapomenu tak, že se mi chce brečet, že opravdu nevim, že to ani neni možný, že si nepamatuju nic. Myslim, že ti trošku rozumim, jak strašnej pocit to je.

Děcka, právě sem zjistila, že si budu muset mařenu brát s sebou každej den do práce, máma s mařenou to spolu absolutně nezvládaj, mařena jí dělá příšerný věci - normálně si po křesle vyskočila na stůl a snědla pohoštění pro mámy návštěvu. Pak jí zahrabala morkovou kost do postele, děsně jí ječí na všechny návštěvy a pořád jí štěká u dveří. Opravdu jí dělá strašný věci.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:46
- Nahlásit

impact
a kdyz pak zjistis, ze jsi treba tu platbu uz poslala, vybavis si to, jak jsi ji posilala nebo to vis jen podle vypisu, ale tu situaci si uz vybavit nedokazes?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:48
- Nahlásit

Gerda
jak jsi na to přišla? To jí dělá už dlouho?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:49
- Nahlásit

Lola1

Pani omlouvám se, že sem ti napsala komplít, nejsi komplít, ještě nevím, jestli chceš baysha poutko...

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:50
- Nahlásit

kejtlin
Kde? Nic nedošlo..

Gerda
No já jdu v pondělí... Trochu doufám, že to bude mít souvislost s tím skříplým nervem v zádech a následnou sérií migrén.. Že jako mám uskříplý aj cévy třá a nedokrvuje se mi mozek..

zuzanarosakova
To je právě ten problém.. Zazdím to úplně. Já třeba vůbec nevím, že jsem tu splátku poslala. Že jsem měla být v práci jsem si vybavila, když mě sháněli. A to bylo víc věcí.. Jenže už nevím jaký. Ale kolem deseti už se jich nastřádalo. Normálně blik a v šoku zjistím, že jsem něco měla a nic, nikde to v hlavě není.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:51
- Nahlásit

Maky a Trix
vždycky mi to zavolá, co jí zas mařena provedla. Když tam jsem, pes si u dveří štěkne, ale je odvolatelnej, doma mi u dveří neštěká vůbec, nebo jen blafne, polohlasem. Teď mi volala, zase úplně říčná, postupně mi odvypráví celej den, co jí všechno pes doma provedl, notabene štěká prostě nepřetržitě furt. Nevim, prostě jí vůbec neposlouchá, máma jí vůbec nezbije.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:52
- Nahlásit

Lola1

- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč

Protože se Baysha poutko bude přišívat následně, budou zase 2 varianty: (Až jestli švadlenka řekne, že je to moc pracný a bylo by to drahý, tak Baysha poutko nebude u žádné vesty – v případě, že švadla řekne, že u 10 ho udělá a u 10 ne NEBO že 18 ne a 2 ano a švadla se s dvěma nebude srát – nebude u žádné vesty, je zde tato anketa)

CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5, Zuzka Adidaska
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková, Crysa, Vlčáčková, Baico, pawLINka, bonc

JEŠTĚ CHYBÍ: Atusch, hancaw, leyenda, Lola1

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:54 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Baico
estli svýho čokla uzvedneš, můžeš ho přijet vykoupat k nám, mám klasickou koupelnu...a svoje čokli tam koupu...vlastně máme vanu jenom kvůli čoklům

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:55 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nejsi komplít, ještě nevím, jestli chceš baysha poutko
nic se neděje, poutko nepotřebuju, ale když ho bude chtít většina, přidám se. S poutkama nemám potíže, když ho někde potřebuju, našiju si tam dodatečně kroužek. Dík.
No a taky nejsem taková výcvikářka, co bychom si povídaly.
Omlouvám se za zpoždění, pořád se léčím. Dnes jsem dostala antibiotika skrzevá průdušky a dutiny.

<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání