| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 13:49
- Nahlásit
all Ozvala se někomu ta Rosáková?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 13:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Právě jsem si na ni taky vzpoměla . Sem zahlídla něco o padesáti mrtvých v Tunisku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Biluška
Sem zahlídla něco o padesáti mrtvých v Tunisku
ty woe já to taky viděla, ale nedošlo mi, že je tam, tak jsem nekoukala na podrobnosti
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:03
- Nahlásit
Biluška kejtlin To byli vězni.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:11
- Nahlásit
Vlčáčková
To byli vězni.
No dobře, ale poznají tunisani rozdíl mezi vězněm a modelkou co má apsťák páč byla v nonalkoholickým hotelu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:24
- Nahlásit
Vlčáčková
To byli vězni.
aspoň, že tak
Biluška
myslím, že jejich sorta je nějak chráněná nebo ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:25 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška To za A. A za B je otázka, jestli se bezbožní psi mezitím nemohli dostat do toho kriminálu.
kejtlin
myslím, že jejich sorta je nějak chráněná nebo ne?
JO, do doby, než se jim demonstrativně před TV uřežou hlavy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Alibaba je z Tunisu ne? Tak další varianta je, se sem schovala celá jeho rodina a Adidaska včil nesmí do žumpy páč jí mění ymprýting. Meje nádobí, peče bábofky a spí u mužových nohou. Nebo tak něco
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:41
- Nahlásit
Biluška
Ano, tenhle Alibaba je z Tunisu. Nebo že by musela trávit celé dny v mešitě?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:55 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Biluška
Vlčáčková
Co sem teď četla, tak jsou tam sociální a ne náboženské nepokoje (zatím...), byl vyhlášen vyjímečný stav, obklíčeno mezinárodní letiště a uzavřen celý vzdušný prostor. Prezident utekl ze země.
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/222372-v-tun isku-vyhlasili-vyjimecny-stav-prezident-uprchl-ze- zeme.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 14:59
- Nahlásit
POhan podle nich je nepřítel vždy, prostě z podstaty není člověk, páč nevěří na Alláha.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Ať se tam mezi sebou skrz Alácha třá pozabíjí, to je mi jedno, ale ať nám vrátí Adidasku
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:22 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková
POhan podle nich je nepřítel vždy, prostě z podstaty není člověk, páč nevěří na Alláha.
Ne všichni muslimové jsou fanatici (stejně jako někteří křesťani a židi, edit.: a ateisti...). V Tunisu, kterej žije hlavně z turistického ruchu je trochu jiná situace než třeba v Afganistánu... Těch soc. nepokojů a situace můžou ale samozřejmě zneužít různý militantní skupiny.
Známá, umanutá a samostatná ženská, si vzala Afgánce. Jsou spolu už několik let střídavě tady a tam. Nikdy to nebyla, a ani po svatbě se z ní nestala, pokorná submisivní slepička. Klape jim to.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:25
- Nahlásit
Tak scéna to prý byla slušná. Pes měl známku obce kousek odtamaď, tož ho nakonec policajti naložili a odvezli tam, že ho předaj majiteli. Sice z něj crčela kref a dojeli až po hodině a půl , ale nakonec ho odvezli.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:28
- Nahlásit
impact
Přežil to ten pes?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:33
- Nahlásit
Jo, byl prý relativně v pohodě. V pondělí bude kámoška volat na ten městskej úřad, jak se to dořešilo..
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:34
- Nahlásit
impact
Jo, byl prý relativně v pohodě.
Tak snad to dobře dopadne...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:48
- Nahlásit
impact
Tak scéna to prý byla slušná. Pes měl známku obce kousek odtamaď, tož ho nakonec policajti naložili a odvezli tam, že ho předaj majiteli. Sice z něj crčela kref a dojeli až po hodině a půl , ale nakonec ho odvezli.
A to ať jsou eště rádi, nás poslali do prdele i policajti, i zaměstnankyně útulku, ta eště v blbýma kecama. Jediné normální měšťáky tady mají v kromclu bych řekla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 15:53
- Nahlásit
Nebude v Adšpachu moc lidijůch??? My tam byli a je to makakr i mimo sézónu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 16:31
- Nahlásit
Jasně, že ne všichni. Ale blbů se tam najde pořád dost a je otázka, na koho natrefíš. Já si například taky pochvalovala Egypt, ale fakt je, že jsou tam vojáci se samopaly na každým rohu, takže jsou turisti relativně v bezpečí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 16:51
- Nahlásit
Nazdar pipky, už se debordelizujeme z bránění, udělali sme si opravdickej piknik se stolkem, guláčema, kafema, přijelo děsně moc lidůch, Atuš má novýho psa, Bůch zase vyrostl, Nanynka zase furt řvala, Bajko už řval taky, Dagmara Buřtíková taky řvala, Atík řval taky a pak kous matesa, Maryje se málem poblila z toho množství uřvaných psů, jelikoš uš byla oprocháskovaná, zavřeli sme jí k Atuš do auta k miminovi. Přijela aji Aleksa a Akyháky, Ghianika, přeceda se Sametovým čumáčkem, Terka s krysama, policajti a poseronisko a Žaneta s vlčákama a Jiřík v žumpa mykyně )) a eště strašně moc lidí, kerý vůůůbec neznám. Měla sem psí kadeřnictví, Atikoj sme udělali culíček. Byl s ním ještě mnohem rostomilejší než bez něj. Ouplnej sibiřskej ďábel. Atuš už nechtěla česat Bůcha, neboť vypadal, že bude celej světlonce žlutej. Nána se chtěla česat a chvíli neštěkala. Harísek se nechtěl česat a ječel. Bajko se nechtěl česat, ale Bajko řekla, že by měl, tak se česal. Maryje se strašně moc chtěla česat, ale moc toho z ní už nešlo, tak byla smutná. Jiřík chtěl vyčesat Dagmaru, ale zas nenašel nikoho, kdo by jí česat chtěl. Přeceda nechtěl vyčesat Sametový čumáček a neměl ani sponku. Mates chtěl vyčesat Šéfíka, ale ten rozhodně nechtěl. Kadeřnictví od nynějška bude probíhat při obranách za peníze, neboť je správný čas, kdy mají být pejsci česáni. Zavedeme to tak, že neučesaný pejsek nesmí na plac. Z toho množství srsti, co po nás zbyla, si postaví hnízdo všichni kormoráni ze z plzně. Nejhezčí srst má Máňa, neboť je nejkrásnější. Nyní peru, jím, odpočívám a za chvíli jedem ku koním. Mařena už ale nejede, sem se rozhodla. Jak se máte, jelita?
PS: Hele s tou adidaskou je to divný, neodepsala na zprávu vůbec...
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 16:52
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale blbů se tam najde pořád dost a je otázka, na koho natrefíš.
No jasně, navíc zdivočelej nasranej dav je nebezpečnej všem, co s ním nejdou. Kdekoliv...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:05
- Nahlásit
čus taky ste tak špinavý jako my??? Bránění se nám nějak rozrůstá,béme muset dát va vrata kasičku! taghle tam leze děsně lidůch!!!
ympakt
tak aspon že ten pesan přežil,snad to dá.. dyby ne,můžem ho přihodit k těm rosteklejm kočkám do batohu.
čuuus,jaxe vám bydlí? ))
GDE JE TA ADYDASKA????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:12
- Nahlásit
davidkova renata
GDE JE TA ADYDASKA????
už psala na FB, takže žije, neni mrtvá v africe.
Dneska sme měli bezvadňáckej den, že? Zejtra berem toho malýho šmejda do Zlovsi s sebou, doufám, že tam bude to bokséří mimino, aby se mohli zmlátit spolu. Anebo si s sebou pučíme Sisinu od Aleksy, co?
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
davidkova renata
čuuus,jaxe vám bydlí?
Bezva , i když teda začátek byl dost divokej.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_10869_152.html#11
Naštěstí všichni psové stěhování přežili v pohodě. Největší strach jsem měla o Toničku a Hipíka. Jejich pelíšky pryč, cizí lidi, krabice, zima.. ale zvládli to, Tonička úplně v klidu, Hipík řval na celej barák a málem urval radiátor, ke kterýmu jsem ho asi na hodinu přivázala, ale nakonec dobrý...
Nejvíc vyděšená byla Žofka, kousla mě. Teď už je ok a napravuje co může. Musela jsem ale skombinovat uklidňování s ignorací a vydusením, což byl trochu ořech, ale už je líp .
Hipík s Toničkou ožili, Tonička už zase číhá a skáče ze zálohy . Rozinka se snažila "přibalit" do jakékoli připravené krabice, aby se na ní nezapomělo , ale zvládla to nakonec výborně a bez vyšilování .
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:27
- Nahlásit
čau blbouni. Vzkazuju Gerdě, že mám stejnej masakrováček, byla na něm cena 500, muž mi ho chtěl koupit a když ho platil, slečna nám řekla jen o
350. ))) tak ho máme velmi velmi levně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:31
- Nahlásit
Moji psi se stěhují rádi. Berou to jakože "hurá, je nějaká akce! CO BUDE ZA SRANDU???" Navíc se stěhujeme často, páč mezi oficstěhováním jsme ještě hodně jezdili po návštěvách na x dní, a to se stěhuje i počítač, tiskárna a různá zařízení... Takže jak začnu stěhovat, psi valí k autu a snaží se nastoupit, aby nezůstali nepřestěhováni.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Moji psi se stěhují rádi. Berou to jakože "hurá, je nějaká akce! CO BUDE ZA SRANDU???" Navíc se stěhujeme často,
Nojo, tak to jsou tví pejsové v klidu ... Já měla strach, protože Hipík, mimo pár výletů a návstěv za svých 16 let poznal jen původní byt a Tonička taky (navíc děsná kosa a ty mrtvice...). Ale všichni jsou ok .
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:38
- Nahlásit
To je dobře. Oni si zvyknou. Ale je pravda, že jsem měla pár měsíců psiska na zahradě v boudě a to si nezvykli, byli naštvaní a hrozně se jim to tam eklovalo, páč nemají rádi bordel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 17:41
- Nahlásit
Kam ses stěhovala? Na lepší?
Moji psi to taky brali jako srandu největší . Stěhovali jsme to v sestavě. Akéla a Braisy v kufru, obě náhubky a obě přivázané, aby se nemohli porvat. Hessi na klíně jednomu děcku. Lilátko na klíně mě. Puma pod mýma nohama. Nýna nacpaná mezi děckama vzadu. Křeček Ananas a činčila Edward Baltimore I v přepravkách na klíně u druhého děcka. Mezitím vecpaných ještě asi milion krámů . Pikantní bylo, že jsme po cestě měli naložit chůvu a tu už jsme fakt neměli kam posadit . Nakonec si vzala na klín menší děcko, takže seděla chůva, na klíně Pupice a té klíně Hesinka . Naštěstí jsme nejeli daleko
|