| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:48
- Nahlásit
Gerda
To je prave ten nejvetsi problem, jsme v nealkoholickym hotelu! doufam, ze na letisti chlast mit aspon budou!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 21:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
božínku kam to jezdíš! Máš strašný zaměstnání! )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:00
- Nahlásit
Hajinky bucinky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:00
- Nahlásit
Gerda
No je to hrozny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:02
- Nahlásit
uš zase chlastáte? makrel a adydaska tady úpa zkazily morálku
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:06
- Nahlásit
Biluška
Poslední dobou jsem dokonce zjistila, že zapomínám děj filmu, který jsem viděla třá nedávno. Mášenek přísahá, že jsme se na to dívali spolu a já to fakt vidím poprvé . Prý přepracování . Zkusila jsem zpomalit, ale moc to nezabralo...spíš naopak. Při pomalým tempu víc věcí neudělám, tím pádem si víc musím pamatovat, že mám něco udělat a víc toho zapomenu....
to mám vodjagživa. Manžel říká, tenhle film jsme viděli, byli jsme na něm a já říkám, to jsi byl s jinou. Jsem taky dementní?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:07
- Nahlásit
Co představuje 100%? Co to vlastně znamená, když někdo poví, že
je něco potřeba udělat na VÍC než 100%? Už jste se i vy někdy zamysleli nad touto otázkou a hlavně nad těmi, kteří o sobě hrdě prohlašují, že dávají ze sebe víc než 100 %? Každý z nás se alespoň jednou v životě střetnul se slibem, že když uděláte to a to, nebo se přihlásíte tam a tam, dostanete víc než 100%. A co například takových 131%? Je to dost, nebo třeba hned 150%? Zamyslíme se nad věcí logicky. Pro správnou orientaci si vezmeme na pomoc starou dobrou matematiku, která nám spolehlivě pomůže přesně vysvětlit, co vlastně v životě představuje ubohých a uznávaných 100%.
Když písmena abecedy:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
přepíšeme na čísla:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Potom:
P-O-S-T-O-J = 16 + 15 + 19 + 20 + 15 + 10 = 95%
P-O-Z-N-A-N-I = 16 + 15 + 26 + 14 + 1 + 14 + 9 = 95%
Ale:
T-V-R-D-A-P-R-A-C-E = 20 + 22 + 18 + 4 + 1 + 16 + 18 + 1 + 3 + 5= 104%!
Jenže pozor:
V-E-L-K-E-H-O-V-N-O = 22 + 5 + 12 + 13 + 5 + 8 + 15 + 22 + 14 + 15 = 131%!
A nepřekonatelné:
L-E-Z-E-N-I-D-O-P-R-D-E-L-E = 12 + 5 + 26 + 5 + 14 + 9 + 4 + 15 + 16 +18 + 4 + 5 + 12 + 5 = 150%!
Z uvedených výpočtů můžeme s matematickou přesností vyvodit závěr, že se správným postojem se dostanete úctyhodně daleko. Když dosáhnete poznání budete na tom přibližně stejně, a když budete celý život tvrdě pracovat k cíli se přiblížíte ještě víc. Avšak nic a nikdo nepřekoná ty, kteří dělají v životě velké hovno, a když k tomu přidáte ještě lezení do prdele, z vrcholu žebříčku vás už nikdo, nikdy nesundá!
Na 150%!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:11
- Nahlásit
danajasano co to je?,jste se upa zblaznila ted mam premejslet jo???no to ani nahodou!bo me desne boli zlucnik!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:13
- Nahlásit
nemethova5
bo me desne boli zlucnik!
lity, lity
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:14
- Nahlásit
danajasa
Buď v klidu. Ty jsi asi bez práce, takže jsi bez peněz, z toho stresovaná, ale jinak v klidu, neb Tě nikdo z práce nesere. Já práci mám, ale peníze z nich nemůžu vyrazit a ještě mě, kurva, serou tak, že už se mi z toho dneska udělalo fakt špatně, málem jsem přejela chodce a pak jsem jela jinam, protože jsem se prostě zapomněla při telefonování.
A hledám si jiné klienty, jenže nikde nic není. Ovšem zadarmo se můžu válet doma, peníze nemít taky, ale nebejt permanentně nasíraná.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:19 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Vlčáčková
Eště mi jedna práce zbyla,ale taky neplatěj páč chodit do dvou prací zadarmo mi přišlo děsně zbytečný a nákladný na dopravu Včíl sem dokoukla pohádku vzali se a pokud neumřeli blablablááá no co už mi zbejvá tak zejtra du voblizovat ropuchy dyž nic tak budu aspon sjetá a třá toho princa uvidím jo a půl králofství a vousy mi nevadí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:24
- Nahlásit
danajasapresne,upa zbytecny delat zadara to asi nikdo,pani nezoufejte bude lip.
kejtlindiky,no je mi trochu lip,uz vim po cem to mam,po maku!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:27
- Nahlásit
danajasa
No, tak mě už připadá zbytečné chodit kamkoliv. Dneska jsem se fakt tak nasrala, že mi snad rupla céfka, protože mě zase začalo bolet za levým okem a oko mě bolí ještě teď!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
Cože my chtěli jet do Tuniska v létě na dovolenou, už to máme skoro objednané.
Jaká válka .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:33
- Nahlásit
tak se pomalu přesunu do postele,kouknu na spajčboba a ráno hurá pro noviny
jenda dorazí bůh ví kdy,bo danilele jede vlak až v 5 ráno,takže dřív nedorazí ani omylem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:35
- Nahlásit
nemethova5
pani nezoufejte bude lip
No minimálně v ůnoru páč si du hajnout s kolenem do narkozy se konečně vyspím normálně se dement se těším Vlčáčková
že mi snad rupla céfka,
Šíš opatrně sou z toho děsný modřiny
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:38
- Nahlásit
danajasa
Tak v těch vlasech to vidět nebude.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:40
- Nahlásit
Martinna
Jsou tu demonstrace proti nezamestanosti, ale do leta to určutě vyřešej, to by byli sami proti sobě, dyk z turistickyho ruchu žijou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:44
- Nahlásit
Vlčáčková
vlasech to vidět nebude.
No v nejhorším sem mrkla ted na mladší o pár let a říkali,že ůpa novej ksicht(včetně zubu víček a krku)vyšel cca29tis plis náký drobný,tak dyby to nák víc povolilo šance je dycky,já sem právě zírala,že uříznout vrchní víka stojí 8tic no tak už abych začla šetřit páč mě z pakoně třá jednou vypadnou oči z důlku
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
No to teda doufám, zrovna tento týden jsme už našli zájezd co by se nám líbíl a ty teď příjdeš s nějakou válkou .
Tak na sebe dávej pozor a dobře doleť domů.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:53
- Nahlásit
Martinna
Dik, to urcite dame v pohode
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:54
- Nahlásit
danajasa
Kolik stojí uříznutí podbradku???????????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:54
- Nahlásit
danajasa
pravda pravda bohužel
Jinak pani, furt na vás myslim, ale prej jsou teď všichni někde pryč na střežení nějakých muničáků a muš mi tvrdí, že tam nikdo není. Já si jako dost dobře nedokážu představit, že je na celým útvaru jen on, jeho cca 3 podřízení a velitel
ale denně ho tím prudím, tak on se snad začne snažit a někoho splaší, kdo bude schopen podat adekvátní odpoveď
Teda je tam psovod jednoho z tech pakoňů, ale jeho kecy nikoho nezajímaj,páč je má strašně blbý a hlavně od té doby co se s mým mušem "bavili" o čemsi co to pako (jako ne můj muš) nazval "užitnou hodnotou" NO a AD, kdy prý teda argentina dle něj žádnou nemá (on mimochodem chová čivavy, tak ty ji maj asi větší ), tak od té doby spolu nijak zvlášť nemluví
Přesněji řečeno ten psovod nemluví s mým mušem, on nemá rád lidi, kteří jsou schopni argumentovat
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:02
- Nahlásit
Eldoguero
Nevadí kdo si počká ten se dočká,my ted máme ten novej svičák a vypadá to na docela gut vedůcího mynule mi řek že tak z fleku mi žádnou radu nedá páč to zvíře musí napřed prokouknout,že každej psůch má svoje a nende napasovat do šablonky nu smekám hučku Vlčáčkovápodbradku
No netuchám,ale bude to mín než dělali tu pani dneska a na té se vyřádily za těch 29litrů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:17
- Nahlásit
danajasa
Aha. No, škoda, mohla jsem si hned udělat obrázek...
Hele, dnes mi napsal na webstránky mladý Ital, že prý "We should collaborate in the future"...!!!
Se teda těším, no...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:30
- Nahlásit
cus uz spite?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Sem to pracně vlomila do překladače,nu to se dá vyložit všelijak Ovšem jak říkal můj bejvalej byl na mě moc chytrej teda-je potřeba si všecko ihned říkat páč dyž na to přídu až v70letech bude mi to na hovno!No a na to chudák dojel Teda žije si ve svém vysokém iq dál ovšm už taky došel na to že zas nemusí vědět všecko a od všech Šíš asi ten liguere vynechám
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:31
- Nahlásit
Vlčáčková
simte na FB je nejake info, ze o pidana co je v utulku 8 let je zajem. To je fakt? Jsem nepochopila jestli je to ironie nebo fakt.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ja nespim
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:34
- Nahlásit