Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6390 . 6391 . 6392 . 6393 . 6394 . 6395 . 6396 . 6397 . 6398 . 6399 . 6400 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:45
- Nahlásit

Gerda
Dneska sme měli bezvadňáckej den, že
ale stejně je to lepčí v létě,alberte!
adydaska gůt teda))
Hipík a Tonička a Rozinka
i když teda začátek byl dost divokej
hele každý stěhování je PŘÍŠERNÝ! natoš na takovou dálku.Čoklové budou nadšený jen co budou moct pořídně prudit vebnku))
Vlčáčková
Navíc se stěhujeme často, páč mezi oficstěhováním jsme ještě hodně jezdili po návštěvách na x dní,
si velmi statečný náčelníku bo todle by mne bespečně zabilo

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:45
- Nahlásit

Zdar bahňácíííí
Teď jsem dorazila ze semináře domů. Bláto jsem měla i na xichtě a slíknout jsem se musela už venku, ale bylo to mooooc báječné. Jsem děěěěěěsně chytrá a vzdělaná Pan Vácha je strašně super. Nejvíc mi dala asi stopařina, jelikož s Benjim budu už jen hlavně stopovat, ze zdravotních důvodů.
Ale celé to bylo super a moooc zajímavé. Hlavně taky objed. Měly jsme každej půlku kuřete s bramborama. Byla to také velice pjekná část semináře:-D

Jak se máte, co nového? Jo a pejskovi z příkopu držím palce, aby byl v pořádku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:47
- Nahlásit

BrendaBenji
Ale celé to bylo super a moooc zajímavé. Hlavně taky objed. Měly jsme každej půlku kuřete s bramborama
no tak vodted jezdim na semynáře a je mi úpa fuk vo čom budou!!!! kuře je kuře!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:49
- Nahlásit

davidkova renata
Však - víš, kde mám přechodný pobyt. No v autě přece! A ten je tedy velmi přechodný, nebo spíše přejezdný. Mám tam i peřinu s polštáře, normálně tam spím. Když jedu delší trasu v noci, tak si tam na pár hodin někde na dálnici zchrupnu a pak jedu dál. Už si někdy připadám jako kočovník.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:51
- Nahlásit

Maky a Trix
supééér, to ho máš teda ultralevně, což je nesmírně bezva! Už masakruješ?

šmarjá pani a kde teťkanc bydlíte? Ste furt praha, nebo ste z nějaký řitě?

Biluška
símťa, vy ste furt strašně na hromadě, to je děs, s takovym nákladem bys tu nepřejela ani jeden retardér ))

BrendaBenji
a už umíš s míčkem?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:51
- Nahlásit

davidkova renata
kuře je kuře

a bylo grilovaný proč myslíš že jsem tam byla.....vzdělání bylo jen kamufláš

probíhá to asi takhle: jdeš na seminář?......a co je k vobjedu?......půlka kuřete........tak jo tak si mě napyš

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:54
- Nahlásit

Gerda
a už umíš s míčkem?

Teoreticky jo, ale prakticky to bude stát ještě mnoho tréninku (pro mě samo, čuba to umí). Ta dobřice co mám jen na výcvik je první pes se kterým takhle dělám

Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:55
- Nahlásit

Biluška
Kam ses stěhovala? Na lepší?

Na lepší. Teda míň komfortní bydlení než v bytě, ale lepší pro mě i psy. Do domu 50km za Prahou. Je tu krásně, i když je hnusně a já nejsem moc otužilá skautka .

Stěhování bylo dost děsný, protože jsem neodhadla kolik mám knih a všech možnejch krámů (eště i po mámě).
Navíc byla spousta sněhu a původně domluvení stěhováci odpadli. Zavolala jsem Renčinejm kámošům, půjčila jim klíče, a oni na několikrát vše odstěhovali. Byli skvělí, vláčet ty těžký krabice a nábytek zahradou v neprošlapaným sněhu pod kterým bylo náledí fakt bylo maso. Měla jsem co dělat, abych sebou neřízla i když jsem nic nenesla.

Mě a pejsky dovezl ve 2 v noci kamarád dodávkou. Psi už byli tak utahaný, že ani neprudili .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:58
- Nahlásit

bys mohla nějaký fotky eksteryjéru učunit!
BrendaBenji
?......a co je k vobjedu?......půlka kuřete........tak jo tak si mě napyš
přesně pani! taghle já mám kanysku bo byl řízek s bramborem))))))

Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:59
- Nahlásit

Gerda
Ste furt praha, nebo ste z nějaký řitě

Jsem z řitě a jsem na to hrdá... . Až se trochu zabydlím a bude tepleji, písnu ti a třeby byste se mohli přijet podívat. Je to cca 10km od Zásmuk, takže to v pohodě zvládneš

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:00
- Nahlásit

Do domu 50km za Prahou

jé a kterým směrem? My jsme se stěhovaly předloni taky z Prahy 50km směr Kutná Hora

nejsem moc otužilá skautka

To si zvykneš. Tady je taky větší zima než v Práglu. Ještě jsme u lesa a potoka a když jsme se sem přistěhovaly tak jsme v SRPNU!!! topily Ale zvykli jsme si strašně rychle a když k nám přijede nějakej Pražák tak se tu klepe v mikyně a my v tričkách))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:00
- Nahlásit

Je to cca 10km od Zásmuk
tam to gerda zná ne? je to tam jak zbourala v zatáčce ten barák ne? .-)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:01
- Nahlásit

BrendaBenji
probíhá to asi takhle: jdeš na seminář?......a co je k vobjedu?......půlka kuřete........tak jo tak si mě napyš
u nás je to stejný - pojedem na cvičák? Bude kantýna? Ne? Tak jedem k Alekse a ještě jí zavolej, ať udělá guláč, jesi se ti nechce píct. Vemem kafe? Dobře. Vemem čaj? A vemem eště něco k jídlu? Tak jo, tak pojedem už rán, jídla máme hodně )) A na závody a zkoušky jezdíme taky kvůli tomu, že je kantýna. Na helppesu sme skládali proto, že pani kantýnská je úžasná cukrářka a dělala boží zákusky. Do Jílu si vozíme sami a hlavně Aleksa dělá moc dobrý guláčky, v Mlíkoších máme Gustu a jeho dvě lednice, ve Zlovsi máme přecedu, co je kuchař. Do Rakovic sme jeli proto, že v ubytování byla i plná penze, a vyšlo to snad na dvě stofky na den. A mohli sme si přidat, kolikrát sme chtěli. A jelikož sme hesky jedli, pozvali nás znova. Už i to bránění máme pojmutý jako piknik ))

Ta dobřice co mám jen na výcvik je první pes se kterým takhle dělám
máš bobrmanku na vycvičení?

Do domu 50km za Prahou
A neni to dálava pani? I když ty vlastně můžeš makat z domku, nemusíš nutně jezdit do kolbeny fyzicky, že jo?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:02
- Nahlásit

davidkova renata
mám kanysku bo byl řízek s bramborem

jééé chci taky kanysku, kdy bude další s řískem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:03
- Nahlásit

BrendaBenji
davidkova renata
jéé to je príma, k zásmukám snad trefim, notabene Hipík a Brenda budou sousedíííí, takže se máme kam vgestit na náfštěvu, to se musí naplánovat!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:04
- Nahlásit

cca 10km od Zásmuk
No to kecáš)) a která vesnice? Já su z Církvice))) Budeš chodit k nám do Zásmuk na psičák))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:05
- Nahlásit

Gerda
Do Rakovic sme jeli proto, že v ubytování byla i plná penze, a vyšlo to snad na dvě stofky na den. A mohli sme si přidat, kolikrát sme chtěli
a že žrádla bylo !!! to klobouk dúle!
BrendaBenji
kdy bude další s řískem?
uš brzo.. na jaře uš)) v hellpesu jí mám,tam maj řísky)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:05
- Nahlásit

Gerda
símťa, vy ste furt strašně na hromadě, to je děs, s takovym nákladem bys tu nepřejela ani jeden retardér ))
Símťa, retardéry nemáme, ale děr je tu víc jak silnic, sme zvyklý Hlavně naše auta sou zvyklý

na baráku je dycinky líp než v bytě . A čím dál je od lidí tím líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:06
- Nahlásit

Gerda
Hipík a Brenda budou sousedíííí, takže se máme kam vgestit na náfštěvu, to se musí naplánovat!
snat něco uvařej..

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:07
- Nahlásit

BrendaBenji
jééé chci taky kanysku, kdy bude další s řískem?
Sme měli s jahodovýma knedlíkama (ale sežrala je Kejtlin), s karbošema (sežrala je Davítková) a s rajskou (Gerda a Kejtlin) . Živit tuhle žumpu je naprosto šílené . Což mi připomíná, že mám hlat, du vyplenit ledničku

Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

BrendaBenji
Je to cca 10km od Zásmuk

To si zvykneš.
No jo, pomalu sundavám vrstvy... Zakoupila jsem u Vietnamců válenky, několikery teplé pánské spodky, tlustý tepláky, zásobu teplejch fuseklí, flanelovech košil a flízovejch bund.
Byla mě taková kosa, že mě bylo fuk, že vypadám jako kříženec gravidní medvědice s udatnou sovětskou ženou zatloukající koleje .

davidkova renata
tam to gerda zná ne? je to tam jak zbourala v zatáčce ten barák ne? .-)))

No právě

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:09
- Nahlásit

Gerda
máš bobrmanku na vycvičení?
mám no, ale bohužel jí nemám doma, je u svých páníků a já s ní jen jezdím cvičit. Ale páníci jsou docela ukázněný a poslouchal, jen sí překrmujou, ale to taky půjde jim snad vysvětlit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:10
- Nahlásit

davidkova renata
snat něco uvařej..
Aby nás neodbyly kafem...to totiž budeme mít, nesmíme jim dát příležitost nás ošidit na jídle.

Biluška
s rajskou (Gerda a Kejtlin)
co kecáš? Já neměla ani ždibec rajdy! Vše ste mi sežrali, neměla sem ani ovocnej knedlik, kdybych si nevybojovala ten, co chtěla dát kejtlin nějakýmu čoklovi, měla bych bobeček a ne knedlíček!

chci taky domek, někomu zavolejte, nebo to ňák udělejte, ale ráda bych se stěhovala hned po letnim táboře, dokud ste všichni pokupě a můžete pomáhat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:14
- Nahlásit

Gerda
co kecáš? Já neměla ani ždibec rajdy! Vše ste mi sežrali, neměla sem ani ovocnej knedlik, kdybych si nevybojovala ten, co chtěla dát kejtlin nějakýmu čoklovi, měla bych bobeček a ne knedlíček!
Jo? Fakt? Tak to byl někdo jiný. Buď Aleksa, nebo Dítě země. Ti taky seděli na té straně stolu
A Kejtlin zmlátím, že moje báječné lehce oslizlé knedlíčky chtěla dávat nějakému čoklovi Se zcvokla, ne? Gde bysme tam sháněli veterináře

chci taky domek,
není problém, máš milijoun? nebo spíš dva?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:15
- Nahlásit

davidkova renata
snat něco uvařej
no nevim pani, jsem na tom asi jako Gerda nebo Bajko včéra:-D

impact
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:15
- Nahlásit

Gerda
Pěkně se to rozjíždí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:16
- Nahlásit

impact
Pěkně se to rozjíždí.
Co? Zas máš nějaké kočky v batohu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:18
- Nahlásit

Biluška
není problém, máš milijoun? nebo spíš dva?
tak to je problém, neboť ty mega nemam, ale čekala sem, že to nějak dáte dokupy...

BrendaBenji
no nevim pani, jsem na tom asi jako Gerda
no dovol! Si dost hubatá, ale přikládám to tvýmu změněnýmu stavu, to tě omlouvá, můžeš bejt trošku omdletá, asi ti bíbíščeně tlačí na průdušnici!!! Já vařim moc pěkně! Někdy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:20
- Nahlásit

Biluška
a koprofku sme měli

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:20
- Nahlásit

Gerda
tak to je problém, neboť ty mega nemam, ale čekala sem, že to nějak dáte dokupy...
Mám dneska dobrou náladu tak ti přispěju deseti korunama. Pošli číslo účtu

<< 1 ... 6390 . 6391 . 6392 . 6393 . 6394 . 6395 . 6396 . 6397 . 6398 . 6399 . 6400 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání