Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:55
- Nahlásit

impact
Trochu doufám, že to bude mít souvislost s tím skříplým nervem v zádech a následnou sérií migrén.. Že jako mám uskříplý aj cévy třá a nedokrvuje se mi mozek..
no ono by to tu souvislost fakt mít mohlo. Jsem hodně zvědavá, co ti z toho vyšetření vyleze.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:56
- Nahlásit

Gerda
To já taky.. Jestli nějaká roztroušená skleroza, tak se jdu oběsit. A to jakože fakt..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:56
- Nahlásit

Gerda
aha, to je dost blbý.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:59
- Nahlásit

impact
jakej máš mail? sem to možná poslala někomu jinýmu

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:02
- Nahlásit

impact
pletou se ti nekdy pismenka? jakoze pises na kompu kraviny prehazujes sled pisenek? nebo se ti to nekdy stane i pri mluveni? nemuzes si vzpomenout na nejaky slovo?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:03
- Nahlásit

impact
to co píšeš je dost děsivý...

nejhorší je, že jedna moje známá zapomínala svoje dítě...kdekoli... pak zapomínala kam jde...
no nic, snad to u tebe bude něco jiného

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:05
- Nahlásit

Lola1

Děkuju moooc Tak už seš kompletní, já jsem ti to sem dávala včera večer, ale už si šla do pelechu Hlavně se vyléč

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:06
- Nahlásit

impact
mne se to stavalo po chlastu, posledni hodinu pred usnutim proste nemam v hlave a neni mozny si na ni vzpomenout. a ted uz se mi to stava i kdyz nechlastam, nekolik desitek minut pred usnutim obcas proste nevim, jako by se mi to tim spankem vymazalo z hlavy..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:07
- Nahlásit

Gerda

Už to mám všechno kromě Atusch, hancaw, leyendy - ty dvě počkáme až se ohlásí, Atusch nevím, na meil zatím neodepsala, počkám až dorazí

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tak daleko jsem ještě nedošla.. Písmenka mi přeskakují, když se snažím psát v leže. A nebo, když píši vyjímečně v práci na normální klávesnici, páč je vystouplejší jak na noťase a už nejsem za ty leta s noťasem zvyklá. Ale to je technickej problém..

Jimmi
No, já byla nejvíc vyděšená ráno, když mi volali z práce.. Jakto, že jsem zase zapomněla, že mám jet na ráno. A děím se toho, kam by to mohlo jít dál. Co když třá zapomenu, kde bydlím nebo tak?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:10
- Nahlásit

impact

Co kdybys zapomněla, že máš doma psy..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:12
- Nahlásit

impact
a kdyz pises rucne, taky pismena neprehazujes? ja nekdy jo. a nekdy se mi hlavne pri rizeni auta stane, ze mi uplne vypne mozek, nevim, kam jedu, proc tam jedu a ani okoli kolem sebe vubec nepoznavam, je to v tu chvili strasna panika, trva to treba 30 sekund, ale je to priserny, u doktora jsem zatim nebyla teda. ale test hodin jsem dala, takze Alzheimer by to bejt nemel.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:14
- Nahlásit

zuzanarosakova
pletou se ti nekdy pismenka? jakoze pises na kompu kraviny prehazujes sled pisenek? nebo se ti to nekdy stane i pri mluveni? nemuzes si vzpomenout na nejaky slovo?
to se mi dost stává, písmenka se mi pletou strašně, přijdou si jak debil, když si po sobě čtu poprvně napsaný text...v mluvě si často nemůžu na slovo vzpomenout.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nad tím vším přemýšlím celej den..

zuzanarosakova
Jako jsem z toho na vývrat.. Taky jsem třeba zapomněla, že jsem i uvařila oběd na druhej den.. Normálně jsem si celý dopo říkala, že i musím koupit oběd, nějakou hotovku. A na uvařenej oběd jsem přišla, až jsem večer otevřela lednici.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:18
- Nahlásit

impact

Já k tomudle taky spěju, tak v tom aspoň nejseš sama i když eště nejsem ve stádiu co ty asi...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:21
- Nahlásit

Gerda
impact

Rizikové faktory vzniku poruchy paměti a demence:
1. dědičné faktory
2. vysoká hladina cholesterolu v krvi
3. hypertenze – vysoký krevní tlak
4. obesita (BMI nad 30)
5. kouření
6. cukrovka
7. osamocenost a deprese
8. ženské pohlaví
9. věk

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:21
- Nahlásit

impact
ano, znám, rozumim. Naposledy jsem se skoro rozbrečela, když jsem nemohla najít flexinu. Vim, že sem na ní vedla psa k autu a pak už nevim nic. Vůbec nic. Chtělo sem i brečet z toho, jak vůbec nevim, co bylo dál. Někdy mám ovšem takovej zásek, že hledám telefon, kterym v tu chvíli zrovna telefonuju. Vyšetření mě tvoje moc zajímá, hlavně co ti budou dělat, jestli nějakou rezonancni nebo co...

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:23
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jako já třá do té práce dopoledne jezdím jen párkrát do měsíce, takže částečně je to nezvyk.. Ale jestli jsem zaspala dvakrát za rok, to je max. A to jsem třá zaspala po kalbě, takže to se dá omluvit.. Ale takhle to zazdít? Během tady deseti či kolika dnů dvakrát?

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:26
- Nahlásit

Gerda
Záseky s telefonem jsou snad běžný.. Já hledám často propisku, kterou držím v ruce. A nebo dřív brejle, co mám na hlavě. Ale hledání věcí, to je občas taky konec. Vidíš, toťka jsem něco hledala a docela dlouho, obrátila jsem několikrát barák hore nohama, až jsem to našla přesně tam, kde to mělo být.. Ale kdybys mě teď zabila, neřeknu ti, co to bylo.

Na vyšetření jsem zvědavá, pak poreferuju.

zuzanarosakova
Tak ty faktory si najdu asi všechny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
cholesterol mám vysokej jak sviňa, nikdy sem zdravě nejedla, tlak trošku zvýšenej, ale asi ne moc, obesita jo, ale určitě ne nad 30 )), kouření ano, cukrovka ne, žena ano, věk snad ještě ne )) a deprese a osamocenost asi ne, sama sem leda tak na záchodě )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:29
- Nahlásit

impact
Tak ty faktory si najdu asi všechny.
takže demence je tady, půjdem spolu do léčebny pro odložené občany.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:32
- Nahlásit

Gerda
impact

ja to mam strasne divny, nikdy nezapomenu, ze mam jit nekam do prace, i kdyz to muze bejt proto, ze si vsechno okamzite pisu do telefonu. ale ztracim veci nonstop, neustale neco hledam a jsou to dulezity veci, klice, doklady, casto zapomenu, co jsem to vlastne chtela a nekdy si cely dopoledne rikam; ze az budu odchazet, musim dat ven popelnici aby ji vyvezli, musim musim, nesmim na to zapomenout..; a pak klidne odejdu a nevyndam ji....jako ja to vidim tak, ze mi proste odumrely nektery mozkovy bunky chlastem...

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
Hele to máš to běžný zapomínání, to má každej... Z toho bych nebyla nervózní.

Gerda
No, rozdám psy a můžu jít, že.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:35
- Nahlásit

Gerda
ja faktory nemam zadny, jen ze jsem zena a obccas trochu kourim. a stejne zapominam jak hovado!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:36
- Nahlásit

impact
no ale co ty okna z ty doby pred spanim???

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:36
- Nahlásit

impact
a jdeš k neurologovi? Máš aspoň představu, co ti budou dělat?

zuzanarosakova
ja faktory nemam zadny
jen jsi na ně zapomněla.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:39
- Nahlásit

Gerda
jen jsi na ně zapomněla.

vole! musim jit makat

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
To je podle mě nějaká fáze před spánkem.. Myslíš si, žes ještě nespala, ale už jsi napůl spala.

Gerda
jj, k neuroložce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
přivezeš mi prosím pohled a korálky? Sbírám je, z Tunisu ještě nemám - prosííííííííííííím

<< 1 ... 6372 . 6373 . 6374 . 6375 . 6376 . 6377 . 6378 . 6379 . 6380 . 6381 . 6382 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání