| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:28
- Nahlásit
Alexa
no právě nevim, no... von je jinač hrozně hodnej a všecko... prostě nevim já su ale zase děsně nezodpovědná krz finance, ono každej máme něco...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:29
- Nahlásit
danajasa
nestraším, jen jsem realista
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Baysha
hele a nemáte nějaký pézetko na pučení???? třá na víkend???
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
danajasa
přijeti kouknout na novorozene starší rodičky a furt říkala čekejte čekejte eště čekejte až začne plakat páč sem zapoměla kam sem ho položila.
ten už sem slyšela, ale tématicky sem k nám rozhodně zapadne
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:32
- Nahlásit
Alexa
nemáme právě ségra jeho má teď čerstvý pézet, ale to je mrňavý, měsíc tomu je, to nám nepučej... a navíc prej to nesmí přijít k čoklum, aby to nemělo alergiji, už v těhotenství si švagrová držela od bajši pětimetrový odstup, tagže tam to nehrozí...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:35
- Nahlásit
Baysha
A jak je k psíkům?Páč muž co ho mám včíl byl na mateřské2roky dítě přežilo celkem bez postižení a ten zásadně třá chová našeho malopsa a říká mu ty si moje miminko tak esli by to nešlo odvodit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:36
- Nahlásit
Baysha
už v těhotenství si švagrová držela od bajši pětimetrový odstup, tagže tam to nehrozí...
Pani, tak to si vy drže vodstup aspoň kilometrovej )))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:41
- Nahlásit
danajasa
s bajšou se mazlí, má ju moc rád, to jo, ale občas měl zkraty - třá ju seřezal, když doma něco rozkousala... ale tohle už si myslím uvědomil...
největší sranda byla, dyš sme šli do mimikrámu vybírat dárek pro švagrovic mimi a chlap se začal děsně rozněžňovat nad dupačkama byly tam jedny s nápisem I love Daddy, chvilu to vypadalo, že si je koupí
Lucie Kratochvílová
mi je to ukradené, esi hodlaj chovat pézetko sterilně, jejich problém... jinač sou to fajn lidi, docela si rozumíme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Koukala jsem, jak u němčourů hajíš naši barvu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:42
- Nahlásit
ježiš vy tu zabřezáváte???????????????????????? to snat rači du pa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
ježiš vy tu zabřezáváte????????????????????????
No taky doufám, že to neni nakažlivý
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
nikam nechoď, poď mi to rozmluvit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:44
- Nahlásit
Baico
No, nevim, co tam lezu ale, dyš tam nikdo jinej nesmí neš s němčourama, já mám to čévéčko Bílá barva je nejlepší!!!!!!! To už mám dávno vykoumaný! Aneta s Benem jsou bílý jenom maj pár hnědejch fleků, ale ty se nepočítaj (ty fleky)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:44
- Nahlásit
Baysha
my nikomu nic nerozmlouváme, my si počkáme a pak se budem smát, jako s Biluškou ymapktíkovi až ho sežere ričbek
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:45
- Nahlásit
Baysha
kolik je tobě sem se koukla na FB no 24 je fakt docela málo, jsem si tipovala tak 28. Ale zase ty ho znáš nejlíp a sama víš jak je na tom v mozkovně každopádně dejte řeč
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:46
- Nahlásit
Baysha
Já ti to teda rozmlouvám, žádnej chlap, co si chce kupovat dupačky neni normální
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:47
- Nahlásit
Baico
No taky doufám, že to neni nakažlivý
no to bejvá,bacha na to!!!!
Baysha
poď mi to rozmluvit
dyš já nevim..ty nemiluješ katastrofy ,brouku???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:48
- Nahlásit
I love Daddy, chvilu to vypadalo, že si je koupí
Baysha
Pani to vypadá nadějně a k tomu věku s pozitivního hlediska zas némá zakořeněné zlozvyky a bude spracovatejnější ovšm matematická rovnice kde by vám vyšel jasně daný výsledek jaksi eště nevznikla furt je to sázka do rulety
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
jóóóó, bude katastrofáááá, a jedéééém!
Lucie Kratochvílová
že není normální, to vím už dávno, já taky nejsu proto sme spolu přece
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:50
- Nahlásit
danajasa
děkuju, pani, vy jediná mi rozumíte
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:50
- Nahlásit
Baysha
No jó, my taky nejsme normální, tak co si tady plácám plíce, to nevim ))))
My děti nechcem, tak to máme celkem jasný
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:53
- Nahlásit
My děti nechcem, tak to máme celkem jasný
Lucie Kratochvílová
Bacha na to já sem četla odbornou studii kde psali,že novorozenata vylučují náký feromon a dyž k němu čuchne žena automaticky to spouští chtění taky novorozeněte.NEČUCHAT K MIMINKŮM
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a to my sme se zase shodli, že jo, ale "až někdy" - a nějak nevím, jak poznám, že "až někdy" už je teď každopádně dovča by se hodila, v práci je to fčil pěknej vopruz takhle půl roku doma na rizikovým, celodenní vycházky, to by se mi líbilo
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:54
- Nahlásit
Baysha
pézetko na pučení
tak pézetko ti klíďo pučím až vyleze, ve sterilitě rozhodně nebude se třema čoklama, kočkou a zajícem to nehrozí. Každopádně myslím že ti to tak za půl roku zcela jistě rozmluvím:-DDD
Ale na druhou stranu ti rozumím, taky už jsem měla pocit, že buď teď nebo nikdy. Naštěstí mám kliku na samečka. Je starší a už jedno dítě má, tudíž ví do čeho jde. A čubku mi taky jednou seřezal, až jsme se chytli pod krkem, podle toho asi nemůžeš až tak soudit, ale podle toho jestli se ponaučí nebo si myslí, že ví všechno nejlíp.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:55
- Nahlásit
danajasa
a gdo prosímtě čuchá k mimnům???? já vůbec,já se na ně rači ani nedívám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:56
- Nahlásit
danajasa
Bacha na to já sem četla odbornou studii kde psali,že novorozenata vylučují náký feromon a dyž k němu čuchne žena automaticky to spouští chtění taky novorozeněte.NEČUCHAT K MIMINKŮM
to je naprostá kravina!! většina těch malejch harantů děsně smrdí bo sou furt posraný! mě to spouštělo spíš blitíčko neš feromon!
ofšem malý ětěnata voněj naprosto luksusně,mlíčkem a tak vůbec..to miluju!! ))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:59
- Nahlásit
BrendaBenji
stav "všechno vím nejlíp" měl donedávna, ale vcelku překvapivě ho to víceméně přešlo, taky jsem se asi naučila, jak mu ty informace podávat... pézetko si rádi někdy pučíme, nebo bychom mohli aspoň společně povenčit
tywoe mi už ale asi vážně hrabe, dneska sem v metru koukala na kurzy šátkování a říkala sem si - to by se hodilo, na lítání s čoklem po lese lepší jak kočár
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:01
- Nahlásit
cau decka co tu resite mimina????ja jsem resila bordel na vratnici a nejde elektrina,tak jsem byla nucena jit tam kde jsme kdysi sedeli,takovej bordel jak v cikanskym brlohu jste jeste nezazily a krysy tam litali po stole,no hruza!!!!jedna svine na stole jsem ji chtela vyhnat tak na me prskala,leteli po ni klice!!!ty vole asi tu rozliju savo jak budu odchazet!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:02
- Nahlásit
nemethova5
radši benzín a zapálit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 20:03
- Nahlásit