| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:38
- Nahlásit
BrendaBenjinene,zakriknout nic nemusi,ale je tam dost o to velky zajem,firma danielson,vyroba vysivek,nasivek,sublimace a dalsi veci,otviraji pobocku v ostrave,tak jsem tam brnkla,ze bych mela zajem a ze jsem jim poslala zivotopis,pac mam rekvalifikaci na sicku a me by to dost jako bavilo delat na vysivacich strojich,no ale nevim,pac maji kolem padesatky meilu denne,takze to ruzove jaksi nevidim!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:38
- Nahlásit
nemethova5
Ahoj pani, už zas vám smrdí celej byt, to je děs, jak to zase to samé nebo tentokrát je to něčím jiným?
A co máte za práci, jestli to teda zatím nejni tajný
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:39
- Nahlásit
nemethova5
mam rekvalifikaci na sicku
to je dobrý vědět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:42
- Nahlásit
BrendaBenji
Před chvílí můj sameček muš zachránil vofčandu. Ležela jim před prací docela ve špatným stavu, vyhublá, mokrá, unavená chuděra byla. Tak už si to bičí na objed do Troji:-DDD
jako do útulku jo?
ketty
hele to vypadá trochu jako malej pes..
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
ketty
jejky, to je píďa:-DDD
tak to jsem o 5 týdnů napřed....ti pak řeknu jaký to bylo:-DDDD
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
ketty
Ty seš terpf ve dvanáctým týdnu? Mě to přijde už děsně moc dávno co jsi tady psala, že jsi těhotná. Nebo je z dvanáctýho týdne ta fotka? Hele jak to máš zařízené s bydlením a tak? To budete fšichni i s děckem a samečkem bydlet v té tvojí chatce? Dyť se tam nevlezete? A jak to budeš mít s mateřskou? Víš, že jako OSVČ dostaneš prt a ne prachy? Má sameček aspoň velkej příjem, aby vás fšechny uživil?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:44
- Nahlásit
Gerda
Gerdo, na miju došel požadavek na něco jako borderku nebo něco jako choďáka. No tak to víš, to je blesk náš pomalejší brácha , tak samozřejmě první letěly typy na kolie v nouzi no a pak jsem ještě prubla bídnout toho bearded kluka z Brna. No a při té příležitosti jsem zjistila, že má tetování a vyslovila jsem údiv, jak je to možné, že se to chovatel (majitel) buď nedozvěděl nebo že mu je to asi šumáro . Psala jsem jejeich předsedkyni, tak jsem zvědavá, jestli odpoví.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:44
- Nahlásit
Eldogueroneee,nesmrdi honem bezeli oba dva ven,no z ceho s matkou je to jak u blbych ji rikam nedavej psum ty srdicka azaludky,poserou se po tom,ne jak u blbych na pude!no jasan,ze jim to dala???ale litam ja!jsem ti chtela napsat pres fejs a ty tam nejsi?
Lucie Kratochvílováno mam a siju pro psi,nebo delam ruzny veci.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:45
- Nahlásit
Eldoguerojinak je to operator vyroby na obsluhu vysivacich stroju,to jsem celou dobu chtela delat,ale rikam,vidim to blede!chodi ji pry pres padesat meilu denne!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
jasan paní, do útulku ((
nemethova5
myslete pozytivně paní, třeba to klapne a budete pak vyšíbvat žumpamotivy:-DDD Držím palce.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nejde říct fučík, musíš se zařadit
ty jo to sou ale přísný pravidla
tak já volím...ententýkydvašpalíky...nedělenou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:48
- Nahlásit
nemethova5
toš držíme palce!!!
BrendaBenji
jasan paní, do útulku
jako lepší než nechat tam,to je jasný..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:49
- Nahlásit
nemethova5
siju pro psi
A proč to nevím? Jsem teď sháněla oblek pro Tomáša.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:50 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
davidkova renata
hele to vypadá trochu jako malej pes
siii buuubaaa tu mam jeste lepsiho fleka
BrendaBenji
jooo no parada no ja to znam do sesteho mesice pak uz ne ....asi nevis ja to tu uz nekde psala me davali malou sanci na to otehotnet spis zadnou takze to je stesti mam jeden vajecnik pretoceny sice maka ale...no a po autonehode co sem prisla o mimi a malem vykrvacela na sale tak...... no ale zadarilo se tak bude velkokynolog a jasne dej poznatky
Biluška
simte sem se vejde lidi a samecek ten jeste tri roky bude v litvinove neb se tam upsal firme ja tu samecka neciiii mit furt me to staci na viken co snim se rozcilovat a za dalsi se tu pristavi a nebo v lete davno uz budu mit ten azyl takze budu uplne nekde jinde ......jinak sem to psala nekdy po dvacatem rijnu tak dlouho to neni si to spocitej
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:52
- Nahlásit
ketty
ty jo to se tu řešilo tenkrát přece i s Mucholabkou, že jo?
makrel
co mě tu kdo bere do pusy?
Po tom jak se mi na jaře servala za mé nepřítomnosti Agina s Frizinem a on to málem nepřežil se smečkováním už tolik pokusů nedělám. Teď je Frizo na řetěze a feny uvnitř. Je tam opravdu nejšťastnější. Až se postaví kotce, bude zpět v kotci, ale teď má řetěz a vevnitř by byl nešťastný a navzájem by se pojedli-je to i životně důležité pro každého z nich. Nemáte pity, tak je neřešte, jsou jací jsou a takové je chceme mít.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:54 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Mucholabka
aaale niic neco ohledne uvazanych pituu .....atak ja nevim ja enmam prehled o brnacich kdo na co ma psi a proc chovaaa
a asi tady zamenili dva pany v jednoho envim ja sem sem dala uryvek jak me lidi total zrusili a napsali ze je prirozene psi chovat na uvaze...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:54
- Nahlásit
pawLINkated uz malo siju.skoro vubec neni cas.
davidkova renatahmm,to vidim blede zas nic jako vzdycky!
BrendaBenjito bych rada,bo vim,jak jsou drahy jenom navrhy,mohla bych dokonce i sama neco navrhovat,jsem to cetla ze moznostem se meze nekladou kreativita a spol.to si pis,ze bych vymyslela,ale jak rikam vidim to blbe!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
bonc
Seš hotová!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
Nemáte pity, tak je neřešte
no klidně nebudem ))) hlavně at teda nikdo pak nežebrá vo prachy či jinou pomoc jako třá v tom případku co zminuje makrel..si to vyhledej.Si mi přišla kdysi docela normální,škoda...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:55
- Nahlásit
Mucholabka
ono se to pak ale zvrhlo k nakym psim zapasum a to nevim co jak kdo koho si skymmmotal nemotal atd ani envim co ste tu resiili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:56
- Nahlásit
ketty
..jinak sem to psala nekdy po dvacatem rijnu tak dlouho to neni si to spocitej
No jo, jenom mi to asi připadá děsně dávno
To fakt chceš být s děckem v té chatce? Ty woe, dyť se ti zabije na těch šílených schodech A jak to budeš mít s mateřskou? Se v těch paragrafech tak úplně nevyznám, radši se zeptej někoho zdatnějšího, ale mám dojem, že OSVČ fakt nemají nárok na mateřskou. Pokud si teda neplatíš nějaké nadstandart pojištění a o tom dost pochybuju.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:57
- Nahlásit
Biluška
ketty
Víš, že jako OSVČ dostaneš prt a ne prachy?
pokud si platí nemocenský tak ne, ale většina lidí si to neplatí.. esli je teprve někde na začátku tak by byl ještě čas si to začít platit
Biluška
tagže jiný než těcht 9 dt se ofiko nekoná? pak jenom neofiko výlety gdo si co sám uspořádá?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:58
- Nahlásit
bonc
tagže jiný než těcht 9 dt se ofiko nekoná? pak jenom neofiko výlety gdo si co sám uspořádá?
jo
pokud si platí nemocenský tak ne, ale většina lidí si to neplatí.. esli je teprve někde na začátku tak by byl ještě čas si to začít platit
A vidíš, ty bys to přece měla vědět . Sem zapoměla, že máme osobu přímo u zdroje . Jí to prosím tě vysvětli, že pude s děckem o žebrotě, páč si to představuje jak Hurvínek válku
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatahm,asi tak nejak a k tomu se uz vyjadrovat jako neminim.
kettyto mate tedy blby pani,uz tady nesmite rict i ten blbej nazor?ze by nahubkovej zakon??????
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
Biluška
jojojo ja mam taky ten dojem a zda se mi to malo tydnu zeby to melo byt viic protot casto nemam prehled
co by se zabyjelo an schodech na ty se nedostane a mam domek ne chatku si to zapis nekam a silena neni ........
jjo to ja mam posefovane neboj mam osobniho pravnika a chytryho
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:00
- Nahlásit
nemethova5
ja envim neresim ja se stejne pohybuju mezi jinyma lidma a chovatelema .....takze ....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:01
- Nahlásit
ketty
mam domek ne chatku
Blbost. Sem to viděla . Měli jsme úplně přesně stejnou chatku, jediný rozdíl byl, že ta naše byla dřevěná, ta tvoje je zděná . Jinak to fakt bylo stavěný podle stejných plánů. Jak přes kopírák . I ty šílený prudký padací schody jsme tam měli
co by se zabyjelo an schodech na ty se nedostane
No tak to ještě nevíš co dokážou děcka
mam osobniho pravnika a chytryho
Toš to jsem zvědavá
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:06
- Nahlásit
Biluška
co ej psano to je dano ja mam domek no zatim malej furt vetsi nez garsonka so sem emla v praze to nikomu neprislo mali
todle je palac oproti ty garsonce nemam prudky padaci ..jo tady vse taky stejne tech 1O ale jen asi tri vedeny jako domek a muzou se pristavet proto me sousedi nemaj v lasce nebyt loupeze uz je pristaveno ale me to nak nechyyba ta mistnost na vic
ale vim co dokazou ....ze nemam deti neznamena ze je neznam...atd ..no muzes byt zvedava ..a mam vetsi starosti nez tyto detaili a problemy ....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:06
- Nahlásit
bonc
paní, můžete mi na vás písnout pevnou do práce? Bysem se potřála na něco zeptat.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:09
- Nahlásit
Biluška
Biluška
myslis ze jini lidi nemaj v baraku schody??? ses jedina koho napadli jako schody zeby byl nakej problem
kdybys videla schody u kamose taky cekaj mimi a v patre pokojik a bude to treti dite jeste zadne se mu na tech jeho vrazednejch schodech nic nezabiilo ma je prudky jak svin a jeste tocivi i me se tam de blbe to moje sou paradaoproti jeho ...jako schody
|