Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6354 . 6355 . 6356 . 6357 . 6358 . 6359 . 6360 . 6361 . 6362 . 6363 . 6364 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:38
- Nahlásit

je tu eldorádo? Máme tu ringo kanárka, může ho ukázat hapunce, ale hapunka se možná poblije:

http://www.youtube.com/watch?v=b7Ez7zTZZV0&feature =related

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:40
- Nahlásit

Gerda
to s tím tygrem jsou to ti lidi co si myslím???jakože modrá je dobrá?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
Já taky, bylo to v jedný vegetariánský restauraci, co tam mají tuze dobrý zákusky (jako ale fakt luxusní), ovšem to si radši nechám zajít chuť uplně a definitivně, než tam číst takovýhle bludy. O hostech nemluvě, zřejmě se tam schází zásadně jen kreténi z širokýho okolí.
Škoda že jsem v tý době neznala vegetariánský granule, bych jim tam hodila vodkaz, aby mohli přesvědčovat (po dobrým pochopitelně) svý psi o škodlivosti masa

Gerda
Na ringo oblek kouše spousta lidí, ale mondioring, nebo jinej druh ringu dělá u nás strašně málo lidí. Výborně figuruje třeba Roman Vala (toho času celník u nás), figuruje hodně i různý TARTový akce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:41
- Nahlásit

du ven jelyta!
kejtlin
jakože modrá je dobrá
jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:42
- Nahlásit

Gerda
Pani tohle mu vůbec ukazovat nemůžu, on by se styděl za to, že je kanárek a stal by se definitivně bišonkem

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:43
- Nahlásit

Taky už máte vyúčtování elektriky?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:43
- Nahlásit

kejtlin
jakože modrá je dobrá?
No jasněže, na todle člověk nemusí být ani jasnovidec.

Já už chcu víkend. Dneska měla zase madam vedoucí výlev, naštěstí teda ne na mě. Dopadlo to tak, že při odchodu práskla dveřma tak, že se klepali skleněné tabulky v celém baráku. A opět kvůli kravině.
Jen mě to utvrdilo a pomalu se poohlížím jinde, protože todle by se určitě podepsalo na mém duševním zdraví.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:47
- Nahlásit

Eldoguero
tak dobře, slevim z požadavků, stačí kousat na ringo, ale na nohy, nemusí to bejt nutně mondioring ) Máš čerstvý štěně, nech si to nejhustější a uč ho rovnou kousat na nohy, v létě na táboře už může Zlatovláskoj prokousnout koleno.
A hapunkoj to teda neukazujte a nebo mu řekněte, že to sou bišonci, že kanárky sou jako von všichni. Najdu eště rusáky pro Atíka.

impact
Taky už máte vyúčtování elektriky?
ano, mám děsný přeplatky, zaplatí se mi z nich celý tento rok.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:49
- Nahlásit

pawLINka

Zapsáno

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:49
- Nahlásit

Mondí kuk:

http://www.youtube.com/watch?v=2YSk3aB2JlI&feature =fvsr

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:50
- Nahlásit

impact
Ani nemluvte, po letošním vyúčtování jsem se rozhodla pro větrnou elektrárnu. Přišel mi nedoplatek 10 000, páč jsme po povodních měli veliký čerpadlo zapnutý skoro měsíc, aby nám vodčerpávala vodu ze sklepa a klasicky to u nás posílaj pěkně v listopadu, před vánocema, asi aby se čék moc nerošoup
Du něco dělat.
Gerda
Jinak to malé kanárče má naprosto luxusní barvu a našemu kanárkovi by se tuze líbilo, chtěl by si ho nechat na mazlením, jako má dvě kočky a měl i cvičenou slepici Zoru, než mu jí sežral krvežíznivý ovčák Max

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:51
- Nahlásit

pawLINka

kapsu na zadku chceš rozdělenou na 2 půlky nebo rači jednu velkou?

A chceš vnější kozokapsy na balonky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:53
- Nahlásit

Eldoguero
hapunka je prostě miláček ))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:54
- Nahlásit

Gerda
No, máme tu dvě hustoštěňata ale fakt hustoštěňata, jsem pevně rozhodnuta nedávat je někomu do rodiny, ale jen a pouze na práci, jsou to bílí maliňáci - tudle vyseli na hadru nožičkama komíhali ve vzduchu a bylo jim to putna (ve 4 týdnech). Když si je nikdo nevezme, zavřu je do klece, budu do nich píchat klackem a furt je sr...t, aby byly ještě vzteklejší a budou kousat na za kolena, jako služební malňák kámoše, co má hubu jak krokodýl a v ní stejnou sílu
Hele já to Happunkovi ani nesmím říct, že na to koukám, on je pacifista extrémní, děsně nesnáší násilí

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:54
- Nahlásit

Baico
Proč mě todle vůbec, ale vůbec nepřekvapuje.
Nápodobně. Kde nic není, ani smrt nebere. A brouk mozkožrout už dávno zdechl hlady

All
Musím vám povyprávět jak Getsík včera zabil hasiče . Si jdu tak normálně pytlačit a najednou v lese oheň. Velikej. Nějaký kretén kradl dřevo, kácel stromy a větvičky pálil. Asi ho to vyčerpalo, tak nějak usoudil, že už to dohoří samo a šel dom. Oheň velký cca pět metrů v průměru, uprostřed dost hustého porostu. Sem teda chvíli váhala co s tím, pak sem zavolala hasiče. Že teda buď ať přijedou, nebo ať nejezdí, jak se jim chce, já to beru tak, že jsem jim to řekla a něco jsem teda udělala. Oni napřed, že jedou. A začali vyzvídat gde to je. Zkusili jste někdy někomu úplně cizímu vysvětlit gde ste gdyž jste uprostřed lesa? Žádný záchytný bod jako rozhledna, kopec, nebo tak něco tam širokodaleko není. Nakonec jsme si to jakž takž ujasnili. V tu chvíli jim došlo, že v žádným případě nedojedou autem až k ohni. Je to minimálně kilák, spíš kilák a půl pěšky ze všech směrů. Takže závěrečná dohoda zněla "pani, děte k tomu kravínu a tam na kluky počkejte a doveďte je tam". Toš sem hvízdla na šelmyje a šly jsme ke kravínu. Je tam kopec. Prudkej. Směrem dolů. Doklouzaly jsme se kravínu (víceméně jsem to sjížděla po prdeli. Nechtěně teda ). Pod kopcem zvonil mobil. Hasiči. Změna plánu, přijedou od Albrechtic, máme čekat na cestě pod Kobylou. Grrrr. Vylezu kopec nahoru. Nahoře telefon. Policajti. "Paní, to vy ste hlásila ten požár? My bysme s vámi potřebovali mluvit. Gde ste? U kravína, aha...můžete jít do Liptaně? Hlídka za vámi vyjíždí do Liptaně". Grrrrr. Kopec dolů, opět po prdeli. Šelmyje jsou nadšené, prý je to super hra, gdo bude dole poslední je srap. Dojdu do Liptaně. Policajtům řeknu totéž co jsem jim řekla předtím dvěma větama do telefonu a oni si důležitě napíšou na papírek moje jméno a adresu. Stmívá se. TAk vyměním šelmyje za Bagetku a Armánka a dem zase nahoru. Cestou koukáme essi už hoří celý les. Zatím je to dobrý. Hasiči už jsou na Kobyle a páč je jaksi nečekám tak hledají buď požár, nebo mě. Já je vidím, páč mají baterky. Oni mě nevidí. Hulákám. Neslyší. Fouká silný vítr od nich ke mě. Nemůžou mě slyšet. Tak se proběhnu do dalšího kopce k nim. Nenávidím tyhlety sportovně-orijentační akce Funím tak, že mám strach, aby si mě nespletli se stádem divočáků. U ohně hasiči vyhodnotili, že to zahážou sněhem a bude. Páč cisterna jim tam stejně neprojede . Hasič číslo jedna začal sbírat sníh. Bagetka byla nadšená. Stoupla si před něj a čekala až začne házet. Neházel To ji teda nakrklo Skákla po něm a sundala mu rukavici. Naštěstí. Gdyby ji neměl tak by mu asi sundala dva prsty . S rukavicí se teda nehodlala spokojit, říkala, že něgdo gdo neháže sněhové koule gdyž její veličenstvo Bagetka žádá, aby bylo házeno musí být potrestán mnohem přísněji. Blbá Biluše ovšem ihned zasáhla a zakázala jí další fyzické tresty provinilého hasiče. Hasič našel a posbíral rukavici a pravil "ty seš úplně blbá Geto, víš jak sou drahý?". To mě teda polilo horko větší než od toho požáru Páč gdo by to asi tak za tu blpku musel zaplatit co? Si nejsu jistá, essi se na tyhle případy vztahuje pojistka . Radši jsem se zdejchla a nechala tam ty hodné hochy samotné . Dneska pro jistotu půjdu pytlačit na druhou stranu, co gdyby tam ještě byli

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:55
- Nahlásit

udělej to s Krysou taky - znáš ty lidi malinový osobně? Dělaj ringo? Jezděj kousat na někoho konrétního? A můžem se na ně někdy podívat?
mě to s Crysou neláká zatím je tu Mondioring strašně málo rozjetej a jet na jedny závody během celýho roka a jinak nic, to by mě neba. A jezdit celou Evropu jako kvůli 40 minutám kousaček, na to sem málo srdcovej závodník abych do toho šla.
Crysa bude kousat podle ZVV a TARTově, tedy rukávy, vegy, ringo oblek (jak píše Davítkovic - padni kam padni) ale ne ringový sporty jako takový, kde se kouše výhradně ringo - Mondioring, Francouzskej ring a tak. Na to ne že by neměla, to nevím, ale to bych musela mít jen jí a za muže pejskařícího milyjonáře

Ty lidi znám, ale trénujou soukromě, oni a pár lidiček co se do toho zbláznili, ale maj soukr. tréninky jen v partě.

Ale kdo to taky dělá, tak to je Eliška co má lišky - maliny, taky maliny a ta s tou jednou čubinkou právě trénuje tadykstěma lidma a taky koušou nohy, ale teď má rozbitý stránky, ale třebá má Atuš někde nějakej link na videa, jak jí kouše Ailla malinová a tadle Eliška moooožnáááá přifrčí taky v sobotu. Moožnáá teda.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Na zadku chci jednu kapcu, mám moc vodítek, tak to nebudu rvát do 2. A nosím tam klacky a tak, takže čím větší, tím lepší.

Vnější kozokapsa by se mi líbila, jak ji má Gappay - všidou dovnitř. U té s klopama si nejsem jistá esli ji chci. Asi ale jo, čím víc, tím líp.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:56
- Nahlásit

Gerda
Je, to on opravdu je
Du fakt něco dělat, přijdu zas asi až večer.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:57
- Nahlásit

Biluška
to máš z toho nemáš pytlačit

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:57
- Nahlásit

Eldoguero
jen a pouze na práci, jsou to bílí maliňáci
to bude strašný.....necháš si jedno? A sou to psi-feny, nebo psi-psi? Může dělat argentínka mondioring? Hapunkoj to teda neřikej vůbec, řekni mu, že život je rozkvetlá květina...ty vole kanárek hipísákem...bože bože )))) bude to můj kamarád )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:01
- Nahlásit

Crysa
šak jasné, už sem slevila, stačí na oblek, ale padni kam padni Mě se na to líbí koukat, tak ať to děláte pořádně )) A Gustaf taky dorazí někdy? Nebo od tý doby, co má ten výběrák, nebo co to bylo, nebo dvojka...se už nemůže zahazovat s vobyčejnejma lidma? ))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:03
- Nahlásit

pawLINka

zaznamenáno

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:07
- Nahlásit

Gerda
Jeden pes a jedna čuba, jsou fakt hodně hustý, no uvidím, nechám tomu volnej průběh, ale fakt je chci nechat někomu, kdo s nima bude dělat. Samozřejmě, že za půl roku se můžou chovat jinak, ale ty vlohy by tam zůstat měly.
Mondioring zcela teoriticky dělat můžou, ale není to úplně ideálně strávenej čas dle jejich nátury. Určitě by to šlo, ale vyloženě na závodění spíš ne. Tyhle sporty jsou dělaný vyloženě na maliny, i ovčáků to dělá jen pár.
Viděla bych to tak na klasický kousání - nároďák, TART, možná IPO některý.
No, kanárek by rád, kdyby život byla rozkvetlá květina a všichni by ho hladili a on by měl neomezené množství kamarádů a nikdo by se nerval a hlavně by ho nenutil do těch strašných obran, figurant by byl jen další kamarád na hlazení...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:08
- Nahlásit

Eldoguero
No, kanárek by rád, kdyby život byla rozkvetlá květina a všichni by ho hladili a on by měl neomezené množství kamarádů a nikdo by se nerval a hlavně by ho nenutil do těch strašných obran, figurant by byl jen další kamarád na hlazení...
Vyprdni se na obrany a jdi s ním dělat kanysku

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:09
- Nahlásit

Eldoguero
No, kanárek by rád, kdyby život byla rozkvetlá květina a všichni by ho hladili a on by měl neomezené množství kamarádů a nikdo by se nerval a hlavně by ho nenutil do těch strašných obran, figurant by byl jen další kamarád na hlazení...to je úžasné stvoření

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:11 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Biluška
však už jsme obrany s ním dááávno pradááávno vzdali, jedinej jeho rychlej pohyb při obranách byl, když znenadání vyskočil na figuranta a ... voblíz mu ruku a ksicht
Jo a jednou na něj byli dokonce tři figuranti, to stál, ocásek nahoru, chytrý výraz a kníkal, páč nevěděl, kterého má přepadnout (jazykem) dřív. Nakonec byli hodní všichni, sedli si na pr...l blízko k sobě a on je tak mohl snadno obíhat a spravedlivě dělit o svou úžasnou pozornost.
(Upozorňuji kolemjdoucí, že nepřeháním ani slovo, mám na to obrovské množství svědků )

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:14
- Nahlásit

Gerda
Mě se na to líbí koukat, tak ať to děláte pořádně
Ty to jen z povzdálí pozoruješ a v pravou chvíli se do toho vložíš, ne?

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:25
- Nahlásit

Biluška
a najednou v lese oheň.
nepřehlídla si 12 měsíčků? A nikdo se neptal, pro co jdeš? Taková příležitost. A to chceš novou miňonku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:27
- Nahlásit

Lola1
A nikdo se neptal, pro co jdeš?
Neptal . Já mám takovou smůůůůůůůůůůůůůlůůůůůůůů. Já najdu oheň od dvanácti měsíčků a já kráva tam zavolám hasiče

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 14:33
- Nahlásit

Eldoguero
nechceš s nim tu kanisku vážně zkusit? ))) By se klienti picli - hovado jako blázen a ono je jde mít rádo ))

Baico
Ty to jen z povzdálí pozoruješ a v pravou chvíli se do toho vložíš, ne?
ano, až budete chtít psy odměnit kousnutim do živýho, můžete je na mě pustit ))

<< 1 ... 6354 . 6355 . 6356 . 6357 . 6358 . 6359 . 6360 . 6361 . 6362 . 6363 . 6364 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání