| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:50
- Nahlásit
Alexa
Jo, do Kečenegy posílala jbat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:55
- Nahlásit
Alexa
můžeš mi vyčesat voba čokle
dyš mě ošklivá a blbá Balunka nekousne....
Baico
Gerdu už má asi 3 dny zamluvenou Bajkonůr
tři dny nééé, to je moooc, eště Atík přijede
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:57
- Nahlásit
Gerda
eště Atík přijede
Vezmu tedy komplet naš kadeřnické vybavení, aby jsi se mohla vyřádit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:57
- Nahlásit
cau decka!
tak me nevybrali na tu praci,poslali mi meil,ze vybrali lepsiho kandidata,hm to se dalo cekat,tak ja zas jdu,no!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:01
- Nahlásit
nemethova5
to mě mrzí ale ono se zase něco objeví
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:02
- Nahlásit
BrendaBenjijsem nasrana jako nikdy,kvalifikaci na to mam i na vysivaci stroje,tak co jeste by chteli!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:02
- Nahlásit
Baico
super, když budu mít kadeřnictví, nebudu se ti sápat po foťáku )))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:15
- Nahlásit
Gerda
když budu mít kadeřnictví, nebudu se ti sápat po foťáku
Tak jsme domluvený.
Já asi stejně stihnu fotit všechno sama. Beru jen Bajkonůra.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:32
- Nahlásit
Baico
No to nevim, hlavně nesmí dostat do ruky foťák Gerda nebo Crysa , protože už odmítám procházet a nahrávat víc jak 300 fotek.
taxte mě to paní neměla půjčovat s tím že chcete vyfotit ty bjělouše kousací! dybych to vjeděla, bych vám vyfotila bjeloušovo kakaový vočko a dál prtku krtku a z těch 300 je 200 bílejch a něco zrzatejch a zbytek byl tůze důželitej dokumentační!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:38
- Nahlásit
Crysa
zbytek byl tůze důželitej dokumentační!
a co , měli radost na služebně že konečně viděli na vlatní voka jetyho? )))))))
taxte mě to paní neměla půjčovat
simtě vyložěně ti ho cpala,sem to viděla ))))
esi bé zejtra taghle,tak mi jebne! smrt bílohnědejm mrdkám!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:41 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
BrendaBenji
ti řikám,že tam žádná vofčanda není f tý troji!!!!!
116 si teda asi někdo urychleně vyzved,to neni nic tak divnýho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:44
- Nahlásit
davidkova renata
esi bé zejtra taghle,tak mi jebne! smrt bílohnědejm mrdkám!!!!!!!!!!!!
přála sis pršení? Přála. Přála sis, aby bílá mrdka odešla? Přála. Splnilo se ti vše, co sis přála? Splnilo. Je to celé kůli tobě, tak trp. Zítra budem jako bahnité koule.
Potřebujem furt ten piknikovej stolek děcka, kdo ho máte? Bajko? Nemáš piknikovej stolek?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:48
- Nahlásit
Gerda
přála sis pršení? Přála. Přála sis, aby bílá mrdka odešla? Přála. Splnilo se ti vše, co sis přála? Splnilo. Je to celé kůli tobě, tak trp
moment,máš f tom chybu..nepřála sem si žádnou,opakuju žádnou bílou mrdku,páč asi mě jediný a eště bonc je jasný co se z ní stane dyš bé tát.Dyby jen lilo tak jak lilo a bílá mrdka neležela na zemi asi f půlmetrový vrstvě tak by to taghle rozhodně nevypadalo!
jinak nevim jak gde,ale tady bílá mrdka neodešla,pouze jsou místy už vidět chodníky a silnice a doobory se patzrně jít nedá bo leží metr bílý mrdky a na ní půl metru vody,takže asi tak.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
hnědé mrtky by byly i kdyby jen lilo. z toho se nevykroutíš, Gera má pravdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:56
- Nahlásit
makrel
hnědé mrtky by byly i kdyby jen lilo. z toho se nevykroutíš, Gera má pravdu
ale rozhodně ne f týdle míře ,přála bych ti vidět to tady zas tolik rozhodně nelilo aby byl takovej bordel jako tu je,ale páč holt povrch pokrývá bílá mrdka v kylometrový vejšce,taxe to holt nemá kam fsáknout ani dyby chtělo.fakt je,že mě bílá mrdlka sere eště víc jak todle,dyš přestane lejt,tak to bude celkem oká a to by snad mělo..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:00
- Nahlásit
davidkova renata
fakt je,že mě bílá mrdlka sere eště víc jak todle
mě teda ne, sníh je mnohem lepší než pršení.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:01
- Nahlásit
Gerda
mě teda ne, sníh je mnohem lepší než pršení.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:19 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
davidkova renata
jít nedá bo leží metr bílý mrdky a na ní půl metru vody
ovrch pokrývá bílá mrdka v kylometrový vejšce,taxe to holt nemá kam fsáknout ani dyby chtělo
přesně tak paní, přesně tak, máte jako vždy pravdu!!!
tagže se mi okamžitě složte na pramičku, nebo to vodnesou čokly! A to doslovně, páč začínam přemejšlet že je prostě přestanu venčit!! Se to fakt nedá... holejch míst je zatim trestuhodně málo. Ale pozor - zejtra prej má bejt až 11 stupňů a slunkat!!! Sem myslela že tudle intstituci už zrušili, tak uvidíme jak se mozol zejtra předvede (esli to teda zase neplatí jenom pro prágl )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:24
- Nahlásit
bonc
esli to teda zase neplatí jenom pro prágl
doufám, že to platí hlavně pro prágl, dyš je to hlavní město, tzn nejdůležitější... )))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:27
- Nahlásit
Crysa
taxte mě to paní neměla půjčovat s tím že chcete vyfotit ty bjělouše kousací!
Pani, dyk já vím Díky vám mám krásný sabijácký fotečky velké veverky a velmi legrační fotečky malé veveky.
Gerda
Bajko? Nemáš piknikovej stolek?
Nemám, ten jsem ještě nepořídila, mám jen malou skládací židličku trojnošku, vejde se mi do baťůšku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:27
- Nahlásit
Ahoj všem. Byla jsem ve zlevněnce a koupila jsem fén za 80korun. Hlavně pro Trixe, jak ho musím třikrát denně mejt, vůbec nestíhá schnout a má pořád mokrou podsadu. Tak ho budu fénovat. Určitě bude nadšenej. No a taky pro mě, abych si mohla častějš mejt hlavu. co vyvádíte?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:28
- Nahlásit
Biluška
A co bys šla študovat? Poď do toho, za 3 roky se budeme navzájem stresovat s bakalářkou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:37
- Nahlásit
Lidi průser, kámošovi se ztratil bírdeďák (bearded kolie). Je mu asi šestnáct let (psovi, ne Pepovi) a je v dost hrozným zdravotním stavu Je tu někdo z Havlobrodu a okolí kdo by mohl pomoc? Pepovi je totiž pro změnu hodně přes šedesát a je taky v blbém zdravotním stavu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:44
- Nahlásit
Maky a Trix
ty joooo dobrá zlevněnka!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:47
- Nahlásit
Gerda
jo, je to takovej bazárek. Maj tam všechno. Pořád sháním sekáček. ale maj tam prostě absolutně všechno od příborů, přes nádobí, nábytek, věci pro psy i oblečení. Jejich heslo je recyklace je sexy. souhlasím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:51
- Nahlásit
Maky a Trix
tak jim zkus říct, že kdyby se tam ten sekáček objevil, ať ti hned daj vědět, že si pro něj vlítneš...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:52
- Nahlásit
Gerda
oni maj po Brně spoustu poboček, na všech probíhá výkup i prodej, takže já pravidelně obcházím ty svoje oblíbené, kde vím, že maj převážně elektrické spotřebiče a ne nádobí a doufám... ještě mám spoustu řepy namasakrováno z minula tak mám čas.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:05
- Nahlásit
pawLINka
Určitě speciální pedagogiku, nebo nějaký podobný obor. Fakultu buď v Opavě, nebo v Olomouci, nikam dál jezdit nebudu. Ale asi do toho nepůjdu. Fakt netuším kdy a jak bych se učila na zkoušky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:15
- Nahlásit
Biluška
Fakt netuším kdy a jak bych se učila na zkoušky
Nápodobně... Ale zkusím to. Jsem už rozhodnutá. Bude to teda náročné, ale za zkoušku to stojí...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:16
- Nahlásit
tak jsme byli před 3 hodiny venku a bahno asi nasáli z celé prahy ,hlavně eliška ta má i v uších kamínky
|