Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6390 . 6391 . 6392 . 6393 . 6394 . 6395 . 6396 . 6397 . 6398 . 6399 . 6400 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 22:18
- Nahlásit

Gerda
do tohohle domku bouráš?

loni se tu stala strašlivá bouračka. Kamion jel jako od Prahy a řidič dostal infarkt a v tom jedoucím autě umřel a to auto jelo krs tu první velkou zatáčku rovně a vjelo do jednoho domu lidem do kuchyně. Naštěstí tam nikdo nebyl. Ale zničil cestou spoustu aut a tak. Docela hnus.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 22:40
- Nahlásit

BrendaBenji
tílko ještě mám, zbylo mi pět kousků, který byly určený k vrácení, ale pani se už vůbec neozvala, takže jí dám ještě čas a když se neozve, rozdám i tyhle "reklamační". Ten domek z týhle strany nepooznávám, jen cestou z náměstí, v zatáčce, na konci zásmuk stál, dole na tý dlážděný cestě, podle něj jsem poznávala, že už brzy budeme na správné cestě do žleb )) Prostě stojí tak kreténsky, že je to fak o strach. Byl na prodej děsně dlouho, ale je taky fakt, že už jsem kolem min čtyři roky nejela.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 22:52
- Nahlásit

Gerda
tílko ještě mám Tak jestli máš nějaký menší kus tak ho beru))

jojo to je asi ten dům, je na prodej už zase Ale tu hlavní silnici krs Zásmuky už máme normál asfaltovou a ne z těch hroznejch kostek

Tak až zase někdy pojedeš kolem tak dej vědět

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 23:03
- Nahlásit

Tak sem byla chvilku brát bahenní koupel prej je to děsně dobrý na plet a klouby Taky sem zjistila,že někde vyhrožují utracením bosíka pokud si ho okamžitě někdo neveme,což je mocinky smutné ovšem proč nedokážou zbudovati kotec(dyž teda utíká a u toho vožírá kolemdoucí)to nechápuKaždopádně sem mrkla i k modrejm já poslední dobou nějak přestávám chápat bože dyž už nic tak si někteří mohli aspon přečíst Dášenku já jim to tam snad napíšu jako doporučenou četbu KAREL ČAPEK DÁŠENKA a pak teprf RD1 RD2

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 23:05
- Nahlásit

BrendaBenji
tílka jsou dost elastická, mám tam XL velikosti, u tílka bych to až jako velkej problém neviděla, můžeš pod to mít klidně tričko, kdyby ti to bylo velký moc. Ty kostky byly šílený, to j dobře, že už máte asfalt )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 23:07
- Nahlásit

Jdu hají buci, dobrou pipky.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 23:16 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

danajasa
když jseš přez ty bosíky.....u nás na psičáku byl jeden strašně krásnej a velikej. Takovej flekatej (harlekýn se tomu říká?) a ten teďko byl na vyšetření jelikož nějakej jeho surozenec umřel a zjistilo se, že má dvojnásobný srdce, než je normál, takže taky umře(( A to je mu asi tak dva a půl roku(((

Dobrou dámy, jdu se vychrápnout na to zítřejší vzdělávání. Večer podám hlásání

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 23:26
- Nahlásit

Brýtro dámy.
Koukám, že než jsem si zchrupla, tak tady je to 50 stran o PZ!

Baysha
Símtě, na chlapovi nezáleží, důležitý je děcko. Tak nad ním moc nemedituj, chlapi nemají rozum do padesátky a někteří ani potom ne. Vezmeš si stejně starýho a ten po 40 chytí druhou mízu a co??? Budeš stejně sama. A jako děcko se jich taky chová většina. Fakt bych řekla, že se starším by sis nepomohla, spíše naopak, páč jim od 20 let klesá potence, takže si člověk pak už ani neužije.

all
Mít parchantíky je normální, je to prostě příroda. Sice nejlepší antikoncepcí jsou děti kamarádů, ale mít svoje není špatný To člověk pozná, když je pak nemá a je starej a mít je už nebude.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 23:34 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

má dvojnásobný srdce, než je normál, takže taky umře
BrendaBenji
To by měl vydržet dvakrát tolik né? Teda sou chvíle kdy si říkám že pakůn je beštibeštija ale zaplat za ty dary zdravý i když malinko vošklivý a mě daj řád myšího kožíšku jednou hned po řádu železných nervů a traverzy zlaté TO JE NÁPAD-SOUTĚŽNÍ KLÁNÍ VO ZLATOU TRAVERZU zorganizujte to něgdo

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 07:44
- Nahlásit

Jak to že chrápete???????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 08:41
- Nahlásit

makrel
Já nechrápu, debahňuju barák a čokly .přemýšlím jak debahnit zahradu rozrytou od koně jak tankodrom. Fakt doslova rozrytou, gdyby tudy prošlo stádo divočáků tak to nemůže vypadat hůř

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 09:39
- Nahlásit

čau žumpo, událo se něco poctatnýho vot fčéra?
mám vlasy asi 2 cm po celý hlavě+ melír a vypadá to dokonale, i Martinovi se to líbí-muši, preferuje krátký vlasy u ženský.
Fčéra sme málem utopili auto v potoce, sme byli u kamarádky a potok, kde není vůbec proud, v létě se tam rádi ráchaj jezefci a co je asi tak 2 metry pod mostkem, tak ještě nikdy to tak nebylo, ale voda se valila přes mostek-asi 40 cm a proud jak kráva, fakt to byla řeka, ale auta před náma to přejížděli-lehčí auta, no pravda ten fiat před náma, měl dost potíže, tak jsme to přefrčeli taky tam i zpátky, cestou zpátky to ještě o trošku stouplo a hučelo až ke kamarádky baráku-já v sobě teda měla půllitr vodky, nebyla sem nalitá ale měla jsem trochu náladu-řídil muš, takže jsem nic moc neřešila, ale u toho potoka jsem fakt zcela vystřízivěla, to se bál přeject i muš uš

impact
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 09:58
- Nahlásit

Ta jo, fčil mi volala kámoška, že jedou do Brna odspod a že našli u cesty v příkopě sraženýho psa, prý má i obojek a známku a nevěděla, co má dělat. Tož jsem jí nakukala, ať zavolá 156, že jí to chytí nejbližší eMPé a ať jim nakuká, že je polosraženej a motá se kolem cesty, ať přijedou a až dojedou, tak že upad to té příkopy. Tož doufám, že se zadaří.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:03
- Nahlásit

impact
no to nevím, nespoléhala bych na to, že se přetrhnout a hned tam pojedou

impact
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:05
- Nahlásit

makrel
No, já jí řikala, ať jim tvdrí, že se mu musej auta vyhejbat a tak. Na 156 by se to mělo i nahrávat, tak doufám, že se leknou, že se třá stane nehoda a pak to bude na ně.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:06
- Nahlásit

impact
snad jo, ne že ho tam nechají celý den.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:10
- Nahlásit

Já jsem loni v zimě volala MP když jsem jela autem a pobíhal po cestě zmatený a vyděšený pes. Přijeli za chviličku... Pes mezitím zdrhl směrem k dálnici (nedohonila jsem ho) a neobtěžovali se ho ani hledat. Ale přijeli hned, ptž jsem řekla, že na ně budu čekat.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:12
- Nahlásit

pawLINka
Taky jsem jí říkala, ať na ně počká, pokud to půjde.. Tenhleten, podle toho, co říkala, už neuteče.

makrel
Uvidíme. Jak na sfiňu maj vymlácený mobily. Což je taky nápad. Vydat se na cesty bez mobilu. Tak snad mi večer daj vědět. Chtěla jsem i kdyžtak plemeno a číslo známky, jestli ho někde někdo nehledá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:33
- Nahlásit

Čus pipky, už sme doma z dvouhodinovky v lese, pejscijové pěkně hopsali a běhali a tak, za chvilku jedem na další prochajdu s Atušovejma a pak na bránění, doufám, že to maryje přežije, nechám jí už na bránění odpočívat, budu česat. Jak se máte?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:58
- Nahlásit

Gerda
Zdar.
No já se tedy mám na hovno. Nějak mi došly baterky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 11:45
- Nahlásit

Gde ste fšichni? Ste se utopili v bahně, nebo co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 11:52
- Nahlásit

čus kreténi,jedu za chváli taky anbránění a sem teda udělala kuláč dyš bajková je paličova céra)))) bohužel fskas vot aleksy sem si přečetla aš ted bo jinak bych se na to vyflákla.-((((

co ten sraženej pes??????????????????????????????????? žádám ympakta vo report!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 11:52
- Nahlásit

Biluška
já snídaňoobjedvám, muš spravuje kliky a vypínač, pudeme s čoklama asi ven

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
jakej sraženej pes?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 11:58
- Nahlásit

kejtlin
jakej sraženej pes?
viz ympakt na předešlý strně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:07
- Nahlásit

BrendaBenji
Přijede k nám na psičák pan Vácha a bude nám povídat chytré věc

u nás byl taky a bylo to supr

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 13:01
- Nahlásit

Zdáár potřebuju velmi ODBORNOU RADU OD ŽUMPY-zhasla sem na dvoře zavřela dveře,do hodky bylo rozsvícené a otevřené taktéž dveře od půdy zhasla zamkla a zas bylo rožlý a otevřený a ted k jádru pak šel muž přiložit a pakůn na něho velice zle vyjel pokud by chodil někdo cizí po domě MŮŽE SE PES AKTIVOVAT DO VRAŽDÍCÍHO MODU A PAK SE SPLÉST?Páč inak na nás a na sousedy neštěká skáče a vrtí v opačném případě tady STRAŠÍ (dneska dám alarm na vchodový dveře páč pakůn je na dvoře z opačné strany domu)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 13:19
- Nahlásit

FŠEM
TAK TERMÍN NA LVT V MLÉKOJEDECH JSEM ZAMLUVILA 1.8.-5.8. A PŘEDSEDA MI TO POTVRDIL, TERMÍN MNOU PŮVODNĚ ZAMLUVENÝ JE OPRAVDU OBSAZEN PRO POLICII PODĚBRADY

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 13:22
- Nahlásit

danajasa
jestli bylo šero tak se klidně splést mohl

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 13:47
- Nahlásit

danajasa
asi byl u vás na návštěvě Kvjetoš . Na podzim byl u Kejtlin...asi objíždí celou žumpu. Takový frojndšaftbezůcht

<< 1 ... 6390 . 6391 . 6392 . 6393 . 6394 . 6395 . 6396 . 6397 . 6398 . 6399 . 6400 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání