| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:21
- Nahlásit
impact
Pěkně se to rozjíždí.
si piš, v pindělí to dám ještě mailem lidem v práci, aby mi to všechno nanosili, co můžou. Sna dodaj hodně, sme se trošku vyčerpali těma Kralupkama, tam sme toho dávali hodně, teď je jinak trošku mrtvo. Ale když nebudou věci, donutím je poslat aspoň prachy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:21
- Nahlásit
Čauky!
Jsem doma, vyvenčila jsem Fandu, hrdina šel sám bez Bajkonůra a udělala mi krásně revír na vrbu
Právě stahuju fotky, dneska jsme se drželi při zdi. Je jich jen 392. Hned jak ucpu rajče, tak se šoupnu odkaz.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:22
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
snat něco uvařej..
Aby nás neodbyly kafem...to totiž budeme mít, nesmíme jim dát příležitost nás ošidit na jídle.
No tak s tím vařením, NĚKDY (tak 2x do roka) se překonám, spolehnout se na to teda rozhodně nedá... Doporučuji proviant přibalit sebou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:24
- Nahlásit
tak muš uš skvoro opravil, krom vypínače-uš je tma a potmě to dělat nelze
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:24
- Nahlásit
paka, dělám štědrovečerní večeři, k ní si dáme štědrovečerního lahváče a trix dostane rybu. A pak se budou rozdávat dárkyyyy. milákuju trakovýhle vánoce.,
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:26
- Nahlásit
Gerda
Já vařim moc pěkně! Někdy
pardóóón, tak opavuju na " jsem na tom asi jako Gerda, když není někdy"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:27
- Nahlásit
Maky a Trix
já dneska myla další 2 vokna, původně sem je chtěla umejt přet vánocema
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:28
- Nahlásit
Baico
Právě stahuju fotky
jupí! Už se těšim. A máme vyfocenou Maryji, nebo sme se na ní zase vyprdli?????????!!!
kejtlin
co opravoval muš? Už ho kousl vlčák ňákej tvůj? Hele, víš, co má Atuš? Silkůůůůů, maličkou a děsně odvážnou. Zítra jde do kotce ve Zlovsi. Přijeď do Zlovsi
Maky a Trix
paka, dělám štědrovečerní večeři
Komu řikáš pako ty štědrovečerní kuchařko? )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Gerda
jo, ještě nemasakruju. masakrováček leží pod větvičkou (nemáme strom) a dostane ho Trixínek k vánocům
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar otesánci
byl dneska mocinky gůtovej den
ani se po mě v krámech moc lidi neohlíželi tak sem nebyla moc špinavá. Nejšpinavější byl asi Bajkonůr, ten byl zespod celej hnědočernej
Maky a Trix
klidné prožití vánočních svátků
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:31
- Nahlásit
Jo a víte, co je nejstrašnější? Mařeně se líbila manžestrová teryjérka vot Akyháka - takovejch heskejch psů tam měla a vona se jí líbila zrovna ta manžestrová, příšerně vošklivá...ach jo.
Maky a Trix
masakrováček leží pod větvičkou (nemáme strom) a dostane ho Trixínek k vánocům
Triksínek )))))) dostává bezva dárky, tak ať si s nim nerozmašíruje nožičku ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:32 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Gerda
Přijeď do Zlovsi
pojedu leda do hokny
vopravil padající konzoli, zprovoznil anténu od tv-coš strýc nedokázal za 3 hod, tak muš to zmák za 10 min, skříňku, další skříňku musel sundat a otočit dělící dřevo aby poličky byly rovně-f tý skříňce a kliky vod dveří, eště bude asi zprovozňovat domácí kino bo mi hraje jen jeden reprák, béé to dost složitý-šňůrey k reprákům vedou pod linem
Edit-zatim ho žádnej nekous, ale holky na něj nekoukaj zrovna mile
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:32
- Nahlásit
Alexa
ALEKSANDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TY SI TAK BLBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:34
- Nahlásit
Biluška
Materiální sbírka pro JL.
Gerda
Tož to máš dobře zmáknutý.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:39
- Nahlásit
impact
Materiální sbírka pro JL.
super. Mám tu spoustu věcí, ale nevím jak je tam dostanu, Míňa už tak daleko nedojede
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:44
- Nahlásit
kejtlin
pojedu leda do hokny
to je škoda, mohla si vzít lilije, aby si mělo mimino s kym hrát.
impact
Tož to máš dobře zmáknutý.
uvidíme, co se z toho vyklube.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:49
- Nahlásit
Alexa
si debil )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))
Gerda
se jí líbila zrovna ta manžestrová, příšerně vošklivá...ach jo
pánbůch nadělil každému podle uvážení,Kelišová!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
pánbůch nadělil každému podle uvážení,Kelišová!
myslíš, že na ut manžestrovou se teda vůbec nedostalo? Chudák Akyháky, takovýho ošklivýho psa...no nebohá stála ve frontě eště za oškivou a blbou Balunkou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:54
- Nahlásit
Gerda
no nebohá stála ve frontě eště za oškivou a blbou Balunkou.
spíš u balunky ta fronta končila )))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:57
- Nahlásit
čau všem,tak mi si dneska užili krásnej den,ráno v 6 jsem jela s letákama,pak jsem vzala všecky psi a jela s kámoškou a jejími 4 ovčouny křížený na pořádnou vycházku,všecky psi se vyválelei v každé louži,v potoku,stíhali zajíce a musela jsem vzít pak elis do náruče,bo nad námi chvíli létali kánata ,pak si sedli u hospůdky ven a dali si piva ,pak jsme potkali pána,co zrovna vyhazoval krásný pelechy po svých psech ,bo se stěhoval,takže mám jeden pro holky a kámoška krásnej obří a dal nám k tomu , deky a povlečení a ručníky,ale mega velký
pak jsme šli zpátky,psiska lítali okolo nás,elis jako vždy v zádu,nikdo jí neřešil že hárá,pak jsme viděli vodáky a řvali jsme na sebe - ahooooooooooj ,normál jelo 8 kánoistů
jedem na libušín 2011 na celej tejden a uvidíme přípravy na bitvu,beru jenom holky ,takže doufám že uvidím šrouba,bo ten by tam měl bejt se svejma,budem jenom jíst bramboráky,pít piva a blejt v alejích ,spát pod širákam,já tedy někde daleko,bo děsně chrápu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
spíš u balunky ta fronta končila
Škoda, to se na hodně moc pejskůch nedostalo...třá krysy od kejtlin, o Lolitce nemluvě....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:59
- Nahlásit
brezen2008
co je Libušín 2011? Šroub je ten, jak má to krásný čévéčko?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:03
- Nahlásit
Gerda
tak to je problém, neboť ty mega nemam, ale čekala sem, že to nějak dáte dokupy...
postaf se do řady, nejdřív moje játra!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:04
- Nahlásit
makrel
postaf se do řady, nejdřív moje
si možná trošku zapomněla, kdo tady byl na loudění první, viď? Takže se probuď dítě nešťastný, fronta stejnak končí u Balunky, na tebe už se nedostane. Nejdříf můj půlmegáč.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:07
- Nahlásit
Jedu na konícííí tak čus.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:08
- Nahlásit
Gerda
v tom případě vás budu chodit strašit místo Kfětoše
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:21
- Nahlásit
Triks pohrdnul vánočním pangasem. Tak jsem mu ho rozmasakrovala. To nepomohlo. Teď si se znechuceným výraazem ukradl chlebíček a tváří se velmi nešťastně. Jinak dostal pískací chobotničku do vody od kongu, takže nás k životu už vůbec nepotřebuje a já dostala svůj vysněnej fonenďák s hlavičkama zvířátek. ))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:23
- Nahlásit
Maky a Trix
ten je krásný.chudáček pan Tryks, má pokažené vánoce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:27
- Nahlásit
Gerda
libušín je bitva,jak je na bílé hoře,tak tohle je v libušíně a šroub je ten co má čévéčko a má i asi další 2 psíky a on tam i hraje, se psem
ale ještě není určenej datum,tedy jenom doufáme že se to nebude krejt s se závodama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:28
- Nahlásit
Maky a Trix
šiš vy fakt máte vánoce??
|