| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:07
- Nahlásit
makrelty vole taky o tom premeslim,jako fakt sila mela jsem vam to vsem vyfotit aby jste byli jako v obraze jaky jsou chlapy desny hovada a pak si ty kurvy muzou stezovat ze muj pes pachne a poslu je vsechny smerem do píííí.eee!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:15
- Nahlásit
Zdar, lidé, máte zajímavé rozmnožovací téma.
Já jsem zrovna dnes prožila den se svým tříletým synovcem (poprvé a bez jeho rodičů) a fakt jsem si to užila. Já pézetka nemusím a on byl pro mne do dneška "snesitelnej", po dnešku je prostě "MŮJ". Samozřejmě jsem mu připravila hodnotný program, šel se mnou odevzdat stravenky na sběrné místo, jeli jsme výtahem, šalinou, autobusem a vlakem. Mluví o mně výhradně jako o "tetě Danielce", prostě chytrý děcko.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:17
- Nahlásit
nemethova5
Pani vy furt nechápete chlapskej mozek-pes smrdí tvarůžky voní,hromada bordelu néni bordel,ale organizovaná hromádka věcí kde přesně ví kam sáhnou by vylovili co potřebujou věřte tomu,že dybyste tu krysu trefila a mrtvolku vložila do šuplíku prostě ju posunou aby vytáhli knihu na keré ležela.Jediná šance u chlapa je že se o sebe děsně bojí takže já běžně cituji choroby-z plísní-muž umeje hrnky,z hlodafců-muž nastraží pastičky a vyveze popelnici,z parazitů-muž dal povel k odčervení všech zvířat v domě atd
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:18
- Nahlásit
Baysha
jo to jo, já taky hlavně budu potřebovat nějaký to nosítko na dítě, páč kočár a tři čokle fakt neukočíruju, protože kus musíme jít na vodítku po silnici. A hlídací tety potřebujem úpa mooooc, nedostává se nám babiček, takže tady u nás na vsi mám už skoro pořadník. Myslím, že jestli to se všema klapne, budu se na dítko i těšit ))) Klíďo můžeš vozit Od dubna plánuju nemocenskou, takže teoreticky budu mít čas, tak povenčíme a můžu ti naživo sdělit dojmy:-DDD
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:20
- Nahlásit
danajasajsou to čuuuuráááá.i naklepani jako mam fakt dost asi tu jednu krysu trefim a polozim ji na jejich stolek na satne,no nevim esli by to pomohlo,kdyz jsou to humusacky smradlavy hovada,si myslim,ze by jim to bylo asi jedno!!!!ti rikam nez skoncim,pujdu si na vratnici a tady jim to vse poleju savem hovadum!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:29
- Nahlásit
Takže přátelé bábovka zítra nebude, protože je zvenku černá a vevnitř nedopečená a na jinou už nemám ingredience.
Dostanou jí ráno slepice. Bude jen čaj a kafe. Asi mám blbej imprýnting, co se týká vaření.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:29
- Nahlásit
vse poleju savem hovadum!
nemethova5
Zbytečné skoušela sem nefunguje,já sem to vzdala přece si nebudu zadělávat na žal.vředy kdo mi pak co dá,nejvíc fungovalo vytírat před nima a tvářit se že jim dělám boží milosrdenství páč voni to neudělali nikdy tak měli výčitky ovšem zcela nepatrné nu a ktomu sem prohodila jé dneska tady skákalo zas potkánů no četlasem co roznášej za choroby třeba žloutenku to vám odejdou játra a umřete nebo myší mor hrůůůzááá hele utíraly stoly vynášely koše hlavně aby nechytli ten myší mor a nedej bože říc no pes v noci dva zadávil ihned se stal posvátným vrahem smrtících chorob
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:32
- Nahlásit
Baico
zvenku černá a vevnitř nedopečená
A proto dělám zásadně nepečené moučníky umím i nepečené falešné tiramisu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:32
- Nahlásit
Baysha
odkdy ti začly tikat hodiny, pani? Můj muž už je třicetiletý pán, nedávno jsme se bavili o děckách, když jsme vybírali byt... a on děcka prostě nechce. Já vlastně moc taky ne (mám spoustu sourozenců), ale obávám se, že začnu chtít. A nechci je chtít
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:33
- Nahlásit
danajasane to nejsou kolegove,kolegu ma jednoho,ten byl na mrtvici a rikal nez tam sedet v tom humus smrad bordelu ze to bude radsi na vratnici po tme a v zime!!!!jsou to bagristi a strojnici,pekny hovada neboj taky to tak udelam,ja mam zadelano kvuli tomu ze se tak kvuli tem kur.am rozciluju na zlucnikovy zachvaty.hele jednu svini chtel hajan zadavit,jsem zarvala neee!!!bo jeste abych chodila se psem co chytl leptospiru fakt nemusim!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:33
- Nahlásit
Maky a Trix
A nechci je chtít
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:35
- Nahlásit
makrel
to není moc vtipný. Já prostě nejsem schopná ani vychovat čokla, natož děcko. U nás, respektive u mamky je strašně zakořeněný, že žencká má mít hodně dětí. Já tyhle "cikánský" způsoby nesnáším.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:36
- Nahlásit
Maky a Trix
hel já taky ještě před dvěma rokama myslela, že nechci.......to ti přijde ani nevíš jak
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:36
- Nahlásit
Maky a Trix
mně tikaj s přestávkama tak od dvaadvaceti... celou dobu to ale viselo na životní situaci, která byla tehdy fakt blbá - ne materiálně, ale tak obecně vůbec... ale fčil je to najednou jinak, tak je ten tikot jaksi víc slyšet, no
a bajšu stejně máme s mušem jako demoverzi pézetka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:37
- Nahlásit
Maky a Trix
no já taky nechci a u nás není zakořeněný hodně, ale "každá normální ženská chce děti"
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:38
- Nahlásit
Baysha
ale fčil je to najednou jinak, tak je ten tikot jaksi víc slyšet, no si pusť nahlas rádio, ne?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:39
- Nahlásit
Baysha
my to taky odkládali......ještě doplatíme tohle a tamto, koupíme barák....ale najednou už o tom takhle nepřemejšlim a jdu do toho.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:39
- Nahlásit
makrel
to je dost podobný. Brácha se mě minule ptal, kdy budu mít dítě. Tak jsem mu řekla, že nejspíše nikdy. Tak mi začal normálně nadávat, že jsem neschopná a že co budu celej život dělat...
Baysha
hmmm... tak nevim, no... já tu potřebu prostě nemám, děcka potkávám hodně, mojí mladí ségře jsou 4 roky, kámoš má malý děcko... já k tomu prostě nemám vztah. Nic proti tomu nemám, ale neláká mě to...
BrendaBenji
jen blbni... nejdřív škola a pak se uvidí. a že školu plánuju ještě dlouhoooo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:40
- Nahlásit
Maky a Trix
hele a to ty jsi ještě mladá, co si musím vyslechnout teprv já!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:41
- Nahlásit
makrel
no... otčím si myslí, že jsem měla mít dítě už v 18, že škola je stejně zbytečná, když pak budu doma s dětma... takže já už jsem to prošvihla...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:42
- Nahlásit
nemethova5
jsou to bagristi a strojnici
Tak to je bez šance,paní klid zajděte si na exkurzi do pasečáku pak dycky počítejte do dvacetia opakujte si -Zlatý prasátka zlatý prasátka páč nic inýho dělat nemůžete
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:42
- Nahlásit
Maky a Trix
tak to já taky a dost dávno..tak co už...stejně je pozdě
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:43
- Nahlásit
makrel
nemá to cenu dohánět, říkáš?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:44
- Nahlásit
Maky a Trix
tak nějak
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:44
- Nahlásit
makrel
tývady, jen mě občas děsí, že budu v sedmdesáti stará babča s útulkovým slepým a hluchým hnusným psem... ještě, že mám tu mlaďounkou ségru, bude za mou chodit
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:45
- Nahlásit
Maky a Trix
... a on děcka prostě nechce
Mám v okolí dost chlapíků, teď už pánů , kteří nechtěli děti, NIKDY. Ani ne tak kvůli svému pohodlí, ale spíš se báli zodpovědnosti a taky do jakého světa dítě zplodí... Všichni do jednoho vyměkli a mají potomstvo .
Samozřejmě neznám tvého muže a jak to má, jen jsem psala svou zkušenost.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:48
- Nahlásit
Maky a Trix
makrel
Já mám kamarádku co má7opakuji7dětí návštěva u ní jest velmi spolehlivá antikoncepce.stejně je pozdě
Eště furt můžete adoptit nějaký import-příbuzná má dvě Čilanky po zemětřesení a sou to velmi pěkné a vděčné holčičky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:48 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
danajasa
hej, čilanky? kdo tu měl ty čilany tenkrát???? a ona je má na dálku, ne?
edit: a jak je uživí, těch 7 dětí???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:49
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
když ho vidím, jak se rozněžňuje nad mým psem, i přesto, že psy nesnášel a nikdy ho nechtěl, jak je na něj pyšnej, tak si vždycky říkám, jakej by to byl skvělej táta. Pak jsme někde, kde jsou děcka a už si ho s tím děckem představit nedokážu. My jsme oba asi stále děti, i přes svůj věk, tak to zatím moc nejde dohromady...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:51
- Nahlásit
danajasa
adopce je jediná cesta, která mě zaujala. Do třiceti budu studovat, pak chci na post-doc někam pryč a trochu cestovat... a pak si klidně kromě psa z útulku adoptuju z útulku i děcko.
|