Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6363 . 6364 . 6365 . 6366 . 6367 . 6368 . 6369 . 6370 . 6371 . 6372 . 6373 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:53 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

bonc

Napiš mi na mail, proč nechceš vestu:
zasmam zavináč seznam.cz

Děkuju moc

Třeba bysme to mohly vyřešit!!!!!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:54 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Koupila jsem si do kanclu jaro, heč.

Primulku.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:56
- Nahlásit

pawLINka
Koupila jsem si do kanclu jaro, heč
Asi to taky udělám. nějakou hezkou barvičku

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:57
- Nahlásit

pawLINka

Ty sou krásný všechny!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:57
- Nahlásit

Baico
Mám červenou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:00
- Nahlásit

pawLINka
Pochopila jsem jen větu, co psala Biluše (dostane na budku), že pitbully si nepořizují normální lidi.
Sorry, ale dyť je to pravda. Napsala jsem "většinou si je nepořizují normální lidi". Čili jsem ochotna uznat, že drobné výjimky mezi nimi jsou. Ale jinak, jakmile vidím v přihlášce na jakoukoliv svoji akci napsáno APBT, STB, RTW a pod tak chytám amok, rvu to na kousky, hážu do koše, ten koš podpaluju, popel zakopávám tři metry hluboko a dotyčnému píšu, že je beznadějně obsazeno na deset let dopředu
A to myslím zcela vážně. Pokaždé když se mi někdo přihlásí s nějakým takovýmhle plemenem tak je to vymaštěný namyšlený frajírek co buď chce vrátit startovné, nebo se se mnou pohádá, že nebude sbírat hovna páč si zaplatil a tudíž je musím uklidit já, nebo uváže čokla na pětimetrový špagát u nejpoužívanější cestičky, jde do prdele a jeho čokl ohrožuje kde koho
Po loňské akci s tou pipkou na plavání už jsem pevně rozhodnuta přihlášky těchto plemen nepřijímat, leda pod podmínkou, že se mi někdo koho dobře znám a on zná je zaručí, že jsou to normální lidi.

Ještě jednu věc jsem vypozorovala. Když posílá přihlášku normální čék co má picbula tak do přihlášky napíše "pitbul", nebo "staford". Když ji posílá vymaštěnec co má menší IQ než ten pes tak zásadně píše "APBT" . Vyjímky asi budou existovat i z tohoto, ale většinou je to takhle

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:01
- Nahlásit

pawLINka
Mám červenou
Taky jí mám nejradši

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:02
- Nahlásit

pawLINka
Baico

Mě se nejvíc líbí ta růžová ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:05
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Mě se nejvíc líbí ta růžová
jen rúžová to může být tudydydytudydudytaptap)))))))))))))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:09
- Nahlásit

elis má šelest na srdci,v pondělí jdem znovu na kontrolu ,hubnout nepotřebuje,už váží zas svejch 4 kila

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:10
- Nahlásit

Nemáte někdo maila na Atusch? Bych jí poslala ty vesty do mailu, když tu neni tak často...

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

Alexa
máme dneska schůzi vo platch už se na ní mooooc těšim

budou vám je snižovat?

Biluška
Člen
- Nahlásit

bonc
makrel
Mám chvilku čas, jdeme na ty nevesty? Navrhuji, aby zaručeně měli červený kosočtverec, zbytek růžový. Kapsy hodně veliké, aby se mi tam vešly ruce a úplně fšude. Ty na pravé straně budou se zipsem, ty nalevo bez zipsu. Bude to takové symetrické . Kapsa na prdeli bude mít zips jenom do půlky, aby nerušila tu symetryji Co vy na to?

Gerda
Člen
- Nahlásit

Dobré jitro, chci vyzdvihnout soudružku Lucku Kratochvílku za překrásné updaty a dotazníky a kompletaci - měli byste bejt rádi, že se vo to ta nebohá soudružka stará, je to krásné, přehledné, my budeme mít jasno, švadla nám to pak celé proškrtá, řekne, že sme se posrali a koupíme si u čongů pláštěnku, na kterou si fixem namalujem pejska.

Gratuluju BrenděBenjimu za dalšího přírůstka - pani, neměla ste onehdá taky tu březost? To už budete mít druhý děcko????

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:11 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

pawLINka
krasnyy kytii ja bych brala filajovou modlou a lůžovou
švadla nám to pak celé proškrtá, řekne, že sme se posrali a koupíme si u čongů pláštěnku, na kterou si fixem namalujem pejska
Gerda
D

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:13 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
chci vyzdvihnout soudružku Lucku Kratochvílku za překrásné updaty a dotazníky a kompletaci -
Máte recht pani! A i když dneska byla trošku impertinentní, tak za tohle si zaslouží pochvalu před nastoupenou jednotkou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:14
- Nahlásit

Biluška
Čili jsem ochotna uznat, že drobné výjimky mezi nimi jsou.

Po loňské akci s tou pipkou na plavání
Vůbec nevím o co gou.

jsem pevně rozhodnuta přihlášky těchto plemen nepřijímat,
Tak to mám štěstí, že jsem kanystrový zkoušky dělala ještě před tímto rozhodnutím.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:14 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

Gerda
pani, to je furt to samý přeci, já to bohužel nosím dýl neš fenka:-DDD

Akorát novinka....pan dochtor říkal, že tam mezi těma nohama (toho dítěte vevnitř, pochopitelně) něco vidí, takže vám zřejmě pjestuju novýho figuranta:-D

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:16 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
Lucie Kratochvílová
Alexa
já bych moc ráda, ale kasička je proti - pséčci si teď žádaj dost větších výdajů, taxem musela něco vyloučit - teď zrovna objednávam postroj a síť do auta, nejmenovaný spejšl obojek, autíko se vrátilo z nemocnice s velmi velkým účtem a taky se duben a s ním náš první trek kvapem blíží a já mam jenom boty a ponožky
žumpamikina je úžasná, ráda bych přidala do sbírky další kus, ale hajzl bankomat řikal měj rozum

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:17
- Nahlásit

Gerda
švadla nám to pak celé proškrtá, řekne, že sme se posrali a koupíme si u čongů pláštěnku, na kterou si fixem namalujem pejska.
mám skáknout nahoru do billy? čongové tam maj celý patro..určo něco najdu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:18
- Nahlásit

švadla nám to pak celé proškrtá, řekne, že sme se posrali a koupíme si u čongů pláštěnku, na kterou si fixem namalujem pejska.

To neeee!!! to si to rači ušiju sama za ty nervy mi to stojí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:18
- Nahlásit

bonc
no a ty myslíš,že já na ní mám?????????????? pevně doufám,že mi jí něgdo vocud zaplatí dyš sem majitelka fory a náčelník!!!! eště maj čas,ale měli by pomalu spořit)))

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:19
- Nahlásit

Biluška
já bych je rovnou udělala dvojitě, jako jedna velká kapsa po celém těle, akorát by to mělo různé otfory

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Hele, a proč ty vestičky rovnou nešiješ Ty?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:20
- Nahlásit

pawLINka
Vůbec nevím o co gou.
Víš. Ta důra jak přijela jasně vyhrát a skončila poslední páč jí slavná picbula Anděla vůbec nevlezla do vody. Respektive její chlap jí do té vody hodil, ona se komplet potopila, pak už se bála a odmítla tam vlízt. Dostali náhradní start, stejně jim tam nevlezla, byli disklý, beze slova odjeli a pak se děsně hádali, že chtějí vrátit startovný páč byli diskriminovaní. Diskriminace spočívala v tom, že dostali tu možnost náhradního startu

Tak to mám štěstí, že jsem kanystrový zkoušky dělala ještě před tímto rozhodnutím.
Možná, že kdyby se za tebe zaručila Mucha, Impact a ještě nejmíň jeden člověk tak bych tě vzala

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:22
- Nahlásit

Biluška
Možná, že kdyby se za tebe zaručila Mucha, Impact a ještě nejmíň jeden člověk tak bych tě vzala já bych se za Paw klidně zaručila

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baico
Ste moudrej, plující člověk.

pawLINka
Vůbec nevím o co gou.
vono to ani jako problém nevypadalo, až pak na foře, na můjpsu se z toho udělala tragédie. Bylo to s pani s černou picbumkou...asi nevyhráli či co...pani pořád řikala, že se tam apbt diskriminujou, nicméně my tam byli se žíhanym pitem a rtw fenkou, co si hráli a plavali s bilušinejma šelmyjema, pročež to ti lidé viděli, ale apbt byli diskgrymynovaný. Ta světlá stofárdka či picbumka taky chodila mezi psama, ale dizgrymynovaná byla jenom jedna, ta černá. Ale vy přijet můžete, hlavně když vezmete džessynku a dellinku ))

BrendaBenji
pani, to je furt to samý přeci, já to bohužel nosím dýl neš fenka:-DDD
šmarjá promiňte, mě to přišlo už děsně dlouho, nevim, dke sem přišl k tomu, že to děcko už máte venku...asi jak ste se mi celá popletla s eldorádem, páč sme si tu povídali o Viče a koukali na fotky, jak jí papá kanárek. Tak promiňte, jen ste mi utekla v čase.

Biluška
Člen
- Nahlásit

makrel
já bych je rovnou udělala dvojitě, jako jedna velká kapsa po celém těle, akorát by to mělo různé otfory
Genižální nápad paní

bonc
taky se duben a s ním náš první trek kvapem blíží a já mam jenom boty a ponožky
A co bys tak ještě potřebovala? Čokla máš a tepláky koupíš za pár kaček u čongů. Fšude tvrdí, že nejdůležitější jsou kvalitní boty . Kecaj, já šla jeden mid v gumových kroxách od čongů

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková

Pře to jaksi neumim

bonc

Kdyby si se neurazila.. mohla bys mi napsat mail na tebe???

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jo, sorry, nestíham - anna.ticha@cssz.cz

<< 1 ... 6363 . 6364 . 6365 . 6366 . 6367 . 6368 . 6369 . 6370 . 6371 . 6372 . 6373 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání