| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:18
- Nahlásit
pawLINka
Kam teda půjdeš? Přemýšlím spíš nad tou Opavou, než Olomoucí. Jednak je v Olmiku větší nával a za druhé mám Opavu podstatně blíž. Ale zase andragogiku mají jenom v Olomouci .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:20
- Nahlásit
Biluška
Do Brna na sociální pedagogiku.
Neváhej a taky študuj, budeš titulovaná.
Já pádím z hokny dom a k ympaktovi. Jedeme k té Liškové, tak zduř.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:31
- Nahlásit
pawLINka
Tak do Brna nejdu zaručeně, to je děsně daleko
Neváhej a taky študuj, budeš titulovaná.
Budu hlavně zavřená v Opavě na izolačce, páč budu úplně zblázněná
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:35
- Nahlásit
Biluška
Tak do Brna nejdu zaručeně, to je děsně daleko
Nebuď lama, já se tam hlásím taky.
Upe nás tři vidím v lavici vedle sebe.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:37
- Nahlásit
impact
To je sice lákavá představa, ale vy dvě to máte do Brna kousek. Já to mám přes dvěstě kiláků Zapomeňte na Brno, pokud se k něčemu dokopu tak to bude Opava
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
prosímtě,jestli to máš nějak v kupě,pošli mi to o tom fousáčovi do mailu,hodím to na FB,jsme kousek od HB a dost lidí odtud tam mám.díky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:49
- Nahlásit
Biluška
andragogika je i v Ostravě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:53
- Nahlásit
jablunka
posílám. Dík. Jedna verze je ve wordu a jedna v jpg.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:53
- Nahlásit
Biluška
OK
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:01
- Nahlásit
davidkova renata
ti řikám,že tam žádná vofčanda není
no to mě teda poser záda!!!! co s ní teda jako udělali???? To je fakt na hovno!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:06
- Nahlásit
Biluška
Už to lítá po FB a dala jsem to i na Adopce chrtů.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:15
- Nahlásit
jablunka
zasdíleno, ode mě to sdílnou další. Je dobrý, když tyhle věci sdílí adidaska, má hodně přátel, dostane se to mezi moooc lidí. Až se vgestí, požádám ji o to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:19
- Nahlásit
jablunka
Gerda
Dík. Jsem z toho úplně zoufalá .Znám toho psa prakticky od štěněte. Teď už je na tom fakt strašně špatně, prakticky nechodí, je hluchý, blbě žere (jenom z ruky a musí se mu to vnucovat) a má stařeckou demenci. Kdyby byl můj tak už jsem ho nechala uspat. Zrovna o Vánocích jsme se o tom s Pepou bavili. On nechtěl ani slyšet. A teď Gugla někde zdechne sám v příkopě .
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:24
- Nahlásit
Gerda
zasdíleno, ode mě to sdílnou další.
sem to od tebe chtěla sdílet a dohodit to holce, která studuje v HB nějakou psí střední školu bo co to je a u tebe na zdi nic nejní
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:25
- Nahlásit
četli jste to vedle o těch penězích ze zoo?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:26
- Nahlásit
Gerda
ode mě to sdílnou další.
Tak tak,poslala jsem to i mezi vlkodavaře v této lokalitě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:26
- Nahlásit
Crysa
já to zdílela od lenky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:28
- Nahlásit
Crysa
Jak to??????? I Eire se k tomu dostala, zkus znova...možná to nějak zlobí...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:31
- Nahlásit
Ahoj lidi, prosím vás potřebuju poradit.
Dnes mi zablokovali debilní estranky web, psala jsem jim emila jako vo co gou, že poplatek 504 kč byl zaplacen a oni mi odepsali, že to blokli proto, že zde prezentuju chovku, což je komerční program a já bych měla buď změnit obsah (?) nebo zaplatit za komerční porgram.
Odepsala jsem jim, že stejný web se stejnou prezentací mám u nich už tři roky a vždycky spadal do nekomerčního programu, tak co se změnilo a ještě co ty ostatní lidi co prezentujou své chovky u nich na estrankách a mají to stejně jako já nekomerční. Zatím teda odpověď žádná.
Já budu mít v průběhu ledna nové stránky, ale nemůžu si teď se štěňatama dovolit mít zablokovaný stránky. Navíc se mi nechce platit přes litr, nevím přesně kolik to je, za komerční program, když tam budu do konce roku mít stejně jen odkaz na ty aktuální stránky.
Poraďte prosím, máte s tím někdo zkušenost a co se s tím dá dělat?
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
Sdíleno od Jablůňky
Gerda
pani fakt to na zdi nemáte.....Crysa nekecá
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Jak to???????
nefím ale u tebe na zdi to prostě nevidím naposled tam máš nějakou šišku, před tím vánoční řetězy a brusli..
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
četli jste to vedle o těch penězích ze zoo?
Ne, co tam je?
Crysa
dohodit to holce, která studuje v HB nějakou psí střední školu bo co to je a u tebe na zdi nic nejní
Byla bych jí moc vděčná kdyby mohla jít hledat. Podle mě prostě Nuget leží někde v příkopě a nemůže vstát. Má ty nohy fakt blbý, když stojí tak dokáže jakž takž jít. Ale jak si lehne tak se sám nepostaví . Pepa hledá dnem i nocí, ale hledá z auta. On taky blbě chodí . TAkže v autě možná projíždí těsně kolem něho a nenajde ho . Chtělo by to někoho kdo může to okolí proběhnout pěšky, prolízt ty křoviny, kanály a tak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:33
- Nahlásit
Eldoguero
Estranky to poslední dobou udělali hodně lidem. Se holt snaží vydělávat. Co s tím nevím, zkus urychlit tvorbu těch nových.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:35
- Nahlásit
BrendaBenji
Crysa
koukala jsem na to, sdílnula to ještě jednou, teď to tam mám 2x...zřejmě nějaká chyba, že se vám to nezobrazuje....neva, teď sem to sdílnula znova a vidim oba posty.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:36
- Nahlásit
Eldoguero
sem koukala že kámošce to taky zablokli, nevím jak ta to řeší.
Já osobně při štěňatech, bych zřídila účet přimo na štěnda na Rajčeti, tam bych valila fotky, do záhlaví napsala rodiče M: xx (Zk, rtg,..) X O: xy (Zk, rtg,..) a telefon a to bych dávala jako link k inzerátům a na celý estránky bych se vybodla a pak si zaplatila doménu na který se budeš moci stavět na hlavu a dávat si tam třeba vyfocenou prdel jako vzkaz pro admina estránek
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:36
- Nahlásit
Biluška
Hm, to já je budu mít snad už co nejdřív, ale chtěla jsem prostě si to na rok ještě zaplatit na estrankách kvůli odkazu a přece nemůžu být TEĎ třeba týden bez webu.
V mém okolí třeba nikdo, kdo má u nich chovku bloklý stránky nemá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:39
- Nahlásit
Eldoguero
kdybys měla zájem o redakční systém a případně doménu druhýho řádu, tak znám klučinu co redakční systémy dělá (obsluha jako třá ty estránky nebo mail) , můžeš juknout na moje www, ty dělal jako ten základ on, design mi navrhovala ale Ghianika, texty jsou moje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:39
- Nahlásit
Eldoguero
Tak to udělej přes to rajče jak radí Crysa.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:40 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Crysa
hele já už doménu zaplacenou mám, stránky jsou už těsně před dokončením (drobné úpravy se budou řešit až v průběhu), ale šlo mi o ten odkaz, no...
Tak teď teda musím udělat účet na rajčeti a zkouknout všechny inzeráty (tý vole ani nevím pomalu kde všude to mám) a celý to překopat
Tak to se z toho asi pos....
Jinak děkuju moc za nabídku, už se na tom pracuje a dělá mi to brácha, takže domluva v pohodě, jdu mu zavolat ať sebou holt hodí, že to musím udělat hned.
Jinak to pětikilo z estranek asi nedostanu, že, bude teda lepší změnit obsah stránek a krom pár fotek (dospělých ideálně) psů, tam hodit jen ten odkaz na rajče a na nový web, nebo my poradíš něco jiného?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:40
- Nahlásit
nšco jako v tom smyslu,že se divěj že se vybralo málo a že někdo dal i letos litr a furt se nevybralo přes 6000 a že D musel miluej rok myslím,dávat čtvrtinu ze svého
|