| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:55
- Nahlásit
a jak je uživí, těch 7 dětí
makrelTo byste zírala koli se dá dyž víte jak vytřískat ze státní kasy ona je má na dálku
Né má je jako půlroční miminka a ted už mají okolo 11let teda,ale opravdu nevěřila sem tomu určitě výchova a z části opravdu mentalita geny sou fak zlatý,naopak tady má jedna holka černoušky a tam je vidět ty geny ve dvou letech je nemohla sundat z prolejzaček na hrišti prostě živý a děsně šplhací dítka jako slušně vychované,ale prostě temperamentem ůpa jinde neš okolní pz
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Ohledně pézetek, nesnáším názor, že ženská má mít pézetko Spoustu matek ze školky bych zabila, když vidím, že školku a posléze školu maj jako odkladiště dětí, který je doma otravujou
Baico
nebuj peču tvarohovej koláč. A mám hádejte co kempingový stolek a vemu si i židlu a dorazí i Akyháky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:57
- Nahlásit
Maky a Trix
a pak si klidně kromě psa z útulku adoptuju z útulku i děcko.
To bysem si hodně rozmyslela paní S nima mám docela hodně co do činění a geny sou prostě geny, to nepřevychováš
Akorát jednu ženskou tady u nás obdivuju. Má tři vlastní děcka (už dospělý) a jak jí vylítli z hnízda tak si vzala do pěstounské péče čtyři malý romulusy. Smekám před ní, páč takhle vycepovaný a vycvičený děcka jinde neuvidíte . Ale zatím jsou pořád malý, otázkou je jak přežijí pubertu a dospělost, až ty geny začnou přerážet tu výchovu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:59
- Nahlásit
Biluška
hm... tak nic, no, holt na můj hrob budou chodit akorát chcát čokle.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:02
- Nahlásit
danajasaopakujte si -Zlatý prasátka zlatý prasátka páč nic inýho dělat nemůžete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:03
- Nahlásit
Děcka nazdar, už sme vyvenčené, maryje byla označena za hodného psíka, neb jsme se přidružili ke skupině malopsů, co choděj v půl osmé, štěnce si hráli, rozára je všechny zašlapala do země, neb nechápe, že je 15x větší než všichni, tak jí byl přidělen na hraní pudl, maryje a jena malá bišonka, co si maryji oblíbila, seděli u nás v kruhu, kde jsme s venčiteli kouřili. Pak byl ohňostroj, pak zase skončil.
Hele děcka, dorazila už ta adidaska? Je to tam nějaký vyhuštěný, sem jí psala sms, jesi žije, ale neodpovídá...třá tam sou jako rukojmí....
Co se harantůch tejče, já je mám ráda, mám ráda ty haranty mejch kamarádek, mám některý i zakmotřený, mám je ráda hlavně když si je můžu pučit jen na kravinky, když je můžu kdykoli vrátit, když už mě nebavěj, hlavně mi přijde fajn, že za ně nemusim mít zodpovědnost a nemusim mít o ně strach, aby se jim nic nestalo, aby se dožili nějaký dospělostě a byli z nich dobrý čéci. Takže já se budu tetit, kmotřit, dyš to na mě jenoho krásného dne příde (a to už bude pozdě samozřejmě), vemu is nějaký děcko z útulku. Ale už velký, s těma malejma je starostí - strašně moc. Dnes skoro onlajn rodila naše kolegyně, má děcko-holku, 15 min po porodu už sme jí všichni viděli ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:05
- Nahlásit
Maky a Trix
Eskymáček inuita by se vám nelíbil?Nebo křováček majinkej?budou chodit akorát chcát čokle.
No to vám nezaručí ani dítě vlastní to se eště furt můžete stát celebritou a vedle Máchy vám tam dycky někdo svíčku zapálí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:07
- Nahlásit
Alexa
nebuj peču tvarohovej koláč. A mám hádejte co kempingový stolek a vemu si i židlu a dorazí i Akyháky
Jupí! Bude velkosetkání! Stolek je fajn, dáme si na něj kafe - mám vzít hrníčky?
My tam budem s Atuš od 12, půjdeme ještě na malou procházku před bráněním.
Jo a pozorte, Atuš vymyslela, že pojedem do ádršpachu, budeme tam v chatkách, budem se tam procházet. Tak si rozmyslete, kdo chcete jet taky.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:14
- Nahlásit
Gerda
do adršpachu klidně pojedu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:18
- Nahlásit
Gerda
a můžu se adoptovat třeba hodně velký děcko? třeba 18?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:26
- Nahlásit
makrel
a můžu se adoptovat třeba hodně velký děcko? třeba 18?
Můžeš, ale to už vůbec nevychováš
Jdu se svalit, hají buci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:27
- Nahlásit
Biluška
však stačí, když se o mě bude na stará kolena starat, ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:29
- Nahlásit
makrel
třeba 18?
To už nejde reklamovat u výrobce,ale furt můžete sbalit muše už z hotovým a přisvojit si zásluhy za převýchovu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:31
- Nahlásit
danajasapani jedna krysa je uz za duhovym mostem!a nasla jsem tam malinkatou mysku,ktera se krcila v rohu!jsem si ji fotla,pak jednmou bagristovy prebehla pres nohy ven to byl rachot jsem se v zivote jeste tak nenasmala,jinak krysenka je pred dverma do kanclu,jako spravna kocka jsem ji tam odnesla!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:33
- Nahlásit
Maky a Trix
do adršpachu klidně pojedu.
bezva, bude to pěkný výlet!
makrel
můžu se adoptovat třeba hodně velký děcko? třeba 18?
můžeš, ale nesmí mít větší sílu než ty, abys mu vysvětlila, že sis ho neadoptovala prot, abys mu mohla dávat nějaký peníze, ale jen pro dobrej pocit ze stáří.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:34
- Nahlásit
nemethova5
spravna kocka jsem ji tam odnesla!
Gratuluji
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:38
- Nahlásit
Gerda
mít větší sílu než ty,
Šíš a od čeho máme traverzy? Mimochodem onehdá sem slíbila muší že ho odvezu z oslavy domů a nějak nechtěl jít(cca půl až třičvrtě hodiny jo) tak sem bez přemejšlení křikla-sakra dopij a pod už nebo du do auta pro traverzu.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:38
- Nahlásit
nemethova5
spravna kocka jsem ji tam odnesla!
šikula
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:43
- Nahlásit
danajasa
BrendaBenjijako jak jich bude vic tak mu je tam naskladam jako zajice na hone do rady,aby si blbec uvedomil,ze se mnou taky neni sranda jak si mysli!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:45
- Nahlásit
danajasa
a víte, že traverzace má přijít bez varování? Aby bylo překvapení o to větší....
Jinak děcka my dem ráno na prochajdu do léza, potom s Atušákovejma, potom bránění a potom odpočinek a potom jedem ke koním Ale MAřku s sebou nevemu, bo jedem zapíjet Keníčka....no, zapíjet, jedu autem, tak naštěstí pít nemusim. Ale kámoška, co jí vezu, se asi zmaže chuděra.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:50
- Nahlásit
Gerda
ježiš jak to všechno stihneš Za Keníka si dejte jednu za mě, já nemohu
Já zítra budu jen stáááášně chytrá ze semináře kinekologickýho:-DDDDD
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:52
- Nahlásit
Gerda
Vyste jak já furt všecky vozím,že ani nemám kdy se vopít,tož pevný nerf přeju. Ináč tady je bahna po kolena a fur tu někdo lozí ti lidi sou ůpa dementní,pakůn furt řve(šikovný hafik)a ti blbci pak neví kudy z bahna ven tipuji na bezdomáče páč nemrzne tak vylezli něco štípnout už se rojí to zas bude noc
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
jistě pani, neserte se s nima:-DDDD úspěšný lov
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
BrendaBenji
ježiš jak to všechno stihneš
v osm do lesa, do desíti být vyvenčený. V jedenáct se odebrat na místo srazu, volné aktivity (budu česat čokle), sraz až večer v půl osmé na odjezd do stáje.
Za Keníka si dejte jednu za mě, já nemohu
já tak nemohu, díky moc, dá si ta káímoška i za tebe i za mě, asi bude nebohá blinkat.
Na jakej deš kinekologickej seminář???????
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:55
- Nahlásit
Gerda
chuděra, se asi ožere co ((
Tak to jo to stihneš
Přijede k nám na psičák pan Vácha a bude nám povídat chytré věci URL
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:59
- Nahlásit
danajasa
Ináč tady je bahna po kolena
Tady taky..............
no vždyť já už to psala ráno, že další žumpaoděf by měl bý ty holinky do pasu:-DDD
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 21:59
- Nahlásit
Dobré večír, nějako se mi nechce spát. Asi působí kafe nebo co.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 22:02
- Nahlásit
BrendaBenjidekuju,srat se snema a ani mazat neminim,maji smulu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 22:04
- Nahlásit
BrendaBenji
jéééé Zásmuky! Tam jsem se málem nabourala do rohového domku, co je neustále na prodej, už velmi dlouho, stojí přímo na konci zatáčky z náměstí tak blbě, že kdo je jen trošku ožralej nebo slepej, musí do něj zákonitě nabourat. No jo pani, vy budete teťkanc děsně sdělaná krs míčky...budeš nám to pak vyprávět? Anebo to děláš jen proto, že nebudeš mít vestu? ))))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 22:11 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Gerda
klíďo vám to budu vyprávět ))) Jistě že krs vestu musim to nějak dohonit Já bych jí i chtěla i když jednu mám, ale nějak se mi prachůch nedostává. V práci platí jak když neplatí, čubka na operaci, BBščeněti taky nebude asi stačit psí pelech, takže vesta je velikej přepych. Ale další tríčo či mikču určo chcu. Ty předešlý jsem nějak zazdila, hlavně tílko mě mooooc mrzí
|